Braun MQ 9005 Cream - Reviews

Best Reviewed sep 2017 Braun MQ 9005 Cream
Best Reviewed september 2017
Specificaties
Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 133 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob 15-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Staafmixer, subliem verlengstuk van kok's hand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Staafmixer ligt prachtig stevig in de hand door ergonomische vorm van de handgreep. Het geheel is prachtig in balans te houden door evenwichtige gewichtsverdeling. De smooth trillingsvrij lopende en traploos regelbare krachtige motor en de spatvrije werking, maken het gemakkelijk gebruik tot ultiem genot en dus keukenplezier. Schoonhouden een fluitje van een cent. Mooie uitstraling door vorm en kleur geeft extra uitstraling aan de genoten kwaliteit en klasse.

Pluspunten

  • Geluidsarm en trillingsvrij lopende motor
  • Uitermate krachtige motor
  • Ligt prettig in de hand
  • Spatvrije werking
  • Verticaal beweegbaar mes

Minpunten

  • moeite met vinden van nog meer toepassingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G. Schol 13-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stevig en krachtig staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Stevig en krachtige staafmixer voor wie niets te veel is. Mijn vorige was dol gedraaid vanwege te harde arbeid, maar dat zal met deze Braun niet gebeuren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romy 24-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

doet zijn werk prima

Algemene score

9,0
Staafmixer doet het goed, soep is heel fijn geworden. Ligt goed in de hand.
Fijn dat de snelheid door een druk op de knop geregeld kan worden.
Soep spatte ook niet, deze staafmixer doet wat er beloofd wordt. Ziet er verder goed uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 12-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

als je voor echte kwaliteit wilt gaan

Algemene score

9,0
een echte aanrader voor het zware werk. Eerst had ik verschillende apparaten in de keuken een mixer een staafmixer en een blender. We ,aken steeds vaker verse soep en daar gaan veel groenten in en dan vinden wij de soep het allerlekkerst als eerst deze groenten met de staafmixer worden fijn gemaakt en bij het opdienen nog kruiden worden toegevoegd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pepe 04-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

OK artikel

Algemene score

7,0
Het beste voor deze prijs. Wij gebruiken het elke dag tot volle tefredenheid en hopen er nog heel erg lang mee door te gaan

Pluspunten

  • snel
  • mooi

Minpunten

  • niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlotte 01-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Goede staafmixer

Algemene score

9,0
Goede staafmixer die erg krachtig is. Daarnaast extra veilig door de veiligheidsvergrendeling. Een erg degelijk product.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Extra veilig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Aldie 29-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stabiel en prettig in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze gekocht ivm hoe hij in de hand ligt. Dacht eerst hij is zwaar, maar op het moment dat je hem gebruikt een top ding. Uiterst handig om schoon te maken.

Pluspunten

  • Het gebruik. simpel en handig.
  • Het schoonmaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Al 20-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Braun Multiquick 9005

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top product! Vooral de kracht van het ding zorgt ervoor dat hij alles aankan. Dit is met name super als je te maken hebt met groente of fruit die van nature moeilijk in stukjes zijn te snijden.

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Relatief stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conny 18-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Pureert geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geweldige mixer!
Makkelijk schoon te maken.
Je kunt er erg fijn mee pureren en mixen.
Ook een goede beveiliging voor de kids erop!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

carla 18-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn oude Braun staafmixer beviel nog prima, maar het materiaal (plastic) was op. Op jacht naar een ijzeren krachtpatser, met het liefst een afneembare staaf. Et voilá na een blik op een schap met allerlei staafmixers viel deze mij gelijk op. Met de 1000 watt kan het apparaat heel wat aan. De handligging is prima. De anti-spat mond is meer dan welkom.
En het afspoelen van de afneembare mond is heel gemakkelijk.

Pluspunten

  • anti-spat mond
  • krachtige motor
  • simpele bediening

Minpunten

  • kan ik nog niet bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

magda 16-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed en stil aparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik wilde graag een heel goede kwaliteit staafmixer die een hele lange tijd mee gaat.
Deze staafmixer maakt bijna geen lawaai en binnen no-time had ik een soep gemixed van stevige ingrediënten.

Pluspunten

  • maakt geen lawaai
  • snel en goed gemaald

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Low'z 11-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuust

Algemene score

8,0
Een stevige, robuuste staafmixer. Veel watt en toerenaantal is regelbaar. Prettig in gebruik. Perfect voor smoothie met onder andere noten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pascal 07-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sterke staafmixer, idiot proof.....

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie, grote en vooral sterke staafmixer. In kokende vloeistoffen pureren geen probleem, slagroom kloppen geen probleem, pesto maken geen probleem, na gebruik in vaatwasser geen probleem!

Pluspunten

  • Sterke body en motor
  • zo weer schoon

Minpunten

  • kinderbeveiliging op top staafmixer is hinderlijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Danny 07-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima staafmixer voor een snelle keukenklus

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima staafmixer voor een goede zelfgemaakte soep. Vooral de regelaar om sneller of langzamer te mixen werkt uitstekend.

Pluspunten

  • Snelheidregelaar
  • Veersysteem

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jeroen 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ligt goed in de hand en gebruiksvriendelijk.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goede mix eigenschappen en een handige garde. Mooi design en een goede mixbeker met maatstreepjes. door nieuwe techniek ook de wat grove stukken groenten snel klein

Pluspunten

  • krachtig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

suzie 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

degelijke mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ziet er degelijk uit, krachtige motor, gaan we veel plezier van hebben. Heb de mixer zojuist gekocht, dus nog geen ervaringen met het apparaat

Pluspunten

  • degelijk
  • sterk, noten kunnen malen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karin 04-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig

Algemene score

8,0
Wat een verschil met mijn vorige staafmixer van 300W. Door de 1000W is een smoothie of de soep zo klaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Orca 04-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun handmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Moest vaatwas bestendig zijn. Ook vond ik het mooi ding, Verder was de onderkant (blender) anders als de andere waardoor het minder spat.

Pluspunten

  • Mesblade kan ook verticaal bewegen
  • Vaatwas bestendig
  • Onderdelen zijn bij te kopen
  • Kinderbeveiliging

Minpunten

  • Prijzig
  • Best zwaar product

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Bloen 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

de beste staafmixer

Algemene score

8,0
De staafmixer is voor mij ideaal omdat ik in de ochtend graag een milkshake maak. Deze staafmixer van braun mixt alles heel fijn zodat er geen klontjes meer in zitten. Schoonmaken is heel makkelijk en snel. Hij ziet er ook erg mooi strak uit.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • eenvoudig schoon te maken
  • mixt heel fijn, geen klontjes
  • spattert niet

Minpunten

  • geen. hij doet wat ie moet doen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

staafmixer 03-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

robuust apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie stille staafmixer. Door de beweegbare staaf blijven er geen resten voedsel achter tussen de mesjes. Binnen mum van tijd lekkere slagroom geklopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews