Braun MQ 735 Sauce - Reviews

Best Reviewed jun 2018 Test panel 8,6 dec 2013 Braun MQ 735 Sauce
Best Reviewed - juni 2018
8,6Testpanel score - december 2013
Specificaties
Vermogen
750 watt
Inhoud mengbeker
0,5 liter
Fabrikant kleur(en)
rvs, zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 317 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ayubowan56 10-01-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
ik heb deze staafmixer getest via Kieskeurig.nl Testpanel.
de gebruiksmogelijkheden zijn zo goed, waar ik echt van opkeek was de sterke motor waarmee deze staafmixer is uitgerust, als ex brood banketbakker heb ik met diverse materialen gewerkt maar deze is echt !!! goed.
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Droekes 06-01-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
De Braun MQ735 Sauce is met zijn easyclick en smartspeed systeem een handzame staafmixer die recht doet aan een optimale gebruikersvriendelijkheid. Daarnaast is de mixer door zijn vorm handzaam en makkelijk te reinigen. Het easyclick systeem doet recht aan zijn naam: de samen te stellen onderdelen zijn makkelijk in elkaar te "clicken". Vwb de functies die we uitgeprobeerd hebben: kloppen, pureren, hakken en mengen kunnen we zeggen dat de resultaten optimaal zijn. Door de smartspeedfunctie kunt je makkelijk de snelheid regelen. Alleen bij langdurig kloppen mis je de mogelijkheid tot het vastzetten van de snelheid. Voor ons: een welkome verbetering in de keuken.
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden gebruiker 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Multiquick 7 Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Degelijke staafmixer met een krachtige motor en een goede prijs kwaliteit verhouding. De bijgeleverde hakmolen is erg handig.
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique 28-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Top-cadeau! Na 10 jaar Braun weer een Braun Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb al jaren een Braun Staafmixer, maar na intensief gebruik met babyhapjes maken was ie aan vervanging toe. En nu maak ik weer supergladde soepjes! Over Braun hoefde ik niet te twijfelen en met het oordeel van de Consumentenbond was de keuze ook snel gemaakt (en dat is eerder uitzondering dan regel bij mij!). Inmiddels ook de ijscrusher/hakmolen van 1250ml erbij, voor de smoothies en straks in de zomer de milkshakes. Ben nu nog erg benieuwd naar de werking van de pureervoet.

Pluspunten

  • varierende snelheden
  • beveiligingsknop
  • mooie uitstraling
  • metalen voet (verkleurd dus niet)

Minpunten

  • standaard hakmolen is wel wat aan de grote kant
  • niet alles kan in de vaatwasser
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yasmin 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede kwaliteit staafmixer!

Algemene score

10,0
Ik heb dit artikel aangeschaft vanwege de positieve recensies op bol Na ontvangst meteen uitgeprobeerd en hij werkt geweldig! De hakmolen snijdt ui en knoflook ontzettend fijn en het gaat heel snel! Ook de staafmixer zelf werkt helemaal prima. Een aanrader!

Pluspunten

  • Werkt snel en goed
  • Ziet er mooi uit
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MQ 735 Sauce 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fantastische staafmixer

Algemene score

10,0
Een geweldige staafmixer vooral voor Reuma patienten. Door de smart-speed schakelaar is deze staafmixer voor mij goed te gebruiken, dit was voor mij met de druk knoppen op andere staafmixers niet mogelijk.

Pluspunten

  • makkelijk en handig in gebruik
  • spettert niet
  • mooi design
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. 18-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

5,0
Je voelt de kwaliteit van dit product zodra je het in je handen hebt. Dit is zo'n keukenapparaat dat je bijna dagelijks gebruikt. En het is duidelijk dat de MQ735 daar de komende jaren geen problemen mee zal hebben. Een aanrader!

Pluspunten

  • Onmiskenbare kwaliteit
  • Makkelijk hanteerbaar
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elsje 13-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ideale staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hele fijne staafmixer; vooral de traploos regelbare snelheid werkt prettig. Ook de wat grotere hakmolen van 500 ml is fijn. Apparaat werkt goed en de verschillende onderdelen zijn makkelijk schoon te maken en op te bergen.

Pluspunten

  • regelbare snelheid
  • grote hakmolen
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mel 11-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Braun multiquick 7 met smart speed functie is fijn en makkelijk in gebruik, Spat niet, mixt zeer fijn. Ik ben erg blij met deze aankoop. Een echte aanrader!

Pluspunten

  • Spat niet
  • Mixt fijn
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mia 08-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun staafmixer goed en gemakkelijk in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze staafmixer stond goed genomineerd in onderzoeksvergelijkingen wat betreft kwaliteit en gebruiksgemak.

Pluspunten

  • degelijk
  • kan in de vaatwasser
  • gemakkelijke bediening
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dirk 05-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt top, maakt geen herrie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn vorige staafmixer maakte zelfs de buren wakker. Deze werkt veel beter en is een heel stuk stiller. Top product!

Pluspunten

  • Werkt goed
  • Maakt geen herrie
  • Heeft een veiligheids knop

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Robin 03-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Smart speed

Algemene score

7,0
Smart speed is een goeie en vooral veilige manier van bediening waarmee je deze sterke machine goed onder controle kunt houden.

Pluspunten

  • Smart speed
  • Hulpstukken
  • Vaatwasmachine bestendigd
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Len 02-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk een maaltijdsoep

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijk een makkelijke maaltijdsoep maken. Ideaal dat je traploos kunt versnellen en niet enkel een turboknop zoals bij de meeste

Pluspunten

  • Incl hakmolen
  • Smart speed

Minpunten

  • Prijs
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Tina 01-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig met hakmolen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Makkelijk apparaat en fijn in gebruik. Sterk en krachtig, mixen en hakken gaat erg goed. Jammer dat de deksel van de grote kom niet in de vaatwasser mag.

Pluspunten

  • Genoeg vermogen
  • Werkt goed en snel

Minpunten

  • Bepaalde onderdelen mogen niet in afwasmachine
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

IvN 29-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ligt lekker in de hand, veelzijdige alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima apparaat voor verschillende toepassingen in de keuken. Wij hadden de voorloper van deze - heeft het 16 jaar gedaan. Nu pas tijd voor een nieuwe staafmixer. Lekker duurzaam.

Pluspunten

  • makkelijk in het gebruik
  • fijne accesoires
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes en Sjaak 27-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun MQ 735 staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze staafmixer gekozen, omdat hij goed uit de test komt!
Ik heb de staafmixer nog niet geprobeerd maar reken op een goed gebruik!

Pluspunten

  • Ziet er goed uit
  • Is stevig

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Goed

Reageer

Norma 20-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duurzaam

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Al jarenlang plezier van de staafmixer van Braun maar de oude was echt aan vervanging toe. Weer gekozen voor een Braun, een duurzaam model met veel mogelijkheden. Voor mij onmisbaar in de keuken!

Pluspunten

  • Materiaal
  • Krachtig
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne 20-09-2018
  • Product gekocht

Prima product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb het apparaat net, maar werkt tot nu toe uitstekend.
Blij met mijn aankoop.
Goede prijs kwaliteit.
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Reageer

Willem 18-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

hij zit nog in de doos

Algemene score

7,0
Ik hoop hier erg van te gaan genieten, zeker als ik het apparaat eenmaal in gebruik heb genomen. Omdat we morgen met vakantie gaan en de review voor 30-9 moet zijn afgerond, krijg je dit verhaal

Pluspunten

  • makkelijk schoon te houden
  • de kleur

Minpunten

  • niet gevonden
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RE 17-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koken met kwaliteit van BRAUN

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Braun is voor mij het merk wat in de keuken hoort. Naast de juicer werd het nu ook tijd voor een goede staafmixer. Na twee miskopen (van een ander merk) ben ik terug bij Braun. Mijn hummus is nooit eerder zo goed gelukt en de soep word nu als verzoek bij het diner opgegeven

Pluspunten

  • ontgrendeling
  • design
  • comfort
  • makkelijk schakelen en varieren met accessoires

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews