Braun MQ 9005 Cream - Reviews

Specificaties
Vermogen
1000 watt
Fabrikant kleur(en)
rvs, sand gold
Type/soort
blender

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 174 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 9005 Cream op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tevreden klant 14-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

8,0
Een ware krachtpatser onder de staafmixers. En leuk detail, in tegenstelling tot andere keukenapparatuur is dit echt een product voor mannen!
Doet wat hij moet doen en betet!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 15-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Staafmixer, subliem verlengstuk van kok's hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

10,0
Staafmixer ligt prachtig stevig in de hand door ergonomische vorm van de handgreep. Het geheel is prachtig in balans te houden door evenwichtige gewichtsverdeling. De smooth trillingsvrij lopende en traploos regelbare krachtige motor en de spatvrije werking, maken het gemakkelijk gebruik tot ultiem genot en dus keukenplezier. Schoonhouden een fluitje van een cent. Mooie uitstraling door vorm en kleur geeft extra uitstraling aan de genoten kwaliteit en klasse.

Pluspunten

  • Geluidsarm en trillingsvrij lopende motor
  • Uitermate krachtige motor
  • Ligt prettig in de hand
  • Spatvrije werking
  • Verticaal beweegbaar mes

Minpunten

  • moeite met vinden van nog meer toepassingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G. Schol 13-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stevig en krachtig staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

10,0
Stevig en krachtige staafmixer voor wie niets te veel is. Mijn vorige was dol gedraaid vanwege te harde arbeid, maar dat zal met deze Braun niet gebeuren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brownie 18-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

8,0
Gekocht, omdat een goedkope staafmixer na korte tijd stuk ging. Gekozen voor het hoge toerental en de degelijke uitstraling. Nog maar kort in gebruik, maar werkt uitstekend en het geluid is beperkt, wat ook een pluspunt is.

Pluspunten

  • Degelijke uitstraling en hoog toerental
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

CdeR 15-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuuste stevige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

9,0
Erg gebruiksvriendelijke en sterke staafmixer. Normaal is een stafmixer soms heel lawaaiig, maar deze is stil

Pluspunten

  • Stil
  • Sterk

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert-Jan 09-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

8,0
Fijn compact apparaat met RVS staaf en nuttige accessoires. Vervangt voor mij de traditionele mixer.

Pluspunten

  • RVS mixer
  • garde

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Talmon 08-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ligt prettig in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

9,0
Omdat onze oude Braun staafmixer kapot was na jaren van goede dienst weer een nieuwe Braun gekocht. Deze werkt heel plezierig omdat je tijdens het gebruik de snelheid kunt aanpassen door meer of minder hard op de knop te drukken.

Pluspunten

  • Ligt plezierig in de hand
  • continue variabele snelheid
  • messen werken op verschillende hoogtes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walther 08-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hand blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

7,0
Ik wilde o.a. zelf mayonaise maken. Mijn oude staafmixer was niet krachtig genoeg. Deze blender van Braun is fijn. Ligt goed in de hand. Goede veiligheid

Pluspunten

  • Krachtig
  • Veilig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Prima 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig en degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

9,0
Met 1000 Watt kan het apparaat ook stevige klussen aan! Ik maak vaak deeg voor gebak en dan is dit de goede keuze! Het apparaat is handig en makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Atilla 06-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed product ,een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

8,0
Product is goed met krachtige motor, mooi design en activeblade technologie is super.
Alleen raakt de motor wel snel oververhit waarna ke een pauze moet inlasten.
De binen kant van de rotorblade is moeilijk schoon te maken er blijft een kalk achtige residu achter die alleen met een speciaal schuurmiddel voor rvs is schoon te maken (mr muscle kost maar 2 euro).

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Active blade technologie is echt super
  • Mooi design
  • Maalt zelfs de hardste producten

Minpunten

  • Motor snel oververhit waarna stank uit motor
  • Binnenkant rotor moeilijk schoon te krijgen
  • Binnenkant rotor blijft hardnekkige aanslag achter

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A.Kasimier 01-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving,prettige bediening

Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

9,0
Goede prijsverhouding,zeer mooie vormgeving en een stabiel apparaat.
Zeer goed in gebruik,makkelijk schoon te maken.
Zeker aan raden.

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • stabiel apparaat

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelleke 08-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtigpatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

10,0
Ik vind dit een fantastische krachtpatser. De activeblade technology stelt je in staat om zelf je eten nog fijner te malen.

Pluspunten

  • Splash controle
  • Heel fijn pureren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HVR 05-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

8,0
Na een paar miskopen, besloot ik nu voor aankoop reviews te lezen. Deze staafmixer kwam er goed uit en dat klopt ook nu ik hem heb gebruikt. Hij ligt vooral goed en stevig in de hand, doet zijn werk. De bijbehorende beker vind ik wat shabby aandoen en niet stevig.

Pluspunten

  • krachtig
  • spat niet

Minpunten

  • bijbehorende beker is wat wankel, niet stevig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hummel 29-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en handig produkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

8,0
Gemakkelijk en effektief in gebruik. Heb het produkt pas een paar dagen, maar zo ver geen klachten. Het werkt zoals het moet werken.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Depureerman 25-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijk gebouwde handmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

8,0
Deze handmixer heb ik gekocht nadat mijn goedkope kunststof handmixer verboog door het warme eten wat ik wilde pureren. door de stevige en metalen bouw van deze staafmixer kun je elk gewenst product heet of warm makkelijk pureren. top apparaat.

Pluspunten

  • STEVIG GEBOUWD
  • voelt solide aan
  • voor elk pureer klusje in de keuken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

C 24-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

7,0
De mixer werkt tot nu toe prima, wel vind ik de prijs wat aan de hoge kant, en is het jammer dat er geen deeghaken bijzitten.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Sylwunia02 22-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel

Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

10,0
hoog vermogen 1000W ,alles en meng snel ,zeer handige knop om te starten en de snelheid in één te regelen,alle elementen zijn snel en eenvoudig te monteren

Pluspunten

  • Snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kelly 19-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

10,0
Deze staafmixer maakt geen herrie, het is erg sterk er zit een fijne veiligheidsnop op en het ziet er prachtig uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Staafmixer MQ 9005 13-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig in gebruik

Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

8,0
Mixt alles goed. Garde klopt ook goed. Ziet er goed uit en prijs/kwalitiet is in orde.
Zeker met cash-back van 30 euro

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Ziet er goed uit
  • Er is een garde bij

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kokkie 26-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

7,0
Apparaat zit er degelijk uit, mooi stoer en ligt stevig in de hand, maakt weinig herrie, eb gaat als een dolle.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews