Braun MQ 745 Aperitive - Reviews

Specificaties
Vermogen
750 watt
Inhoud mengbeker
0,5 liter
Fabrikant kleur(en)
rvs, sand gold
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 44 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 745 Aperitive op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marjolein de Zoete 08-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

9,0
Deze staafmixer is echt een mooie aanvulling in de keuken. Het is een stevig,krachtig apparaat, voelt goed in de hand. De traploos instelbare snelheid vind ik ideaal. Ik vind het ook niet vervelend om bij elk gebruik het kinderslot even in te drukken. Het wisselen tussen de onderdelen gaat heel makkelijk en zit goed vast na wisselen. De kleine hakmolen is ideaal voor het hakken van nootjes !

Pluspunten

  • Veel onderdelen
  • Krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Es 13-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer mq 745

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

8,0
Voelt zwaar en degelijk aan.
Jammer dat de verbindingststukjes van de as van plastic zijn. Bij mijn oude Braun staafmixer zijn deze van metaal. Kindvriendelijke knop geen enkel probleem, fijn dat deze niet ingedrukt hoeft te blijven.
Rubberen rand bakjes is handig.
Ijscrusher Leuk dat deze erbij zit.

Pluspunten

  • Snelheden intuïtief regelbaar
  • Kindveilige knop hoeft niet ingedrukt te blijven
  • Mooi dik RvS materiaal
  • Ijscrusher

Minpunten

  • Geen beschermkapje groot mes
  • Plastic verbinding(oude Braun metaal)

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Frits 28-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goed doordacht met veel hulpstukken

Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

7,0
Mooie materialen en veel hulpstukken. Jammer dat bij het eerste gebruik de kleine hakmolen al kapot is gegaan. Het asje dat vast hoort te zitten aan de beker draait mee.

Pluspunten

  • Veel hulpstukken
  • Sterke motor
  • Mooi design

Minpunten

  • kwetsbaar, snel kapot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Tim 14-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stevig apparaat; handige accessoires.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

8,0
Hiervoor de Braun uit de 5 serie gehad; met goed resultaat iedere dag gebruikt. Ook dit apparaat wordt elke dag intensief gebruikt; om soep te maken, smoothie te maken en zelf chocolade te maken, deeg te mixen en noem maar op. Buitengewoon tevreden over de machine. Super ook dat de accessoires van mijn vorige serie 5 machine gewoon te gebruiken zijn op dit nieuwe apparaat! Enig minpunt is de garde. Het materiaal is te slap om een goed resultaat neer te zetten; slagroom kloppen doe ik dan ook liever met mijn handmixer. Misschien dat een ei kloppen zou lukken maar dat doe ik net zo makkelijk met de hand.

Pluspunten

  • krachtig
  • makkelijk in gebruik
  • handig kliksysteem
  • accessoires van de vorige serie zijn compatibel

Minpunten

  • de garde is te slap

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

EuitG 06-07-2016
  • Product kwartaal in bezit

Product (staafmixer) al binnen vijf maanden stuk

Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

4,3
Wij gebruiken alleen de staafmixer frequent om babyvoeding te maken. De mixer is totaal los geschoten. Ik moet er niet aan denken dat het mes los vliegt bij het draaien.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
EuitG 03-08-2016

Update: na vijf-en-een-halve week geleden de mixer opgestuurd te hebben ter reparatie (onder garantie) een nieuwe retour gekregen. Zonder toelichting een nieuwe ontvangen. En wat blijkt? Aan de bovenkant van de mixervoet zit een plastic centreerstuk dat er voor zorgt dat de geleidingsas precies in de motornok valt. Deze zat er voorheen niet op. Of dit nu een productiefout (vergeten te monteren) is geweest of een verbetering kan ik niet aangeven.

Reageer

Pauline 20-01-2019
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

10,0
Hebben nu al een paar dagen deze staafmixer en gebruik hem elke dag. Ben blij met de kracht van de mixer en de verschillende opzetstukken zorgen ervoor dat het een veelzijdig apparaat is.

Reageer

Fon 13-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Luxe en vooral veilige vormgeving.

Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

10,0
mooie strakke uitvoering van een bekend concept. Als deze het net zo lang volhoud als mijn vorige BRAUN staafmixer (18 jaar) dan ben ik weer dik tevreden!
Van de 7 serie zijn bovendien alle accessoires los verkrijgbaar. Weer een fijne gedachte mocht er iets kapot gaan.

Pluspunten

  • krachtig, ,
  • mooie strakke vormgeving
  • veilig in gebruik
  • accessoires los verkrijgbaar

Minpunten

  • n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flipje k 05-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

8,0
Prima alleskunner van goede kwaliteit. De slimme bedieningsknop werkt ook heel fijn. Veel acessoires.

Pluspunten

  • Veelzijdigheid
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tineke 24-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

multifunctionele staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

8,0
staafmixer met als extra een grote blender met smoothiefunctie waardoor ik geen extra blender nodig heb

Pluspunten

  • krachtig
  • grote mengbeker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Akki 07-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemak dient de mens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

9,0
Ik houd van lekkere soepjes, gehakte noten in de salade en ijskoffie als het zo heet is. Met deze staafmixer gaat dat super goed.

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • makkelijk te gebruiken

Minpunten

  • garde erbij had voor mij niet gehoeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Floor 29-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

10,0
Na veel onderzoek gedaan te hebben ben ik uitgekomen bij deze staafmixer. Ik zocht een staafmixer die niet spettert bij het maken van bijvoorbeeld soepen en waar je smoothies mee kan maken. Ook met bevroren fruit. Dat gaat perfect met de grote kan die erbij zit. Die werkt eigenlijk als een blender. Ook de bediening is fijn. Je kan gemakkelijk de snelheid bepalen. Een ander pluspunt is dat de onderdelen makkelijk schoon te maken zijn.

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Krachtig
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Een extra mesje bij de grote kan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 09-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een fantastische staafmixer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

9,0
Ik heb nog niet alles uit geprobeerd maar ben nu al heel enthousiast over de staafmixer. Ligt goed in de hand en is vrij stil. De accessoires zien er mooi en stevig uit. Ik was eerst bezorgd over de vergrendeling maar dit is geen probleem, deze gaat heel makkelijk met één hand eraf. Ik kan niet wachten om het apparaat verder te ontdekken!

Pluspunten

  • ligt goed in de hand en is stil
  • grote en kleine mengkom
  • vele accessoires na te bestellen
  • mes voor ijs en harde ingrediënten
  • mooi ontwerp

Minpunten

  • vergrendeling (maar vind het geen probleem)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

CharlesL 23-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer, veel accessoires

Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

9,0
Het is een krachtige staafmixer met een 750 Watt motor. De accessoires zijn van stevig kunststof met RVS messen. Deze superkwaliteit vind je alleen bij Braun!

Pluspunten

  • Staafmixer met krachtige motor
  • Veel accessoires

Minpunten

  • Witte schaalverdeling op mixerkom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mar10 01-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige mixer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

8,0
Zeer handige mixer waarmee je van alles klaar kan maken. We hebben hem nog niet zo lang, dus het moet zich nog wel verder bewijzen. Voor de babyvoeding werkt het perfect. Voor het mixen van deeg voor bepaalde Indische gerechten gaat wat minder goed.

Pluspunten

  • Robuust
  • Veelzijdig

Minpunten

  • Maakt deeg (van zacht zaad) niet goed fijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 04-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne en uitgebreide accessoires erbij

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

8,0
ik ben blij met de extra beveiliging gezien mijn zoontje van 2 jaar. Er zit bovenop een knop die je eerst in moet drukken voordat de staafmixer het doet. Accessoires zijn makkelijk te bevestigen en uit elkaar te halen. Kleine hakmolen ideaal voor o.a. noten enz in stukken te krijgen. Blender nog niet uitgeprobeerd, maar alle vertrouwen in. Met de kleine hakmolen en grotere blender kan ik alle kanten op. Enige wat ik niet weet, is hoe de duurzaamheid zal zijn. Mijn vorige staafmixer was ook van Braun en gezien mijn ervaring nu weer voor Braun gekozen, deze keer met accessoires.

Pluspunten

  • extra knop indrukken voor veiligheid

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Sifra 04-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer met handige accessoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

9,0
Vooral de ijscrusher bevalt erg goed; het maken van smoothies met bevroren fruit is geen enkel probleem. Wat ik ook erg prettig vind is dat er een "tackle" ingebouwd is, hierdoor worden de ingrediënten goed gemengd. Doordat het motorgedeelte afgekoppeld kan worden, kun je de accessoires goed en gemakkelijk schoonmaken.

Pluspunten

  • ijscrusher
  • gemakkelijk verwisselbare accessoires

Minpunten

  • kwaliteit plastic iets minder dan van Braun gewend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rado 12-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

8,0
Super Staafmixer werk perfect.Hakken van noten of bevroren vruchten geeft geen enkele moeite. Traploos aansturing. Springt wel snel in stand-by modus als je de knop los laat. Dan moet je weer even bovenop klikken voordat je hem kan bedienen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Emile 06-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed getest, degelijk en compleet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

9,0
In eerste instantie gekeken naar een minder uitgebreide set van Braun. Deze was goed getest bij verschillende review sites. Uiteindelijk voor deze gekozen omdat je de grote mengbeker ook kunt gebruiken als ijscrusher en blender.

Pluspunten

  • traploze snelheid
  • veel accessoires
  • degelijk merk
  • goed getest

Minpunten

  • accessoires nemen veel ruimte in

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

d1lsss 02-11-2017
  • Product paar weken in bezit

Super luxe

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

10,0
Een hebbeding! Super luxe apparaat met handige accessoires. Heel fijn in gebruik. Voor taarten, gebakjes, soep, saus. Eigenlijk een mixer voor alles.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Luxe

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Handan zor 21-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 745 Aperitive

Algemene score

10,0
Dit vind ik heel handig. Makkelijk schoon te maken. Super snel en compact, veilig, mooi. Alles werkt als beloofd.

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Mooi

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews