Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.
Mail mij als er prijzen beschikbaar zijn

Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH Best Reviewed sep 2021

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Staafmixers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 46 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ron 30-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne staafmixer met veel power

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

8,0
de vele standen en makkelijk hulpstuk wisselen maken van deze mixer een fijne tool.
Maakt weinig geluid en ergonomisch goed.

Pluspunten

  • ergonomie
  • weinig geluid

Minpunten

  • een keer motor overbelast

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bikkel 18-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

8,0
Goede staafmixer met veel opties!
Ik ben er erg tevreden over, al veel gebruikt.

Reageer

g**s@h**l.com 17-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

9,0
Goede ervaring met Braun producten en een vriendelijke klantenservice en mooie acties

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kris 15-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

10,0
Zeer sterk en niet kapot te krijgen(in de 2 dagen dat ik t gebruik)


Apperaat heeft hoge vermogen en daardoor kan t zelfs grote stukje goed verpulveren. Heeft een zeer aangename handgreep en bijgelverde accessoires komen mij goed uit :)

Pluspunten

  • Krachtig
  • Fijn in de hand
  • Accessories zijn nuttig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silver 14-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

8,0
Goed werkend product! Maakt alles goed tot een mooi mengsel! Top product!
Goed prijs/kwaliteit verhouding. Voelt goed aan en valt goed in de smaak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

d**9@h**l.com 14-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

8,0
Onze vorige Braun staafmixer heeft het opgegeven. Maar zeer tevreden over geweest. Besloten bij deze merk te blijven, ook omdat de stullen van de vorige op deze toepaasbaar zijn. Blij met aankoop, gaan we zeker veel mee doen!

Pluspunten

  • Te gebruiken met andere Braun onderdelen.

Minpunten

  • Nog geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

m**d@h**l.com 13-11-2021
  • Product gekocht

Erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

10,0
Prettig apparaat voor een goede prijs
En compact apparaat met genoeg powe om het te blenderen

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Sterk

Minpunten

  • Niet gevonden

Reageer

a**k@h**l.com 10-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

8,0
Krachtige staafmixer. Gemakkelijk en snel schoon te maken. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

andy 08-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

it's nice

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

10,0
It's good, works well.
The smaller thing of cristal is maybe a little bit too small

Pluspunten

  • power

Minpunten

  • size

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Melinde 08-11-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

10,0
Hele fijne staafmixer met verschillende standen. Ligt fijn in de hand en doet wat hij moet doen!

Pluspunten

  • Ligt fijn in de hand
  • Doet wat hij moet doen

Minpunten

  • Bakje is wat aan de kleine kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p**3@h**l.com 08-11-2021
  • Product gekocht

Algemene score

7,0
Net binnen, 1 keer gebruikt. Lijkt prima te werken. Hakmolentje is wel erg klein!

Reageer

Coyote 07-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

10,0
Werkt perfect en doet alles wat je van een staafmixer mag verwachten.
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en beveel dit product aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D**4@g**l.com 07-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Purerend monster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

9,0
Pureert super, ik heb hiervoor paar keer een goedkope staafmixer van de action of de LIDL gebruikt en dit was toch wel echt een wereld van verschil.

Reageer

s**n@l**e.nl 07-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

8,0
Prima product. Eenvoudig in onderhoud en gebruik en degelijk. Ziet er ook mooi uit.

Pluspunten

  • Degelijk

Minpunten

  • Geen garde

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank 07-11-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Beste staafmixer die te koop is

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

8,0
BRAUN STAAFMIXER is de beste staafmixer die te koop is. Hij is zeer krachtig en doet het werk zonder enige moeite!

Pluspunten

  • krachtige motor
  • lange levensduur

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b**r@g**l.com 07-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

10,0
Mooie staafmixer ziet er goed en stevig uit geen slappe materialen zoals andere staafmixers

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RV 06-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Multi Quick 5V

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

9,0
Handig en compleet apparaat. Erg tevreden over. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Reageer

n**n@h**l.com 05-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

8,0
Fijne staafmixer en hakmolen. Heel tevreden over de power van het apparaat.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Stil
  • Goede prijs
  • Handzame hakmolen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

h**5@k**l.nl 05-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

9,0
Doet wat het belooft. Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Tevreden met de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kenny 05-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

8,0
Sterke motor, gaat door alles heen. De hakmolen is wel aan de kleine kant, maar wel genoeg om een stukje gember te malen voor een selfmade gingerbeer.

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Prijs

Minpunten

  • kleine hakmolen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews