Braun MQ 725 Omelette - Reviews

Specificaties
Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 66 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ida 17-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Braun Multiquick 7

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ontzettend blij met de aankoop van deze staafmixer. Pureert zoals het horen moet, boven verwachting. Zit een slot als je hem even niet gebruikt wat heel fijn in met kindjes en ziet er ook nog eens luxe uit. Hele blije klant en echt aan te bevelen

Pluspunten

  • Alles
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Braun Multiquick 7 20-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima en gemakkelijk in gebruik met goede resultaten. Een mooie vormgeving met meer dan genoeg assecoires. Maakt acceptabel geluid en voelt degelijk in de hand. Positief en handig is ook de bijgeleverde garde. Al met al een prima aankoop voor een goede prijs. Dus goede prijs/kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • gebruiksgemak en assecoires
  • vormgeving

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Staafmixer 17-06-2018
  • Product gekocht

Mooie Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb hem nog niet getest. Morgen ga ik wat klaarmaken.Ik weet het niet wat moet ik erop schrijven. Ik wil alleen maar mijn bbq cadeau
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Paulien 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed product

Algemene score

7,0
Solide ogende staafmixer, in vergelijking met andere merken, met handige hulpattributen voor een zeer acceptabele prijs.
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ilona 04-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De staafmixer Ligt goed in de hand en maakt niet veel lawaai. De staafmixer mengt de ingrediënten goed. En is goed beveiligd.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Degelijkebedienong
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

BRAUN MQ 725 03-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

eenvoudig te hanteren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
omdat ik heel goede ervaring met andere BRAUN apparatuur
heb opgedaan kijk ik voor nieuwe apparaten eerst bij het merk BRAUN

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • wel iets duurder
  • geen
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

HyJagja 14-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gaat vlug en snel door de groente heen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn man is ziek. En maak elke dag fijn eten. Mijn oude staafmixer deed niks meer, dus heeft hij na mijn onderzoek op internet, deze gehaald voor mij bij BCC. Gelijk gebruikt, en hij vloog door de hutspot heen, die hij daarna lekker heeft gegeten, en ik ook natuurlijk.

Pluspunten

  • met 1 hand sneller gaan draaien.
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gonnie 10-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige smart speed knop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handzaam, degelijk met een goede gebruikshandlijding.
Zit mooi verpakt en voelt aan als een degelijke staafmixer.
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Patricia2501 01-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig en degelijk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vorige Braun staafmixer begon te roken.....

Dus een nieuwe.... deze is stevig mooi en degelijk...
Ik gebruik de staafmixer zeker 3x in de week voor diverse gerechten en wil geen getob. De accessoires zijn praktisch en had ik bij de vorige ook!
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hanneke 28-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veilig en handig met de smartspeed technologie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nooit meer te snel en nooit meer onnodig knoeiwerk door de smartspeed technologie. Je bepaalt zelf de gewenste snelheid, door één en de zelfde handeling!

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • mooie vormgeving
  • je koopt wat je ervan verwachten mag
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patricia2501 23-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig en degelijk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vorige Braun staafmixer begon te roken.....

Dus een nieuwe.... deze is stevig mooi en degelijk...
Ik gebruik de staafmixer zeker 3x in de week voor diverse gerechten en wil geen getob. De accessoires zijn praktisch en had ik bij de vorige ook!
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rutger 08-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer mq725

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De krachtoge staafmixer ligt lekker in de hand en dat komt goed van pas tijdens het gebruik. Wij maken met grote regelmaat sauzen, pesto, mayonaise, kinderhapjes etc. bij het koken.

Pluspunten

  • Ergonomisch
  • Krachtig
  • Mooi gestyled
  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Redelijk aan de prijs
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mike 07-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Multifunctioneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Multifunctionele keukenhulp. Door de zware motor is geen enkel keukenklus te zwaar. Met deze set hebben we eindelijk weer ruimte in de keukenkastjes (vervangt 3 apparaten).
Handig in bediening en makkelijk te reinigen.
Aanrader!

Pluspunten

  • Multifunctioneel
  • Handig in bediening en makkelijk te reinigen

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diane 07-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun staafmixer mq725

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Als vervanging voor mijn vorige staafmixer. Erg fijn voor het maken van mayonaise en gelukkig nie meer zo’n gespat in de keuken. De bijgeleverde accessoires maken het een complete keuken machine

Pluspunten

  • Niet spatten tijdes het mixen
  • Kan in de vaatwasser
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Karin 06-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer geweldig product. Hij is snel, handig in gebruik.

Algemene score

10,0
Mijn huidige staafmixer (ouder dan 10 jaar) en een vermogen van 300 Watt voldeed niet aan mijn wensen. Ik heb al eens eerder een Braun product aangeschaft en ben heel tevreden over de kwaliteit ervan. Vandaar dat mijn keuze nu ook weer voor een Braun ging. Ik heb hem pas 2 dagen in gebruik en ben nu al super blij met mijn aanschaf. Dit wordt nog veel plezier in de keuken!

Pluspunten

  • Snel
  • Gebruiksvriendelijk
  • Alles super fijn gemalen
  • Makkelijk schoon te maken
  • Geen lamme arm meer

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. 05-01-2018
  • Product gekocht

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Degelijk apparaat. Makkelijk in gebruik. Hakt met gemak grove stukken fijn. Makkelijk schoon te maken.
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Reageer

Haaspol 04-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mook apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Veel reviews gelezen vandaar de aankoop. Nog geen gebruikers ervaring. Het apparaat weegt wel wat zwaar op het eerste gevoel

Pluspunten

  • Voelt robuust

Minpunten

  • Gewicht?
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nico Roeland 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig om verse soep te maken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Staafmixer werkt zeer goed met een regelbare snelheid om b.v. verse soep te maken.
Ook handig is de kinderbeveiliging.
De prijs is ook redelijk.
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 31-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer die goed voldoet waarvoor hij gemaakt is.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hebben altijd een Braun staafmixer gehad.
Merk bevalt goed. Is degelijk en betrouwbaar. Fijn dat onderdelen in de vaatwasser kunnen. Regelbare snelheid is een plus. Apparaat hakt goed harde producten.

Pluspunten

  • Regelbare snelheid
  • Hakt goed harde producten
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat, eenvoudig in gebruik

Algemene score

8,0
Prima apparaat, de oude was echt aan vervanging toe. Niet teveel accessoires. Jammer alleen dat er verder geen opberg/ophang mogelijkheid bij zit.

Pluspunten

  • handig in gebruik

Minpunten

  • geen voorziening voor accesoires
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews