Braun MQ 5045 WH Aperitive - Reviews

Specificaties
Vermogen
750 watt
Inhoud mengbeker
1,2 liter
Fabrikant kleur(en)
wit
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 36 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 5045 WH Aperitive op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tineke 21-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel accessoires, heeft voldoende kracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

8,0
Ik heb de staafmixer gekozen omdat hij een metalen staaf heeft waardoor ik hem ook voor warme soep kan gebruiken en vanwege alle bijgeleverde accessoires.

Pluspunten

  • veel accessoires
  • snelheid is regelbaar
  • voldoende kracht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Petra 20-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne handzame staafmixer met veel extra,s

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

9,0
De staafmixer is handzaam en makkelijke te bedienen, de extra accessoires zorgen ervoor dat je er meer gebruik van gemaakt dan een standaard staafmixer. Even uien, of groente hakken smoothie maken in een handomdraai.

Pluspunten

  • Makkelijk in de hand
  • Eenvoudig bedienen
  • Extra accesoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wendy 13-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

8,0
gekocht omdat mijn oude braun na vele jaren de geest heeft gegeven, werkt prima naar verwaching, is behoorlijk stil en gemakkelijk hanteerbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bemelen 23-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtig en niet te zwaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

9,0
Je bent geneigd altijd de krachtigste motot te kiezen, maar dat valt soms tegen. Een staafmixer met zwaardere motor weegt ook aanmerkelijk zwaarder en ligt dus ook zwaar in de hand. De 750 Watt van de 5-serie zijn ruim voldoende om snel heerlijke gerechten te maken. We zijn al druk aan het uitproberen en niets valt tegen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bo 19-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

degelijke staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

9,0
Nu twee andere merken staafmixer gehad maar snel kapot en niet tevreden. Deze Braun doet wat je wil. In het hakmolentje pakt hij alles mee en maakt alles mooi fijn Met de staafmixer kom je niet nog ergens stukjes tegen als je klaar bent.

Pluspunten

  • Uitgebreide accesoires
  • traploze snelheden

Minpunten

  • kunstof komt wat niet verkleurd door eten graag!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hewil 17-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

10,0
Mooi om te zien en degelijk apparaat. Voldoet aan de eisen die je ervan verwacht.
Mijn eerste staafmixer was een Braun en voldeed prima.
Prijs en kwaliteits verhouding is goed.
Daarom weer een BRAUN staafmixer.

Pluspunten

  • Mooie uitstraling
  • stevige kwaliteit

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 09-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Onze tweede Braun, super tevreden altijd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

7,0
Eerste staafmixer heeft het helaas begeven bij het maken van een smoothie met bevroren fruit. Nu een staafmixer gekocht die hier wel voor geschikt is ;) beiden Braun. Erg tevreden over deze mixers.

Pluspunten

  • Heel prettig in gebruik
  • Veel standen incl turbo

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam.Weber 09-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuust,krachtige verstelbare motor,handig,multifunctioneel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

10,0
Cadeau voor onze dochter,gaat het huis uit,al jaren Braun staafmixer en keukenmachine in gebruik in ouderlijk huis,dus logische keuze en wens voor aanschaf van deze Braun staafmixer met handige accessoires. Lange levensduur van apparaten,nooit in de steek gelaten,duurzaam en degelijk dus. Uitstekende service en aanbod als er toch eens een onderdeel vervangen moest worden.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • krachtige motor
  • makkelijk te reinigen
  • multifunctioneel met garde,blender en hakker
  • mini keukenmachine

Minpunten

  • snoer mag langer(zeker bij gebruik als staafmixer)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HEWIL 07-05-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

9,0
Mooi om te zien en degelijk apparaat. Voldoet aan de eisen die je ervan verwacht.
Mijn eerste staafmixer was een Braun en voldeed prima.
Prijs en kwaliteits verhouding is goed.
Daarom weer een BRAUN staafmixer.

Pluspunten

  • Mooie uitstraling
  • stevige kwaliteit

Minpunten

  • nee
  • nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 07-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne staafmixer, pureert en mixt goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

9,0
Al langere tijd op zoek naar een staafmixer. Deze heeft als één van de weinige staafmixer een blenderfunctie. Ideaal. Daarnaast ook nog een aparte kom met hakmolen voor sauzen. Verder veel accesoires erbij. Hij is goed schoon te houden, dat is heel fijn. Nu met de cashbackactie is het helemaal een koopje!

Pluspunten

  • goed schoon te houden
  • pureert goed
  • handige blender functie

Minpunten

  • snoer had langer mogen zijn, maar is niet storend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martje 06-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

8,0
Ziet er goed uit. Veel mogelijkheden en handig in gebruik.
Voor de prijs is het allemaal best stevig gemaakt, kan altijd beter maar je moet natuurlijk wel realistisch blijven. Prijs/Kwaliteit is dus prima.

Pluspunten

  • Veel voor relatief weinig
  • Heel handig in gebruik

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Martin 02-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

9,0
Voldoet aan alle verwachtingen en is zeer compleet met diverse hulpstukken voor diverse toepassingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mq5045 02-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mq5045 staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

9,0
goede kwaliteit, lekker in de hand liggend, door de 750 Whatt heb je een enorme power aan vermogen om te mengen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 16-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Complete staafmixer voor veel kookplezier

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

9,0
Geweldig product! Gisteren gebruikt voor het hakken van groenten en het pureren van soep. Handig apparaat met veel mogelijkheden en makkelijk te bedienen! Vandaag maar eens een smoothie maken!!

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • makkelijk schoon te maken (vaatwasser bestendig)

Minpunten

  • Rruimte hebben voor het opbergen van onderdelen
  • het snoer mocht wel iets langer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Max 15-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig keukenapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

9,0
Must have voor in de keuken. Handig met meerdere attributen. Zeer makkelijk in gebruik. Goeie prijs kwaliteit verhouding. Vorige ook eem braunn en dit product is aam te raden.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Veel attributen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lennart 31-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie upgrade

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

8,0
8 jaar terug staafmixer gekocht die helaas was overleden. Nieuwe Braun gekocht en zowaar passen de oude accessoires nog. Anti spat mixer opzetstuk prima verbetering. Niets mis mee

Pluspunten

  • Krachtig
  • Oude accessoires blijven te gebruiken

Minpunten

  • Opbergen blijft een ramp
  • Niet alles mag in vaatwasser/onder water

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

-- 29-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima staafmixer met accessoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

8,0
Goede prijs-kwaliteitverhouding en voldoende accessoires. Praktisch in gebruik met voldoende vermogen

Pluspunten

  • handig in gebruik
  • kan in de vaatwasser
  • snelheid regelbaar

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sonnig 21-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Staafmixer met vele handige functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

8,0
Mooi degelijk apparaat met vele functies, vooral de spirelli functie is heel handig en bespaard je omdat je geen courgettinne meer hoeft te kopen bv.

Pluspunten

  • veel functies
  • krachtig

Minpunten

  • ik mis een hakmolen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 20-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige motor, mooi design

Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

8,0
Mooi apparaat dat heel goed werkt met de krachtige motor. Is eenvoudig in gebruik en makkelijk schoon te maken. Is relatief goedkoop

Pluspunten

  • Kraachtige motro
  • Mooi design
  • Prijs

Minpunten

  • Niets gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jonker 12-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk materiaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

8,0
Een prima mixer de onderdelen zijn makkelijk in elkaar te zetten en de blender beker staat stevig op het aanrecht. Onze oude staafmixer was ook van Braun, daar hebben we 12 jaar plezier van gehad, en dat met een gezin van 5 personen. Daarom was de keuze ook niet moeilijk om weer te gaan voor dit degelijke merk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews