Braun MQ 735 Sauce - Reviews

Best Reviewed okt 2017 8,6 12 - 2013 Braun MQ 735 Sauce
Best Reviewed oktober 2017
Testpanel score 8,6 - december 2013
Specificaties
Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 203 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ayubowan56 10-01-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
ik heb deze staafmixer getest via Kieskeurig.nl Testpanel.
de gebruiksmogelijkheden zijn zo goed, waar ik echt van opkeek was de sterke motor waarmee deze staafmixer is uitgerust, als ex brood banketbakker heb ik met diverse materialen gewerkt maar deze is echt !!! goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Droekes 06-01-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
De Braun MQ735 Sauce is met zijn easyclick en smartspeed systeem een handzame staafmixer die recht doet aan een optimale gebruikersvriendelijkheid. Daarnaast is de mixer door zijn vorm handzaam en makkelijk te reinigen. Het easyclick systeem doet recht aan zijn naam: de samen te stellen onderdelen zijn makkelijk in elkaar te "clicken". Vwb de functies die we uitgeprobeerd hebben: kloppen, pureren, hakken en mengen kunnen we zeggen dat de resultaten optimaal zijn. Door de smartspeedfunctie kunt je makkelijk de snelheid regelen. Alleen bij langdurig kloppen mis je de mogelijkheid tot het vastzetten van de snelheid. Voor ons: een welkome verbetering in de keuken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden gebruiker 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Multiquick 7 Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Degelijke staafmixer met een krachtige motor en een goede prijs kwaliteit verhouding. De bijgeleverde hakmolen is erg handig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique 28-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Top-cadeau! Na 10 jaar Braun weer een Braun Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb al jaren een Braun Staafmixer, maar na intensief gebruik met babyhapjes maken was ie aan vervanging toe. En nu maak ik weer supergladde soepjes! Over Braun hoefde ik niet te twijfelen en met het oordeel van de Consumentenbond was de keuze ook snel gemaakt (en dat is eerder uitzondering dan regel bij mij!). Inmiddels ook de ijscrusher/hakmolen van 1250ml erbij, voor de smoothies en straks in de zomer de milkshakes. Ben nu nog erg benieuwd naar de werking van de pureervoet.

Pluspunten

  • varierende snelheden
  • beveiligingsknop
  • mooie uitstraling
  • metalen voet (verkleurd dus niet)

Minpunten

  • standaard hakmolen is wel wat aan de grote kant
  • niet alles kan in de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yasmin 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede kwaliteit staafmixer!

Algemene score

10,0
Ik heb dit artikel aangeschaft vanwege de positieve recensies op bol Na ontvangst meteen uitgeprobeerd en hij werkt geweldig! De hakmolen snijdt ui en knoflook ontzettend fijn en het gaat heel snel! Ook de staafmixer zelf werkt helemaal prima. Een aanrader!

Pluspunten

  • Werkt snel en goed
  • Ziet er mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MQ 735 Sauce 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fantastische staafmixer

Algemene score

10,0
Een geweldige staafmixer vooral voor Reuma patienten. Door de smart-speed schakelaar is deze staafmixer voor mij goed te gebruiken, dit was voor mij met de druk knoppen op andere staafmixers niet mogelijk.

Pluspunten

  • makkelijk en handig in gebruik
  • spettert niet
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lioba hoogenstraaten 18-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer Braun

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

8,0
Voor het eerst in mijn leven een staafmixer!
Voor al mijn groentes uit de tuin, soep maken.
Ik dacht: laat ik de beste nemen!

Pluspunten

  • Omdat deze zo fijn mixtet

Minpunten

  • Niks

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Robin 17-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke kracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik zocht een staafmixer om soep te maken. Deze staafmixer ziet er mooi uit. Ook vind ik het handig dat er een hakmolen in zit.

Pluspunten

  • Modern
  • Sterk

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mar 16-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze vorige Braun staafmixer is er 25 jaar mee opgehouden. Hopelijk gaat deze net zo lang mee;-) In ieder geval is het design erg mooi en is het prettig dat de snelheid traploos is te regelen, de oude had maar 1 snelheid, die overigens altijd goed was.

Pluspunten

  • mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Warmerdam 16-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fantastische staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi ontwerp, ligt lekker in de hand en is erg krachtig. De traploos instelbare snelheid werkt uitstekend.

Pluspunten

  • Ligt prima in de hand
  • krachtig en traploos instelbaar toerental

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dries Schotvanger 16-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfecte machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
de oude Braun staafmixer was aan vervanging toe, en deze machine had ik gezien bij vrienden. bovendien is deze goed beveiligd.

Pluspunten

  • perfecte veilige machine

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariette 14-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een fijn apparaat, goed schoon te maken. En er zit voldoende power in om grote stukken groenten of noten fijn te maken, voor soep of een sauce. Nooit een staafmixer gehad, maar deze is perfect. Voor Baby hapjes een uitkomst.

Pluspunten

  • makkelijk in schoonmaak
  • door kinderslot erg veilig
  • veel kracht
  • alles snel fijn

Minpunten

  • het kinderslot tijdens gebruik ingedrukt houden
  • messen zeer scherp

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

n05 14-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie en handige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
we hebben voor dit product gekozen omdat er allerlei handige accessoires bij zitten.
Ook kun je de staafmixerop verschillende standen gebruiken (snel/langzaam).

Pluspunten

  • verschillende standen qua snelheid
  • meerdere accesoires

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ellen 13-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Schone, stille keuken!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn vorige staafmixer vatte vlam en viel in de pan met soep wat resulteerde in een oranje keuken vol tomatensoep. Soep maken ik een blender viel ook niet mee aangezien de warmte er voor zorgde dat de soep voor de tweede keer alle hoeken van de keuken zag.. ik ben dan ook extreem blij met deze stille en niet spattende staafmixer die super snel een smeuige soep maakt.

Pluspunten

  • Stil
  • Spat niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nathalie 12-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Robuuste staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Staafmixer is van stevig materiaal gemaakt. Hakken van noten of bevroren vruchten geeft geen enkele moeite. Traploos aansturing. Springt wel snel in stand-by modus als je de knop los laat. Dan moet je weer even bovenop klikken voordat je hem kan bedienen. Nadeel is wel dat niet alles in de vaatwasser mag( bovenkant van bakje)Voor alsnog tevreden.

Pluspunten

  • stevig materiaal
  • snelheid instelling is traploos
  • strak design

Minpunten

  • niet alles kan in de vaatwasser

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mars 11-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goede kwaliteit voor de prijs, mooie vormgeving en extra opzetstukken die diverse mogelijkheden biedt in wat je wilt blenden/malen etc

Pluspunten

  • mooi
  • goede kwaliteit
  • handig in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeanny73 11-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goede staafmixer, doet wat hij beloofd. Zeer tevreden over mijn ,,oude Braun,, en daarom weer voor Braun gekozen. Prijs-kwaliteit oké, zeker met cashback.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand.
  • Gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • Vrij zwaar
  • Veel geluid

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ed van Kerkhof 11-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, robuust en fraai uiterlijk. Voelt solide aan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zojuist staafmixer uitgepakt en onmiddellijk gebruikt. Het eerste wat opviel was het fraaie design en de keurige afwerking. De mixer voelde solide aan en lag lekker in de hand. Om slagroom te kloppen heb ik de juiste hulpmiddelen gebruikt en het werkte perfect.

Pluspunten

  • goede prijs- kwaliteitverhouding

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Anoniem 11-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede recensies gelezen. Krachtige motor, goed schoon te houden, degelijk gebouwd en doet wat het moet doen

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Vermogen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fred 11-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbaar en straalt kwaliteit uit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Professionele staafmixer met sterke motor waarvan de snelheid zeer goed doseerbaar is. Ziet er professioneel uit en morst niet bij het gebruik van vloeistoffen.

Pluspunten

  • Sterke doseerbare motor
  • Morst niet tijdens het mixen
  • Heeft een professionele uitstraling

Minpunten

  • Best wel groot maar ligt daardoor goed in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews