Braun MQ 725 Omelette - Reviews

Specificaties
Vermogen
750 watt
Inhoud mengbeker
0,4 liter
Fabrikant kleur(en)
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 98 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 725 Omelette op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ida 17-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Braun Multiquick 7

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

10,0
ontzettend blij met de aankoop van deze staafmixer. Pureert zoals het horen moet, boven verwachting. Zit een slot als je hem even niet gebruikt wat heel fijn in met kindjes en ziet er ook nog eens luxe uit. Hele blije klant en echt aan te bevelen

Pluspunten

  • Alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara 22-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte keuken machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

9,0
Mq 7 is echt een heel hanigh apparaat. Hij is uitwisselbaar met mijn oude mq 5 en dat is echt heel handig. De Braun mq serie is echt een aanrader. Prijs is goed en het apparaat gaat heel lang mee.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Uitwisselbaar met de mq 5
  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Meridith 16-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige pulsering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit en heeft handige hulpstukken bij. De staafmixer heeft een krachtige pulsering, die het pureren vergemakkelijkt.

Pluspunten

  • krachtige pulsering
  • fraaie model

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jolanda 01-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekocht omdat ik erg tevreden was over de staafmixer van Braun. De kwaliteit is goed en de mixer is goed hanteerbaar en maakt makkelijk schoon.

Pluspunten

  • Werkt goed
  • Bijgevoegd bakje om ingredienten te pureren

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pepi 30-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun MQ 725

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

10,0
Heel goed product van Braun. Je kan er een hoop mee doen. Is zeker aan te bevelen voor de hobby kok. Ben er zeker blij mee dat ik de MQ 725 gekocht heb.
.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siskaa 29-07-2019
  • Product gekocht

Stevig in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

7,0
Mooi stevig in hand ,met 1 knop sneller laten mixen . Je kan snelheid Zelf bepalen met 1 knop die je harder in moet drukken

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Tiniep 29-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stevige mixer en onderdelen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

8,0
mooi design en goede prijs kwaliteit verhouding, staafmixer heeft veel mogelijkheden waaronder pureren van soepen en mixen van eieren, ook geschikt voor fijn hakken van kruiden, uien ed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 28-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer met veel accessoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

9,0
Een handige staafmixer met de juiste accessoires di je helpen om de beste gerechten te kunnen maken. Ook is de staafmixer erg stil in het gebruik.

Pluspunten

  • Stil
  • Accessoires

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pepi 27-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multiquick 725

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

10,0
Heel goed product van Braun. Je kan er een hoop mee doen. Is zeker aan te bevelen voor de hobby kok. Ben er zeker blij mee dat ik de MQ 725 gekocht heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 29-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Regelbare snelheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

9,0
Ik heb al twintigjarige een Braun staafmixer, maar kan geen snelheid regelen, daarom heb ik deze gekocht

Pluspunten

  • Regelbare snelheid
  • Degelijk constructie
  • Goed getest

Minpunten

  • Gewicht
  • Grootte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 16-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig te bedienen

Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

8,0
Heb mij in de winkel voor laten lichten en had uiteindelijk 3 apparaten en koos deze omdat ik deze handig in gebruik vind en het ziet er solide uit.
Het apparaat werkt ook prima bleek later en ik ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • meerdere onderdelen bijgeleverd
  • goed schoon te maken

Minpunten

  • eigenlijk geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 15-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne grip

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

8,0
Fijne grip, snel en prettig. Heb hem gelijk geprobeerd en zeer tevreden met het maken van soep. De onderdelen zijn stevig en degelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henricus 28-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ligt lekker in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

8,0
Fantastische mixer, hij doet precies waarvoor ik hem gekocht heb, hij klopt en hij snijdt alles klein, hij is robuust, vooral dat kinderslot, erg fijn met al die kinderen die mijn vrouw gebaard heeft.

Pluspunten

  • goed toerental

Minpunten

  • hij kan niet de andere kant opdraaien

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bozkur 13-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

7,0
goede kwaliteit en een goede krachtige motor. snel schoon te maken en stevig apparaat. roest vrij raad braun merk iedereen aan

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • sterke motor

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M. van der Sluis 11-01-2019
  • Product gekocht

Staafmixer Braun

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

8,0
Degelijke, mooie zwarte staafmixer, fijn 'veiligheidsslot' zodat je hem niet per ongeluk aan kunt zetten.
Goede prijs-kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • veiligheidsslot
  • kleur

Reageer

Wilma lindhout 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun multiquick

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

6,0
Makkelijk om soep mee te maken, nootjes te hakken en om beslag en slagroom te kloppen , er zit een beveiliging op ook makkelijk verschillende standen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Rian Peters 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solide apparaat met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

9,0
Deze staafmixer gebruik ik zelf, en ben zeer tevreden. Dit was voor mij reden om dit veelzijdige apparaat voor mijn kinderen onder de kestboom te leggen.

Pluspunten

  • solide
  • veel mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gottfried 03-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

9,0
Makkelijk met één knop te bedienen variabel toerental, dieper indrukken is hoger toerental. Mooi zwart design en stevige uitvoering.

Pluspunten

  • éénhandsbediening, variabel toerental
  • Zwart/rvs designuitvoering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rian Peters 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solide apparaat met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

9,0
Zelf ben ik al jaren tevreden over de Braun staafmixer. Dit jaar voor mijn beide kinderen ieder een MQ725 onder de kerstboom gelegd.

Pluspunten

  • solide
  • veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Guy 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 725 Omelette

Algemene score

9,0
Gezocht naar krachtig apparaat. Met garde en shredder erbij. Dat klopt wel heb ik gemerkt. Blij met aanschaf!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Goed reinigbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews