Braun MQ 5045 WH Aperitive - Reviews

Specificaties
Vermogen
750 watt
Inhoud mengbeker
1,2 liter
Fabrikant kleur(en)
wit
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 5045 WH Aperitive op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Petra 20-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne handzame staafmixer met veel extra,s

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

9,0
De staafmixer is handzaam en makkelijke te bedienen, de extra accessoires zorgen ervoor dat je er meer gebruik van gemaakt dan een standaard staafmixer. Even uien, of groente hakken smoothie maken in een handomdraai.

Pluspunten

  • Makkelijk in de hand
  • Eenvoudig bedienen
  • Extra accesoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wendy 13-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

8,0
gekocht omdat mijn oude braun na vele jaren de geest heeft gegeven, werkt prima naar verwaching, is behoorlijk stil en gemakkelijk hanteerbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

D.G. 10-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Deze staafmixer trekt niet vacuüm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

9,0
Eindelijk een staafmixer die niet vacuüm trekt en dat er tevens een extra grote blender bijgeleverd is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jodi 03-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat ligt fijn in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

8,0
mijn vorige staafmixer, een Braun, heb ik ruim 30 jaar mee gedaan. mijn zoon ook met grote tevredenheid een braun cadeau gedaan, daarom nu weer voor een Braun gekozen

Pluspunten

  • fijn dat er nu een toerental opzit
  • is stil

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sem 12-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

8,0
Het is een enorm handig en gebruiksvriendelijk apparaat. Het heeft onze verwachtingen overtroffen. Zeer tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • verhouding prijs/kwaliteit
  • eenvoudig in gebruik

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Marijke 24-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

8,0
Prima product, degelijk en super handig in gebruik.
Geschikt voor meerdere doeleinden. Zeker aan te raden in de keuken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

San04 11-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtigestaafmixer met grote hakmolen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

9,0
Omdat bij dit product als een van de weinige een grote hakmolen zit heb ik dit merk gekocht, het bevalt me prima.

Pluspunten

  • grote hakmolen
  • verstelbare snelheid staafmixer

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astgik 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig, snel, doeltreffend, veelzijdig, makkelijk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

10,0
Verwachingen waargekomen, net thuis, ben blij , prijs kan lager, kwalitatief, stil, gewoon noodzakelijke keuken apparatuur voor snel koken.

Pluspunten

  • Effectief
  • Efficient

Minpunten

  • Prijs kan ietsje lager

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen 15-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun mixt/hakt en snijd als de beste

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

10,0
Toen mijn vorige Braun staafmixer stuk ging, kwam ik met een Sencor thuis. Ik was al meteen niet tevreden over de manier waarop deze mixt. Toen ging hij ook nog stuk na 2 maanden en heb hem toen meteen ingeruild voor een Braun.

Pluspunten

  • Maalt een groente veel beter fijn
  • Gemakkelijke accessoires erbij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Klein Poelhuis 08-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi om kado te geven.

Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

7,0
Het product leek me geschikt voor het gebruik in de keuken. Diegene die het kado ontvangt kookt veel en graag. Ze had wel een mixer, maar nog geen staafmixer. Ze had te kennen gegeven dat ze graag ook en staafmixer wilde hebben. Dit leek me een prima product om haar kado te geven. Ze was er ook erg blij mee.

Pluspunten

  • kun je mee aankomen als kado

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Elly 01-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Staafmixer, aangenaam geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

7,0
Mooie staafmixer set, bied mij de mogelijkheden die ik nodig heb. Mede door het weinige geluid wat hij maakt heb ik deze keuze gemaakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer