Braun MQ 735 Sauce - Reviews

Best Reviewed jun 2018 Test panel 8,6 dec 2013 Braun MQ 735 Sauce
Best Reviewed - juni 2018
8,6Testpanel score - december 2013
Specificaties
Vermogen
750 watt
Inhoud mengbeker
0,5 liter
Fabrikant kleur(en)
rvs, sand gold
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 391 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 735 Sauce op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ayubowan56 10-01-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
ik heb deze staafmixer getest via Kieskeurig.nl Testpanel.
de gebruiksmogelijkheden zijn zo goed, waar ik echt van opkeek was de sterke motor waarmee deze staafmixer is uitgerust, als ex brood banketbakker heb ik met diverse materialen gewerkt maar deze is echt !!! goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Droekes 06-01-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
De Braun MQ735 Sauce is met zijn easyclick en smartspeed systeem een handzame staafmixer die recht doet aan een optimale gebruikersvriendelijkheid. Daarnaast is de mixer door zijn vorm handzaam en makkelijk te reinigen. Het easyclick systeem doet recht aan zijn naam: de samen te stellen onderdelen zijn makkelijk in elkaar te "clicken". Vwb de functies die we uitgeprobeerd hebben: kloppen, pureren, hakken en mengen kunnen we zeggen dat de resultaten optimaal zijn. Door de smartspeedfunctie kunt je makkelijk de snelheid regelen. Alleen bij langdurig kloppen mis je de mogelijkheid tot het vastzetten van de snelheid. Voor ons: een welkome verbetering in de keuken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden gebruiker 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Multiquick 7 Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Algemene score

8,0
Degelijke staafmixer met een krachtige motor en een goede prijs kwaliteit verhouding. De bijgeleverde hakmolen is erg handig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique 28-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Top-cadeau! Na 10 jaar Braun weer een Braun Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Algemene score

8,0
Ik heb al jaren een Braun Staafmixer, maar na intensief gebruik met babyhapjes maken was ie aan vervanging toe. En nu maak ik weer supergladde soepjes! Over Braun hoefde ik niet te twijfelen en met het oordeel van de Consumentenbond was de keuze ook snel gemaakt (en dat is eerder uitzondering dan regel bij mij!). Inmiddels ook de ijscrusher/hakmolen van 1250ml erbij, voor de smoothies en straks in de zomer de milkshakes. Ben nu nog erg benieuwd naar de werking van de pureervoet.

Pluspunten

  • varierende snelheden
  • beveiligingsknop
  • mooie uitstraling
  • metalen voet (verkleurd dus niet)

Minpunten

  • standaard hakmolen is wel wat aan de grote kant
  • niet alles kan in de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yasmin 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede kwaliteit staafmixer!

Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Algemene score

10,0
Ik heb dit artikel aangeschaft vanwege de positieve recensies op bol Na ontvangst meteen uitgeprobeerd en hij werkt geweldig! De hakmolen snijdt ui en knoflook ontzettend fijn en het gaat heel snel! Ook de staafmixer zelf werkt helemaal prima. Een aanrader!

Pluspunten

  • Werkt snel en goed
  • Ziet er mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MQ 735 Sauce 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fantastische staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Algemene score

10,0
Een geweldige staafmixer vooral voor Reuma patienten. Door de smart-speed schakelaar is deze staafmixer voor mij goed te gebruiken, dit was voor mij met de druk knoppen op andere staafmixers niet mogelijk.

Pluspunten

  • makkelijk en handig in gebruik
  • spettert niet
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sietse 02-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Algemene score

8,0
Erg krachtige mixer met controle over de snelheid van mixen. Veel handige hulpmiddelen in de doos inbegrepen.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Controle over snelheid mixen
  • Handige hulpmiddelen

Minpunten

  • Grootte

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

tom 30-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Algemene score

7,0
Doet wat hij moet doen. Soepen, sauzen, helemaal prima. Kan geen nadelen bedenken. Fijn apparaat. Mooie kleur

Pluspunten

  • Krachtig
  • Stil

Minpunten

  • Groot
  • Vervelende beveiligingsfunctie

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

A. van Veldhoven 24-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig apparaat met heel bruikbare accessoires

Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Algemene score

9,0
Handig en bruikbaar apparaat in de dagelijkse keuken. Stil in gebruik, geen beschadigingen aan de bodem van pan of schaal en geen gespetter.

Pluspunten

  • stil en toch krachtig
  • geen gespetter

Minpunten

  • beetje groot van formaat voor kleine handen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mulder 23-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn en snel een soepje op tafel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Algemene score

9,0
Fijn om snel een soepje te maken door aluminium staafmixer kun je de ingrediënten in de hete pan fijnmalen! Soepje is dan dus gelijk klaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Robin 22-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

MQ735

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Algemene score

10,0
Erg fijne machine om mee te werken. Anti-spat op de staafmixer werkt ook erg goed. Verder een fijne traploze bediening.

Pluspunten

  • traploos bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 22-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Algemene score

8,0
Mooi product, degelijke uivoering. Vandaag opgehaald. Direct ingezet voor soep maken. Voldeed volledig aan verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hand blender 21-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Algemene score

9,0
Na enige vergelijking op internet. Toch voor deze gekozen. Voldoend aan alle verwachtingen
Pureerd alles snel en goed en maakt niet veel herrie

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

June 20-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Algemene score

9,0
Fijne machine met veel mogelijkheden. Ik heb de machine gekocht voor toetjes te maken. De hakmolen werkt perfect en de mixer ook.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

l miao 19-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

GOEDE

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Algemene score

10,0
I bought it for the babyfood and it does very well. And it also does well in chopping meat. Also very easy to clean!!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Frank 16-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Algemene score

7,0
Mooi design. Voelt degelijk aan. De snelheid is te regelen met drukknop. Hoge smalle beker is handig.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Degelijk
  • Variabele drukknop
  • Handige smalle beker

Minpunten

  • Beetje zwaar
  • Veel verpakking (mileu-onvriendelijk)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 15-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne staafmixer met nuttige accessoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Algemene score

10,0
De Braun MQ735 is een goede, degelijk, staafmixer. Er worden handige accessoires meegeleverd. Makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • degelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk de vries 13-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig en kwalitatief hoogwaardig, betaalbaar product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Algemene score

8,0
Fijne staafmixer die doet wat hij moet doen. Erg handig met maar 1 knop voor verschillende snelheden. Zeer gebruiksvriendelijk en kindvriendelijk door de vergrendelknop (wat stiekem ook handig en veilig is voor volwassenen).
Accessoires geven een complete tool voor alledaagse taken in de keuken. Aanrader!

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Accessoires
  • Gebruiksvriendelijk
  • Weinig geluid
  • Alles in de vaatwasser

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jh van der kroft 12-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

traploos te regelen

Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Algemene score

8,0
ergonomisch, voldoet aan wat we er van verwachten. traploos te gebruiken dus. ligt goed in de hand en een eitje is zo gemixt.

Pluspunten

  • traploos
  • assesoires

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

BV 12-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte opvolger van oude Braun staafmixer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Algemene score

10,0
De Braun staafmixer die meer dan 15 jaar mee is gegaan is stuk gegaan. Deze Braun staafmixer is de perfecte opvolger. Overigens past het handstuk nog prima op de oude onderdelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews