Verbeter jouw fotografiekennis met deze tips!

Maak jij op vakantie ook altijd zoveel foto's? Ook nu je niet naar een verre reisbestemming kunt, is het leuk om je camera er vaker bij te pakken. Op deze pagina lees je alles over fotografie, geven we je tips voor originele vakantiefoto's en leren we je hoe je het beste kunt fotograferen met een spiegelreflexcamera en een drone!


Meer ideeën opdoen voor jouw Staycation? Wij geven je tips!

Lees meer

Zo richt je een overzichtelijke fotoverzameling in

Over de jaren heen sprokkel je een enorme hoeveelheid foto’s bij elkaar. Staan die foto’s kriskras op je computer, dan is het vaak flink zoeken waar je ook alweer die mooie vakantiefoto’s hebt neergezet. Dat los je op door je foto’s slimmer op te slaan. Hoe je dit het beste kunt doen deze zomer, leggen we aan je uit!

Lees meer

Staycation musthaves

Alles voor jouw Staycation

Bekijk het aanbod digitale camera’s op Kieskeurig.nl


Zo maak je écht originele vakantiefoto’s

Wil je deze vakantie echt bijzondere foto’s maken? Wanneer je deze vijf cliché’s en vaak gemaakte fouten vermijdt, ben je al een eind op de goede weg! Hoofdredacteur van Zoom.nl en Shutr.photo Maarten Jacobi heeft je tips om jouw vakantiefoto's naar een hoger niveau te tillen.

Lees meer

Fotograferen en filmen met een drone

Vliegen met een drone is leuk, maar je kunt met het onbemande luchtvoertuig ook nog eens prachtige panorama-opnames maken. Voorwaarde is wel dat je een drone met camera aanschaft. Geen probleem, want diverse merken ontwikkelen interessante producten. Lees hier meer over welke drone het beste aansluit bij jouw wensen.

Lees meer

Staycation musthaves

Alles voor jouw Staycation

Bekijk het aanbod drones op Kieskeurig.nl


Hoeveel past er op mijn geheugenkaart?

Voor het opslaan van je foto’s, video’s of muziek is een geheugenkaart erg handig. Wil je graag een SD-kaart of een micro SD-kaart kopen, maar twijfel je welke het beste bij je past? Op Kieskeurig.nl kom je er gemakkelijk achter welke SD-kaart het beste bij jouw wensen aansluit.

Lees meer

Zo werken de standen van je spiegelreflexcamera

Iedere spiegelreflexcamera heeft een keuzewieltje bovenop de camera, waarmee je verschillende programma’s kunt instellen. Als je van fotografie voor beginners wilt overstappen naar een hoger niveau, zul je die automatische stand los moeten laten. Maar welke stand wanneer het beste uitkomt, dat is soms lastig in te schatten.

Lees meer

Meer ideeën opdoen voor jouw Staycation? Wij geven je tips!

Lees meer