Braun MQ 700 Soup - Reviews

Best Reviewed nov 2018 Braun MQ 700 Soup
Best Reviewed - november 2018
Specificaties
Vermogen
750 watt
Fabrikant kleur(en)
zwart
Type/soort
blender
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 84 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 700 Soup op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martin Post Heerenveen 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie staafmixer van Braun

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

9,0
Na 13 jaar trouwe dienst nieuwe staafmixer aangeschaft. Al de accessoires passen op de nieuwe staafmixer, top product.

Pluspunten

  • Degelijk produkt
  • Werkt makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AMPP 21-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Met licht druk diverse snelheden en weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

9,0
Door een lichte druk op de knop zijn verschillende snelheden mogelijk. In tegenstelling tot andere modellen produceert het apparaat weinig geluid.

Pluspunten

  • licht bedienbare snelheidwisselin
  • weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clemens 16-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Niet spatten lijkt me geweldig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

8,0
Ik heb m nog niet kunnen uitproberen, maar niet spatten en traploos de snelheid regelen lijkt me geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Red 16-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

10,0
Mooi stevig minipimer voor het pureren van soup
Ben er blij mee handeling ligt fijn in de hand en makkelijk in de bediening.

Pluspunten

  • Stevig
  • Mooi desgin

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ab 15-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

8,0
Wij gebruiken vaak de staafmixer. Toen onze oude het begaf zijn we op zoek gegaan en via de consumentenbond deze gekozen. Een geweldig advies en keuze. Top.

Pluspunten

  • licht lekker in de hand
  • makkelijk schoon te maken
  • spat niet

Minpunten

  • nog geen minpunt ontdekt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

m. 03-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Stevige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

8,0
Het is een stevige staafmixer met verschillende snelheden. Ook goed dat er een metalen afneembare kop op zit zodat je ook warme soepen kunt maken.

Pluspunten

  • metalen kop
  • afneembare kop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Linda 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

8,0
Makkelijk bedienbare staafmixer die door harder in te knijpen sneller gaat draaien. Werkt goed, zonder veel spetteren.

Pluspunten

  • Bediening
  • Variabele snelheid dmv knijpen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bvb 03-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig en doet zijn werk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

10,0
Zeer aan te bevelen. Als je deze hebt hoef je geen keukenmachine aan te schaffen met allerlei toeters en bellen. Deze doet het voor je.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Handzaam
  • Gaspedaalknop

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 02-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

8,0
Het product werkt goed. Wij gebruiken hem nu een aantal weken en zijn erg tevreden. Spettert niet en houdt goed vast.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lammert 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit is prettig. Goedkope staafmixer, maar erg degelijk. Mooi uiterlijk. Maakt koken prettiger.

Pluspunten

  • Sterk
  • Goedkoop

Minpunten

  • Niet veel extra opties
  • Geen extra attributen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Denise 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

7,0
Ik wilde graag een staafmixer die niet van plastic was omdat dit snel verkleurd en ik vind een metalen hygienischer werken. Hij doet wat hij moet doen dus super blij met mijn aankoop

Pluspunten

  • strak design
  • mixt goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Z. Somra 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

7,0
Het product is met cashback actie goedkoop. Voor de rest ziet het er goed uit. Is leuk om cadeau te geven. Daarnaast is het ook prima om zelf te gebruiken.

Pluspunten

  • Mooi
  • Stevig

Minpunten

  • Minder sterk
  • Nvt

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

indy 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gewoon goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

9,0
Ziet er mooi en stevig uit, goede kwaliteit en werkt voortreffelijk. Fijn dat er veel verschillende snelheden op zitten.

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veilig in gebruik

Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

9,0
Stevige staafmixer, voorzien van kinderbeveiliging. Genoeg vermogen en doet wat hij moet doen. redelijk stil en gemakkelijk te reinigen.

Pluspunten

  • Stevige constructie
  • veilig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naomi 24-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen blender met een mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

8,0
Dit product gekozen om zijn mooie design en RVS staafmixer. Handzaam apparaat en gemakkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • mooi design
  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

P. Gielesen 22-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

8,0
Handzaam apparaat en gemakkelijk te bedienen. Het apparaat ziet er mooi uit en is gemakkelijk schoon te maken en kan in de vaatwasser.

Pluspunten

  • Handzaam
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

M Bettonvil 18-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

8,0
Dit product gekozen om zijn mooie design en RVS staafmixer.
Lekkere krachtige motor, spat niet en kan in vaatwasser!

Pluspunten

  • krachtige motor
  • RVS

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Angelas 15-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

8,0
Fijne roestvrijstale staafmixer en handig op te bergen, vriendelijk in gebruik en een blilvanger voor in iedere keuken

Pluspunten

  • roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robbert 14-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

8,0
Degelijk & Ergonomisch, voldoende vermogen en weinig spatten. Goed regelbaar toerental.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noa 08-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Algemene score

8,0
Zeer mooi design. Kan ik de vaatwasser.
MQ700 heeft een spatvrij systeem, wat erg handig is. Gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • Design
  • Spat-vrij systeem

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews