Braun MQ 5045 WH Aperitive - Reviews

Specificaties
Vermogen
750 watt
Inhoud mengbeker
1,2 liter
Fabrikant kleur(en)
wit
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 5045 WH Aperitive op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Petra 20-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne handzame staafmixer met veel extra,s

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

9,0
De staafmixer is handzaam en makkelijke te bedienen, de extra accessoires zorgen ervoor dat je er meer gebruik van gemaakt dan een standaard staafmixer. Even uien, of groente hakken smoothie maken in een handomdraai.

Pluspunten

  • Makkelijk in de hand
  • Eenvoudig bedienen
  • Extra accesoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wendy 13-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

8,0
gekocht omdat mijn oude braun na vele jaren de geest heeft gegeven, werkt prima naar verwaching, is behoorlijk stil en gemakkelijk hanteerbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lennart 31-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie upgrade

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

8,0
8 jaar terug staafmixer gekocht die helaas was overleden. Nieuwe Braun gekocht en zowaar passen de oude accessoires nog. Anti spat mixer opzetstuk prima verbetering. Niets mis mee

Pluspunten

  • Krachtig
  • Oude accessoires blijven te gebruiken

Minpunten

  • Opbergen blijft een ramp
  • Niet alles mag in vaatwasser/onder water

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

-- 29-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima staafmixer met accessoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

8,0
Goede prijs-kwaliteitverhouding en voldoende accessoires. Praktisch in gebruik met voldoende vermogen

Pluspunten

  • handig in gebruik
  • kan in de vaatwasser
  • snelheid regelbaar

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sonnig 21-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Staafmixer met vele handige functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

8,0
Mooi degelijk apparaat met vele functies, vooral de spirelli functie is heel handig en bespaard je omdat je geen courgettinne meer hoeft te kopen bv.

Pluspunten

  • veel functies
  • krachtig

Minpunten

  • ik mis een hakmolen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 20-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige motor, mooi design

Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

8,0
Mooi apparaat dat heel goed werkt met de krachtige motor. Is eenvoudig in gebruik en makkelijk schoon te maken. Is relatief goedkoop

Pluspunten

  • Kraachtige motro
  • Mooi design
  • Prijs

Minpunten

  • Niets gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jonker 12-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk materiaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

8,0
Een prima mixer de onderdelen zijn makkelijk in elkaar te zetten en de blender beker staat stevig op het aanrecht. Onze oude staafmixer was ook van Braun, daar hebben we 12 jaar plezier van gehad, en dat met een gezin van 5 personen. Daarom was de keuze ook niet moeilijk om weer te gaan voor dit degelijke merk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lotte 02-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multifunctionele staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

8,0
Fijne staafmixer, het grote pluspunt is de spiraalfunctie. Ook fijn dat hij in de vaatwasser kan en de kom is aan de grote kant wat ook fijn werkt.

Pluspunten

  • Spiraalfunctie
  • Grote kom

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Willemijn 29-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker gezond

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

8,0
We hadden een nieuwe staafmixer nodig en ik wilde ook graag een spiralizer om groentespaghetti mee te maken. Dit product is beiden in 1. Heel fijn! Wat ik me niet had bedacht is dat er geen blender bij zit. van Braun hebben we er nu een bij gekocht.

Pluspunten

  • twee-in-een
  • handig in gebruik

Minpunten

  • ontbreken van een blender

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fen 14-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig en van uitstekende, betrouwbare kwaliteit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

9,0
Nadat ons oude staafmixerset, precies ditzelfde, na 6 jaar intensief dagelijks gebruik en wat valpartijen behoorlijk aan het slijten was, zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe. Veel sets bekeken, maar geen enkele kon tippen aan deze complete set van Braun. Zoals we de afgelopen jaren ervaren hebben: degelijk, blijft krachtig zijn werk doen, kan goed tegen een stootje en de turbostand is heel handig, evenals de variabele snelheid. Onze gewone handmixer gebruiken we vrijwel nooit meer. Met deze set heb je een complete keukenmachine (door de mixfunctie en blender) in huis van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Bovendien neemt het weinig ruimte in beslag, als je let op de vele mogelijkheden die het biedt. Losse onderdelen zijn makkelijk te verkrijgen, mochten deze aan vervanging toe zijn. Zeer aan te raden dus.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Degelijke kwaliteit
  • Veelzijdig en compleet
  • Veel snelheden én turbostand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jane 25-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

8,0
Een hele fijne sterke betrouwbare staafmixer die heel lang meegaat.
Spat niet en heeft veel mogelijkheden om mee te werken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sabine 16-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

9,0
Handig in gebruik en van goede kwaliteit. Jammer dat er niet nog een grotere mengkom bij zit. Verder een aanrader!

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Veel hulpstukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rose 12-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie staafmixerset

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

8,0
Mooie staafmixerset met blender & hakmolen. Mijn oude staafmixer & blender waren al 30jaar oud, dus tijd voor goede nieuwe. Heb weer voor Braun gekozen want goed merk en vooral omdat de staafmixer spatvrij is!

Pluspunten

  • spatvrij
  • complete set

Minpunten

  • vraagt wel veel opbergruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fp langen 12-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

9,0
naar volle tevredenheid goede kwaliteit en gebruiksvriendelijk aanrader. Geen apparaten meer nodig die keuken rommelig en druk maken

Pluspunten

  • geen
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

D.G. 10-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Deze staafmixer trekt niet vacuüm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

9,0
Eindelijk een staafmixer die niet vacuüm trekt en dat er tevens een extra grote blender bijgeleverd is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jodi 03-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat ligt fijn in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

8,0
mijn vorige staafmixer, een Braun, heb ik ruim 30 jaar mee gedaan. mijn zoon ook met grote tevredenheid een braun cadeau gedaan, daarom nu weer voor een Braun gekozen

Pluspunten

  • fijn dat er nu een toerental opzit
  • is stil

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sem 12-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

8,0
Het is een enorm handig en gebruiksvriendelijk apparaat. Het heeft onze verwachtingen overtroffen. Zeer tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • verhouding prijs/kwaliteit
  • eenvoudig in gebruik

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Marijke 24-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

8,0
Prima product, degelijk en super handig in gebruik.
Geschikt voor meerdere doeleinden. Zeker aan te raden in de keuken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

San04 11-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtigestaafmixer met grote hakmolen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

9,0
Omdat bij dit product als een van de weinige een grote hakmolen zit heb ik dit merk gekocht, het bevalt me prima.

Pluspunten

  • grote hakmolen
  • verstelbare snelheid staafmixer

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astgik 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig, snel, doeltreffend, veelzijdig, makkelijk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5045 WH Aperitive

Algemene score

10,0
Verwachingen waargekomen, net thuis, ben blij , prijs kan lager, kwalitatief, stil, gewoon noodzakelijke keuken apparatuur voor snel koken.

Pluspunten

  • Effectief
  • Efficient

Minpunten

  • Prijs kan ietsje lager

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews