Braun MQ 735 Sauce - Reviews

Best Reviewed apr 2018 8,6 12 - 2013 Braun MQ 735 Sauce
Best Reviewed april 2018
Testpanel score 8,6 - december 2013
Specificaties
Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 261 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ayubowan56 10-01-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
ik heb deze staafmixer getest via Kieskeurig.nl Testpanel.
de gebruiksmogelijkheden zijn zo goed, waar ik echt van opkeek was de sterke motor waarmee deze staafmixer is uitgerust, als ex brood banketbakker heb ik met diverse materialen gewerkt maar deze is echt !!! goed.
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Droekes 06-01-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
De Braun MQ735 Sauce is met zijn easyclick en smartspeed systeem een handzame staafmixer die recht doet aan een optimale gebruikersvriendelijkheid. Daarnaast is de mixer door zijn vorm handzaam en makkelijk te reinigen. Het easyclick systeem doet recht aan zijn naam: de samen te stellen onderdelen zijn makkelijk in elkaar te "clicken". Vwb de functies die we uitgeprobeerd hebben: kloppen, pureren, hakken en mengen kunnen we zeggen dat de resultaten optimaal zijn. Door de smartspeedfunctie kunt je makkelijk de snelheid regelen. Alleen bij langdurig kloppen mis je de mogelijkheid tot het vastzetten van de snelheid. Voor ons: een welkome verbetering in de keuken.
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden gebruiker 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Multiquick 7 Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Degelijke staafmixer met een krachtige motor en een goede prijs kwaliteit verhouding. De bijgeleverde hakmolen is erg handig.
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique 28-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Top-cadeau! Na 10 jaar Braun weer een Braun Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb al jaren een Braun Staafmixer, maar na intensief gebruik met babyhapjes maken was ie aan vervanging toe. En nu maak ik weer supergladde soepjes! Over Braun hoefde ik niet te twijfelen en met het oordeel van de Consumentenbond was de keuze ook snel gemaakt (en dat is eerder uitzondering dan regel bij mij!). Inmiddels ook de ijscrusher/hakmolen van 1250ml erbij, voor de smoothies en straks in de zomer de milkshakes. Ben nu nog erg benieuwd naar de werking van de pureervoet.

Pluspunten

  • varierende snelheden
  • beveiligingsknop
  • mooie uitstraling
  • metalen voet (verkleurd dus niet)

Minpunten

  • standaard hakmolen is wel wat aan de grote kant
  • niet alles kan in de vaatwasser
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yasmin 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede kwaliteit staafmixer!

Algemene score

10,0
Ik heb dit artikel aangeschaft vanwege de positieve recensies op bol Na ontvangst meteen uitgeprobeerd en hij werkt geweldig! De hakmolen snijdt ui en knoflook ontzettend fijn en het gaat heel snel! Ook de staafmixer zelf werkt helemaal prima. Een aanrader!

Pluspunten

  • Werkt snel en goed
  • Ziet er mooi uit
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MQ 735 Sauce 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fantastische staafmixer

Algemene score

10,0
Een geweldige staafmixer vooral voor Reuma patienten. Door de smart-speed schakelaar is deze staafmixer voor mij goed te gebruiken, dit was voor mij met de druk knoppen op andere staafmixers niet mogelijk.

Pluspunten

  • makkelijk en handig in gebruik
  • spettert niet
  • mooi design
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hadiha 22-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede grip!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Oude staafmixer werkte niet meer behoren, dus op zoek naar een nieuwe. Gevonden! De Braun Multiquick 7. Perfecte keukenhulp, maakt koken nog leuker.
Goede grip en licht in de hand. De snelheid waarmee alles verwerkt wordt is echt goed. Had ik jaren eerder moeten aanschaffen. Maakt koken nog leuker.
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 16-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super makkelijk en veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De staafmixer zelf is erg simpel en alles spreekt voor zich. Ik vind de beveiligingsknop aan de bovenkant erg fijn, zo kunnen er simpelweg minder dingen fout gaan en zit je keuken ook niet zomaar onder de milkshake. Verder zijn alle accessoires erg makkelijk schoon te maken en te verwisselen. Ik ben hier dik tevreden mee!

Pluspunten

  • Veelzijdig en makkelijk ruilen tussen hulpstukken
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Iets prijziger dan de meeste staafmixers
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aartje 16-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super staafmixer

Algemene score

9,0
sterke staafmixer met hakmolen om de koekjes voor de taartbodem moeiteloos te verkruimelen. en de garde heb ik nog niet gebruikt maar lijkt me ideaal om slagroom mee te kloppen.
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Job 13-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Volledig in flow!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een heerlijke staafmixer. Je hebt volledige controle door de knop die je steeds harder kan indrukken waardoor hij sneller gaat. Het voelt heerlijk om zonder ook maar één spettertje je gerecht tot een gladde massa te maken. Subliem!

Pluspunten

  • Geen spetters
  • Volledige controle

Minpunten

  • Sta nu nog meer in de keuken
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henrike 13-06-2018
  • Product gekocht

Doet precies wat hij moet doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De staafmixer is ideaal voor soepen. Spetterd niet en maakt het helemaal fijn. In vergelijking met mijn vorige staafmixer heeft hij er alleen wel wat meer tijd voor nodig. De bijgeleverde keukenmachine is geweldig en maalt in een paar tellen alles fijn. Ook hadde dingen, zoala wortel.

Pluspunten

  • Zacht volume
  • Degelijk

Minpunten

  • Niet zo krachtig
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

indi 09-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

krachtig en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
maakt het snel erg fijn. fijn dat er een hoger beker bij zit. Heerlijk gewoon soep fijn maken zonder dat er een handdoek overheen gelegd moet worden voor het spatten. mixer gedeelte niet ideaal omdat je maar 1 klopper hebt

Pluspunten

  • stil
  • krachtig
  • spat niet
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 05-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun MQ 735 Sauce

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie degelijke staafmixer met mooie accessoires. De staafmixer is zeer stil. Hij voelt robuust aan. Met de vele soepen en baby-hapjes komen we vast goed uit de voeten.

Pluspunten

  • Voelt zeer degelijk aan
  • Stil

Minpunten

  • De mengbeker krast direct bij 1e gebruik.
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C. Costa 02-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn in gebruik, perfect voor soep!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op aanraden van mijn broer gekocht, ideaal voor het pureren van onder andere soep. Ik merkte wel dat bij het gebruik van de hakmolen er vloeistof uit de boven/zijkant kan komen, dat is wel een beetje jammer! Maar voor de rest een prima staafmixer, die niet spettert! Ook handig dat je zelf de snelheid kunt bepalen van de mixer!

Pluspunten

  • Ligt lekker in de hand
  • Spettert niet

Minpunten

  • Bij gebruik hakmolen kan er vloeistof uitkomen
  • Tot nu toe nog geen andere minpunten
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mixerss 01-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Good and safe in household

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Handy product in a household. Safe to use, because it locks whenever there is no use. Nice design. Good quality.

Pluspunten

  • safe
  • good quality
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Titan 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed Gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De stafmixer gebruik ik vooral voor het bereiden van sausen.Ideaal! En door de accessoires zoals de garde ook goed te gebruiken voor het maken van beslag.

Pluspunten

  • ligt goed in de hand
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Eric 31-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Soepel

Algemene score

8,0
Werkt heerlijk en de smart speed knop is handig. Makkelijk schoon te maken en op te bergen. Prijs zeker waard
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vildan 19-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig design, werkt heel erg goed, er zijn geen dingetjes waarvan ik denk dat kan beter. Heeft geen extreem geluid en maalt alles zonder restjes achter te laten.
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arlette 15-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldig! Via de Consumentenbond en andere sites, kwam deze Braun staafmixer als beste uit de test. Gekocht, om zelf komkommersoep te kunnen maken, drankjes, tapenade en meer. Recepten waarbij ik heel handig gebruik van deze staafmixer kan maken.

Pluspunten

  • werkt snel zonder spatten
  • makkelijk schoon te maken
  • goed vast te houden
  • prima kwaliteit en prijs
  • inclusief Kloppers/garde|Maatbeker|Hakmolen
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 14-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Multi Quick - MQ735

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super fijne machine! Neemt niet te veel ruimte in en doet wat die moet doen! Fijn ook dat het in de afwasmachine kan.

Pluspunten

  • degelijk, stabiel
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews