Braun MQ 9005 Cream - Reviews

Best Reviewed sep 2017 Braun MQ 9005 Cream
Best Reviewed september 2017
Specificaties
Type/soort
blender
Type
staafmixer

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 158 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob 15-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Staafmixer, subliem verlengstuk van kok's hand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Staafmixer ligt prachtig stevig in de hand door ergonomische vorm van de handgreep. Het geheel is prachtig in balans te houden door evenwichtige gewichtsverdeling. De smooth trillingsvrij lopende en traploos regelbare krachtige motor en de spatvrije werking, maken het gemakkelijk gebruik tot ultiem genot en dus keukenplezier. Schoonhouden een fluitje van een cent. Mooie uitstraling door vorm en kleur geeft extra uitstraling aan de genoten kwaliteit en klasse.

Pluspunten

  • Geluidsarm en trillingsvrij lopende motor
  • Uitermate krachtige motor
  • Ligt prettig in de hand
  • Spatvrije werking
  • Verticaal beweegbaar mes

Minpunten

  • moeite met vinden van nog meer toepassingen
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G. Schol 13-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stevig en krachtig staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Stevig en krachtige staafmixer voor wie niets te veel is. Mijn vorige was dol gedraaid vanwege te harde arbeid, maar dat zal met deze Braun niet gebeuren.
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Staafmixer MQ 9005 13-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig in gebruik

Algemene score

8,0
Mixt alles goed. Garde klopt ook goed. Ziet er goed uit en prijs/kwalitiet is in orde.
Zeker met cash-back van 30 euro

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Ziet er goed uit
  • Er is een garde bij
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kokkie 26-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker in de hand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Apparaat zit er degelijk uit, mooi stoer en ligt stevig in de hand, maakt weinig herrie, eb gaat als een dolle.
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

zhongquan lu 17-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

easy to use and nice quality for baby food making

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
easy to use and nice quality for baby food making.
big power can make food really sparse and baby really like it.
everyday enjoy nice food with my baby,

Pluspunten

  • easy to use
  • nice quality

Minpunten

  • cable is short than which i expect
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuuste, degelijke staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Robuuste, degelijke staafmixer die het zware werk niet schuwt en zeergebruiksvriendelijk. een aanrader.

Pluspunten

  • degelijke uitvoering
  • geschikt voor zwaardere werk
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bram 25-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Doet precies wat er omschreven wordt, goede staafmixer met veel kracht.
Pakt ook de dingen onderin goed mee.

Pluspunten

  • Krachtig
  • mixt ook onderin
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bep 10-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik had een staafmixer nodig voor mijn dieet-recepten en deze kwam zowel uit de reviews als uit prijsvergelijken goed uit de hoek.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Kwaliteit
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kok.s 04-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top product

Algemene score

9,0
Top product nog geen minpunten gevonden als pluspunten vind ik dat die heel goed in de ligt aanrader!!!

Pluspunten

  • Bediening
  • Ligt goed in de hand
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 03-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Braun MQ 9005 Cream

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb dit product, het is heel goed dat ik eiwit- en ijshakes maak en veel soortgelijke. het is stil en sterk.
Ik ben blij met de aankoop:)

Pluspunten

  • rustig
  • sterk
  • solide
  • gemakkelijk schoon te maken
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oguz 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een fijn product goede kwaliteit en motor is sterk en mooi design. Pureert heel goed en snel zelfs de taaiste producten probleemloos, zit heel ergonomisch

Pluspunten

  • Motor
  • Technologie
  • Design
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joesph 01-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijke gebruiksaanwijzing

Algemene score

6,0
Het is een solide en krachtige staafmixer. Verder makkelijk bedienbaar. Het ligt zwaar in de hand waardoor alle producten hoe stevig dan ook kan verwerken.

Pluspunten

  • krachtig
  • solide
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

braun 31-05-2018
  • Product gekocht

goed product

Algemene score

7,0
Nog niet gebruikt net pas aangeschaft is een cadeau dus kan nog niets over zeggen maar ziet er mooi uit.
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Reageer

Annie 29-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De beveiligingsknop is fijn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima en handzaam apparaat. Er zit een beveiligingsknop op. Zo voorkom je ongelukken. Snelheid is gemakkelijk op te voeren.
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter 27-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De nieuwe Braun staafmixer gekocht als aanvulling op mijn keukenmachine, werkt prima. Een top apparaat werk sneller, dan mijn vorige apparaat. De beweggende mesjes werken prima.

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • nog niet ondekt
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Farfalla 26-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

sterke motor

Algemene score

8,0
Na jaren met een Philps staafmixer te heben gewerkt ben ik overgaan op Braun, Eerste indruk, mooi sterk, prima vermogen.

Pluspunten

  • sterke motor

Minpunten

  • zwaar
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Faysal 25-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

1000watt goede moter en beveiliging voor kinderen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit verhouding is top. Mooi apparaat en ook een sterk apparaat met een kinderbeveiliging.

Pluspunten

  • Mooi disign
  • Kinderbeveiliging
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dennis 24-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super krachtig, relatief stil, zeer degelijk.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vinaigrette maken, pureren, alles in een handomdraai. Super machine. Ik weet niet hoe ik ooit zonder heb gekund.

Pluspunten

  • Sterk
  • Degelijk

Minpunten

  • Geen houder voor wandmontage
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Kristina 22-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

A powerful motor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
I've recently bought this blender. It looks very impressive, makes me feel like it'll last for ages. In comparison to the blender, a whisk accessory looks poor.
A motor of this product seems to be very powerful.
A size of container is perfect to make smoothies. I just miss a lid to cover it.
It also has a safety button what I find significant.
I'm happy with my new blender. It's not cheap, but if it last long (what I clearly expect), it's worth the money.
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

I.91 19-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie sterke staafmixer. Goed vast te houden ook voor mensen wat kleinere handen. Makkelijk is gebruik. onderdelen mogen in de vaatwasser.

Pluspunten

  • Goed vast te houden
  • Krachtig
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews