Braun MQ 725 Omelette - Reviews

8,3 Lees 10 reviews
Specificaties
Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews

8,3

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ida 17-09-2016 Product paar dagen in bezit

Braun Multiquick 7

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ontzettend blij met de aankoop van deze staafmixer. Pureert zoals het horen moet, boven verwachting. Zit een slot als je hem even niet gebruikt wat heel fijn in met kindjes en ziet er ook nog eens luxe uit. Hele blije klant en echt aan te bevelen

Pluspunten

  • Alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucia 14-01-2017 Product paar dagen in bezit

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ben erg blij met deze staafmixer, heeft een krachtige motor. Vormgeving is ook mooi. Er zitten veel attributen bij en is simpel in gebruik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 13-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit verhouding en dankzij de cash back nu nog goedkoeper. De uitrusting is kompleet. Tevens zijn de aansluitingen nog dezelfde als de vorige keer zodat we deze weer kunnen gebruiken.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit
  • Aansluiting gelijk aan de vorige keer

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robin 07-01-2017 Product paar dagen in bezit

Degelijke staafmixer met toerengeregelde motor.

Algemene score

9,0
Zeer complete staafmixer set met kom, hakmolen en garde voor een hele nette prijs.
Hiervoor ook een Braun staafmixer gehad (20 jaar) dus nu weer voor Braun gekozen.

Pluspunten

  • Toerengeregelde motor van 700 watt
  • makkelijk schoon te maken
  • Zeer komplete set met garde

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MQ725 staafmixer 05-01-2017 Product paar weken in bezit

Staafmixer MQ725

Algemene score

6,0
Eenvoudig in gebruik, mooi design

Jammer dat je de snelheid stand niet vast kan zetten, bij het kloppen van slagroom raakte hij gelijk oververhit. Even wachten en daarna deed ie het gewoon weer.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Dani 01-01-2017 Product paar dagen in bezit

Efficient

Algemene score

8,0
Het werkt prima, hij is super makkelijk in gebruik, je kunt de onderdelen snel en gemakkelijk uit elkaar halen en reinigen en met 1 druk op de knop heb je alles fijn gemalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia de Jong 25-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

braun staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De enige die het jarenlang volhoudt en presteert naar behoren: noten, gedroogd fruit, sausen, soepen. De Braun staafmixer kan het aan.

Pluspunten

  • capaciteit
  • levensduur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

r 20-12-2016 Product paar dagen in bezit

variabele snelheid, veiligheid en bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving en handzaam. goed te bedienen veilig voor kleine kinderen . rvs hulpstuk : prettig bij uien snijden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maria 18-12-2016 Product paar dagen in bezit

Zondert staafmixer geen courgette of pompoensoep.

Algemene score

9,0
Al 25 jaar een staafmixer, altijd van dit merk, ooit een cadeautje van mijn moeder, slechts gebruikt voor slagroom kloppen, tot ik erop gewezen werd dat het onmisbaar voor het bereiden van de heerlijkste sauzen en soep.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patricia 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

Staafmixer Braun aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handige staafmixer met allerlei hulpstukken. Ideaal.
Krachtige staafmixer, makkelijk met 1 hand te bedienen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer