Braun MultiQuick 5 MQ 5264 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MultiQuick 5 MQ 5264 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Carli 05-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet wat hij moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5264

Algemene score

9,0
Ligt goed in de hand en is gemakkelijk in gebruik. Ideaal apparaat voor gladde soepen, sausjes, tapenades en smoothies

Pluspunten

  • Gemakkelijk te bedienen
  • Gemakkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m. jongenengel 05-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun MultiQuick 5 MQ 5264

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5264

Algemene score

8,0
Al 12 jaar een Braun staafmixer gehad, nu zijn de messen bot geworden van de mixkom.
nu de Braun MultiQuick 5 MQ met wat zwaardere motor een uitkomst snel een smoothie maken en ijs crushen , groente snijden gaat ook lekker gemakkelijk

Pluspunten

  • grote beker
  • veel opties

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

NB 28-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun MultiQuick 5 Vario

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5264

Algemene score

9,0
Super handige multi staafmixer en leuk voor de kinderen om ze groentes te laten eten. Verse soepen in de blender of een lekkere smoothie voor tussendoor of na het sporten.
Snel een verkoelend drankje met gecrust ijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John 25-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Complete staafmixer/blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5264

Algemene score

8,0
Krachtige staafmixer met veel mogelijkheden en goede messen. De grote maat/mengbeker is een grote plus. Ook kan hij goed ijs crushen (apart mes voor bijgeleverd) wat veel vergelijkbare apparaten niet kunnen.

Pluspunten

  • Grote maatbeker
  • Crushed ook ijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stefan 15-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel opties

Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5264

Algemene score

8,0
we hebben goede dingen gehoord over staafmixers, deze leek ons het beste.
De staafmixer heeft veel opties en is niet zo zwaar dus makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • veel opties

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Auke 14-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi krachtig en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5264

Algemene score

9,0
Doet wat het moet doen, krachtig maar zonder lawaai, zeer fijn degelijk apparaat. Voelt zeer solide aan.

Pluspunten

  • Kracht
  • Stilte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 14-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijne staafmixer met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5264

Algemene score

10,0
Een super stil en multifunctioneel apparaat. Vele hulpstukken. Degelijke kwaliteit en zeer gebruiksvriendelijk. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • stil
  • veel toevoegingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tielse Flip 17-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer MQ5264

Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5264

Algemene score

8,0
Ziet er goed uit, gebruiksvriendelijk.
Degelijk moet zich nog bewijzen, vorige staafmixer van Braun 20 jaar en doet het nog! Dus vertrouwen is groot. Ook ijsklontjes snel en efficient klein maken is in een handomdraai gedaan en dan met fruit geeft lekkere smoothies!

Pluspunten

  • Regelbaar vermogen
  • Mooie grote maatbeter
  • Turboknop voor max. toerental

Minpunten

  • Allemaal losse accesoires, opbergsysteem ontbreekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Maaike 14-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker vertrouwd, maar met veel meer bereidingsopties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5264

Algemene score

8,0
Omdat mijn 1e staafmixer (ook een Braun) wat meer herrie begon te maken, wilde ik graag een nieuwe. Uiteraard weer een Braun, omdat de vorige na 10 jaar verder nog steeds in orde was. Ik wilde wat meer kunnen doen, dus koos ik voor de MQ 5264. Na het uitpakken bleek dat de onderdelen van de vorige naadloos passen op mijn nieuwe Braun. Superhandig, want zo kwam ik er achter dat de herrie werd veroorzaakt door de deksel van de mengkom en ook die was met de nieuwe meegeleverd. Ik heb nu dus een keur aan accessoires waarmee ik van alles kan doen.

Het maken van spiraalgroente en aardappels doen het goed bij de kinderen, waardoor zo met plezier en zonder zeuren hun bordjes leegeten. In een handomdraai maak je zelf pasta van courgette of na het sporten een smoothie met bevroren fruit. Een portie pannenkoekmix schudt je zo uit je mauw (ehh, mengkom) en een saus of soep op basis van verse ingrediënten is echt kinderspel.

Ik kan dit product echt aanraden wanneer je op zoekt bent naar meer mogelijkheden dan de standaard staafmixer maar niet met zo'n bakbeest van een keukenmachine/ food processor in je keuken wilt zitten.

Pluspunten

  • veel accessoires (én oude passen ook op de nieuwe)
  • het vermogen is prima en in te stellen naar wens

Minpunten

  • snoer had wat langer gemogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 04-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer tevreden

Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5264

Algemene score

9,0
Het product doet wat de beschrijving zegt. Mooi design. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Mooie aanwinst voor in de keuken!

Pluspunten

  • design
  • prijs/kwaliteit
  • snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer