Virtufit Etappe 1 Spinbike - Reviews

Best Reviewed okt 2017 Virtufit Etappe 1 Spinbike
Best Reviewed oktober 2017
Specificaties
Weerstandsysteem
enkele rem
Zadel horizontaal verstelbaar
Ja
Gewicht vliegwiel
22 kg
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jennifer 17-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Stevige fiets, makkelijk in elkaar te zetten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stevige fiets met een mooie uitstraling. Deze fiets is ideaal voor thuisgebruikers die toch fanatiek willen fietsen. Blijft door het zware vliegwiel goed staan. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Scherm met duidelijke informatie qua afstand, tijd, calorien, alleen jammer dat deze geen licht geeft en lastiger af te lezen is in het donker. Informatieve spinning dvd ontvangen. Enige minpuntje is dat de fiets wat herrie maakt als de weerstand wordt verzwaard.

Pluspunten

  • Stevige fiets
  • Mooi uitstraling
  • In hoogte verstelbaar zadel en stuur
  • Duidelijke fietscomputer
  • Makkelijk verrijdbaar door wieltjes

Minpunten

  • Maakt geluid als weerstand wordt verzwaard
  • Schermpje heeft geen licht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk-Jan 19-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Geen mankementen

Algemene score

10,0
Geen mankementen. Doet wat de spinbike moet doen. Traint goed, ziet er mooi uit en heeft veel opties.

Pluspunten

  • Fietsen
  • Opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anique 13-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Review waardig!

Algemene score

10,0
Kort samengevat: mooi, stevig en stabiel, heavy trainen en een goede houding op de fiets. Tevreden gebruiker

Pluspunten

  • Mooi
  • Stevig en stabiel
  • Heavy trainen
  • Goede houding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Slagers 09-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede deal

Algemene score

10,0
Wiebelt niet en kraakt niet, super. Kan er alles op doen wat ik wil. Ik train intensief en mijn man ook. Dus voor mensen die dat ook doen probeer deze spinbike een keer. Hij fietst goed

Pluspunten

  • Kraakt niet
  • Fietst goed
  • Wiebelt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dyl 07-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed om afvallen

Algemene score

10,0
De etappe heeft mij in een paar weken tijd al een een flink aantal kilo’s laten verliezen, en dat voor een prijs van niks. Die verhouding met kwaliteit is dus gewenst. Verstelbaarheid is ook prima, kan er met iedereen thuis op trainen zo heavy al gewenst

Pluspunten

  • Trainen heavy
  • Verstelbaar
  • Verhouding kwaliteit prijs

Minpunten

  • Niks aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Engelen 05-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prijskwaliteit is helemaal mooi

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat die er goed ziet en aan mijn voldeed in de winkel. Dit doet deze spinbikenog steeds. Hij is stabiel, traint lekker zwaar en ziet er goed uit

Pluspunten

  • Stabiel
  • Zwaar
  • Rem
  • Uitstraling

Minpunten

  • Geenn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 02-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Blij met de spinnike aankoop

Algemene score

9,0
Inmiddels een aantal weken blij met de spinbike. Ik vind vooral prettig dat ik heel zwaar kan trainen en de spinbike goed verstelbaar is naar mijn lange lengte. Mijn vorige begon te piepen en kraken en daar heb ik tot nu toe geen last van gehad. De prijs viel mij ook reuze mee dus de prijs kwaliteitsverhouding is goed

Pluspunten

  • Zwaar trainen
  • Lengte
  • Weinig geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nicky 31-10-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldige spinbike!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne spinbike. Weerstand is goed in te stellen en het zadel zit fijn. Verplaatsen van woonkamer naar berging is niet moeilijk door de transportwieltjes. Super aankoop en fiets er veel op.

Pluspunten

  • Zadel
  • Stuur (zweet is niet erg)
  • Transport
  • Verplaatsen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mijntje 30-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Spinner trapt lekker en goed!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De spinbike trapt erg lekker. In het begin de dvd nog even gebruikt om erin te komen maar train inmiddels voor mezelf met eigen schema's. In elkaar zetten was een makkie, hij staat als een huis en dit is wel een vereiste voor als je ´s avonds begint te rammen op de spinfiets!

Pluspunten

  • Trapt soepel en goed
  • installeren
  • gratis DVD
  • stevig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Moniek 14-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Stabiele spinbike voor juiste prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze spinbike geeft waar voor je geld. Het is een stabiel apparaat voor een goede prijs. Verplaatsen is makkelijk en waterpas stellen is mij goed bevallen vanwege de oneffen ondergrond.

Pluspunten

  • Verplaatsen
  • Stabiel
  • Waterpas
  • Prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JayV1971 23-09-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
was zoekende naar een stevige spinbike voor intensieve training en die heb ik gevonden! Geprobeerd in de winkel en de verkoper was ook enthousiast over deze spinbike. fietst super en zit ook prettig, wel fijn aangezien ik soms best lang train. ook vind ik het erg handig dat er een drinkfles en drinkleshouder werd meegeleverd en er een computer op zit. Fietsen maar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer