Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 83 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ca 12-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geen soep meer in mijn haar

Algemene score

9,0
Had ik jaren eerder moeten doen.
Nadat mijn krakkemikkige, oude, afgekloven staafmixer de pijp aan Maarten gaf, naar de winkel gerend en een Braun gekocht. Zo dan! Wat een verschil. Robuust en geen rondvliegende soep.
Het leven kan zo mooi zijn.

Pluspunten

  • Robuust en stevig
  • 1000 versnellingen (nou ja, 20)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Obull 06-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Doet zijn werk heel goed, maakt alles in een korte tijd helemaal fijn. Altijd voor braun gekozen en blijf het doen.

Pluspunten

  • Snel
  • Fijn in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mam*n@z*l 04-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne keukenhulp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Is een gemakkelijk te gebruiken apparaat, onmisbaar voor in de keuken. Vorige apparaat gevallen en snel een nieuwe gehaald.

Pluspunten

  • gemakkelijk in gebruik
  • veelzijdig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Celia 03-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne staafmixer, als je hem op de laagste stand hebt doet de mixer het zelfs heel goed en is dan heel stil.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Stil
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

j**a@g**l.com 01-10-2022
  • Product gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Is goed en wekzaam en doet zijn werk goed ik ben tevreden mee en ik raad het

Reageer

t**r@g**l.com 29-09-2022
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design, makkelijk in gebruik, krachtige motor en met 21 standen ideaal

Pluspunten

  • 21 standen
  • Boostfunctie
  • Krachtig

Reageer

L. Dijk 08-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed. Aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima staafmixer, goed krachtig. Fijn in gebruik. Prima staafmixer, goed krachtig.

Reageer

Solia 24-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Effectief en niet te duur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel handig in gebruik, makkelijk schoon te maken en goed resultaat in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

t**k@g**l.com 22-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima product. Vooral de zelf in te stellen variabele snelheden staan mij zeer aan.

Pluspunten

  • Variabele snelheden
  • Handige hakmolen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

p**a@n**s.nl 22-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een heel fijn product dat handig is om soepen te maken en pasta sausen

Reageer

b**5@g**l.com 18-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Kwalitatief goede staafmixer. De instelbare snelheid zorg ervoor de je veel verschillende dingen kunt doen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

d**o@y**o.es 16-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Altijd Braun

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Altijd Braun gebruikt als staafmixer en zal het zo blijven. Goede kwaliteit!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M.B. 12-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super fijne staafmixer variabele stand echt top.
Makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Goede ligging in de hand
  • Makkelijk te reinigen
  • Variabele snelheid echt super

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Iris 04-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooie staafmixer set. Werkt goed, wij gebruiken vooral de hakmolen. Het reservoir is een beetje klein maar werkt wel goed

Pluspunten

  • Werkt goed
  • Mooi design
  • Ligt lekker in de hand

Minpunten

  • Beetje klein reservoir van de hakmolen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

b**l@l**e.nl 30-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer en toebehoren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Pas gekocht en kort gebruikt. Maar ik ben voorlopig wel tevreden. Dus ik hoop dat het zo blijft.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

r**n@g**l.com 28-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goed product. Prima prijs leuke geld terug actie. Maar beker is wat klein. H

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

s**e@h**l.com 25-06-2022
  • Product gekocht

Zeer content!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie vormgeving, Makkelijk in het gebruik, krachtige motor, ik gebruik het apparaat dagelijks, dus ik zocht naar een goede staafmixer en heb dat met dit apparaat zeker gevonden! ben zeer blij met dit product!

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Handig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cic 24-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nog niet gebruikt

Algemene score

5,0
Apparaat nog niet gebruikt, kan nog niet een volledige review schrijven. Wellicht kom ik op een later moment hier op terug

Reageer

Goos 22-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

degelijke betrouwbaarheid in krachtige vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima spul! Kost iets meer, maar gedegen kwaliteit en...fraaie vormgeving.
Oooit een scheerapparaat gekregen van Braun. Daarna nooit meer ander merk gekocht.
Goos

Pluspunten

  • zelden of nooit storing
  • krachtige motor
  • fraaie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

m**f@g**l.com 16-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super handig en simpel in gebruik
Heb jaren een Braun staafmixer gebruikt naar volle tevredenheid .
Vandaar een zelfde soort aangeschaft

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Gemakkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews