Braun MQ 9005 Cream - Reviews

Specificaties
Vermogen
1000 watt
Fabrikant kleur(en)
rvs, sand gold
Type/soort
blender

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 208 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 9005 Cream op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tevreden klant 14-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

8,0
Een ware krachtpatser onder de staafmixers. En leuk detail, in tegenstelling tot andere keukenapparatuur is dit echt een product voor mannen!
Doet wat hij moet doen en betet!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 15-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Staafmixer, subliem verlengstuk van kok's hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

10,0
Staafmixer ligt prachtig stevig in de hand door ergonomische vorm van de handgreep. Het geheel is prachtig in balans te houden door evenwichtige gewichtsverdeling. De smooth trillingsvrij lopende en traploos regelbare krachtige motor en de spatvrije werking, maken het gemakkelijk gebruik tot ultiem genot en dus keukenplezier. Schoonhouden een fluitje van een cent. Mooie uitstraling door vorm en kleur geeft extra uitstraling aan de genoten kwaliteit en klasse.

Pluspunten

  • Geluidsarm en trillingsvrij lopende motor
  • Uitermate krachtige motor
  • Ligt prettig in de hand
  • Spatvrije werking
  • Verticaal beweegbaar mes

Minpunten

  • moeite met vinden van nog meer toepassingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G. Schol 13-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stevig en krachtig staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

10,0
Stevig en krachtige staafmixer voor wie niets te veel is. Mijn vorige was dol gedraaid vanwege te harde arbeid, maar dat zal met deze Braun niet gebeuren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LW 15-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima apparaat

Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

9,0
Ik heb al eerder van dit merk een staafmixer gehad en ook nu weer een prima apparaat. Pureert goed en ligt makkelijk in de hand. Ik gebruik het wekelijks in de keuken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

itzmi 08-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

9,0
Ik vind dat deze staafmixer heel veel kracht heeft. Ik zag hem bij iemand anders en zij was heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 07-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

8,0
De machine is wat aan de grote kant en iets te zwaar, maar doet zijn werk prima. Op het eerste gezicht een degelijke machine. ik hoop dat we er jaren plezier van hebben.

Pluspunten

  • Werkt prima
  • Ziet er degelijk uit
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Kan iets lichter
  • Machine is vrij lang

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

awjbos 03-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn veilig gemakkelijk degelijk aparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

10,0
fijn degelijk robuust degelijk mooie uitstraling 1000 wat sterk
gemakkelijk hulpstukken verwisselen en schoonhouden
zeer gemakkelijk in gebruik en veilig voor alle leeftijden

Pluspunten

  • alles

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

awj bos 03-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veilig blokkerknop robuust degelijk materiaal en 1000 wat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

10,0
Robuust veilig blokkerknop degelijk 1000 wat makkelijk te gebruiken en onderdelen bij te kopen mooie uitstraling werkt krachtig eenvoudig gemakkelijk
kan door iedereen gebruikt worden is een heel gemakkelijk product betreft gebruik monteren hulpstukken en schoonmaken van alles

Pluspunten

  • alles oke met dit apparaat

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukenprins 24-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

8,0
Het product/de mixer werkt geweldig, in het bijzonder door het unieke smartspeed systeem! Het is tevens eenvoudig te bedienen en kent een een plezierige vormgeving.

Pluspunten

  • Smartspeed systeem
  • Eenvoudig te bedienen
  • Plezierige vormgeving

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Bonte 15-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch apparaat

Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijk, mooi van design, en werkelijk alle grondstoffen worden fijn gemalen door de variabele instelling van de messen.

Pluspunten

  • ontwerp, ligt goed in de hand
  • variabele hoogte van de meseen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bonte 15-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat, schitternd design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

9,0
Door zijn mogelijkheden, vooral de variable hoogte, dit kun je instellen door simpelweg op de staaf te drukken, daardoor gaan de messen vlak over de bodem en wordt echt werkelijk elk stukje grondstof fijn gemalen.

Pluspunten

  • Active Blade dat door variabele hoogte instelling
  • schitternd design, ligt perfect in de hand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Jansen 14-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte “keukenmachine"

Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

8,0
Prettig product dat door losse componenten eenvoudig is op te bergen en relatief weinig ruimte in beslag neemt ten opzichte van een foodprocessor, maar wel dezelfde prestaties levert!

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Eenvoudig schoonmaken

Minpunten

  • Vering in poot niet water/vuil dicht.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

staafmixer 01-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geweldig product.mixt top.makkelijk schoon maken. handzaam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

10,0
ik heb gekozen voor dit product, omdat ik goede ervaring met Braun heb.ik had een nieuwe staafmixer nodig.Fantastische apparaat. krachtig.goed in de hand.makkelijk in gebruik.mooi design

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • beetje zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 19-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goeie hand blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

9,0
Goeie hand blender er zitten handige accessoires bij. Ook is hij makkelijk in omgang en is hij makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • makkelijk schoon maken
  • makkelijk in omgang

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mevr M Faber 16-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

8,0
sterk apparaat om te mixen met een groot vermogen, om mijnmeestal heerlijke pompoensoep te blenderen. Ook moest de prijs kwaliteit verhouding goed zijn. Dat vond ik in deze Braun staafmixer

Pluspunten

  • groot vermogen
  • traploos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

henry mischner 15-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stevige grip

Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

9,0
oersterke alles kunner,kan je, je helemaal mee uitleven in de keuken
je ontdekt steeds meer nieuwe mogelijkheden,kan een zelfs een vruchten pit aan

Pluspunten

  • makkelijk schoonmaken
  • alles kunner door sterke motor

Minpunten

  • gewicht,hoger dan van kleinere motor

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

marga van esch 14-01-2019
  • Product gekocht

werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

9,0
goed merk, werkt prima je kan het makkelijk schoonmaken en je kan het goed uit elkaar halen, en je hebt er veschillende onderdelen voor
\

Reageer

Ronny 14-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed in de hand liggende staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

8,0
Goed in de hand liggend staafmixer met regelbare mes hoogte en verwisselbare hulpstukken zoals garde en mes. Voldoende vermogen om soep te mixen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cdle 13-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

8,0
Mooi design en erg stille motor. Krachtig. Handig voor soepen en smoothies. Ook de veiligheidsfunctie is erg handig, zodat je de staafmixer niet perongeluk activeert.

Pluspunten

  • Stille motor
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Levina 10-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Stoer en Robuust

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9005 Cream

Algemene score

9,0
Handig, sterk, stoer en robuust. Past in elk huishouden groot en klein, dus ook in de caravan. Snel en gemakkelijk schoon te maken. Met dit sterke vermogen is het een koud kunstje een heerlijk gerecht te bereiden.

Pluspunten

  • Sterk
  • Design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews