Braun MQ 725 Omelette - Reviews

Specificaties
Vermogen
750 watt
Inhoud mengbeker
0,4 liter
Fabrikant kleur(en)
rvs, zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 74 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 725 Omelette op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ida 17-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Braun Multiquick 7

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

10,0
ontzettend blij met de aankoop van deze staafmixer. Pureert zoals het horen moet, boven verwachting. Zit een slot als je hem even niet gebruikt wat heel fijn in met kindjes en ziet er ook nog eens luxe uit. Hele blije klant en echt aan te bevelen

Pluspunten

  • Alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

baruch 29-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

1 knop voor alle toeren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

10,0
Mooi uitziende mixer met handige slimme functie. Het toerental is te regelen d.m.v. de aan en uit knop, door de knop verder in te drukken of los te laten is het toerental makkelijk te regelen zonder onderbreking. voordat de aan en uit knop bediend kan worden moet je eerst aan de bovenkant op de machine drukken, hierdoor ontgrendeld deze elektrisch en kan je veilig het apparaat bedienen, erg goed over nagedacht vind ik zelf.

Pluspunten

  • mooi strak design
  • handige regelbaar toerental

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karen 24-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne handligging

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

8,0
Prima product. Doet wat het moet doen! Zeer tevreden over de bediening. Ik gebruik hem voornamelijk voor soepen en babyvoeding.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Goede snelheid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nadine 20-09-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk hanteerbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

8,0
Dit is mijn tweede aankoop en gebruik de staafmixer dagelijks voor mijn ontbijt.
Oppassen met harde producten (bevroren fruit of noten), eerst goed pulseren!!
De staafmixer ligt fijn in de hand zeker met het zelf bepalen van de snelheid, met de duim kan je gemakkelijk het veiligheidsslot hanteren. Daarom weer gekocht.
De mengbeker 600ml is een goede maat, RVS voet is makkelijk schoon te maken en verkleurd niet als je met kruiden bezig bent. (geen vaatwasmachine)
Het koppelingsstuk van de hakmolen ziet er NIET stevig uit! Zal voor harde of zware producten dan liever mijn keukenmachine gebruiken. En de garde werkt snel, zeker met de smart speed.
Ik kan het niet vinden in de handleiding, maar heb op een site gelezen dat het plastic bpa vrij is!

Pluspunten

  • Makkelijk hanteerbaar

Minpunten

  • Koppelingsstuk hakmolen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jolanda 13-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne staafmixer met handige atributen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

9,0
Het is een degelijke staafmixer, gemaakt van ijzer. Zodat de huls van een goedkoper apparaat niet kan smelten in hele hete soep of gekookt fruit.

Pluspunten

  • degelijk stevig
  • hoog watage

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tygy 01-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Multiquick MQ725

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

7,0
Het is een fijn apparaat met een groot motor vermogen, waardoor je makkelijk eten kunt fijn maken of bijvoorbeeld snel een beetje slagroom kunt kloppen.

Pluspunten

  • Motorvermogen
  • Ligt goed in de hand
  • Niet te zwaar

Minpunten

  • Bakje van 350ml is wat klein

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kazim 31-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig

Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

8,0
is heel handig. Ik heb dit voor mijn vrouw gekocht en ze is super blij mee. We hadden hiervoor een andere merk dat was wat minder goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Yolande 24-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige keukenhulp

Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

8,0
Handig om met de diverse hulpstukken om bijvoorbeeld tomatensoep te maken. Het is bijzonder prettig dat er bij deze staafmixer extra hulpstukken zijn toegevoegd. Dit betekent dat het nog prettiger is te werken met deze staafmixer,
Ook over de uitvoering is nagedacht. Vormgeving : de staafmixer ligt heel goed in de hand. Ook de kleur van deze staafmixer komt prima overeen met mijn andere keukenmachines : zwart.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Esther 18-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strakke moderne uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

9,0
Samen gekocht met de accessoire All in One chopper, ice crusher en jug blender. De chopper en de staafmixer werken supersnel. Bij het afmaken van de soepen spat de staafmixer niet.

Pluspunten

  • snelheid
  • niet spatten tijdens mixen
  • Mooi design
  • goede kwaliteit
  • bijkopen van accessoire

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Braun Multiquick 7 20-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

10,0
Prima en gemakkelijk in gebruik met goede resultaten. Een mooie vormgeving met meer dan genoeg assecoires. Maakt acceptabel geluid en voelt degelijk in de hand. Positief en handig is ook de bijgeleverde garde. Al met al een prima aankoop voor een goede prijs. Dus goede prijs/kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • gebruiksgemak en assecoires
  • vormgeving

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Staafmixer 17-06-2018
  • Product gekocht

Mooie Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

8,0
Ik heb hem nog niet getest. Morgen ga ik wat klaarmaken.Ik weet het niet wat moet ik erop schrijven. Ik wil alleen maar mijn bbq cadeau

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Paulien 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed product

Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

7,0
Solide ogende staafmixer, in vergelijking met andere merken, met handige hulpattributen voor een zeer acceptabele prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ilona 04-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

8,0
De staafmixer Ligt goed in de hand en maakt niet veel lawaai. De staafmixer mengt de ingrediënten goed. En is goed beveiligd.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Degelijkebedienong

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

BRAUN MQ 725 03-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

eenvoudig te hanteren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

10,0
omdat ik heel goede ervaring met andere BRAUN apparatuur
heb opgedaan kijk ik voor nieuwe apparaten eerst bij het merk BRAUN

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • wel iets duurder
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

HyJagja 14-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gaat vlug en snel door de groente heen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

10,0
Mijn man is ziek. En maak elke dag fijn eten. Mijn oude staafmixer deed niks meer, dus heeft hij na mijn onderzoek op internet, deze gehaald voor mij bij BCC. Gelijk gebruikt, en hij vloog door de hutspot heen, die hij daarna lekker heeft gegeten, en ik ook natuurlijk.

Pluspunten

  • met 1 hand sneller gaan draaien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gonnie 10-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige smart speed knop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

8,0
Handzaam, degelijk met een goede gebruikshandlijding.
Zit mooi verpakt en voelt aan als een degelijke staafmixer.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Patricia2501 01-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig en degelijk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

8,0
Vorige Braun staafmixer begon te roken.....

Dus een nieuwe.... deze is stevig mooi en degelijk...
Ik gebruik de staafmixer zeker 3x in de week voor diverse gerechten en wil geen getob. De accessoires zijn praktisch en had ik bij de vorige ook!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hanneke 28-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veilig en handig met de smartspeed technologie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

9,0
Nooit meer te snel en nooit meer onnodig knoeiwerk door de smartspeed technologie. Je bepaalt zelf de gewenste snelheid, door één en de zelfde handeling!

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • mooie vormgeving
  • je koopt wat je ervan verwachten mag

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patricia2501 23-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig en degelijk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

8,0
Vorige Braun staafmixer begon te roken.....

Dus een nieuwe.... deze is stevig mooi en degelijk...
Ik gebruik de staafmixer zeker 3x in de week voor diverse gerechten en wil geen getob. De accessoires zijn praktisch en had ik bij de vorige ook!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rutger 08-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer mq725

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

8,0
De krachtoge staafmixer ligt lekker in de hand en dat komt goed van pas tijdens het gebruik. Wij maken met grote regelmaat sauzen, pesto, mayonaise, kinderhapjes etc. bij het koken.

Pluspunten

  • Ergonomisch
  • Krachtig
  • Mooi gestyled
  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Redelijk aan de prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews