Braun MQ 725 Omelette - Reviews

Specificaties
Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 16 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ida 17-09-2016 Product paar dagen in bezit

Braun Multiquick 7

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ontzettend blij met de aankoop van deze staafmixer. Pureert zoals het horen moet, boven verwachting. Zit een slot als je hem even niet gebruikt wat heel fijn in met kindjes en ziet er ook nog eens luxe uit. Hele blije klant en echt aan te bevelen

Pluspunten

  • Alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beppie 23-05-2017 Product paar dagen in bezit

krachtige staafmixer

Algemene score

8,0
Ligt lekker in de hand. Gebruiksvriendelijk. Gemakkelijk te ontmantelen (fijn bij het schoonmaken).

Pluspunten

  • ondanks de kracht is staafmixer niet zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

LPA 21-05-2017 Product paar dagen in bezit

handige snelheidsknop

Algemene score

8,0
Bevalt goed heel haandig is gebruik en mixt lekker. je kan uren lang met dit apperaat mizen. ik kan het zeker goed gebruiken

Pluspunten

  • snelheid knop
  • mixkop

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

jos 13-05-2017 Product paar dagen in bezit

mooi model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooi model, een heel mooie staafmixer met een goede beveiliging en een mooi uiterlijk ,hij maakt een zeer degelijke indruk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

multiquick MQ 725 omelette 11-05-2017 Product paar dagen in bezit

Handig en handzaam

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Handig in gebruik, universeel inzetbaar, gemakkelijk schoon te maken,
componenten eenvoudig uitwisselbaar, compacte constructie

Pluspunten

  • handig in gebruik
  • componenten gemakkelijk uitwisselbaar

Minpunten

  • niet voor zwaar deeg

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam. Tuin 08-05-2017 Product paar weken in bezit

Werkelijk super handige multitool

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nu al niet meer weg te denken uit mijn keuken een fantastisch apparaat snel en handig in gebruik. Hakt met gemak noten en ideaal om sausjes te maken. Zelfs schoonmaken is kinderspel, het kan namelijk zonder pardon in de vaatwasser.

Pluspunten

  • handige snelheidsregelaar in de knop
  • veiligheidsknop bovenop de mixer
  • onderdelen zijn makkelijk te wisselen

Minpunten

  • nog niets gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Betty 08-05-2017 Product paar dagen in bezit

makkelijk en snel

Algemene score

8,0
Ik vind het een mooi product qua uiterlijk. In gebruik is het makkelijk omdat er geen draai knopjes op zitten, maar 1 knop die de snelheid bepaald.
Daarnaast krijg ik geen pijn aan m'n vinger tijdens het indrukken van de knop.
De prijs is prima voor zo een goed artikel. Tevreden doet goed z'n werk!

Pluspunten

  • Pureert fijn
  • spetterd niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lucia 14-01-2017 Product paar dagen in bezit

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ben erg blij met deze staafmixer, heeft een krachtige motor. Vormgeving is ook mooi. Er zitten veel attributen bij en is simpel in gebruik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 13-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit verhouding en dankzij de cash back nu nog goedkoeper. De uitrusting is kompleet. Tevens zijn de aansluitingen nog dezelfde als de vorige keer zodat we deze weer kunnen gebruiken.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit
  • Aansluiting gelijk aan de vorige keer

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robin 07-01-2017 Product paar dagen in bezit

Degelijke staafmixer met toerengeregelde motor.

Algemene score

9,0
Zeer complete staafmixer set met kom, hakmolen en garde voor een hele nette prijs.
Hiervoor ook een Braun staafmixer gehad (20 jaar) dus nu weer voor Braun gekozen.

Pluspunten

  • Toerengeregelde motor van 700 watt
  • makkelijk schoon te maken
  • Zeer komplete set met garde

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MQ725 staafmixer 05-01-2017 Product paar weken in bezit

Staafmixer MQ725

Algemene score

6,0
Eenvoudig in gebruik, mooi design

Jammer dat je de snelheid stand niet vast kan zetten, bij het kloppen van slagroom raakte hij gelijk oververhit. Even wachten en daarna deed ie het gewoon weer.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Dani 01-01-2017 Product paar dagen in bezit

Efficient

Algemene score

8,0
Het werkt prima, hij is super makkelijk in gebruik, je kunt de onderdelen snel en gemakkelijk uit elkaar halen en reinigen en met 1 druk op de knop heb je alles fijn gemalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia de Jong 25-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

braun staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De enige die het jarenlang volhoudt en presteert naar behoren: noten, gedroogd fruit, sausen, soepen. De Braun staafmixer kan het aan.

Pluspunten

  • capaciteit
  • levensduur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

r 20-12-2016 Product paar dagen in bezit

variabele snelheid, veiligheid en bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving en handzaam. goed te bedienen veilig voor kleine kinderen . rvs hulpstuk : prettig bij uien snijden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maria 18-12-2016 Product paar dagen in bezit

Zondert staafmixer geen courgette of pompoensoep.

Algemene score

9,0
Al 25 jaar een staafmixer, altijd van dit merk, ooit een cadeautje van mijn moeder, slechts gebruikt voor slagroom kloppen, tot ik erop gewezen werd dat het onmisbaar voor het bereiden van de heerlijkste sauzen en soep.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patricia 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

Staafmixer Braun aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handige staafmixer met allerlei hulpstukken. Ideaal.
Krachtige staafmixer, makkelijk met 1 hand te bedienen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer