Virtufit Tour Indoor Cycle Spinbike - Reviews

Best Reviewed jun 2020 Virtufit Tour Indoor Cycle Spinbike
Best Reviewed - juni 2020
Specificaties
Weerstandsysteem
enkele rem
Zadel horizontaal verstelbaar
Ja
Gewicht vliegwiel
21 kg
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit Tour Indoor Cycle Spinbike op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

PluijgersP 29-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lange zadelpen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour Indoor Cycle Spinbike

Algemene score

10,0
Super spinbike! De spinbike is kwalitatief erg degelijk en helemaal met de aankoopprijs in het achterhoofd. Eerlijk gezegd voldoet de spinbike boven verwachting. Het zadel kan voldoende hoog ingesteld worden met mijn vrij lange benen. Verder is het een sinpele spinbike maar doet gewoon wat hij moet doen.

Pluspunten

  • Hoogte
  • Stevig
  • Scherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spinningfiets 02-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Spinningfiets

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour Indoor Cycle Spinbike

Algemene score

9,0
Ik kocht dit type omwille van de complete uitrusting: er is immers een snelheidsmeter geplaatst, altijd handig als dat al gemonteerd is.
Belangrijk bij de keuze was ook: het gewicht van het vliegwiel. Dit model voldeed zeker aan de verwachtingen.
De afmetingen zijn net ok: voor iemand groter van gestalte zou de fiets te klein zijn.
Het weerstandsniveau is vlot en continu aanpasbaar.
De fiets staat stabiel. Voor zijn prijs zeker en vast een aanrader.

Pluspunten

  • weerstandsregeling
  • fietscomputer
  • snelle levering
  • zwaar vliegwiel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mick 01-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit combi!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour Indoor Cycle Spinbike

Algemene score

8,0
Na een paar weken uitproberen kan ik nu zeggen, dit is een goede fiets.
De enige min punten die ik heb kunnen vinden is dat er geen vrijloop op zit en dat de computer van matige kwaliteit is en ratelt bij het fietsen.
Oja je hebt echt een wielrenners broekje nodig om de binnenkant van je benen te beschermen ;-)

Pluspunten

  • Stevig
  • Stabiel
  • Prijs Kwaliteit verhouding
  • Gemakkelijk te monteren

Minpunten

  • geen vrijloop
  • computer matige kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvan 29-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Spinningfiets

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour Indoor Cycle Spinbike

Algemene score

9,0
Ik kocht dit type omwille van de complete uitrusting: er is immers een snelheidsmeter geplaatst, altijd handig als dat al gemonteerd is.
Belangrijk bij de keuze was ook: het gewicht van het vliegwiel. Dit model voldeed zeker aan de verwachtingen.
De afmetingen zijn net ok: voor iemand groter van gestalte zou de fiets te klein zijn.
Het weerstandsniveau is vlot en continu aanpasbaar.
De fiets staat stabiel. Voor zijn prijs zeker en vast een aanrader.

Pluspunten

  • weerstandsregeling
  • fietscomputer
  • snelle levering
  • zwaar vliegwiel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bram 26-06-2020
  • Product gekocht

Virtufit indoor spinningbike

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour Indoor Cycle Spinbike

Algemene score

8,0
Een degelijk en gemakkelijk te verstellen fiets waardoor te gebruiken door prima te gebruiken mijn vrouw en mijzelf. Goede en snelle levering en service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Desiree 18-06-2020
  • Product gekocht

Spinningbike

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour Indoor Cycle Spinbike

Algemene score

9,0
Goede spinningbike gemakkelijk in elkaar te zetten . Een echte aanrader ook de levertijd was perfect.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

T van dijk. 18-06-2020
  • Product gekocht

Lekker thuis fit worden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour Indoor Cycle Spinbike

Algemene score

8,0
Erg fijne makkelijk verstelbare fiets voor thuisgebruik. Het zit prettig en is makkelijk in elkaar te zetten. En makkelijk in te stellen ook voor lange mensen zoals ik. Erg blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Makkelijk verstelbaar
  • Makkelijk in elkaar te zetten
  • Klein en compact in gebruik
  • Neemt weinig ruimte in

Minpunten

  • Zadel doet soms pijn
  • Display van computer niet optimaal leesbaar

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Joost 17-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede fiets!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour Indoor Cycle Spinbike

Algemene score

8,0
Prima prijs kwaliteit verhouding.
Scherm is goed te lezen en makkelijk te bedienen.

Bij veel weerstand maakt de wrijving wel veel geluid.

Pluspunten

  • Stabiel
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Fietst goed

Minpunten

  • Geluid
  • Iets te klein voor grote mensen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Akfidan 16-01-2019
  • Product gekocht

Goed, zeker voor de prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour Indoor Cycle Spinbike

Algemene score

10,0
De spinfiets was snel geïnstalleerd en is een super afwisseling met de fietstochten die ik buiten maak! Daarbij was de klantenservice ook nog eens erg vriendelijk en behulpzaam!

Pluspunten

  • Prijs
  • Fietst prettig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer