Virtufit Tour - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit Tour op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

PluijgersP 29-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lange zadelpen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

10,0
Super spinbike! De spinbike is kwalitatief erg degelijk en helemaal met de aankoopprijs in het achterhoofd. Eerlijk gezegd voldoet de spinbike boven verwachting. Het zadel kan voldoende hoog ingesteld worden met mijn vrij lange benen. Verder is het een sinpele spinbike maar doet gewoon wat hij moet doen.

Pluspunten

  • Hoogte
  • Stevig
  • Scherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 28-08-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede spinningfiets en goede service bij defect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

9,0
In oktober 2020 kocht ik deze spinningfiets bij Fitwinkel. Sindsdien heb ik deze naar volle tevredenheid en vrij intensief gebruikt. Vorige week gaf het display geen waarden meer aan zoals de snelheid en aantal kilometers, waarschijnlijk door een defect in de sensor. Ik heb een formulier ingevuld op de website van Virtufit met een omschrijving van het probleem. De volgende dag had ik al een antwoord. Ik zou reserveonderdelen ontvangen en ontving alvast een filmpje over het monteren van het onderdeel. Onderdelen dezelfde dag verzonden door Fitwinkel en inmiddels vervangen. Fiets werkt weer top! Goede service van Virtufit en Fitwinkel!!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

r**f@h**l.com 27-08-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

9,0
Tijdens de sportschool lockdown deze spinningsbike aangeschaft en het gratis proefabonnement bij cyclemasters was ook een leuk extraatje waar ik al ervaring meehad bij de sportschool.
Goede prijs / kwaliteit verhouding.
Stevig materiaal maar niet te vergelijken met de fietsen in een sportschool die daar ook veel intensiever gebruikt worden.
Voor de wintermaanden is de fiets ook ideaal om te gebruiken en na gebruik is die vrij makkelijk in een kast op te bergen.

Pluspunten

  • prijs, kwaliteit verhouding
  • stabiel

Minpunten

  • kleine bidon maar passen ook grotere bidons in
  • scherm wat meer verlichten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

m**2@g**l.com 25-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Spinning fiets van topkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

9,0
Als geoefende amateur kan ik niet meer met de racefiets buiten, door verschillende operaties aan de pols, waardoor ik de schokken niet meer kan doorstaan.. Ik heb een maand geleden deze fitnessfiets gekocht.
Ondertussen ben ik terug in topconditie... Rijdt vlot, soepel en kan gemakkelijk 3uren trainen, zonder enig ongemak... Zelfs de zadel zit perfect... Geen gepiep of andere ongemakken... Ik kan deze fiets enkel maar aanraden... Een toppertje...
Een tip... Op mijn tablet heb ik via you tube genoeg filmpjes( spinning work out) om het trainen nog werkellijker te maken.. Er zijn trainingsessies van 30 minuten tot 120 minuten... Met de aangepaste muziek geraak je onmiddellijk in stemming....
Top, zonder twijfel..
Ik rijd nu een 500 tal kilometers per week, zonder enig ongemak aan mijn pols en rijd ondertussen al een aardig gemiddelde... Ik kan deze fiets ook aanraden voor amateurs van de racefiets voor de slechtere dagen, als het nat en koud wordt... Geen gezever voor rode lichten of openslaande autodeuren...
Let wel op... Je moet blijven trappen... Het enige wat je moet gewoon worden..
En draag een goede koersbroek...

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kettelarij 22-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Virtufit Tour Indoor Cycle Spinfiets

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

8,0
Ik heb de fiets aangeschaft om in corona tijd te kunnen sporten.
Zeer degelijke fiets. Robuust een stevig. Ik heb nooit eerder een spinningsfiets aangeschaft en dus geen vergelijking materiaal, maar voor de prijs van deze fiets ben ik zeker zeer tevreden met wat ik heb ontvangen.

Pluspunten:
+Stevige frame.
+makkelijk te verplaatsen
+afstellen van vliegwiel eenvoudig.
+Prijs kwaliteit verhouding zeer goed.

Min punten:
- display batterij snel op.
- niet geheel geruisloos, maakt behoorlijk brom geluid bij gebruik.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit
  • Klein genog om makkelijk op te bergen
  • Makkelijk af te stellen

Minpunten

  • Display batterij snel leeg
  • Brom geluid bij gebruik

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

d**k@h**l.com 21-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede basis fiets voor thuis gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

8,0
Deze spinfiets gekocht om thuis te kunnen sporten. Tot voor de corona deed ik dit altijd in de sportschool, maar door de sluiting, beslotendit thuis te doen. Het is een goede standaard fiets waar je thuis goed op kunt spinnen. Wel is het belangrijk om hem goed in elkaar te zetten en alle onderdelen te checken. Bij mij zat het vliegwiel scheef, maar na een kleine correctie fietste deze weer soepel.
Ik raad deze fiets aan iedereen aan om thuis te gaan sporten.

Pluspunten

  • Robuust
  • Stil

Minpunten

  • Mindere kwaliteit dan de sportschool fietsen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

v**7@g**l.com 20-07-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Waar voor zijn geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

8,0
Indien ge weet wat ge koopt is dit een perfect product voor zijn prijs. Ik bezit deze fiets nu al meerdere maanden waarbij ik tijdens de Corona verschillende kilometers mee gereden heb en die rijdt nog altijd perfect. Wilt u een goede hometrainer voor een beperkt budget is dit het ideale product.

Pluspunten

  • Rijd soepel

Minpunten

  • Drinkbushouder was snel stuk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bdirks 19-07-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ik maak het niet mooier dan het is

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

8,0
Prima fietsje, makkelijke montage, computer werkt goed, jammer genoeg alleen op batterijen. er is 1 nadeel , althans op mijn fiets en dat is dat hij na een x-aantal minuten (soms 20, soms na 30 minuten) ineens lichter gaat draaien zonder dat ik aan de knop gedraaid heb. Niet onoverkomelijk wel een beetje lastig. Jammer dat er geen draaischarnier op het stuur zit. Ik heb nu af en toe last van mijn polsen. Maar verder ben ik heel tevreden, zeker gezien de prijs, en ik heb er in mijn hele leven al zeker 5 of 6 fietsen compleet aan gort gereden of ze waren compleet verroest van al dat zweten. Cijfer ? Een acht !

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Angela 19-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Viritufit tour fiets

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

9,0
Ik ben super blij ermee is een goede fiets .
Staat goed stevig
Doet wat de verwachtingen zijn
Qua prijs niet duur vooral voor deze kwaliteit.

Pluspunten

  • Steviig
  • Kan goede houding zittten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy_92 19-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit is prima maar zadelpen behoorlijk klein

Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

4,0
Is een prima product indien je onder de 1.80m bent, echter kloppen de specificaties niet helemaal. Ik ben 1.87m en de fiets is echt te klein. Ik kan mijn benen verre van bijna strekken op de hoogste zadelstand, dat is ergonomisch onverantwoord en slecht voor de knieen. Toch jammer want de kwaliteit is verder prima.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Fietscomputer

Minpunten

  • Fiets te klein

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Goed
Voldoende
Team VirtuFit 17-09-2021

Beste Roy_92,

Bedankt voor uw feedback.

Goed om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit, de duurzaamheid, het gebruiksgemak en de vormgeving.

We hebben uw feedback doorgestuurd naar onze klantenservice en zij geven aan in contact te zijn met u. Helaas hebben ze na de laatste keer niets van u gehoord en komen graag nogmaals in contact om te horen of de oplossing uw is bevallen.

Zou u contact met ons willen opnemen via klantenservice@virtufit.nl? We zien uw reactie graag tegemoet.

Heel veel trainingsplezier gewenst met uw spinbike!

Met sportieve groet,
Team VirtuFit

Reageer

Marije 19-07-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

9,0
Goeie fiets, echt een aanrader. Staat stevig. Kan ook lekker zwaar. De fiets daagt mij goed uit, terwijl ik best wat gewend ben op sportief vlak.

Pluspunten

  • Staat stevig
  • Kan op genoeg verschillende standen
  • Ziet er mooi uit
  • Goeie prijs kwaliteit verhouding
  • Makkelijk verplaatsbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan H. 19-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heel tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

8,0
Hij doet het perfect. Montage was ook niet moeilijk. Bestelling arriveerde keurig op tijd. Heel tevreden.

Pluspunten

  • Makkelijke montage
  • Doet het goed

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Spinningfiets 02-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Spinningfiets

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

9,0
Ik kocht dit type omwille van de complete uitrusting: er is immers een snelheidsmeter geplaatst, altijd handig als dat al gemonteerd is.
Belangrijk bij de keuze was ook: het gewicht van het vliegwiel. Dit model voldeed zeker aan de verwachtingen.
De afmetingen zijn net ok: voor iemand groter van gestalte zou de fiets te klein zijn.
Het weerstandsniveau is vlot en continu aanpasbaar.
De fiets staat stabiel. Voor zijn prijs zeker en vast een aanrader.

Pluspunten

  • weerstandsregeling
  • fietscomputer
  • snelle levering
  • zwaar vliegwiel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mick 01-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit combi!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

8,0
Na een paar weken uitproberen kan ik nu zeggen, dit is een goede fiets.
De enige min punten die ik heb kunnen vinden is dat er geen vrijloop op zit en dat de computer van matige kwaliteit is en ratelt bij het fietsen.
Oja je hebt echt een wielrenners broekje nodig om de binnenkant van je benen te beschermen ;-)

Pluspunten

  • Stevig
  • Stabiel
  • Prijs Kwaliteit verhouding
  • Gemakkelijk te monteren

Minpunten

  • geen vrijloop
  • computer matige kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvan 29-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Spinningfiets

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

9,0
Ik kocht dit type omwille van de complete uitrusting: er is immers een snelheidsmeter geplaatst, altijd handig als dat al gemonteerd is.
Belangrijk bij de keuze was ook: het gewicht van het vliegwiel. Dit model voldeed zeker aan de verwachtingen.
De afmetingen zijn net ok: voor iemand groter van gestalte zou de fiets te klein zijn.
Het weerstandsniveau is vlot en continu aanpasbaar.
De fiets staat stabiel. Voor zijn prijs zeker en vast een aanrader.

Pluspunten

  • weerstandsregeling
  • fietscomputer
  • snelle levering
  • zwaar vliegwiel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bram 26-06-2020
  • Product gekocht

Virtufit indoor spinningbike

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

8,0
Een degelijk en gemakkelijk te verstellen fiets waardoor te gebruiken door prima te gebruiken mijn vrouw en mijzelf. Goede en snelle levering en service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Desiree 18-06-2020
  • Product gekocht

Spinningbike

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

9,0
Goede spinningbike gemakkelijk in elkaar te zetten . Een echte aanrader ook de levertijd was perfect.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

T van dijk. 18-06-2020
  • Product gekocht

Lekker thuis fit worden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

8,0
Erg fijne makkelijk verstelbare fiets voor thuisgebruik. Het zit prettig en is makkelijk in elkaar te zetten. En makkelijk in te stellen ook voor lange mensen zoals ik. Erg blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Makkelijk verstelbaar
  • Makkelijk in elkaar te zetten
  • Klein en compact in gebruik
  • Neemt weinig ruimte in

Minpunten

  • Zadel doet soms pijn
  • Display van computer niet optimaal leesbaar

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Joost 17-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede fiets!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

8,0
Prima prijs kwaliteit verhouding.
Scherm is goed te lezen en makkelijk te bedienen.

Bij veel weerstand maakt de wrijving wel veel geluid.

Pluspunten

  • Stabiel
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Fietst goed

Minpunten

  • Geluid
  • Iets te klein voor grote mensen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Akfidan 16-01-2019
  • Product gekocht

Goed, zeker voor de prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Tour

Algemene score

10,0
De spinfiets was snel geïnstalleerd en is een super afwisseling met de fietstochten die ik buiten maak! Daarbij was de klantenservice ook nog eens erg vriendelijk en behulpzaam!

Pluspunten

  • Prijs
  • Fietst prettig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer