Braun MQ 725 Omelette - Reviews

Specificaties
Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 32 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ida 17-09-2016 Product paar dagen in bezit

Braun Multiquick 7

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ontzettend blij met de aankoop van deze staafmixer. Pureert zoals het horen moet, boven verwachting. Zit een slot als je hem even niet gebruikt wat heel fijn in met kindjes en ziet er ook nog eens luxe uit. Hele blije klant en echt aan te bevelen

Pluspunten

  • Alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 30-09-2017 Product paar dagen in bezit

De beste pompoen soep

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Drie minuten na thuiskomst heb ik de Braun staafmixer gebruikt om de gebonden pompoensoep tot een gladde soep te maken. Ik was verbaasd dat het zo snel ging. Helemaal goed dus!

Pluspunten

  • Snelheid goed met 1 hand te regelen
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Hij zou eigenlijk op een accu moeten zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fiona 30-09-2017

Goede staafmixer!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Deze staafmixer is een heel erg fijn apparaat vooral omdat er zoveel verschillende standen op zitten en je die zelf in kan stellen door harder of zachter op het knopje te drukken. Ook is het erg fijn dat er ook al een garde en een hakkom bij zit. Een heel goed apparaat dus!

Reageer

Vermeule 24-09-2017 Product paar dagen in bezit

Super houvast en bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi functioneel apparaat met een super houvast en een makkelijke bediening.
Mooi design met goede hulpmiddelen

Pluspunten

  • houvast
  • design
  • gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veganflower 21-09-2017 Product paar dagen in bezit

Ideaal voor diverse recepten!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik gebruik het voornamelijk om (voorgeweekte) noten mee te malen tot een pasta. Hij maalt uitstekend in een paar seconden tijd! Ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • Multifunctioneel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maya 19-09-2017 Product paar weken in bezit

handig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk om mee te werken, weinig kracht of moeite bij het gebruik.
Nog niet alle functies geprobeerd maar maakt een goede indruk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maarten 18-09-2017 Product paar dagen in bezit

Kort in gebruik, maar so far so good

Algemene score

8,0
Tot nu toe alleen de keukenmachine gebruikt, die snel en grondig maalt. Alles is goed schoon te maken en compact op te ruimen.

Pluspunten

  • Maalt snel en grondig
  • Goed schoon te maken en op te bergen

Minpunten

  • Nog niet ontdekt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

C de Weerd 15-09-2017 Product paar dagen in bezit

Stevig en betrouwbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima kwaliteit
Goede prijs
De mengbeker mocht iets groter zijn
Goed handteerbaar
Mooi design
Aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jane.mordecai@gmail.com 13-09-2017 Product paar dagen in bezit

compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
lots of recipe options, easy to use, reasonably powerful. Light and compact so its easy and to carry.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Omelette 08-09-2017 Product paar dagen in bezit

Stevig grio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voelt stevig en sterk aan, mengbeker voor hakken kruiden erbij. Ook mixer is handig
Gebruik mixer voor pureren soep em sauzen

Pluspunten

  • Mooi design

Review criteria:

Goed

Reageer

Jiskefet76 31-08-2017 Product paar dagen in bezit

Braun staafmixer MQ725

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Komt goed uit de testen, heeft een metalen voet en de meeste onderdelen kunnen in de afwasmachine. Vermogen is 750watt dus lekker krachtig

Pluspunten

  • Beveiliging

Minpunten

  • Geen deksel bij de smalle menbeker

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marijke 17-08-2017 Product paar dagen in bezit

Oud en Vertrouwd

Algemene score

9,0
Ik kreeg bijna 30 jaar geleden er een van mijn moeder en daar heb ik altijd zo'n plezier van gehad (heb hem nog steeds) dat ik er nu een voor mijn dochter heb gekocht. Hoop dat hij haar ook veel kook plezier geeft. Een compacte machine met een grote motor die helpt met soepen en sauzen, pate's en jams en niet veel ruimte in de keukenkastjes inneemt.

Pluspunten

  • sterke motor
  • weinig ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clan 03-08-2017 Product half jaar of langer in bezit

Handige multitool voor in de keuken.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hadden al een Braun MQ775, helaas is, net na de garantie, een onderdeel stuk gegaan. De MQ775 is de meest uitgebreide versie in deze serie. Bij navraag bleek dat een nieuwe aanschaffen maar iets meer kost dan herstellen, vandaar deze aanschaf.

Aangezien mijn vrouw bijzonder creatief in de keuken is, was het dan ook snel beslist om de MQ725 aan te schaffen, temeer door de vele accessoires die zij al had.

Ik blij, want datwordt weer smullen!

Pluspunten

  • Zeer veelzijdig
  • Degelijk product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

avdgriendt 12-07-2017 Product paar weken in bezit

goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
deze staafmixer is van goede kwaliteit,ligt stevig in de hand,snelheid goed doseerbaar,ziet er ook nog eens mooi uit,kortom een fijn product!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rachel 06-07-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Veel kracht, en super mooie eye catcher in de keuken. Hakt en mengt onwijs goed, zo blij mee. Doordat de onderdelen in de vaatwasser kunnen pak je hem snel erbij tijdens het koken en maakt hij alles een stuk gemakkelijker

Pluspunten

  • Mooi design
  • Sterk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goed 21-06-2017 Product paar dagen in bezit

MQ725 Hand blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
de mixer doe het goed.
Alleen 300ml is een beetje te klein wil een groter kopen.
Dus zijn wij gedwongen om nog een keer naar de winkel te gaan.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Els 09-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi handig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Overgehaald door vriendin die erg enthousiast was over de staafmixer van Braun.
Mooi stevig apparaat met allerlei functies, die mij aanstaan.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Beppie 23-05-2017 Product paar dagen in bezit

krachtige staafmixer

Algemene score

8,0
Ligt lekker in de hand. Gebruiksvriendelijk. Gemakkelijk te ontmantelen (fijn bij het schoonmaken).

Pluspunten

  • ondanks de kracht is staafmixer niet zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

LPA 21-05-2017 Product paar dagen in bezit

handige snelheidsknop

Algemene score

8,0
Bevalt goed heel haandig is gebruik en mixt lekker. je kan uren lang met dit apperaat mizen. ik kan het zeker goed gebruiken

Pluspunten

  • snelheid knop
  • mixkop

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

jos 13-05-2017 Product paar dagen in bezit

mooi model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooi model, een heel mooie staafmixer met een goede beveiliging en een mooi uiterlijk ,hij maakt een zeer degelijke indruk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews