Braun MQ 5000 WH Soup - Reviews

Specificaties
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja
Kleuren
rvs, wit

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Braun MQ5000 29-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima keukeninstrument.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Vorige Braun staafmixer heeft het 32 jaar naar volle tevredenheid gedaan!!!!!! Van de baby prutjes van onze kinderen tot de dressings bij hun huidige quinoa-salades......

Pluspunten

  • Pureert excellent

Minpunten

  • N.V.T.
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Braun staafmixer 25-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer degelijk en robuust

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stevig en stabiel bij gebruik, geweldig de bijna traploze toerental instelling. zeker een aanrader. Ook het reinigen wat altijd vervelend is is bij dit model een flikje van een cent.

Pluspunten

  • degelijk
  • instelbaar toerental

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 23-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Algemene score

10,0
Nieuwe staafmixer gekocht! oude naar ruim 15 jaar intensief gebruik had het begeven! Zeer goed bevallen dus weer voor Braun gekozen! Zelf oude accessoires passen nog!

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Eenvoudig te reinigen
  • Veel accessoires te verkrijgen
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

syl 05-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer fijne staafmixer. Werkt erg goed en is zeer krachtig. Makkelijk schoon te maken en handige instelbare snelheid. Erg blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken
  • werkt erg krachtig

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GZ 17-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima staafmixer

Algemene score

8,0
Tot nu toe twee keer gebruikt. Prima staafmixer, doet wat 'ie moet doen. Maakt niet zo veel herrie.
Tot nu toe heb ik geen klachten. Als ik de staafmixer wat langer gebruikt heb kan ik de degelijkheid beoordelen, daarom nu op voldoende gezet.

Pluspunten

  • Werkt goed.
  • Niet te veel herrie.

Minpunten

  • Tot nu toe geen
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Anita 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat lekker snel en alles goed fijn

Algemene score

8,0
ik heb het gekozen vanwege het hoge Wattage van 750 watt , kan alles goed fijn maken, vooral ook wat hardere groentes voor bv soep.

Pluspunten

  • krachtig
  • goed vast te houden
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

JayJay 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit uitmuntend

Algemene score

10,0
Uitstekende kwaliteit en gebruiksgemak. Handig schoon te maken. Resultaat bij gebruik van dit product overtreft onze verwachtingen.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Resultaat van producten die hiermee zijn gemaakt

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kuijpers 06-12-2017
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer, met verstelbare snelheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik had al een oudere versie van de Braun MQ5 vario. Ik gebruik die zoveel (en al jaren) met veel plezier dat de los te koppelen staafmixer inmiddels een een beetje bot begint te raken. Voor de andere accessoires is de motor nog prima, maar voor het pureren van soepen was ik dus toe aan een nieuwe onderkant. Het prijsverschil tussen z'n onderkant los en een volledig nieuwe staafmixer was zo klein dat ik nu toch liever meteen al een reserve motor nam, te meer ook omdat ik heel veel accessoires erbij heb die bij de MQ5 passen, maar niet bij de nieuwe MQ7 of MQ9 serie. Nu kan ik met alles nog heel lang doen.
Staafmixer is geschikt voor het pureren voor soepen en sauzen, het maken van smoothies etc. Af en toe gebruik ik hem ook voor het egaliseren van eiwit en eigeel, bijvoorbeeld voor een Spaanse tortilla.

Pluspunten

  • Krachtige staafmixer
  • Uit te breiden met allerlei accessoires
  • Spat nauwelijks tot niet
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Losse staafmixer onderdeel is vrij prijzig
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 18-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Flexibel inzetbaar

Algemene score

10,0
Deze staafmixer kan met de vele hulpstukken als keukenmachine ingezet worden. Door de opzet met alle losse onderdelen neemt het weinig ruimte in.

Pluspunten

  • Compact
  • Flexibel
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marja 15-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooi degelijk apparaat

Algemene score

9,0
Krachtige staafmixer top artikel je kunt hiermee goed de toeren instellen. Dus ook het stevige fruit gaat goed door deze staafmixer heen
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chris 05-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zacht geluid, en handig instelling snelheid.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handig staafmixer, vario instelling snelheden. Kan in de vaatwasser. Heb het net gebruikt en ben zeer tevreden

Pluspunten

  • 21 snelheden
  • Geen herrie geluid
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Braun Staafmixer 19-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Braun staafmixer

Algemene score

8,0
Staafmixer bevalt heel goed hij heeft een hele sterke motor en maalt alles heel erg fijn, De staafmixer is ook makkelijk schoon te maken.
Geschreven voor: Braun MQ 5000 WH Soup

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer