In beweging in en rondom huis

Houd jezelf in beweging deze zomer! Ben jij topfit of kun je wel wat meer beweging gebruiken? Op deze pagina helpen wij je op weg om deze zomer goed in beweging te blijven. Ga bijvoorbeeld hardlopen met je smartwatch of trek erop uit met je e-bike deze zomer. We vertellen je alles over de leukste fietsroutes en hoe je binnen een maand een sixpack kunt kweken. Gegarandeerd dat jij fit deze zomer doorkomt!


Meer ideeën opdoen voor jouw Staycation? Wij geven je tips!

Lees meer

Toeren door de Nederlandse natuur met Amslod

Voor veel mensen zijn de vakantieplannen gewijzigd of helemaal geannuleerd door de bijzondere situatie waarin we nu leven. Dat betekent niet dat je deze zomer stil hoeft te zitten! Want in ons kleine landje ligt maar liefst 37.000 kilometer aan fietspaden. Meer dan genoeg voor een mooie fietsvakantie in eigen land met een e-bike van Amslod.

Lees meer

Staycation musthaves

Alles voor jouw Staycation

Bekijk het aanbod e-bikes op Kieskeurig.nl


Fit met je smartwatch

Net wat gezonder leven is een doel van velen, maar hoe pak je dat aan? Dat vertelt Matthijn Tromp je op deze pagina. En als je nou wilt beginnen met rennen (je hebt nu toch die smartwatch of fitnesstracker die je route bijhoudt), waar moet je dan op letten? Die vraag beantwoordt David Knappstein.

Lees meer

Wat zijn de mooiste fietsroutes en tussenstops?

Wil jij graag lekker erop uit deze zomer? Waarom niet op een e-bike! Niets zo lekker als de warme zomerwind door je haren en de mooie plekken van Nederland verkennen. Op deze pagina hebben we de mooiste fietsroutes van Nederland op een rijtje gezet, zodat jij genoeg te ontdekken hebt deze zomer.

Lees meer

Fietsendrager - Neem je fiets overal mee naartoe

Sommige mensen zitten het liefst de hele dag aan het strand op hun vakantie. Anderen trekken er graag op uit, en dan wel het liefst op de fiets! Wil je geen dure fietsen ter plaatsen huren, dan neem je gewoon je eigen fietsen mee. Je hebt dan wel een fietsendrager nodig. Waar moet je zoal op letten? We hebben handige tips voor je verzameld.

Lees meer

Staycation musthaves

Alles voor jouw Staycation

Bekijk het aanbod smartwatches op Kieskeurig.nl


Een goed hardloopschema opbouwen: zo doe je dat

Hardlopen is een zeer laagdrempelige manier om je conditie op te bouwen en eventueel wat af te vallen. Maar let erop dat je niet meteen te hard van stapel loopt. Wanneer je namelijk niet rustig genoeg opbouwt, kun je zomaar nare blessures oplopen. Zo kun je een goed hardloopschema opbouwen.

Lees meer

Kweek een sixpack in één maand

Ben jij al klaar om deze zomer in je zwembroek rond te lopen? Of moet er nog wat gebeuren aan die sixpack? Geen zorgen, wij helpen je op weg om een strakke buik te krijgen! We geven je een aantal tips waarmee jij binnen één maand een sixpack kunt kweken, zodat je er deze zomer topfit uitziet.

Lees meer

Meer ideeën opdoen voor jouw Staycation? Wij geven je tips!

Lees meer