Braun MQ 725 Omelette - Reviews

Specificaties
Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 42 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ida 17-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Braun Multiquick 7

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ontzettend blij met de aankoop van deze staafmixer. Pureert zoals het horen moet, boven verwachting. Zit een slot als je hem even niet gebruikt wat heel fijn in met kindjes en ziet er ook nog eens luxe uit. Hele blije klant en echt aan te bevelen

Pluspunten

  • Alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carl 17-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Degelijke kwaliteit voor een prima prijs.
Makkelijk schoon te maken.
Handige beveiliging.
Variabele snelheid.

Pluspunten

  • Snel
  • Degelijk
  • Makkelijk schoon te maken
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jvd 16-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Licht gewicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ligt goed in de hand. Fijn dat er een maatbeker, hakmolen en garde bij zitten. Deze zijn makkelijk te gebruiken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

frank 10-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

complete accessoires

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
robuust en compleet
ben benieuwd naar garde
spannende gerechten op eenvoudige wijze gemaakt
geen grote keukenmachine nodig

Pluspunten

  • compleet
  • robuust

Minpunten

  • plastic hulpstukken ?

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rindert 05-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede degelijke staafmixer

Algemene score

9,0
Het product is wat je van een product verwacht. Degelijke, stevige kwaliteit met veel extra accessoires welke in een handomdraai te bevestigen zijn. Enige nadeel vindt ik dat als je een ui / knoflook hak door de malen deze heel erg fijn wordt wat ten koste van de smaak gaat.

Pluspunten

  • Degelijke kwaliteit
  • Extra Accesoires
  • Kinderslot
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Hakmolen snijdt erg fijn

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Do 29-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multiquick doet naam eer aan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Multifunctionele staafmixer, doet wat jij wilt dat het doet. Efficiënt, snel, schoon praktisch en ook nog een mooi om te zien.

Pluspunten

  • Snel, multifunctioneel
  • Mooi design

Minpunten

  • Gratis accessoire nabestellen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Paul van der Vossen 28-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed, krachtig en mooi modern design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
MQ 725 doet wat wij nodig hebben in de keuken; een degelijke krachtige staafmixer met een slim design en rvs onderdelen

Pluspunten

  • krachtige motor van 750 W
  • design

Minpunten

  • crusht geen ijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

evc 26-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Na trouwe dienst van onze oude braun staafmixer.

Algemene score

9,0
Omdat onze oude braun staafmixer helaas stuk was gegaan en we zeer goede ervaring met deze hebben, hebben we direct weer voor het merk braun gekozen. Ideaal is nu de smart speed knop. Ik hoop dat we net zoveel plezier van deze hebben als de vorige en dat we nog veel soep en smoothies etc etc ermee mogen maken.

Pluspunten

  • smart speed
  • gunstige prijs

Minpunten

  • niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede staafmixer die weinig spat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De snelheid waarmee het blad ronddraait is eenvoudig regelbaar en hij spat weinig. De accessoires heb ik nog niet gebruikt, maar ze zien er makkelijk uit.

Pluspunten

  • Spat weinig
  • Snelheid makkelijk regelbaar

Minpunten

  • De bijgeleverde garde is onnodig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 10-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel in de termische beveiliging

Algemene score

7,0
Mooi product, direct uit de winkel in gebruik. Zeer degelijke uitstraling, mooie bediening met geregelde snelheid. Na 5 minuten gebruik in de thermische beveiliging. Optisch mooi apparaat, maar RVS look afwerk plaatje op de bedieningsknop laat al los.

Pluspunten

  • Goed werkende hakkoom

Minpunten

  • Snel oververhit

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Roberto 02-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een staafmixer met veel mogelijkheden. Handig is het traploze regelen van het toerental en de vele extra hulpmiddelen.

Pluspunten

  • Traplozze toerental
  • Vele hulpmiddelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andre 30-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

De beste pompoen soep

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Drie minuten na thuiskomst heb ik de Braun staafmixer gebruikt om de gebonden pompoensoep tot een gladde soep te maken. Ik was verbaasd dat het zo snel ging. Helemaal goed dus!

Pluspunten

  • Snelheid goed met 1 hand te regelen
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Hij zou eigenlijk op een accu moeten zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fiona 30-09-2017

Goede staafmixer!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Deze staafmixer is een heel erg fijn apparaat vooral omdat er zoveel verschillende standen op zitten en je die zelf in kan stellen door harder of zachter op het knopje te drukken. Ook is het erg fijn dat er ook al een garde en een hakkom bij zit. Een heel goed apparaat dus!

Reageer

Vermeule 24-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super houvast en bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi functioneel apparaat met een super houvast en een makkelijke bediening.
Mooi design met goede hulpmiddelen

Pluspunten

  • houvast
  • design
  • gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veganflower 21-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ideaal voor diverse recepten!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik gebruik het voornamelijk om (voorgeweekte) noten mee te malen tot een pasta. Hij maalt uitstekend in een paar seconden tijd! Ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • Multifunctioneel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maya 19-09-2017
  • Product paar weken in bezit

handig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk om mee te werken, weinig kracht of moeite bij het gebruik.
Nog niet alle functies geprobeerd maar maakt een goede indruk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maarten 18-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Kort in gebruik, maar so far so good

Algemene score

8,0
Tot nu toe alleen de keukenmachine gebruikt, die snel en grondig maalt. Alles is goed schoon te maken en compact op te ruimen.

Pluspunten

  • Maalt snel en grondig
  • Goed schoon te maken en op te bergen

Minpunten

  • Nog niet ontdekt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

C de Weerd 15-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stevig en betrouwbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima kwaliteit
Goede prijs
De mengbeker mocht iets groter zijn
Goed handteerbaar
Mooi design
Aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jane.mordecai@gmail.com 13-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
lots of recipe options, easy to use, reasonably powerful. Light and compact so its easy and to carry.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Omelette 08-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stevig grio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voelt stevig en sterk aan, mengbeker voor hakken kruiden erbij. Ook mixer is handig
Gebruik mixer voor pureren soep em sauzen

Pluspunten

  • Mooi design

Review criteria:

Goed

Reageer

Toon meer reviews