Braun MQ 735 Sauce - Reviews

Best Reviewed jun 2018 8,6 12 - 2013 Braun MQ 735 Sauce
Best Reviewed juni 2018
Testpanel score 8,6 - december 2013
Specificaties
Type/soort
blender
Type
staafmixer

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 283 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ayubowan56 10-01-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
ik heb deze staafmixer getest via Kieskeurig.nl Testpanel.
de gebruiksmogelijkheden zijn zo goed, waar ik echt van opkeek was de sterke motor waarmee deze staafmixer is uitgerust, als ex brood banketbakker heb ik met diverse materialen gewerkt maar deze is echt !!! goed.
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Droekes 06-01-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
De Braun MQ735 Sauce is met zijn easyclick en smartspeed systeem een handzame staafmixer die recht doet aan een optimale gebruikersvriendelijkheid. Daarnaast is de mixer door zijn vorm handzaam en makkelijk te reinigen. Het easyclick systeem doet recht aan zijn naam: de samen te stellen onderdelen zijn makkelijk in elkaar te "clicken". Vwb de functies die we uitgeprobeerd hebben: kloppen, pureren, hakken en mengen kunnen we zeggen dat de resultaten optimaal zijn. Door de smartspeedfunctie kunt je makkelijk de snelheid regelen. Alleen bij langdurig kloppen mis je de mogelijkheid tot het vastzetten van de snelheid. Voor ons: een welkome verbetering in de keuken.
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden gebruiker 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Multiquick 7 Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Degelijke staafmixer met een krachtige motor en een goede prijs kwaliteit verhouding. De bijgeleverde hakmolen is erg handig.
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique 28-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Top-cadeau! Na 10 jaar Braun weer een Braun Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb al jaren een Braun Staafmixer, maar na intensief gebruik met babyhapjes maken was ie aan vervanging toe. En nu maak ik weer supergladde soepjes! Over Braun hoefde ik niet te twijfelen en met het oordeel van de Consumentenbond was de keuze ook snel gemaakt (en dat is eerder uitzondering dan regel bij mij!). Inmiddels ook de ijscrusher/hakmolen van 1250ml erbij, voor de smoothies en straks in de zomer de milkshakes. Ben nu nog erg benieuwd naar de werking van de pureervoet.

Pluspunten

  • varierende snelheden
  • beveiligingsknop
  • mooie uitstraling
  • metalen voet (verkleurd dus niet)

Minpunten

  • standaard hakmolen is wel wat aan de grote kant
  • niet alles kan in de vaatwasser
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yasmin 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede kwaliteit staafmixer!

Algemene score

10,0
Ik heb dit artikel aangeschaft vanwege de positieve recensies op bol Na ontvangst meteen uitgeprobeerd en hij werkt geweldig! De hakmolen snijdt ui en knoflook ontzettend fijn en het gaat heel snel! Ook de staafmixer zelf werkt helemaal prima. Een aanrader!

Pluspunten

  • Werkt snel en goed
  • Ziet er mooi uit
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MQ 735 Sauce 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fantastische staafmixer

Algemene score

10,0
Een geweldige staafmixer vooral voor Reuma patienten. Door de smart-speed schakelaar is deze staafmixer voor mij goed te gebruiken, dit was voor mij met de druk knoppen op andere staafmixers niet mogelijk.

Pluspunten

  • makkelijk en handig in gebruik
  • spettert niet
  • mooi design
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tamara 18-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
dit apparaat werkt goed fijne toebehoren, erg compleet, degelijk in gebruik en een mooi design. kwaliteit zoals je van Braun kan verwachten

Pluspunten

  • compleet
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Charlotte 17-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige motor ziet er mooi uit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit. Goede beveiliging.Prijs voor het product plus de korting! Plus de accessoires. Pas kort in mijn bezit!
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Conny 17-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

superhandig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
goede kwaliteit, makkelijk in gebruik, hakt goed en is lief en ben er blij mee en ga er lekker mee koken in mijn nieuwe keuken

Pluspunten

  • handig
  • mooi

Minpunten

  • niks
  • niks
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mandy 14-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig en veelzijdig

Algemene score

8,0
Staafmixer is handig in gebruik met de traploze snelheidsinstelling. Met de meerder hulpstukken ook veelzijdig in gebruik. Mooi design met zwart en roestvrijstaal.

Pluspunten

  • traploze snelheidsinstelling
  • veelzijdig
  • mooi design
  • beveiliging

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Irma 12-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het produkt is gebruiksvriendelijk en multifunctioneel. Ik heb het gekocht om mijn oude de vervangen.

Pluspunten

  • Multifunctioneel
  • Gebruiksvriendelijk
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marc 11-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

braun mq735 sauce

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik heb het product nog niet uitgebreid kunnen testen maar het is compleet en ziet er fantastisch uit.Het ligt goed in de hand en lijkt een degelijk product.
uiteraard kun je pas een goed oordeel geven als je het product een jaar getest hebt , en dat is nu natuurlijk nog lang niet aan de orde

Pluspunten

  • zwaar
  • degelijke uitstraling
  • voldoende vermogen
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anita 09-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuust model

Algemene score

10,0
Deze staafmixer gekozen, omdat onze oude Braun het na 30 jaar intensief gebruik heeft begeven. Dan is het natuurlijk vanzelfsprekend dat er weer voor een Braun wordt gekozen.
Tijdens de "staafmixerloze" periode heb ik de Braun van de buurvrouw tijdelijk geleend en dat gaf nog meer de doorslag.
Hopelijk doe ik met deze nog weer eens 30 jaar!

Pluspunten

  • Kindveilig
  • Genoeg vermogen
  • Pureert soep snel en glad
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h. slabbekoorn 01-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veilig en goed hanteerbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
super handig, snel iets klaargemaakt, geen troep, snel schoongemaakt,niet kunnen denken dat het zo gemakkelijk zou zijn. in één woord " GEWELDIG"
ben er erg blij mee!

Pluspunten

  • vormgeving
  • veiligheid voor kinderen door dubbele schakeling
  • door kinderen niet aan te zetten
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Burgerhout 31-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke motor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Staafmixer voelt solide aan en maakt veel minder geluid dan onze vorige (die al 15 jaar mee ging overigens). Prettige eenknopsbediening en veel vermogen. Mooie accessoires, waar we weer veel plezier aan gaan beleven.

Pluspunten

  • Veel vermogen
  • RVS mixer
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerrianne 29-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Puik.. gewoon goed!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ziet er modern,strak en ook stabiel uit. Ligt goed in de hand en door de traploze snelheidsregeling werkt het erg fijn. De beveiliging door de extra knop bovenop de staafmixer was voor mij niet echt nodig geweest maar zit ook niet in de weg. Verder een pittige motor, werkt prima.. Puik apparaat, plezier in de keuken

Pluspunten

  • Krachtig
  • Degelijk
  • Mooi om te zien
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Silene 28-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Makkelijk in gebruik dank zij de buitenknop.
Hij is ontzettend krachtig en mijn werk was heel snel klaar.
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

johan 28-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Braun MQ 735 Sauce

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Braun MQ 735 Sauce die doet wat het moet doen. Enkele maanden in gebruik , en zeer tevreden.
Het is zeker een aanrader.
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marianne 27-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktisch en handzaam

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handiger in gebruik dan de blender. Voelt stevig en toch handzaam aan. Nog niet alles gebruikt. Neemt ook veel minder ruimte in. En vooral: een gesputter meer!
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Beeyatch13 24-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtpatser in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Volledig uitgeruste keukenhulp. Krachtig en snel. Mooi design. Degelijke kwaliteit voor een scherpe prijs!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Veelzijdig
  • Pureert snel en goed
  • Mooie uitstraling
Geschreven voor: Braun MQ 735 Sauce

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews