Tips voor ontspanning en entertainment rondom jouw huis

Het is vakantie, dus eindelijk tijd om tot rust te komen en lekker wat voor jezelf te doen. Eindelijk tijd voor dat ene boek wat je al maanden wil lezen of die game die net uit is. Op deze pagina geven we je tips, zodat jij je zeker niet gaat vervelen deze zomer! Download bijvoorbeeld de leukste e-books of lees meer over het maken van je eigen kinderspelletjes.


Meer ideeën opdoen voor jouw Staycation? Wij geven je tips!

Lees meer

Beleef in de tuin onbeperkt streamingplezier

De zomer vraagt meer van je wifi-verbinding dan de winter. De reden is simpel. Je wilt tijdens warme dagen logischerwijs ook in de tuin of op je balkon profiteren van snel internet. Geniet tijdens een zwoele zomeravond vanaf je loungeset van een mooie Netflix-serie of luister onder de veranda naar een Spotify-stream. Heb je buiten geen dekking? Geen probleem, want je breidt het wifi-bereik met behulp van mesh-accesspoints eenvoudig uit.

Lees meer


Meer ideeën opdoen voor jouw Staycation? Wij geven je tips!

Lees meer

Kinder-tablet: goedkope tablets voor kinderen

Steeds meer bedrijven bieden een speciale kinder-tablet aan. Zo’n tablet is vaak voorzien van een kleurige kids-vriendelijke vormgeving. Een tablet voor kinderen is relatief goedkoop – veel goedkoper dan een iPad – maar wat kun je er precies mee? En hoe verantwoord is zo’n aanschaf?

Lees meer

Netflix-films om te kijken op een zomeravond

Zo, toen stond de zomer voor de deur! Ook al heb je vast veel plannen met vrienden en familie om te doen deze zomer, uiteraard maak je ook de nodige uren vrij voor het lamlendig op de bank hangen met Netflix. Met deze vijf dikke Netflix-films maak jij je zomeravonden compleet!

Lees meer

Staycation musthaves

Alles voor jouw Staycation

Bekijk het aanbod consoles op Kieskeurig.nl


Leuke spelletjes voor kids, wij geven tips!

De zomer is de perfecte tijd voor je kinderen om heerlijk buiten te spelen in de tuin of in de speeltuin met vriendjes. Wil je voorkomen dat je deze zomer je kinderen aan een stuk door bezig moet houden? Wij hebben een paar leuk en leerzame activiteiten voor je kids op een rijtje gezet. Zo kom je zelf ook aan je rust toe deze zomer!

Lees meer

Staycation musthaves

Alles voor jouw Staycation

Bekijk het aanbod speeltoestellen op Kieskeurig.nl


Gamen op je tablet: zo doe je dat

Van het kaartspel hartenjagen tot schieten in Fortnite: tablets zijn inmiddels zo geavanceerd dat ze de meest complexe games kunnen draaien. Gamen met een tablet heeft veel voordelen: het is relatief goedkoop, kan bijna overal en er is zo’n enorm aanbod aan spelletjes dat er voor elk wat wils is.

Lees meer

E-reader: Kopen, vergelijken en info over ebooks

De romantiek van papieren boeken is niet te ontkennen, maar het gemak van e-readers evenmin. Handig mee te nemen en door de gebruikte schermtechnologie is-ie ook nog eens erg energiezuinig. Op deze pagina hebben we artikelen voor je verzameld vol tips voor het kopen van e-readers. Alvast veel leesplezier gewenst!

Lees meer

Meer ideeën opdoen voor jouw Staycation? Wij geven je tips!

Lees meer