Braun MQ 725 Omelette - Reviews

Specificaties
Vermogen
750 watt
Inhoud mengbeker
0,4 liter
Fabrikant kleur(en)
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 89 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 725 Omelette op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ida 17-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Braun Multiquick 7

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

10,0
ontzettend blij met de aankoop van deze staafmixer. Pureert zoals het horen moet, boven verwachting. Zit een slot als je hem even niet gebruikt wat heel fijn in met kindjes en ziet er ook nog eens luxe uit. Hele blije klant en echt aan te bevelen

Pluspunten

  • Alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara 22-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte keuken machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

9,0
Mq 7 is echt een heel hanigh apparaat. Hij is uitwisselbaar met mijn oude mq 5 en dat is echt heel handig. De Braun mq serie is echt een aanrader. Prijs is goed en het apparaat gaat heel lang mee.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Uitwisselbaar met de mq 5
  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 15-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne grip

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

8,0
Fijne grip, snel en prettig. Heb hem gelijk geprobeerd en zeer tevreden met het maken van soep. De onderdelen zijn stevig en degelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henricus 28-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ligt lekker in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

8,0
Fantastische mixer, hij doet precies waarvoor ik hem gekocht heb, hij klopt en hij snijdt alles klein, hij is robuust, vooral dat kinderslot, erg fijn met al die kinderen die mijn vrouw gebaard heeft.

Pluspunten

  • goed toerental

Minpunten

  • hij kan niet de andere kant opdraaien

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bozkur 13-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

7,0
goede kwaliteit en een goede krachtige motor. snel schoon te maken en stevig apparaat. roest vrij raad braun merk iedereen aan

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • sterke motor

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M. van der Sluis 11-01-2019
  • Product gekocht

Staafmixer Braun

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

8,0
Degelijke, mooie zwarte staafmixer, fijn 'veiligheidsslot' zodat je hem niet per ongeluk aan kunt zetten.
Goede prijs-kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • veiligheidsslot
  • kleur

Reageer

Wilma lindhout 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun multiquick

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

6,0
Makkelijk om soep mee te maken, nootjes te hakken en om beslag en slagroom te kloppen , er zit een beveiliging op ook makkelijk verschillende standen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Rian Peters 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solide apparaat met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

9,0
Deze staafmixer gebruik ik zelf, en ben zeer tevreden. Dit was voor mij reden om dit veelzijdige apparaat voor mijn kinderen onder de kestboom te leggen.

Pluspunten

  • solide
  • veel mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gottfried 03-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

9,0
Makkelijk met één knop te bedienen variabel toerental, dieper indrukken is hoger toerental. Mooi zwart design en stevige uitvoering.

Pluspunten

  • éénhandsbediening, variabel toerental
  • Zwart/rvs designuitvoering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rian Peters 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solide apparaat met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

9,0
Zelf ben ik al jaren tevreden over de Braun staafmixer. Dit jaar voor mijn beide kinderen ieder een MQ725 onder de kerstboom gelegd.

Pluspunten

  • solide
  • veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Guy 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

9,0
Gezocht naar krachtig apparaat. Met garde en shredder erbij. Dat klopt wel heb ik gemerkt. Blij met aanschaf!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Goed reinigbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ap 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super gemakkelijk in gebruik. Mooi ontwerp, funtioneel .Top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

9,0
Mooi ontwerp en materiaal. Zeer gemakkelijk in gebruik en veelzijdig en super goed schoon te maken. Helemaal Toppie.

Pluspunten

  • materiaal keuze
  • zeer goed en hygienisch te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ap 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super gemakkelijk in gebruik. Mooi ontwerp, funtioneel .Top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

9,0
Mooi ontwerp, goede materiaal keuze . Veelzijdig in gebruik en heel goed en hygienisch te reinigen. Toppie!

Pluspunten

  • materiaal keuze
  • Goed te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjon 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzame en krachtige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

9,0
Om een heerlijke tomatensoep te maken heb ik deze staafmixer gekocht. Waarom deze omdat hij heeft over een roestvrijstalen voet heeft en hierdoor makkelijk schoon is te maken. Daarnaast beschikt deze mixer over een krachtige motor die door de kracht van drukken harder of minder hard gaat mixen. kortom een topper.

Pluspunten

  • middels drukken toerental te bepalen.
  • makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • nog geen kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giovanni R 25-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een mooie en zeer krachtige staafmixer die zijn werk Top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

10,0
Ik vind Braun zo en zo een goed merk en de afwerking en de nodige wattage gaven mij een goed gevoel erover....ik ben zeer tevreden met de MQ725.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Mooie afwerking

Minpunten

  • Niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

majida 14-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

10,0
Heel fijn staafmixer, vooral de veiligheidsknop vond ik super handig , het pureren was makkelijk en effectief....het spetteren van dunne mengsles is ook oude tijd, we zijn gewoon super blij met onze staafmixer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

baruch 29-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

1 knop voor alle toeren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

10,0
Mooi uitziende mixer met handige slimme functie. Het toerental is te regelen d.m.v. de aan en uit knop, door de knop verder in te drukken of los te laten is het toerental makkelijk te regelen zonder onderbreking. voordat de aan en uit knop bediend kan worden moet je eerst aan de bovenkant op de machine drukken, hierdoor ontgrendeld deze elektrisch en kan je veilig het apparaat bedienen, erg goed over nagedacht vind ik zelf.

Pluspunten

  • mooi strak design
  • handige regelbaar toerental

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karen 24-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne handligging

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

8,0
Prima product. Doet wat het moet doen! Zeer tevreden over de bediening. Ik gebruik hem voornamelijk voor soepen en babyvoeding.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Goede snelheid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nadine 20-09-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk hanteerbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

8,0
Dit is mijn tweede aankoop en gebruik de staafmixer dagelijks voor mijn ontbijt.
Oppassen met harde producten (bevroren fruit of noten), eerst goed pulseren!!
De staafmixer ligt fijn in de hand zeker met het zelf bepalen van de snelheid, met de duim kan je gemakkelijk het veiligheidsslot hanteren. Daarom weer gekocht.
De mengbeker 600ml is een goede maat, RVS voet is makkelijk schoon te maken en verkleurd niet als je met kruiden bezig bent. (geen vaatwasmachine)
Het koppelingsstuk van de hakmolen ziet er NIET stevig uit! Zal voor harde of zware producten dan liever mijn keukenmachine gebruiken. En de garde werkt snel, zeker met de smart speed.
Ik kan het niet vinden in de handleiding, maar heb op een site gelezen dat het plastic bpa vrij is!

Pluspunten

  • Makkelijk hanteerbaar

Minpunten

  • Koppelingsstuk hakmolen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jolanda 13-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne staafmixer met handige atributen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

9,0
Het is een degelijke staafmixer, gemaakt van ijzer. Zodat de huls van een goedkoper apparaat niet kan smelten in hele hete soep of gekookt fruit.

Pluspunten

  • degelijk stevig
  • hoog watage

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews