Fietsendrager - Neem je fiets overal mee naartoe

Sommige mensen zitten het liefst de hele dag aan het strand op hun vakantie. Anderen trekken er graag op uit, en dan wel het liefst op de fiets! Wil je geen dure fietsen ter plaatse huren, dan neem je gewoon je eigen fietsen mee. Je hebt dan wel een fietsendrager nodig. Waar moet je zoal op letten? We hebben handige tips voor je verzameld.

Je gaat op pad en wilt graag je fiets meenemen, maar je hebt nog geen fietsendrager. Of je nu gaat voor een goedkope of juist een duurdere versie, het is belangrijk goed na te denken over wat je zoekt

Met een fietsendrager kun je je fiets heel eenvoudig met auto, caravan of aanhangwagen vervoeren. Je bevestigt de fietsendrager aan je voertuig en plaatst je fiets(en) erin. Welke soorten fietsendragers zijn er?

Top 10 beste fietsendragers van dit moment

Naar de Top 10

Waar moet je op letten als je een fietsendrager wilt kopen? Om antwoord te geven op die vraag, hebben we verschillende tips voor fietsendragers op een rij gezet. Kan daarna niet meer misgaan.

Uiteraard kun je ook elektrische fietsen vervoeren met een fietsendrager. Omdat de meeste e-bikes echter vrij zwaar zijn, zijn niet alle fietsendragers geschikt. Lees hier meer over fietsendragers en e-bikes.

Hoe kies ik de juiste fietsendrager?

De ideale manier om je fiets mee te nemen op vakantie, andere omgeving of sporttour: met een fietsendrager neem je de fiets(en) mee met de auto. We helpen je graag op weg met het kiezen van de beste fietsendrager voor jou.