Braun MQ 700 Soup - Reviews

Best Reviewed nov 2018 Braun MQ 700 Soup
Best Reviewed - november 2018
Specificaties
Vermogen
750 watt
Fabrikant kleur(en)
zwart
Type/soort
blender
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 103 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 700 Soup op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martin Post Heerenveen 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie staafmixer van Braun

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

9,0
Na 13 jaar trouwe dienst nieuwe staafmixer aangeschaft. Al de accessoires passen op de nieuwe staafmixer, top product.

Pluspunten

  • Degelijk produkt
  • Werkt makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aidyl 23-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stil, gemakkelijk in gebruik

Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

9,0
De Braun staafmixer MQ700 is een handzame, en bijna geruisloze staafmixer. De staafmixer is erg handig in gebruik, zonder spatten en met het kinderslot, dat eenvoudig is te hanteren, is het zeer veilig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 04-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet wat hij moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

8,0
Sterke staafmixer. Degelijk, goede kwaliteit. Krachtig. Mooie vormgeving. Doet wat hij moet doen. Mooie prijs voor goede kwaliteit.

Pluspunten

  • Stevig
  • Krachtig
  • Kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Do 01-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

5,0
Zocht niet heel dure krachtige goede staafmixer. Gevonden !!
Extraatje, ziet er goed uit .
Deze 2 zinnen zeggen alles wat ik wil zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gitte 01-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

10,0
Fijn in gebruik, spettert niet. Blend makkelijk en grove stukken tot een fijn geheel.
Door de smartspeed knop kun je zelf de dikte bepalen. Super!

Pluspunten

  • Smartspeed knop
  • Beveiligingsknop
  • Fijn model
  • Te gebruiken in een warme pan

Minpunten

  • Kan niet in de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hanna Janssen 31-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eerlijk en degelijk product. Gaat bijna levenslang mee.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

9,0
Ik ben genoodzaakt om mijn staafmixer elke dag te gebruiken en daarom heb ik gekozen voor kwaliteit. Ik heb voorheen ook een Braun staafmixer gekocht die het lang heeft volgehouden, maar deze is nog een slag degelijker en sterker.

Pluspunten

  • eenvoudig
  • betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Twanner73 21-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

8,0
Super fine staafmixer. Nadat mijn vorige Braun het had begeven, deze meteen gekocht. Traploos regelbaar en veiligheidsknop werken goed.

Pluspunten

  • traploos regelbaar
  • veilig
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • spettert bij te vlak aan het oppervlak blenden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pdlc 02-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

afneembare compacte staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

8,0
net binnen gekregen. maar verwacht dat het mijn oude staafmixer evenaard of overstijgt Ga er soepen mee pureren. beslag mixen en ijs volgens het cadeau pakket

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Klok 30-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

7,0
Hele fijne staafmixer oa omdat je zelf de snelheid kan regelen, makkelijk schoon te maken. Daarnaast mooi design.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Margriet Wassen 29-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed werkende staafmixer. Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

8,0
Wij waren op zoek naar een nieuwe staafmixer.
De beoordeling van de consumentenbond heeft ons geholpen met de keuze voor de Braun MQ 700 Soup. We zijn zeer tevreden met de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

AS 27-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

9,0
Deze staafmixer werkt uitstekend. Heel handig dat onderstuk los kan en in de vaatwasser kan.
Prima voor soepen en smooties te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. 22-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige Smart Speed knop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

9,0
Dit is een staafmixer met een makkelijke werking en een sterke motor. Dat de onderdelen vaatwasmachine bestendig zijn is een plus. De prijs/kwaliteit verhouding is meer dan prima.

Pluspunten

  • Smart Speed knop
  • Makelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

phuc vuong 19-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nice product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

8,0
the mixer is well designed. it works perfectly especially for making hot soup. It can be used to make cream without any messy. Highly recommended.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter Laurman 17-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Modern apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

9,0
De staafmixer heeft een fraaie virmgeving.
Hij ligt fijn in de hand.
De soep en de puree worden lekker glad.

Pluspunten

  • Ligt lekker in de hand
  • Puree wordt mooi glad
  • Vaatwasser bestendig

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Menno 16-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel en goed pureren!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

9,0
Krachtige staafmixer die een volle pan soep snel en goed pureert waarbij de hogere snelheid bij dieper indrukken bedieningsknop prima werkt.
Maar ook kleine hoeveelheden goed te pureren zonder teveel spatten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van der Linden 11-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Practische staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

9,0
Goede staafmixer. Praktisch in gebruik. Vooral in gebruik voor soepen. spat niet en is makkelijk schoon te maken. Twee standen erg makkelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M. Kieboom 31-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duurzaam product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

9,0
30 jaar geleden heb ik mijn eerste Braun staafmixer gekregen. Ik gebruik deze nog steeds regelmatig. Hij doet het overigens nog steeds voor 100%!
Toch wilde ik graag een nieuwe omdat tegenwoordig de onderdelen vaatwasmachine bestendig zijn. Ook de vormgeving, bediening en gemak zijn meer van deze tijd. Ik hoop er weer 30 jaar plezier van te hebben.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • onderdelen kunnen in de vaatwasser
  • duurzaam product

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ik 25-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Smart speed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

8,0
Gekocht na goed verschillende merken te hebben vergeleken bij de consumentenbond. De test goed doorgenomen. Deze was het stilst. Heb in een winkel verschillende aangezet maar die maakte veel herrie.

De smart speed knoopt werk heel makkelijk. Ligt goed in de hand, en met een hand te bedienen.

Pluspunten

  • Spat veel minder dan anderen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richie80 22-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat wat op onze oude Braun accessoires past

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

8,0
We hadden een oude Braun, helaas werd de motor hier minder krachtig van. Niet handig bij het pureren van babyvoeding! We moesten dus een nieuwe hebben, de MQ700 was op dat moment de goedkoopste vervanging. Verder ook goedkoopste uit de consumententest. We kunnen verder ook onze andere oude accessoires van Braun weer doorgebruiken (easy-click systeem!)
Heeft een kinderslot en verder met 1 knop ook variabele toerental instellen. Ziet er verder mooi robuust uit. Hopelijk gaat ie nog lang mee!

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Kinderslot
  • Goedkoop (met cashback)

Minpunten

  • Bij dit model weinig accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Els 03-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Góed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

10,0
Deze staafmixer is goed beveiligd.
Degelijk model met veel uitbreidingsmogelijkheden.
Sterke motor.
Gemakkelijk schoon te houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews