Braun MQ 9005 Cream - Reviews

Specificaties
Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 59 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob 15-09-2017 Product paar dagen in bezit

Staafmixer, subliem verlengstuk van kok's hand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Staafmixer ligt prachtig stevig in de hand door ergonomische vorm van de handgreep. Het geheel is prachtig in balans te houden door evenwichtige gewichtsverdeling. De smooth trillingsvrij lopende en traploos regelbare krachtige motor en de spatvrije werking, maken het gemakkelijk gebruik tot ultiem genot en dus keukenplezier. Schoonhouden een fluitje van een cent. Mooie uitstraling door vorm en kleur geeft extra uitstraling aan de genoten kwaliteit en klasse.

Pluspunten

  • Geluidsarm en trillingsvrij lopende motor
  • Uitermate krachtige motor
  • Ligt prettig in de hand
  • Spatvrije werking
  • Verticaal beweegbaar mes

Minpunten

  • moeite met vinden van nog meer toepassingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G. Schol 13-09-2017 Product paar dagen in bezit

Stevig en krachtig staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Stevig en krachtige staafmixer voor wie niets te veel is. Mijn vorige was dol gedraaid vanwege te harde arbeid, maar dat zal met deze Braun niet gebeuren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

staafmixer 24-09-2017 Product paar dagen in bezit

mooie staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Krachtige zware staafmixer, zonder onnodige accessoires. Handig dat de kracht traploos in te stellen is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ruud 23-09-2017 Product paar dagen in bezit

Handig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt tot op de bodem. Eenvoudig in gebruik en eenvoudig te reinigen. Wordt geleverd incl. mixer en beker.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Annie Linders 20-09-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie vomgeving en ziet er degelijk uit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie vorm en degelijk. Heb ook gekozen voor het roestvrijstalen gedeelte. Hiermee kan ik hete sauzen en soepen moeiteloos fijn pureren

Pluspunten

  • vorm
  • roestvrijstalen gedeelte
  • snelheid traploos in te stellen

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marjon 18-09-2017 Product paar dagen in bezit

Staafmixer Multi Quick 9

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stevige staafmixer werkt prima, Het voordeel is dat er ook een garde bij zit om slagroom mee te kloppen.

Pluspunten

  • extra garde
  • onderkant kan eraf om schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joke 10-09-2017 Product paar dagen in bezit

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De staafmixer ligt lekker in de hand, makkelijk in gebruik. Is van alle markten thuis. Vandaag tomaten gepureerd, door de krachtige motor is dit zo klaar. Neemt weinig ruimte in beslag, even onder de kraan en het is schoon Door de kinderslot veilig voor kinderen zodat ze het niet kunnen gebruiken met alle gevolgen van dien.

Pluspunten

  • mooie uitstraling
  • ligt goed in de hand
  • goed prijs/kwaliteitverhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eric 10-09-2017 Product paar dagen in bezit

goed design

Algemene score

9,0
prijs / kwaliteit . zeer gemakkelijk in gebruik en makkelijk schoon te maken. ook de meshoogte is variabel wat mij erg bevalt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse 06-09-2017 Product paar dagen in bezit

Makkelijk, krachtig & design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bijzonder fijn product. De oude staafmixer hielt er mee op en na zoeken op internet op deze Braun staafmixer uitgekomen. Geen seconde spijt van gehad. Het apparaat is lekker krachtig en bijzonder makkelijk in gebruik. Ik heb er al diverse heerlijke soepen en smoothies mee gemaakt en zelfs voor nootjes ed is deze staafmixer perfect! De garde is handig, maar heb ik enkel nog beslag mee bereid. Prima aankoop: ik ben er blij mee!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Design

Minpunten

  • Nog geen ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lieuwe 02-09-2017 Product paar dagen in bezit

Braun MQ 9005 Cream

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Krachtige motor plaatst deze mixer wel boven onze oude staafmixer. Het systeem met de bewegende kop maakt het mixen in groot oppervlak met minder diepte zeer effectief.

Pluspunten

  • Krachtige motor.
  • Beweegbaar diepte niveau van mes.
  • Beveiliging dmv indrukken bovenkant.
  • Variabel toerentel
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • toerental vasthouden is lastig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marian 14-07-2017 Product paar weken in bezit

Krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer krachtige staafmixer die zonder blikken of blozen, en zonder veel lawaai, alles heel fijn en glad krijgt. Zelfs het op het laatst toegevoegde ijsblokje vermaalt hij moeiteloos. Makkelijk te bedienen en veilig. Eenvoudig te reinigen en neemt weinig ruimte in beslag. Mooie vormgeving.

Pluspunten

  • Krachtig en toch weinig lawaai
  • Veilige en makkelijke bediening

Minpunten

  • Een ophangbeugel zou wel handig zijn

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Soultje 06-07-2017 Product paar dagen in bezit

Ergonomisch met krachtige motor

Algemene score

10,0
Ik heb al vele staafmixers versleten, gebruik ze iedere dag. Nu de laatste het weer begaf eens een degelijke studie gemaakt naar het aanbod en de specificaties van de vele staafmixers. Deze kwam met kop en schouders boven de anderen uit. Dit mede gezien de specs, de innovatieve vernieuwing en last but not least de 1000 watt motor. Ik heb hem al diverse malen uitgeprobeerd, en ik moet zeggen Joepie! Het is een wereld van verschil om dit degelijke apparaat mijn soepen te laten pureren. Ik ben er in een woord WEG van.

Pluspunten

  • voelt degelijk aan
  • ergonomisch met heel prettige handbediening
  • hele sterke motor!
  • pureert echt veel beter dan mijn vorigen
  • Zeer solide verbinding tussen motor en staafmixer

Minpunten

  • Heb ik nog niet ontdekt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Françoise van Dijck 15-06-2017 Product paar weken in bezit

Stevige motor, goed schoon te houden

Algemene score

8,0
De staafmixer geeft een degelijk gevoel en heeft een stevige motor waardoor mixen "een eitje" is. Verder is hij goed schoon te houden.

Pluspunten

  • Stevige motor
  • goed schoon te houden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

emile 13-06-2017 Product paar dagen in bezit

Wauw, niet spatten en mooie gladde soep

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hij werkt beter dan ik had verwacht; hij is krachtig, byzonder dat hij vooral niet spat ook al hou je hem vrij schuin in de pan en hij geeft een supergaaf resultaat. Zeker aanrader

Pluspunten

  • niet spatten
  • krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jeu 09-06-2017

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
werkt goed en kan er makkelijk mee overweg!
prijs was niet al te hoog en wat het apparaat kan is echt top.

Reageer

Kim 08-06-2017 Product paar dagen in bezit

Simpel maar krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze staafmixer gekocht in de winkel voor het maken van babyvoeding. Hiervoor heb ik 2 blenders laten roken om alle babyvoeding hapjes klaar te maken. Met deze staafmixer gaat het heel soepel en kan makkelijk lang achter elkaar doorwerken.

Pluspunten

  • traploze snelheidsinstelling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tilla de Wit - van den Bekerom 01-06-2017 Product paar dagen in bezit

Fijn in de hand liggend en zeer goede mix-kwaliteiten!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vorige staafmixer van Braun was na intensief gebruik van minimaal 25 jaar kapot gegaan en altijd zeer tevreden over de resultaten van de kwaliteit van Braun!
Nieuwe handmixer ligt fijn in de hand en heeft zeer goede mix-kwaliteiten!

Pluspunten

  • Zeer goede mix - kwaliteiten
  • Ligt fijn in de hand
  • Zeer veilig
  • Goed schoon te maken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joran 23-05-2017 Product paar weken in bezit

werk goed, veel power

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
het is een fijn product, ligt heel goed in de hand en heeft veel kracht. dit is handig als de staafmixer gebruikt wordt.

Pluspunten

  • kracht
  • fijn in de hand

Minpunten

  • kort snoer

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

G.M. 22-05-2017 Product paar dagen in bezit

Simpele bediening, goeie controle, spettervrij.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven, goed doordachte staafmixer. Bediening geeft goede controle over snelheid en kracht van het mixen. Activeblade technologie lijkt goed te werken. Resultaten zijn in ieder geval zeer glad en goed gemixt.

Pluspunten

  • Slim ontwerp, prettig in het gebruik
  • Goede resultaten in smoothies en soepen.

Minpunten

  • Onvoldoende keuze in samenstelling accessoires
  • Accessoires niet los verkrijgbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Petra 22-05-2017 Product paar dagen in bezit

Stille staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Al eerder een staafmixer gehad maar met te weinig vermogen en alles bleef vaak op de bodem nu wordt alles goed meegenomen ondanks zijn 1000 wat vermogen toch stil in gebruik

Pluspunten

  • Heerlijk rustig en toch krachtig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews