Braun MQ 9038X - Reviews

  • Best Reviewed 2 keer feb 2021
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 70 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 9038X op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Chezzie 13-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Way above expectation, brilliant machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

10,0
Chopping carrots takes seconds, powerful blades, easy to clean and great accessories. 100% recommend, I chose this one because my last Braun staafmixer was 30 years old.

Pluspunten

  • Power
  • Accessories
  • Design
  • Price, well worth the money

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukenhulp 22-12-2019
  • Product gekocht

Keukenhulp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

8,0
Zitten de juiste onderdelen bij om snel mee te kunnen werken in de keuken
Handig voor verse kruiden soep sausjes taart.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Magic Mixer 28-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stoere staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
Met de nieuwe staafmixer van Braun probeer ik weer veel meer dingen uit in de keuken omdat elke vervelende klus met de staafmixer een peulenschil is.

Pluspunten

  • veelzijdigheid
  • effectiviteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Johanna 13-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

10,0
maalt moeiteloos ui noten kruiden pureren van saus en soepen heeft geen moeite mee al met al een super staafmixer

Pluspunten

  • krachtig
  • erg makkelijk in gebruik

Minpunten

  • nog niet kunnen ondekkken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nadine 06-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Power staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

10,0
Mijn oude draadloze Braun multiquick deed het opzich nog goed na 7 jaar. Maar ik merkte dat ik voor bijvoorbeeld pindakaas toch echt wel een bedrade staafmixer nodig had, voor net even dat beetje extra power. Zonder twijfel meteen weer voor een Braun Multiquick gegaan. Ik ben er echt heel blij mee. Zeker de spicer is een extra toevoeging voor als je zelf graag je kruidenmixjes maakt. Maar ook de pinda's zijn zo vermalen in de hakmolen voor een heerlijke zelfgemaakte pindakaas. Met de garde heb je in een mum van tijd slagroom geklopt. Zeker een aanwinst voor iedere (hobby) chef.

Pluspunten

  • Zelf de sterkte bepalen
  • Mooi design
  • Handige extra opzetstukken

Minpunten

  • Geen excuus meer om eten te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pureer topper 06-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische pureer prestatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
Produkt gekozen voor een betere pureer resulataat te krijgen en dat doe deze. Perfect voor het maken van boemboe, soffrito of een BBQ rub.

Pluspunten

  • Sterke rotatie messen door motor
  • Kan in de vaatwasser

Minpunten

  • prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Top staafmixer 05-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
Super fijne kwaliteit en maakt dadels en noten perfect klein. Daar hebben we hem voor gekocht, maar straks ook goed te gebruiken voor het maken van babyvoeding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BBA 01-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over deze staafmixer. Voldoet precies aan de verwachtingen. Zeer krachtig, maalt soepen mooi glas, mooie uitstralen, goede accessoires.

Pluspunten

  • Strak design
  • Krachtig
  • Maalt erg glas

Minpunten

  • Groot en zwaar
  • Beveiliging schiet er snel op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 31-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

10,0
Heb het product in huis en is geweldig. Voldoet aan alle verwachtingen. Idd misschien iets langere snoer een fijne aanvulling nog. Top apparaat

Pluspunten

  • Alles is plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 27-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel fijn in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

10,0
Fantastische staafmixer! Wilde graag een die gemakkelijk in gebruik is en uiteraard goed en fijn werkt. En dat doet deze zeker! De eerste soep is al gemaakt... Ging als een tierelier! Erg gemakkelijk zijn ook de extra hulpstukken die erbij zitten! Omdat ik last van mijn handen heb zorgen deze hulpstukken voor meer gemak voor mij in de keuken.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Krachtig
  • Gemakkelijk te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 26-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
Super goede stevige staafmixer! Ook erg blij met alle toegevoegde accessoires.
Goede mix kracht. Na lang mixen wordt het een klein beetje zwaar, maar niet vervelend.
Ik ben ook erg blij met de lock die heel makkelijk in gebruik is maar toch veilig voor bijv. kinderen in de buurt.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Goede accesoires

Minpunten

  • Bij lang mixen ietwat zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renée 25-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig en Krachtig

Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
Prachtig en krachtig zou ik deze Braun multi quick 9 willen noemen. Beoordeling is nu nog lastig moet nog gaan gebruiken maar de veiligheid en de afwerking beloven veel. Net als mijn eerste Braun mij vele jaren in mijn keuken heeft geholpen dit verwacht ik zeker van deze multi quick

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ElsVZ 23-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Power staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

8,0
Mijn oude staafmixer ook Braun begon was kunstofmoeheid te vertonen er brokkelde stukjes af. Voor dat ik deze gekocht had was hij zeer krachtig 500 Watt, dat is niks bij dit exemplaar. voelt zeer robuust aan, kinderslot veilige aanvulling nu. Garde lijkt me we wat fragiel, nog niet gebruikt.

Pluspunten

  • robuust
  • kinderslot

Minpunten

  • voelt wel zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ilonka 20-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig voor alles

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
Fijn in gebruik. De staafmixer is erg makkelijk schoon te maken en het is een compact apparaat voor alle klusjes tijdens het koken.

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Stevig en goed schoon te maken

Minpunten

  • Nog niks

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

multi quick 9 38 x 20-01-2021
  • Product gekocht

braun multi quick

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

10,0
erg handig. De blade komt helemaal op de bodem, hierdoor wordt alles goed gemixt. Het bakje om kruiden met te mixen is zeer stevig en zelfs hare peperkorrels en laurierblaadjes helemaal tot kruid kunnen maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Celia 18-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
Ik heb dit specifieke model gekocht vanwege het kleine noten-, koffiemolentje.
De staafmixer is heel fijn in gebruik, je kan heel intuïtief reguleren hoe hard je wil gaan. Hij is heel krachtig.
Ik geef hem een 9 en geen 10 omdat hij wat lichter zou kunnen zijn (zonder accessoires weegt hij 660gr).

Pluspunten

  • Handige klein hakmolentje
  • Blokkeer functie die makkelijk is in gebruik

Minpunten

  • Niet de lichtste staafmixer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 18-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

8,0
Vandaag ontvangen, oogt erg degelijk en meteen gebruikt om tomaten te pureren. Super goed resultaat.

Pluspunten

  • Degelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Emiel 17-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer met goede accessoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
Heel krachtige staafmixer (kan advocado's met pit en al blenden). Eenvoudige schoon te maken, hele degelijke kwaliteit en een strak ontwerp. Ook de RVS accessoires zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook heel practisch.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Eenvoudig te reinigen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kokkie 28-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Professioneel keukenapparaat. Gewoon top

Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

9,0
Professionele machine met veel mogelijkheden. Een echte aanwinst voor in de keuken. Wil hem niet mee missen en dat na al een paar dagen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MS contreras 07-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Easy to use

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9038X

Algemene score

8,0
compact and easy to use, still non tried all functions but seems a good purchase. Whipping is very effective

Pluspunten

  • silent, powerful

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews