Braun MQ 745 Aperitive - Reviews

Specificaties
Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 19 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marie-josé 17-07-2017 Product paar dagen in bezit

Staafmixer

Algemene score

8,0
Heb dit product gekocht omdat mijn mixer stuk is gegaan en ik een apparaat wilde hebben waar ik smoothies en ijscapuccino en andere dingen mee kon maken.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Snelheid zelf aan te passen

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

richvis 22-06-2017 Product paar dagen in bezit

Braun Hand blender MQ 745

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een prima blender die doet wat hij moet doen. Onze vorige blender kreeg niet alles even goed gehakt. Wat ook erg prettig is, is het fijn hakken van ijsblokjes, dit levert geen enkel probleem op. Zeker met de huidige warme temperaturen, is dit erg prettig.

Pluspunten

  • Stevig
  • compleet

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Els 19-06-2017 Product paar weken in bezit

Top

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een blender met een extra grote mengbeker en kleine om onder andere verse pesto te maken. Begin juni gekocht en tot op heden elke dag gebruikt. Wat een power :) Veel kracht, dus wel even uitzoeken op welke stand ik hem moet zetten. Ik ben ontzettend blij met deze aankoop. Fijnmalen is geen probleem. Wel vind ik het jammer dat niet bijna alles in de vaatwasser kan zoals bij onze oude braun staafmixer. Gelijk afspoelen is dus wel aan te raden.
Ik geef geen 9 of 10 omdat ik hem nog maar net heb aangeschaft.

Pluspunten

  • Groot en kleine mengbeker
  • Krachtige motor
  • Straks design
  • Fijnmalen

Minpunten

  • Dat niet alles in de vaatwasser kan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ali Ekrem 01-06-2017

Braun MQ745 Aperitive

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele goede en een mooie product. Het voldoet zich aan alle eisen en is makkelijk te gebruiken. Jammer dat de hakmolen wel wat klein is, maar dat maakt niet zo veel uit. bedankt...

Pluspunten

  • Het is makkelijk om het te gebruiken.

Minpunten

  • Kleine hakmolen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 14-05-2017 Product paar dagen in bezit

Stevig apparaat; handige accessoires.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hiervoor de Braun uit de 5 serie gehad; met goed resultaat iedere dag gebruikt. Ook dit apparaat wordt elke dag intensief gebruikt; om soep te maken, smoothie te maken en zelf chocolade te maken, deeg te mixen en noem maar op. Buitengewoon tevreden over de machine. Super ook dat de accessoires van mijn vorige serie 5 machine gewoon te gebruiken zijn op dit nieuwe apparaat! Enig minpunt is de garde. Het materiaal is te slap om een goed resultaat neer te zetten; slagroom kloppen doe ik dan ook liever met mijn handmixer. Misschien dat een ei kloppen zou lukken maar dat doe ik net zo makkelijk met de hand.

Pluspunten

  • krachtig
  • makkelijk in gebruik
  • handig kliksysteem
  • accessoires van de vorige serie zijn compatibel

Minpunten

  • de garde is te slap

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

cdv 05-05-2017 Product paar dagen in bezit

werkt naar behore

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
braun blijft goed in werking en kwaliteit
deze staafmixer is zeker aan te raden, met de nodige hulpmiddelen

Pluspunten

  • krachtig
  • makkelijk

Minpunten

  • geen gevonden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Carel 05-05-2017 Product paar dagen in bezit

multi functioneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt perfect, snel en heeft vele accessoires.
Ijs crushen gaat prima.
ideaal om shakes en smooties te maken

Hakken gaat ook zeer snel

Een hele goede aankoop wat ik van Braun gewend ben

Pluspunten

  • ijs crushen
  • snelheid variabel

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marlene 27-01-2017 Product paar dagen in bezit

Lange levensduur voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is in 25 jaar de 3e keer dat ik een Braun staafmixer aanschaf. Gemiddelde levensduur dus 12,5 jaar! Voor een heel redelijke prijs een goed apparaat.
Nu maar hopen dat deze ook 12,5 jaar meegaat!

Pluspunten

  • Traploze versnelling
  • Redelijk stil

Minpunten

  • Geen ophangmogelijkheid
  • Kleine bakje hakmolen is te klein

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlene 27-01-2017 Product paar dagen in bezit

Lange levensduur voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is in 25 jaar de 3e keer dat ik een Braun staafmixer aanschaf. Gemiddelde levensduur dus 12,5 jaar! Voor een heel redelijke prijs een goed apparaat.
Nu maar hopen dat deze ook 12,5 jaar meegaat!

Pluspunten

  • Traploze versnelling
  • Redelijk stil

Minpunten

  • Geen ophangmogelijkheid
  • Kleine bakje hakmolen is te klein

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H&M 18-01-2017 Product paar weken in bezit

Perfecte nieuwe keukenhulp!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De pluspunten van de Braun MQ745 Aperitif Multiquick vinden wij:
mooi design, krachtige mixer, eenvoudig in gebruik, veilig in gebruik!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 14-01-2017 Product paar dagen in bezit

zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn degelijk apparaat met veel accessoires voor smoothies, ijs crushen etc. we zijn zeer tevreden met deze aankoop

Pluspunten

  • degelijk
  • krachtig
  • regelbaar
  • veel accesoires
  • goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wilko 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

Ergonomisch lekker in de hand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voelt lekker aan, materiaal is degelijk. Prijs is goed, zeker met de cash back actie. Voldoende accessoires

Pluspunten

  • Ergonomisch lekker in de hand

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

keukenhulp 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

geluid

Algemene score

7,0
Zeer mooi degelijk gebruikersvriendelijk apparaat ,de machine is erg stil tot je hem in een van de kommen en gaat hakken of snijden . Het draaien van de kunststoffen messen constructie in de kunststof kom maakt te veel lawaai dit doet de bijna geruisloze mixer zelf compleet te niet . Dit is erg jammer.

Minpunten

  • te veel lawaai tijdens hakken en snijden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Olena 29-12-2016 Product paar weken in bezit

Top apparat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een top staafmixer. Hij doet precies wat hij moet doen. Ik ben echt tevreden dat er twee komen zijn in verschiellende mates - erg handig.
En wat viel me nog op, dat hij helemaal niet lawaairig is.
Een aanrader dus.

Pluspunten

  • prijs
  • veel functies
  • goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alistair 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

Degelijk, werkt goed, mooi ontwerp

Algemene score

9,0
Gekozen voor RVS en BPA vrij plastic, en krachtige 750 w motor. Ook fijn dat er een kleine en grote kommetjes bijzit, alsook een extra mes voor het crushen van ijs. Smart speed knop werkt goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ferry 06-10-2016 Product paar dagen in bezit

Krachtig, degelijk.

Algemene score

8,0
Krachtig en degelijk en de smartcontrol is ideaal om mee te werken. Alles is goed uit elkaar te halen om goed schoon te maken.

Pluspunten

  • Smartcontrol
  • Geen herrie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilco 22-09-2016 Product paar dagen in bezit

Tip

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijke bediening en eenvoudig te reinigen. Door het sterke vermogen is hij in staat om te mixen, hakken en crunchen.

Pluspunten

  • Compleet
  • IJs crunchen
  • Veiligheidsknop
  • Met een hand te bedienen
  • 1 knop voor de snelheden

Minpunten

  • Geen opbergbox

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Wuppie60 11-09-2016 Product paar dagen in bezit

Perfect apparaat, doet wat het moet doen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over dit geweldige maar vooral ook super handige apparaat. Mijn vorige hakmolen ging stuk, en besloot maar gelijk voor de volledige set te gaan zodat ik minder verschillende apparaten op het aanrecht heb. Kleine onderdelen makkelijk op te bergen. Mesjes zitten in een beschermhoesje!

Pluspunten

  • krachtige motor
  • snel, mooi design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EuitG 06-07-2016 Product kwartaal in bezit

Product (staafmixer) al binnen vijf maanden stuk

Algemene score

4,3
Wij gebruiken alleen de staafmixer frequent om babyvoeding te maken. De mixer is totaal los geschoten. Ik moet er niet aan denken dat het mes los vliegt bij het draaien.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
EuitG 03-08-2016

Update: na vijf-en-een-halve week geleden de mixer opgestuurd te hebben ter reparatie (onder garantie) een nieuwe retour gekregen. Zonder toelichting een nieuwe ontvangen. En wat blijkt? Aan de bovenkant van de mixervoet zit een plastic centreerstuk dat er voor zorgt dat de geleidingsas precies in de motornok valt. Deze zat er voorheen niet op. Of dit nu een productiefout (vergeten te monteren) is geweest of een verbetering kan ik niet aangeven.

Reageer