Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

w**g@l**e.nl 17-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

9,0
Prima apparaat. Krachtig en makkelijk te bedienen. Zeer veel waar voor je geld. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 13-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige staafmixer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

10,0
Mooi apparaat kan er goed mee pureren en hakselen! Voedsel wordt heel fijn gemalen en ook de accessoires zijn heel handig om bijvoorbeeld ui te hakken. Onderdelen kunnen in de vaatwasser en worden goed schoon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**n@g**l.com 11-09-2021
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

10,0
Het product ziet er luxe uit en heeft met zijn krachtige motor de mogelijkheid om veel etenswaren te verwerken. En dat voor een redelijke prijs

Pluspunten

  • Vermogen
  • Uitstraling

Reageer

lieuweboersma 10-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel handige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

8,0
De onderdelen zijn simpel te koppelen. De mixer heeft ruim voldoende snelheden om ook heel gladde soep te maken. Het apparaat en de accessoires zijn gemakkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • simpel in het gebruik
  • gemakkelijk schoon te houden

Minpunten

  • hakbeker aan de kleine kant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 05-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige krachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

10,0
Stevig gebouwd en krachtig. Handig dat je snelheid kunt instellen zodat niet alles opspat. Doet wat hij moet doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MVDW 04-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

10,0
Het product is direct uit de verpakking zonder montage te gebruiken, en ook makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Goed schoon te maken
  • Krachtig

Minpunten

  • Geluid (zal met alle staafmixers wel zijn)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Marian 01-09-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

10,0
Perfect resultaat, makkelijk schoon te maken. Al jaren lang plezier van en nu een zelfde apparaat voor mijn dochter gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**t@h**l.com 13-08-2021
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

8,0
Gemakkelijk in gebruik, voelt soepel in de hand en trilt niet. Goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Gemakkelijk in genruik

Minpunten

  • Het blendkommetje voelt een beetje goedkoop aan

Reageer

kevertje 09-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet waarvoor hij dient. Dik tevreden!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

9,0
Heb al jaren der jaren een keukenmachine van Braun, zeer sterke motor. maar had geen staafmixer. Mijn ervaring met Braun is uitstekend. Daarom Braun staafmixer gekocht en al gebruikt. Zoals ik nu kan zien ben ik er heel blij mee.

Pluspunten

  • goeie grip
  • stevig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edixa 05-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

9,0
Heel tevreden met het product! Ik maak alleen geen gebruik van de verschillenden snelheden omdat ik er niet echt een verschil ervaar.

Reageer

m**5@g**l.com 03-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne hygiënische mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

9,0
Dit is de enige staafmixer zonder naadjes aan de onderkant! De vorige ging helaas roesten bij de mesjes omdat er water was ingelopen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

EvM 01-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

9,0
Krachtige staafmixer voor normaal (dagelijks) gebruik. Het maken van soepen en sauzen gaat in een mum van tijd. Top product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martha 21-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

8,0
Doet het goed. Gaat wel minder snel dan ik gewend was. Ik gebruik de verschillende standen daarom eigenlijk niet. Ik zet hem altijd op de hoogste of gebruik de Turbo knop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

staafmixer 04-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

onmisbaar in de keuken

Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

9,0
Een handig apparaat die iedere dag wordt gebruikt. De prijs is zeer aantrekkelijk en de kwaliteit uitstekend.

Pluspunten

  • ligt makkelijk in de hand
  • voldoende vermogen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Aysr 03-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een hele goeie staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

10,0
Hij werkt prima is een hele goeie staafmixer dit is mijn tweede de vorige heb ik jaren lang gebruikt beviel mij heel goed daarom heb ik nu weer zelfde gehaald

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

I.B 01-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed, makkelijk te gebruiken staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding voor een staafmixer van 1000 watt. Precies wat ik zocht. Snel geleverd. Makkelijk te gebruiken. Doet wat het moet doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H 01-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed blij me

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

10,0
Prijs kwaliteit is uitstekend te noemen, geen overbodige functies, doet gewoon wat het moet doen en doet dat uitstekend!

Pluspunten

  • 100
  • 100

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans 01-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne staafmixer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

9,0
Veel accessoires, grote kom! Ik gebruik deze prachtige staafmixer bijna dagelijks! Zou niet weten wat ik zonder deze prachtige staafmixer zou moeten beginnen.

Pluspunten

  • 1000 watt

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Edith 28-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Multi Quick 5v

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

8,0
Fijn in gebruik! Mijn vorige Braun was na 15 jaar een x overleden. Gelijk weer terug naar dit model. Zeer tevreden over.

Pluspunten

  • Goede snijbladen
  • Makkelijk ik gebruik

Minpunten

  • Lastig schoonmaken, maar dat zijn ze allemaal.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

roos 24-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

sterk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MultiQuick 5 Vario MQ 5220 WH

Algemene score

9,0
Deze week deze staafmixer gekocht. Bevalt erg goed! erg sterk apparaat met genoeg kracht om bijvoorbeeld soep te maken

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews