Braun MQ 5000 WH Soup - Reviews

Specificaties
Vermogen
750 watt
Fabrikant kleur(en)
grijs, wit
Type/soort
blender
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 5000 WH Soup op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Engel-2 23-07-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Niet krachtig genoeg voor smoothy

Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

5,0
Ik heb dit product gekozen, omdat ik al eerder, en tot volle tevredenheid, een staafmixer van Braun heb gehad. Omdat ik nu alleen een staafmixer wilde, voor smoothies, heb ik deze gekozen. Ik vind hem alleen niet krachtig genoeg.
Misschien ok voor soep met gare groenten, maar de staaf heeft al moeite met een wat stevige avocado.
Jammer, ik had een krachtigere moeten kiezen.
De cashback actie waar ik gebruik van wilde maken ging ook de mist in.
Staafmixer gekocht in België en ik woon in Nederland.
Dus al met al teveel betaald voor een staafmixer die ook niet aan mijn verwachtingen voldoet.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Niet krachtig genoeg

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

kokkie 16-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

7,0
Ideaal voor het pureren van soepen, sauzen, puree of wat dan ook maar gepureerd kan worden. Makkelijk te reinigen.

Pluspunten

  • los koppelstuk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

E. Houweling - Ebert 18-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

8,0
Het product voldoet aan de verwachtingen en ik heb voor het merk Braun gekozen omdat ik al lange tijd (tenminste 15 jaar) een Braun heb maar omdat ik nu hem meer nodig heb en een krachtigere nodig heb, heb ik voor dit model gekozen.

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Past niet op de oude accessoires

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MCW 12-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Pas gekocht maar bevalt prima

Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

8,0
Samen met vertrouwde winkelier eisen en mogelijkheden bekeken en keuze gemaakt. Degelijkheid, bedieningsgemak, schoonmaken etc waren belangrijke uitgangspunten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nico 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

legt lekker in de hand .niet lawaaiig,

Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

8,0
Braun is een goed merk.
prima prijs.
handig dat toerental regelbaar is.
ligt lekker in de hand , trilt niet.
prima product

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vander 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

8,0
Goed apparaat, handig ding om soep mee te maken, prima kwaliteit. Stalen kop veel beter dan zo'n plasticen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lyd 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede accu

Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

8,0
eerder model is stukgegaan. deze paste op de bestaande hulpmiddelen.
vorige model is meer dan 10 jaar meegegaan en beviel uitstekend! Alleen ging de motor stuk nadat ik er deeg mee gedaan had.

Pluspunten

  • krachtige motor, veel hulpmiddelen mogelijk
  • handzaam

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Corrie 21-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

.Braun MQ 5000 WH Soup

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

9,0
Handig en compact en onmisbaar in de keuken. Opnieuw een braun gekocht omdat ik hier goede ervaring mee heb. Daarnaast is de prijs kwaliteitverhouding uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mb 20-12-2018
  • Product gekocht

Mooie staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

8,0
Ideaal, past op mijn eerdere gekochte assecoires. 10 jaar geleden complete set gekocht. Na veelvuldig gebruik hield de oude ermee op. Nu kan ik weer 10 jaar vooruit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Utrecht 31-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

8,0
Goede staafmixer van goede bouwkwaliteit. Alleen met ijsblokjes heeft hij moeite, verder gaat alles in de puree met deze staafmixer!

Pluspunten

  • Goede bouwkwaliteit
  • Lang snoer

Minpunten

  • Ijsblokjes pureren gaat niet altijd goed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kirsten Schuurman 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer, ideaal voor soep/saus

Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

9,0
Spat niet bij gebruik, maakt mooie gladde saus. Ook niet ontvelde tomaten gingen prima. Is heel handig schoonmaken.

Pluspunten

  • handig onderhoud
  • maakt heel mooi gladde saus/soep

Minpunten

  • scherp mes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Braun MQ5000 29-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima keukeninstrument.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

10,0
Vorige Braun staafmixer heeft het 32 jaar naar volle tevredenheid gedaan!!!!!! Van de baby prutjes van onze kinderen tot de dressings bij hun huidige quinoa-salades......

Pluspunten

  • Pureert excellent

Minpunten

  • N.V.T.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Braun staafmixer 25-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer degelijk en robuust

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

9,0
Stevig en stabiel bij gebruik, geweldig de bijna traploze toerental instelling. zeker een aanrader. Ook het reinigen wat altijd vervelend is is bij dit model een flikje van een cent.

Pluspunten

  • degelijk
  • instelbaar toerental

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 23-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

10,0
Nieuwe staafmixer gekocht! oude naar ruim 15 jaar intensief gebruik had het begeven! Zeer goed bevallen dus weer voor Braun gekozen! Zelf oude accessoires passen nog!

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Eenvoudig te reinigen
  • Veel accessoires te verkrijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

syl 05-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

9,0
Zeer fijne staafmixer. Werkt erg goed en is zeer krachtig. Makkelijk schoon te maken en handige instelbare snelheid. Erg blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken
  • werkt erg krachtig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GZ 17-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

8,0
Tot nu toe twee keer gebruikt. Prima staafmixer, doet wat 'ie moet doen. Maakt niet zo veel herrie.
Tot nu toe heb ik geen klachten. Als ik de staafmixer wat langer gebruikt heb kan ik de degelijkheid beoordelen, daarom nu op voldoende gezet.

Pluspunten

  • Werkt goed.
  • Niet te veel herrie.

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Anita 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat lekker snel en alles goed fijn

Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

8,0
ik heb het gekozen vanwege het hoge Wattage van 750 watt , kan alles goed fijn maken, vooral ook wat hardere groentes voor bv soep.

Pluspunten

  • krachtig
  • goed vast te houden

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

JayJay 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit uitmuntend

Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

10,0
Uitstekende kwaliteit en gebruiksgemak. Handig schoon te maken. Resultaat bij gebruik van dit product overtreft onze verwachtingen.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Resultaat van producten die hiermee zijn gemaakt

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kuijpers 06-12-2017
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer, met verstelbare snelheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

8,0
Ik had al een oudere versie van de Braun MQ5 vario. Ik gebruik die zoveel (en al jaren) met veel plezier dat de los te koppelen staafmixer inmiddels een een beetje bot begint te raken. Voor de andere accessoires is de motor nog prima, maar voor het pureren van soepen was ik dus toe aan een nieuwe onderkant. Het prijsverschil tussen z'n onderkant los en een volledig nieuwe staafmixer was zo klein dat ik nu toch liever meteen al een reserve motor nam, te meer ook omdat ik heel veel accessoires erbij heb die bij de MQ5 passen, maar niet bij de nieuwe MQ7 of MQ9 serie. Nu kan ik met alles nog heel lang doen.
Staafmixer is geschikt voor het pureren voor soepen en sauzen, het maken van smoothies etc. Af en toe gebruik ik hem ook voor het egaliseren van eiwit en eigeel, bijvoorbeeld voor een Spaanse tortilla.

Pluspunten

  • Krachtige staafmixer
  • Uit te breiden met allerlei accessoires
  • Spat nauwelijks tot niet
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Losse staafmixer onderdeel is vrij prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 18-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Flexibel inzetbaar

Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Algemene score

10,0
Deze staafmixer kan met de vele hulpstukken als keukenmachine ingezet worden. Door de opzet met alle losse onderdelen neemt het weinig ruimte in.

Pluspunten

  • Compact
  • Flexibel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews