Braun MQ 9005 Cream - Reviews

Best Reviewed sep 2017 Braun MQ 9005 Cream
Best Reviewed september 2017
Specificaties
Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 128 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob 15-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Staafmixer, subliem verlengstuk van kok's hand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Staafmixer ligt prachtig stevig in de hand door ergonomische vorm van de handgreep. Het geheel is prachtig in balans te houden door evenwichtige gewichtsverdeling. De smooth trillingsvrij lopende en traploos regelbare krachtige motor en de spatvrije werking, maken het gemakkelijk gebruik tot ultiem genot en dus keukenplezier. Schoonhouden een fluitje van een cent. Mooie uitstraling door vorm en kleur geeft extra uitstraling aan de genoten kwaliteit en klasse.

Pluspunten

  • Geluidsarm en trillingsvrij lopende motor
  • Uitermate krachtige motor
  • Ligt prettig in de hand
  • Spatvrije werking
  • Verticaal beweegbaar mes

Minpunten

  • moeite met vinden van nog meer toepassingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G. Schol 13-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stevig en krachtig staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Stevig en krachtige staafmixer voor wie niets te veel is. Mijn vorige was dol gedraaid vanwege te harde arbeid, maar dat zal met deze Braun niet gebeuren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Al 20-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Braun Multiquick 9005

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top product! Vooral de kracht van het ding zorgt ervoor dat hij alles aankan. Dit is met name super als je te maken hebt met groente of fruit die van nature moeilijk in stukjes zijn te snijden.

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Relatief stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conny 18-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Pureert geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geweldige mixer!
Makkelijk schoon te maken.
Je kunt er erg fijn mee pureren en mixen.
Ook een goede beveiliging voor de kids erop!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

carla 18-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn oude Braun staafmixer beviel nog prima, maar het materiaal (plastic) was op. Op jacht naar een ijzeren krachtpatser, met het liefst een afneembare staaf. Et voilá na een blik op een schap met allerlei staafmixers viel deze mij gelijk op. Met de 1000 watt kan het apparaat heel wat aan. De handligging is prima. De anti-spat mond is meer dan welkom.
En het afspoelen van de afneembare mond is heel gemakkelijk.

Pluspunten

  • anti-spat mond
  • krachtige motor
  • simpele bediening

Minpunten

  • kan ik nog niet bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

magda 16-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed en stil aparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik wilde graag een heel goede kwaliteit staafmixer die een hele lange tijd mee gaat.
Deze staafmixer maakt bijna geen lawaai en binnen no-time had ik een soep gemixed van stevige ingrediënten.

Pluspunten

  • maakt geen lawaai
  • snel en goed gemaald

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Low'z 11-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuust

Algemene score

8,0
Een stevige, robuuste staafmixer. Veel watt en toerenaantal is regelbaar. Prettig in gebruik. Perfect voor smoothie met onder andere noten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pascal 07-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sterke staafmixer, idiot proof.....

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie, grote en vooral sterke staafmixer. In kokende vloeistoffen pureren geen probleem, slagroom kloppen geen probleem, pesto maken geen probleem, na gebruik in vaatwasser geen probleem!

Pluspunten

  • Sterke body en motor
  • zo weer schoon

Minpunten

  • kinderbeveiliging op top staafmixer is hinderlijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Danny 07-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima staafmixer voor een snelle keukenklus

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima staafmixer voor een goede zelfgemaakte soep. Vooral de regelaar om sneller of langzamer te mixen werkt uitstekend.

Pluspunten

  • Snelheidregelaar
  • Veersysteem

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jeroen 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ligt goed in de hand en gebruiksvriendelijk.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goede mix eigenschappen en een handige garde. Mooi design en een goede mixbeker met maatstreepjes. door nieuwe techniek ook de wat grove stukken groenten snel klein

Pluspunten

  • krachtig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

suzie 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

degelijke mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ziet er degelijk uit, krachtige motor, gaan we veel plezier van hebben. Heb de mixer zojuist gekocht, dus nog geen ervaringen met het apparaat

Pluspunten

  • degelijk
  • sterk, noten kunnen malen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karin 04-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig

Algemene score

8,0
Wat een verschil met mijn vorige staafmixer van 300W. Door de 1000W is een smoothie of de soep zo klaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Orca 04-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun handmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Moest vaatwas bestendig zijn. Ook vond ik het mooi ding, Verder was de onderkant (blender) anders als de andere waardoor het minder spat.

Pluspunten

  • Mesblade kan ook verticaal bewegen
  • Vaatwas bestendig
  • Onderdelen zijn bij te kopen
  • Kinderbeveiliging

Minpunten

  • Prijzig
  • Best zwaar product

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Bloen 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

de beste staafmixer

Algemene score

8,0
De staafmixer is voor mij ideaal omdat ik in de ochtend graag een milkshake maak. Deze staafmixer van braun mixt alles heel fijn zodat er geen klontjes meer in zitten. Schoonmaken is heel makkelijk en snel. Hij ziet er ook erg mooi strak uit.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • eenvoudig schoon te maken
  • mixt heel fijn, geen klontjes
  • spattert niet

Minpunten

  • geen. hij doet wat ie moet doen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

staafmixer 03-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

robuust apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie stille staafmixer. Door de beweegbare staaf blijven er geen resten voedsel achter tussen de mesjes. Binnen mum van tijd lekkere slagroom geklopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bob 02-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijn apparaat, blije vrouw thuis

Algemene score

9,0
handig apparaat, mooie gerechten mee maken. Ziet er ook mooi uit. Jammer dat er nog geen draadloze variant is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Petra 02-01-2018
  • Product gekocht

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat hij als beste uit test komt en nieuwste technologie heeft en zeker omdat hij 1000 wat is en harde ingrediënten kan hakken sprak hij ons het meeste aan

Pluspunten

  • 1000 wat vermogen
  • Mooie design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique 31-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Braun MQ 9005 Cream

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb menig staafmixer gebruikt en een goed werkend apparaat is zoveel waard. Het plezier van koken en bakken hangt hier eennorm vanaf. De wattage heeft me doen kiezen voor deze uitvoering ook het ijzer geeft veel gebruikers gemak.

Pluspunten

  • Ijzer
  • watt
  • activeBlade technology

Minpunten

  • snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

peter verschuren 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed vermogen ,goed produkt

Algemene score

8,0
pas een dag in bezit, nog niet gebruikt.
alleen het merk Braun zegt mij voldoende.
inmiddels een tomatensoep gemaakt, waarvan na het pureren ik een
zeer mooie structuur aan de kreeg.
verder heb ik de soep niet meer gepasseerd,was niet nodig.
voorwaar een zeer mooi resultaat.

Reageer

Carel 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige motor en toch aangenaam stil

Algemene score

10,0
Krachtige motor levert een mooi glad product op. Of het pompoensoep of aioli is. Met de additionele hulpstukken kan deze staafmixer een keukenmachine vervangen

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Stil
  • Variabele snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews