Braun MQ 700 Soup - Reviews

Specificaties
Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. Bakuwel 19-09-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtige staafmixer. Goed schoon te maken in vaatwasser.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een staafmixer. De medewerker gaf goed uitleg dat deze MQ7000 ook juist voor warme produkten te gebruiken is. Ik dacht dat de kunststof staafmixers ook gebruikt mochten worden voor warme produkten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra Budel 13-09-2017 Product paar weken in bezit

Mooi design, makkelijk in gebruik, staat altijd paraat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
In een handomdraai heb je heerlijke smeersels voor op brood, en lekkere soepen! Makkelijk in gebruik en door het mooie design staat het prachtig op mijn aanrech.t

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anna 13-09-2017 Product paar dagen in bezit

Braun MQ700

Algemene score

7,0
Een goede staafmixer met handig kliksysteem en makkelijk te reguleren snelheden. Minpunt is unlock-knop bovenop.

Pluspunten

  • Handig kliksysteem
  • Makkelijk te reguleren snelheden

Minpunten

  • Het eerst moeten unlocken met knop bovenop.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Manja 11-09-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne staafmixer

Algemene score

8,0
Het product werkt zoals je verwachten mag. Jammer genoeg ging de vorige net buiten de garantieperiode kapot. Omdat alle accessoires nog goed zijn heb ik weer dezelfde serie gekocht. Hopelijk gaat deze langer mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Dirk 05-09-2017 Product paar dagen in bezit

Nieuwste generatie staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Beste op dit moment te koop - vorige staafmixer ook van Braun en meer dan 10 jaar meegegaan dus vandaar keuze voor Braun dgelijkheid/ betrouwbaar

Pluspunten

  • traploze variabele snelheid
  • beveiliging tegen ongewenst starten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frank 26-08-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie mixer

Algemene score

10,0
Deze staafmixer kwam als beste uit de test van de consumentenbond, en het roestvrijstalen deel lijkt me degelijk.

Pluspunten

  • handig in gebruik
  • soepel de variabele snelheid te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulk 10-08-2017 Product paar dagen in bezit

Mijn Q735 was doorgebrand, dus nieuwe besteld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
wij hadden een Q735 die na 2 jaar plots was doorgebrand, viel niet onder garantie dus is reparatie duurder dan nieuw aanschaf, erg jammer dat het zo snel kapot gaat en de reparatie zo duur is, helaas is het de mixer erg handig en hebben met tegen zin een nieuwe besteld

Pluspunten

  • handig
  • krachtig

Minpunten

  • duur
  • snel door gebrand

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

DD 22-05-2017 Product paar dagen in bezit

degelijke staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
de staatmixer doet precies wat hij moet doen, ligt lekker in de hand. Zeer handig schoon te maken, even wat warm water met afwasmiddel in de beker en staafmixer erin.

Pluspunten

  • ligt lekker in de hand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandeep 22-05-2017 Product paar dagen in bezit

Krachtige motor en toch stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede staafmixer voor soepen en sausmixjes. De krachtige motor zorgt in een recordtijd voor het beste resultaat. Zeer tevreden mee!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Stille motor

Minpunten

  • wat prijziger dan andere merken

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Staafmixer Multiquick 7 MQ700 Soup 21-05-2017 Product paar dagen in bezit

Handig

Algemene score

8,0
Heel handige krachtige mixer! Zeer tevreden. Aanrader vr iedereen! Vooral vr soep, fruitpapjes, enz.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tim 15-05-2017 Product paar dagen in bezit

Strak design, scherpe messen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Omdat onze oude staafmixer na 10 jaar versleten was, hebben we nu deze gekocht. Doet wat ie moet doen en is goed schoon te houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 05-05-2017 Product paar dagen in bezit

sterke motor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
we zochten een nieuwe mixer. de vorige braun was doorgebrand. een ander merk die we nog hadden liggen voldeed ook niet. dus zochten we naar een nieuwe met sterkere motor. We zullen zien.

Pluspunten

  • sterke motor

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 12-09-2016 Product paar dagen in bezit

goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prima apparaat, ligt goed in de hand, beveiliging door extra handeling goed geregeld, mooi design, leuke accessoire actie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer