Braun MQ 9038X - Reviews

Best Reviewed mei 2020 Braun MQ 9038X
Best Reviewed - mei 2020
Specificaties
Vermogen
1000 watt
Inhoud mengbeker
0,6 liter
Fabrikant kleur(en)
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 57 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 9038X op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Chezzie 13-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Way above expectation, brilliant machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

10,0
Chopping carrots takes seconds, powerful blades, easy to clean and great accessories. 100% recommend, I chose this one because my last Braun staafmixer was 30 years old.

Pluspunten

  • Power
  • Accessories
  • Design
  • Price, well worth the money

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukenhulp 22-12-2019
  • Product gekocht

Keukenhulp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

8,0
Zitten de juiste onderdelen bij om snel mee te kunnen werken in de keuken
Handig voor verse kruiden soep sausjes taart.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Celia 18-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
Ik heb dit specifieke model gekocht vanwege het kleine noten-, koffiemolentje.
De staafmixer is heel fijn in gebruik, je kan heel intuïtief reguleren hoe hard je wil gaan. Hij is heel krachtig.
Ik geef hem een 9 en geen 10 omdat hij wat lichter zou kunnen zijn (zonder accessoires weegt hij 660gr).

Pluspunten

  • Handige klein hakmolentje
  • Blokkeer functie die makkelijk is in gebruik

Minpunten

  • Niet de lichtste staafmixer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 18-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

8,0
Vandaag ontvangen, oogt erg degelijk en meteen gebruikt om tomaten te pureren. Super goed resultaat.

Pluspunten

  • Degelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Emiel 17-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer met goede accessoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
Heel krachtige staafmixer (kan advocado's met pit en al blenden). Eenvoudige schoon te maken, hele degelijke kwaliteit en een strak ontwerp. Ook de RVS accessoires zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook heel practisch.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Eenvoudig te reinigen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kokkie 28-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Professioneel keukenapparaat. Gewoon top

Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
Professionele machine met veel mogelijkheden. Een echte aanwinst voor in de keuken. Wil hem niet mee missen en dat na al een paar dagen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MS contreras 07-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Easy to use

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

8,0
compact and easy to use, still non tried all functions but seems a good purchase. Whipping is very effective

Pluspunten

  • silent, powerful

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjan 18-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mixen en hakken

Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

8,0
Prima product en doet zeker waar het voor bedoeld is. Genoeg onderdelen om alles in de keuken voor elkaar te krijgen,

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit
  • Beveiliging

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

CT 08-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet wat die hoort te doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

10,0
Het product heb ik gekozen om scherpe pepers mee fijn te krijgen om zo er sambal van te kunnen maken. De pepers worden enorm fijn gemalen en ben zeer tevreden.

Er mag wel aandacht worden besteed aan de plastic/kunststof materialen, ze mogen wat steviger en kras werend worden gemaakt.

Ik vind het een top product

Pluspunten

  • maalt alles zo enorm fijn
  • harde specerijen wordt tot poeder vermalen

Minpunten

  • plastic/kunststof materiaal beschadigd te snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Frank 01-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt perfect, snel en goed resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

8,0
Deze staafmixer voldoet aan alle verwachtingen. Alles is snel vermalen en laat geen grote brokken achter. Alle accessoires werken naar behoren. De snelheidsfunctie is even wennen, maar daarna geen probleem.

Pluspunten

  • snel
  • veilig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

kam 28-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtig en zonder spatten

Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
erg krachtige mixer, veel sterker dan onze oude die nog wel moeite had met noten en harde kazen.
heel tevreden!

Pluspunten

  • krachtig
  • weinig spatten

Minpunten

  • iets te grote hakkom

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ronny Schijndel 27-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

krachtige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

10,0
Ik vind het een zeer krachtige mixer. Hij doet zijn werk meer dan goed. Het verstellen van de snelheid gaat ook heel erg gemakkelijk. Hij is ook licht en ligt makkelijk in de hand. Ik heb al jaren een Braun en dat bevalt me zeer goed.

Pluspunten

  • licht
  • krachtig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 17-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne, gemakkelijk te bedienen staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
Ik had een staafmixer nodig met een hoger wattage dan mijn huidige (600 watt). Ik heb deze staafmixer gekozen vanwege de positieve reviews, hogere wattage en de uitstraling. Daarnaast heb ik gekozen voor de versie met de speciale kruidenmaler omdat ik veel kruiden, pitten en zaden vermaal; daar is dit bakje ideaal voor.

Pluspunten

  • gebruik
  • uitstraling

Minpunten

  • kinderbeveiliging

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Knaal 10-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzame, sterke multi functionele staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

10,0
Ik heb deze staafmixer gekocht omdat de vorige Braun 700 watT sterk was en soms moeite had om bepaalde groente, fruit
En andere zaken fijn te malen.
Deze staafmixer is 1000 wat sterk en gaat als een fluitje van een cent door alles heen.
Nu geen zorgen meer of hij sterk genoeg is.

Pluspunten

  • Handzaam
  • Sterk

Minpunten

  • Kabel mocht langer zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veelgebruiker 18-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hoge kwaliteit staafmixer, makkelijk schoon te maken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
Hoge kwaliteit, degelijk apparaat. Verwacht dat ie lang mee gaat. Beter één keer een duurder model dan telkens een goedkope die niet lang mee gaat. Dat is minder duurzaam en uiteindelijk (sneller dan je denkt) ook gewoon duurder. Wat erg fijn is dat er geen naden zijn waar rotzooi tussen blijft zitten. Deze mixer spoel je direct na gebruik even af onder de kraan en alles is hygiënisch schoon. Mixer is van RVS en alle naden zijn netjes dicht gelast zodat vuil geen kans krijgt.

Pluspunten

  • goed schoonmaakbaar, hygienisch
  • sterke motor

Minpunten

  • kort snoer (had 50 cm langer gemogen)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

FJ 12-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
Degelijke staafmixer. Vervanging van oude Braun staafmixer (doet het nog steeds, 20 jaar oud), toch toe aan een nieuw model. Bevalt prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joanne 07-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ergonomisch grip, super snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
Makkelijk schoon te maken. Sterke motor. Veel mogelijkheden, veel opzetten stukken nog los bij te kopen. Roestvrijstaal. Extra glad Blenden en mixen.

Pluspunten

  • Snel
  • Ergonimisch
  • Vaatwasser bestendig
  • Veelzijdig

Minpunten

  • Snelheid niet vast te zetten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Samkazz 05-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Excellent powerful, multipurpose and yet safe

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

10,0
Product as advertised. Very powerful, safe and multipurpose blender. Very happy with the purchase. I would have loved to have both Spice grinder and Potato masher in one purchase, however could not get this option. You can however do so by buying mq9038x and buy potato masher separately - so still does the trick.

Pluspunten

  • Powerful
  • Safe
  • Multipurpose

Minpunten

  • No storage case available - though good to have.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 31-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

10,0
mooi solide apparaat met ergonomisch handvat met goede snelheidsregeling. ligt goed in de hand en is stil. met goede extra toebehoren.

Pluspunten

  • stil en ligt goed in de hand

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Magenta 30-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie design staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

8,0
Ik wilde een sterke en mooie staafmixer, dan kom je al gauw uit bij de Braun 9 series. Erg atrak design en ook erg stil.

Pluspunten

  • Sterk
  • Mooi design

Minpunten

  • Slot knop die te snel weer op slot gaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews