Braun MQ 9038X - Reviews

Best Reviewed mei 2020 Braun MQ 9038X
Best Reviewed - mei 2020
Specificaties
Vermogen
1000 watt
Inhoud mengbeker
0,6 liter
Fabrikant kleur(en)
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 45 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 9038X op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Chezzie 13-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Way above expectation, brilliant machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

10,0
Chopping carrots takes seconds, powerful blades, easy to clean and great accessories. 100% recommend, I chose this one because my last Braun staafmixer was 30 years old.

Pluspunten

  • Power
  • Accessories
  • Design
  • Price, well worth the money

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukenhulp 22-12-2019
  • Product gekocht

Keukenhulp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

8,0
Zitten de juiste onderdelen bij om snel mee te kunnen werken in de keuken
Handig voor verse kruiden soep sausjes taart.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Veelgebruiker 18-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hoge kwaliteit staafmixer, makkelijk schoon te maken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
Hoge kwaliteit, degelijk apparaat. Verwacht dat ie lang mee gaat. Beter één keer een duurder model dan telkens een goedkope die niet lang mee gaat. Dat is minder duurzaam en uiteindelijk (sneller dan je denkt) ook gewoon duurder. Wat erg fijn is dat er geen naden zijn waar rotzooi tussen blijft zitten. Deze mixer spoel je direct na gebruik even af onder de kraan en alles is hygiënisch schoon. Mixer is van RVS en alle naden zijn netjes dicht gelast zodat vuil geen kans krijgt.

Pluspunten

  • goed schoonmaakbaar, hygienisch
  • sterke motor

Minpunten

  • kort snoer (had 50 cm langer gemogen)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

FJ 12-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
Degelijke staafmixer. Vervanging van oude Braun staafmixer (doet het nog steeds, 20 jaar oud), toch toe aan een nieuw model. Bevalt prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joanne 07-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ergonomisch grip, super snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
Makkelijk schoon te maken. Sterke motor. Veel mogelijkheden, veel opzetten stukken nog los bij te kopen. Roestvrijstaal. Extra glad Blenden en mixen.

Pluspunten

  • Snel
  • Ergonimisch
  • Vaatwasser bestendig
  • Veelzijdig

Minpunten

  • Snelheid niet vast te zetten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Samkazz 05-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Excellent powerful, multipurpose and yet safe

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

10,0
Product as advertised. Very powerful, safe and multipurpose blender. Very happy with the purchase. I would have loved to have both Spice grinder and Potato masher in one purchase, however could not get this option. You can however do so by buying mq9038x and buy potato masher separately - so still does the trick.

Pluspunten

  • Powerful
  • Safe
  • Multipurpose

Minpunten

  • No storage case available - though good to have.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 31-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

10,0
mooi solide apparaat met ergonomisch handvat met goede snelheidsregeling. ligt goed in de hand en is stil. met goede extra toebehoren.

Pluspunten

  • stil en ligt goed in de hand

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Magenta 30-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie design staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

8,0
Ik wilde een sterke en mooie staafmixer, dan kom je al gauw uit bij de Braun 9 series. Erg atrak design en ook erg stil.

Pluspunten

  • Sterk
  • Mooi design

Minpunten

  • Slot knop die te snel weer op slot gaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Urwien 29-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi product

Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

8,0
Mooi robuust product, kwalitatief zwaar. Handig in gebruik maakt veel mogelijk met de hulpstukken erbij. Helaas lukt het niet om de cashback actie toe te passen op de site en zijn telefonisch ook niet bereikbaar..jammer.

Pluspunten

  • Design
  • Hulpstukken
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Cashback actie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

I. Govers - Tomala 15-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handzaam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat het krachtig is en voor mij, vanwege artrose, goed werkzaam is.

Pluspunten

  • handzaam
  • krachtig

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huisman 15-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

10,0
Uitstekend resultaat en erg fijn in gebruik, geen betere op de markt.
Mooie prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 01-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

10,0
Mooi apparaat, alles goed verpakt en het apparaat heeft een luxe uitstraling. Werkt naar wens, een aanrader dus.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jeroen 23-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun

Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
Tot nu bevalt de staafmixer goed :-) we hebben alleen nog de kruidenmolen gebruikt
morgen de vuurdoop als we soep gaan maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Braun MultiQuick 9 Spice+ MQ9038 staafmixerset 22-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

10,0
Ik heb voor een uitgebreide, degelijke staafmixer gekozen die er geen moeite mee heeft van alles te pureren, fijnmaken, kloppen.

Pluspunten

  • veilig vanwege extra knop bovenaan
  • heel handig in gebruik
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanja Stropsma 18-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer met doorzettingsvermogen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
Eindelijk een staafmixer met pit! Al tijden ergerde ik mij aan mijn oude staafmixer. Deze deed er zo lang over om een humus te maken, totdat de rook eruit kwam. Daarom deze staafmixer gekocht en geen spijt, ja een aanrader. Het mixt echt alles en zonder te spatten. Ontzettend tevreden ben ik hiermee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ariekanarie 15-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer krachtige staafmixer, degelijk en mooi om te zien!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

10,0
Wat een super mixer is dit toch. voldoet volledig aan onze verwachtingen en is krachtig genoeg om echt van alles klaar te maken.

Een echte aanrader!

Pluspunten

  • Zeer krachtig
  • Mooi ontwerp
  • Mes hoogte gemakkelijk in te stellen (blender)
  • Gemakkelijk te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Achnine 11-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig en veilig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
Een top product dat zeer krachtig en veilig is.
De staafmixer maalt allerlei soorten voedsel hard en zacht.
Gebruiksvriendelijk en makkelijk om schoon te maken.

Pluspunten

  • Multifunctioneel
  • Krachtig
  • Veilig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula 08-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie sterke mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

8,0
Een mooi design met een hele sterke motor om goed te kunnen mixen. Daarbij ook andere opties om bijvoorbeeld kruiden te malen en slagroom te kloppen. Zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MDO046 07-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multifunctionele staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
Krachtige staafmixer met uitgebreide hulpmiddelen en mogelijkheden van het mij vertrouwde merk Braun. Kwalitatief altijd goed voor een acceptabele prijs.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Degelijk
  • Veel hulpstukken

Minpunten

  • Forse prijs
  • Beveiliging steeds opnieuw indrukken is wennen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam. Saul 06-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuust en doordacht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
Ik heb de oudere versie van de Multiquick jaren intensief gebruikt voor van alles (mixen, pureren, hakken) en ben heel blij met deze geupdate uitvoering. Krachtig, compleet en afgestemd op wensen van de gebruiker.

Pluspunten

  • compleet
  • krachtig
  • doordacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews