Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 27 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit Tour op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frank 27-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit prettige eerste ervaring loopt soepel
Gemakkelijke bediening

Pluspunten

  • Loopt stil
  • Gemakkelijk te installeren

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

s**k@h**l.com 08-08-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een echte aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

10,0
Ik ben heel tevreden over de Virtufit spinningfiets. De fiets voldoet geheel aan mijn eisen en ben er heel tevreden mee. Een echte aanrader. De kwaliteit- prijsverhouding is daarom zeer aantrekkelijk.

Pluspunten

  • gunstige prijs
  • degelijke fiets

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Moon 01-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie degelijke spinningbike

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

9,0
Het is een hele degelijke spinningbike. Hij is makkelijk in elkaar te zetten met een duidelijke handleiding. De bije heeft een moderne uitstraling. Dit alles voor een hele schappelijke prijs. Ik raad deze bike iedereen aan die graag spinning beoefent.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Duidelijke handleiding
  • Fijn in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 01-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede en stabiele fiets

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

9,0
Fijne fiets. Makkelijk in het gebruik en erg stabiel. Ik heb gekozen voor deze fiets vanwege de scherpe prijs en goede reviews. Ik ben positief verrast over de prijs- en kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

  • Stabiel
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen hartslagmeter

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

e**k@g**l.com 01-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat je ziet is wat je krijgt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

7,0
Uiterlijk ziet het er prima uit. Helaas is de aandrijving niet uitgelijnd en maakt het ding best wat geluid en geeft trilling. Instelling van de weerstand doe je met een +/- knop waardoor je geen enkele referentie hebt. Je moet dus tellen hoeveel slagen je draait. De fietscomputer is cute, maar enkel voor de tijd en afstand. Het ding houd in de calorieentelling geen rekening met de weerstandsinstelling. Voor deze prijs moet je ook niet meer dan dit verwachten. Als je gewoon een spinningfiets zoekt waarop je je kunt uitleven zit je hiermee prima.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

e**a@q**t.nl 01-08-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Bike

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

9,0
Degelijke bike goed instelbaar tijdens het te gebruiken programma. Goed vliegwiel. Staat stevig op de vloer. Tijdens het gebruik reageert hij goed op verzwaren etc.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

E.S. 01-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

10,0
Een geweldige spinningfiets voor een klein prijsje! Maakt nauwelijks geluid.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Voordelig
  • Goede kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Saurabh 01-08-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

definitely recommendable

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

9,0
i tested other brands and even very expensive ones as well. finally ended on this due to few points.
for beginers who dont want to spend a lot but still want to try, with this price its a good bet.
best flywheel weight ration under this price. good adjustable resistance and adjustable seat. only one thing is buy yourself a good sadlle as the default is too bad if you are bit heavy.. easy to assemble and overall stable product.
- ve - Saddle is light not good for bit healty person. chain makes sound but still breable ....
Surprisinly got delivered within a day which is good and was nicely packed..

Pluspunten

  • good flywheel weight
  • sturdy
  • easy assembly

Minpunten

  • saddle

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sanne Hasselt 01-08-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

9,0
Ik kocht de Virtufit een tijdje geleden omdat ik moest trainen voor autoraces te rijden.

Het is een compact en zeer tof model, prijs-kwaliteit zeker een echte aanrader!

Pluspunten

  • Compact
  • Eenvoudige installatie
  • Eenvoudig verplaatsbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 28-08-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede spinningfiets en goede service bij defect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

9,0
In oktober 2020 kocht ik deze spinningfiets bij Fitwinkel. Sindsdien heb ik deze naar volle tevredenheid en vrij intensief gebruikt. Vorige week gaf het display geen waarden meer aan zoals de snelheid en aantal kilometers, waarschijnlijk door een defect in de sensor. Ik heb een formulier ingevuld op de website van Virtufit met een omschrijving van het probleem. De volgende dag had ik al een antwoord. Ik zou reserveonderdelen ontvangen en ontving alvast een filmpje over het monteren van het onderdeel. Onderdelen dezelfde dag verzonden door Fitwinkel en inmiddels vervangen. Fiets werkt weer top! Goede service van Virtufit en Fitwinkel!!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

r**f@h**l.com 27-08-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

9,0
Tijdens de sportschool lockdown deze spinningsbike aangeschaft en het gratis proefabonnement bij cyclemasters was ook een leuk extraatje waar ik al ervaring meehad bij de sportschool.
Goede prijs / kwaliteit verhouding.
Stevig materiaal maar niet te vergelijken met de fietsen in een sportschool die daar ook veel intensiever gebruikt worden.
Voor de wintermaanden is de fiets ook ideaal om te gebruiken en na gebruik is die vrij makkelijk in een kast op te bergen.

Pluspunten

  • prijs, kwaliteit verhouding
  • stabiel

Minpunten

  • kleine bidon maar passen ook grotere bidons in
  • scherm wat meer verlichten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

m**2@g**l.com 25-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Spinning fiets van topkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

9,0
Als geoefende amateur kan ik niet meer met de racefiets buiten, door verschillende operaties aan de pols, waardoor ik de schokken niet meer kan doorstaan.. Ik heb een maand geleden deze fitnessfiets gekocht.
Ondertussen ben ik terug in topconditie... Rijdt vlot, soepel en kan gemakkelijk 3uren trainen, zonder enig ongemak... Zelfs de zadel zit perfect... Geen gepiep of andere ongemakken... Ik kan deze fiets enkel maar aanraden... Een toppertje...
Een tip... Op mijn tablet heb ik via you tube genoeg filmpjes( spinning work out) om het trainen nog werkellijker te maken.. Er zijn trainingsessies van 30 minuten tot 120 minuten... Met de aangepaste muziek geraak je onmiddellijk in stemming....
Top, zonder twijfel..
Ik rijd nu een 500 tal kilometers per week, zonder enig ongemak aan mijn pols en rijd ondertussen al een aardig gemiddelde... Ik kan deze fiets ook aanraden voor amateurs van de racefiets voor de slechtere dagen, als het nat en koud wordt... Geen gezever voor rode lichten of openslaande autodeuren...
Let wel op... Je moet blijven trappen... Het enige wat je moet gewoon worden..
En draag een goede koersbroek...

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kettelarij 22-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Virtufit Tour Indoor Cycle Spinfiets

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

8,0
Ik heb de fiets aangeschaft om in corona tijd te kunnen sporten.
Zeer degelijke fiets. Robuust een stevig. Ik heb nooit eerder een spinningsfiets aangeschaft en dus geen vergelijking materiaal, maar voor de prijs van deze fiets ben ik zeker zeer tevreden met wat ik heb ontvangen.

Pluspunten:
+Stevige frame.
+makkelijk te verplaatsen
+afstellen van vliegwiel eenvoudig.
+Prijs kwaliteit verhouding zeer goed.

Min punten:
- display batterij snel op.
- niet geheel geruisloos, maakt behoorlijk brom geluid bij gebruik.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit
  • Klein genog om makkelijk op te bergen
  • Makkelijk af te stellen

Minpunten

  • Display batterij snel leeg
  • Brom geluid bij gebruik

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

d**k@h**l.com 21-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede basis fiets voor thuis gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

8,0
Deze spinfiets gekocht om thuis te kunnen sporten. Tot voor de corona deed ik dit altijd in de sportschool, maar door de sluiting, beslotendit thuis te doen. Het is een goede standaard fiets waar je thuis goed op kunt spinnen. Wel is het belangrijk om hem goed in elkaar te zetten en alle onderdelen te checken. Bij mij zat het vliegwiel scheef, maar na een kleine correctie fietste deze weer soepel.
Ik raad deze fiets aan iedereen aan om thuis te gaan sporten.

Pluspunten

  • Robuust
  • Stil

Minpunten

  • Mindere kwaliteit dan de sportschool fietsen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

v**7@g**l.com 20-07-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Waar voor zijn geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

8,0
Indien ge weet wat ge koopt is dit een perfect product voor zijn prijs. Ik bezit deze fiets nu al meerdere maanden waarbij ik tijdens de Corona verschillende kilometers mee gereden heb en die rijdt nog altijd perfect. Wilt u een goede hometrainer voor een beperkt budget is dit het ideale product.

Pluspunten

  • Rijd soepel

Minpunten

  • Drinkbushouder was snel stuk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bdirks 19-07-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ik maak het niet mooier dan het is

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

8,0
Prima fietsje, makkelijke montage, computer werkt goed, jammer genoeg alleen op batterijen. er is 1 nadeel , althans op mijn fiets en dat is dat hij na een x-aantal minuten (soms 20, soms na 30 minuten) ineens lichter gaat draaien zonder dat ik aan de knop gedraaid heb. Niet onoverkomelijk wel een beetje lastig. Jammer dat er geen draaischarnier op het stuur zit. Ik heb nu af en toe last van mijn polsen. Maar verder ben ik heel tevreden, zeker gezien de prijs, en ik heb er in mijn hele leven al zeker 5 of 6 fietsen compleet aan gort gereden of ze waren compleet verroest van al dat zweten. Cijfer ? Een acht !

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Angela 19-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Viritufit tour fiets

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

9,0
Ik ben super blij ermee is een goede fiets .
Staat goed stevig
Doet wat de verwachtingen zijn
Qua prijs niet duur vooral voor deze kwaliteit.

Pluspunten

  • Steviig
  • Kan goede houding zittten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marije 19-07-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

9,0
Goeie fiets, echt een aanrader. Staat stevig. Kan ook lekker zwaar. De fiets daagt mij goed uit, terwijl ik best wat gewend ben op sportief vlak.

Pluspunten

  • Staat stevig
  • Kan op genoeg verschillende standen
  • Ziet er mooi uit
  • Goeie prijs kwaliteit verhouding
  • Makkelijk verplaatsbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan H. 19-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heel tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

8,0
Hij doet het perfect. Montage was ook niet moeilijk. Bestelling arriveerde keurig op tijd. Heel tevreden.

Pluspunten

  • Makkelijke montage
  • Doet het goed

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Spinningfiets 02-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Spinningfiets

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

9,0
Ik kocht dit type omwille van de complete uitrusting: er is immers een snelheidsmeter geplaatst, altijd handig als dat al gemonteerd is.
Belangrijk bij de keuze was ook: het gewicht van het vliegwiel. Dit model voldeed zeker aan de verwachtingen.
De afmetingen zijn net ok: voor iemand groter van gestalte zou de fiets te klein zijn.
Het weerstandsniveau is vlot en continu aanpasbaar.
De fiets staat stabiel. Voor zijn prijs zeker en vast een aanrader.

Pluspunten

  • weerstandsregeling
  • fietscomputer
  • snelle levering
  • zwaar vliegwiel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews