Braun MQ 9005 Cream - Reviews

Specificaties
Vermogen
1000 watt
Fabrikant kleur(en)
rvs, sand gold
Type/soort
blender

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 168 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob 15-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Staafmixer, subliem verlengstuk van kok's hand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Staafmixer ligt prachtig stevig in de hand door ergonomische vorm van de handgreep. Het geheel is prachtig in balans te houden door evenwichtige gewichtsverdeling. De smooth trillingsvrij lopende en traploos regelbare krachtige motor en de spatvrije werking, maken het gemakkelijk gebruik tot ultiem genot en dus keukenplezier. Schoonhouden een fluitje van een cent. Mooie uitstraling door vorm en kleur geeft extra uitstraling aan de genoten kwaliteit en klasse.

Pluspunten

  • Geluidsarm en trillingsvrij lopende motor
  • Uitermate krachtige motor
  • Ligt prettig in de hand
  • Spatvrije werking
  • Verticaal beweegbaar mes

Minpunten

  • moeite met vinden van nog meer toepassingen
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G. Schol 13-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stevig en krachtig staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Stevig en krachtige staafmixer voor wie niets te veel is. Mijn vorige was dol gedraaid vanwege te harde arbeid, maar dat zal met deze Braun niet gebeuren.
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Atilla 06-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed product ,een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Product is goed met krachtige motor, mooi design en activeblade technologie is super.
Alleen raakt de motor wel snel oververhit waarna ke een pauze moet inlasten.
De binen kant van de rotorblade is moeilijk schoon te maken er blijft een kalk achtige residu achter die alleen met een speciaal schuurmiddel voor rvs is schoon te maken (mr muscle kost maar 2 euro).

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Active blade technologie is echt super
  • Mooi design
  • Maalt zelfs de hardste producten

Minpunten

  • Motor snel oververhit waarna stank uit motor
  • Binnenkant rotor moeilijk schoon te krijgen
  • Binnenkant rotor blijft hardnekkige aanslag achter
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A.Kasimier 01-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving,prettige bediening

Algemene score

9,0
Goede prijsverhouding,zeer mooie vormgeving en een stabiel apparaat.
Zeer goed in gebruik,makkelijk schoon te maken.
Zeker aan raden.

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • stabiel apparaat

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 14-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een ware krachtpatser onder de staafmixers. En leuk detail, in tegenstelling tot andere keukenapparatuur is dit echt een product voor mannen!
Doet wat hij moet doen en betet!
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nelleke 08-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtigpatser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind dit een fantastische krachtpatser. De activeblade technology stelt je in staat om zelf je eten nog fijner te malen.

Pluspunten

  • Splash controle
  • Heel fijn pureren
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HVR 05-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na een paar miskopen, besloot ik nu voor aankoop reviews te lezen. Deze staafmixer kwam er goed uit en dat klopt ook nu ik hem heb gebruikt. Hij ligt vooral goed en stevig in de hand, doet zijn werk. De bijbehorende beker vind ik wat shabby aandoen en niet stevig.

Pluspunten

  • krachtig
  • spat niet

Minpunten

  • bijbehorende beker is wat wankel, niet stevig
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hummel 29-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en handig produkt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijk en effektief in gebruik. Heb het produkt pas een paar dagen, maar zo ver geen klachten. Het werkt zoals het moet werken.
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Depureerman 25-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijk gebouwde handmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze handmixer heb ik gekocht nadat mijn goedkope kunststof handmixer verboog door het warme eten wat ik wilde pureren. door de stevige en metalen bouw van deze staafmixer kun je elk gewenst product heet of warm makkelijk pureren. top apparaat.

Pluspunten

  • STEVIG GEBOUWD
  • voelt solide aan
  • voor elk pureer klusje in de keuken

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

C 24-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De mixer werkt tot nu toe prima, wel vind ik de prijs wat aan de hoge kant, en is het jammer dat er geen deeghaken bijzitten.
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Sylwunia02 22-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel

Algemene score

10,0
hoog vermogen 1000W ,alles en meng snel ,zeer handige knop om te starten en de snelheid in één te regelen,alle elementen zijn snel en eenvoudig te monteren

Pluspunten

  • Snel
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kelly 19-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze staafmixer maakt geen herrie, het is erg sterk er zit een fijne veiligheidsnop op en het ziet er prachtig uit.
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Staafmixer MQ 9005 13-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig in gebruik

Algemene score

8,0
Mixt alles goed. Garde klopt ook goed. Ziet er goed uit en prijs/kwalitiet is in orde.
Zeker met cash-back van 30 euro

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Ziet er goed uit
  • Er is een garde bij
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kokkie 26-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker in de hand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Apparaat zit er degelijk uit, mooi stoer en ligt stevig in de hand, maakt weinig herrie, eb gaat als een dolle.
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

zhongquan lu 17-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

easy to use and nice quality for baby food making

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
easy to use and nice quality for baby food making.
big power can make food really sparse and baby really like it.
everyday enjoy nice food with my baby,

Pluspunten

  • easy to use
  • nice quality

Minpunten

  • cable is short than which i expect
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuuste, degelijke staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Robuuste, degelijke staafmixer die het zware werk niet schuwt en zeergebruiksvriendelijk. een aanrader.

Pluspunten

  • degelijke uitvoering
  • geschikt voor zwaardere werk
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bram 25-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Doet precies wat er omschreven wordt, goede staafmixer met veel kracht.
Pakt ook de dingen onderin goed mee.

Pluspunten

  • Krachtig
  • mixt ook onderin
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bep 10-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik had een staafmixer nodig voor mijn dieet-recepten en deze kwam zowel uit de reviews als uit prijsvergelijken goed uit de hoek.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Kwaliteit
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kok.s 04-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top product

Algemene score

9,0
Top product nog geen minpunten gevonden als pluspunten vind ik dat die heel goed in de ligt aanrader!!!

Pluspunten

  • Bediening
  • Ligt goed in de hand
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 03-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Braun MQ 9005 Cream

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb dit product, het is heel goed dat ik eiwit- en ijshakes maak en veel soortgelijke. het is stil en sterk.
Ik ben blij met de aankoop:)

Pluspunten

  • rustig
  • sterk
  • solide
  • gemakkelijk schoon te maken
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews