Braun MQ 9038X - Reviews

Specificaties
Vermogen
1000 watt
Inhoud mengbeker
0,6 liter
Fabrikant kleur(en)
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 9038X op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Multuquick 9/miniprimer 9 10-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke staafmixer, krachtig. Noten hakken en meel maken (van haver en kokos) is geen probleem

Pluspunten

  • krachtig
  • gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bozena 31-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waar voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

10,0
Uitstekend product! Super tevreden. En nog 20 euro cashback! Het werkt snel en mengt alles nauwkeurig. Het spat niet in vergelijking met het oude model.
Het ligt lekker in de hand. de veer is er een bijzondere uitvinding waardoor alles optiemaal wordt gehakt en gemalen in erg korte tijd. Daarom zou ik dit product iedereen aanbevelen. Het kost wat maar je hebt waar voor je geld. Brain heeft z'n best gedaan om alle gemaken bij elkaar te brengen. De vormgeving is ook bijzonder mooi. Dit apparaat is een aanwinst voor je keuken en neemt geen ruimte in beslag.
Je hoeft geen keukenrobot aan te schaven en toch alles kunt je met dit apparaat.

Pluspunten

  • DEGELIJK,GOEDE KOPELLING VAN ONDERDELEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk in gebruik

Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
Op deze deze staafmixer zit een kinderbeveiliging en is de snelheid met 1 knop te veranderen. Dit maakt het leven zoveel gemakkelijker.

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening en snelheid aanpassen
  • Veel accessoires

Minpunten

  • nvt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Calon 27-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
Veelzijdig product.
Sterke motor.
Degelijk en stoer materiaal.
ACTIVEBlade werkt perfect.
Compact en veelzijdig door meegeleverde spullen

Pluspunten

  • active blade
  • veel vermogen

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron 24-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun mq9038x multiquick

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

6,0
Ik heb deze aangeschaft omdat het tijd is ver een nieuwe.
Ziet er robust uit met fijne hulpstukken.
Zeker het kruidenbakje is voor ons handig

Pluspunten

  • Robust
  • Mooi design
  • Stille motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 24-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

10,0
Mijn vorige staafmixer was ook van Braun jaren gebruikt, begon wat minder mooi te worden (was niet defect). Vandaar de keuze om weer een Braun staafmixer te kopen. Deze staafmixer is zeer krachtig, ziet er mooi en degelijk uit en heeft diverse toepassingen. Naast de staafmixer zit er ook een hakmolen en een kruiden hakmolen bij. De staafmixer en de hakmolen al diverse keren gebruikt, ik ben zeer tevreden!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Degelijk
  • Hakmolen
  • Kruiden hakmolen
  • Krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YS Choi 22-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

good blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
good to work and very useful for many kinds of usage
the brand itself is good and there are many options

Pluspunten

  • many usages
  • good to store

Minpunten

  • a little bit small volume

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Braun mixer 08-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Braun mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

8,0
De mixer werkt prima en bevat veel onderdelen. Dat is erf fijn. Mooie vormgeving en stevig materiaal.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim 01-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geen mixer meer nodig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

8,0
Door het complete assortiment aan hulpmiddelen blijft de mixer nu ook in de kast. Slagroom wordt vanaf nu met de staafmixer geklopt!

Na gebruik lekker alles in de vaatwasser. Lekker makkelijk allemaal!

Pluspunten

  • Spettert minder snel als vorige.
  • Lekker veel power.
  • Flexibele kop, extra fijn resultaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 29-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

sterke motor , eenvoudige bediening en onderhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
Mooie machine voorzien van een sterke motor. Het apparaat is eenvoudig te bedienen en is gemakkelijk in het onderhoud.

Pluspunten

  • sterke motor
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lisa 31-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed, degelijk, veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
Op het eerste gezicht lijkt het product degelijk, het voelt robuust aan. Handig is de snelheidsknop.. en de vele accessoires die bij dit product geleverd zitten. Dat was ook waarom ik hiervoor gekozen heb. Kan mijn koffiemolen de deur uit.. De staafmixers van braun spatten tenminste niet, én pureren tenminste.. iets wat bij andere merken nog wel eens te wensen overblijft...

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • krachtig apparaat

Minpunten

  • snoer mocht iets langer zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer