Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 36 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit Etappe 1 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk M 03-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne fiets maar instellen is een gedoe

Geschreven voor: Virtufit Etappe 1

Algemene score

7,0
We hebben de spinfiets gekocht om elke dag 20 minuten te kunnen bewegen. De fiets ziet er prachtig uit en je kunt je hem goed instellen. Ook heb ik kritiek op de manier van instellen. De "knoppen" zijn een drama. Je moet ze er voor een deel uitdraaien en dan een indrukken om de pen uit de zadelpen en of stuur-pen te krijgen. Ik heb zelf, tgv ME / CVS heel weinig kracht in mn handen en is het een ramp om dit elke keer te doen. Dat laatste komt omdat alle huisgenoten er gebruik van maken en een andere instelling hebben. Ik ben van mening dat de knop niet de juiste is en dat er een update van moet komen.

Pluspunten

  • Prachtige uitstraling
  • Volledig in te stellen

Minpunten

  • Lastig in te stellen
  • Display is niet helder.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ronald 03-01-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Te lage weerstand, slechte kwaliteit

Geschreven voor: Virtufit Etappe 1

Algemene score

5,0
In eerste instantie leek dit een hele aardige aankoop maar na 2 maanden gebruik bleek de kwaliteit nogal tegen te vallen. Met het vilt-remsysteem kun je de weerstand niet echt hoog zetten (je moet sowieso heel veel draaien om de weerstand een beetje aan te passen), en er zit geen beveiliging op de weerstand-knop dus die had ik al snel dol gedraaid. Ik heb hem daarna snel ingewisseld voor een bike met een magneet-weerstandsysteem en kreeg (2 maanden na aankoop!!) nog maar een fractie van de aankoopprijs terug met de opmerking van de verkoper 'we kunnen hem aan de straatstenen niet kwijt, de kwaliteit is echt slecht en wij verkopen hem dan ook niet meer'.

Minpunten

  • Geen hoge weerstand in te stellen
  • Geen beveiliging op weerstandknop
  • Snel kapot

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende
Goed
Ronald-66 07-01-2022

Aanvulling: na plaatsing van dit review heeft VirtuFit contact met mij gezocht. Zij stellen dat de verkoper mij eerst naar hen had moeten verwijzen voor service omdat het probleem met de weerstand-knop eenvoudig door hen opgelost had kunnen worden, en dat de verkoper ook een beter aanbod had moeten doen m.b.t. de inruiling. De betreffende verkoper is geen dealer meer van VirtuFit. Ik ben het met VirtuFit eens dat deze verkoper hier tekort is geschoten.

Team VirtuFit 17-01-2022

Beste Ronald,

Hartelijk dank voor uw feedback!

Fijn dat we nog even contact hebben gehad over u ervaring met het product. Wij kunnen klanten bij problemen met hun toestel altijd helpen bij het oplossen hiervan. Wij hebben service en klanttevredenheid namelijk hoog in ons vaandel staan!

Heeft u nog vragen, kunt u ons altijd bereiken.


Met sportieve groet,
Team VirtuFit

Reageer

j**0@g**l.com 07-12-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne fiets voor thuis gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Etappe 1

Algemene score

8,0
Fijne fiets voor thuisgebruik! Maakt geen herrie, is makkelijk op een andere plek te zetten door de wielen aan de voorkant en je hebt wel het gevoel op een stevige fiets te zitten.

Nadeel vind ik dat de telling op het display standaard is. Hij gaat niet mee op weerstand en hij is niet verlicht. De draaiknop van de weerstand werkt af en toe wat stroef.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

John 29-11-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima singlets voor thuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Etappe 1

Algemene score

8,0
Prima en degelijke fiets voor een eerlijke prijs. Prima zadel, jammer dat het display niet verlicht is. Stuur is helaas alleen in hoogte verstelbaar.

Pluspunten

  • Zadel
  • Degelijkheid

Minpunten

  • Display niet verlicht
  • Stuur alleen in hoogte verstelbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jose Beunen 27-11-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Virtufit Etappe 1

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Etappe 1

Algemene score

8,0
Hele fijne spinningfiets. Na mijn opzegging bij de sportschool wilde ik graag blijven spinnen.
Met de Virtufit Etappe 1 gaat dat prima! Ook mijn man met zijn knieklachten kan nu in de winter ook blijven trainen. Erg tevreden!

Pluspunten

  • Stabiele fiets
  • Loopt heerlijk soepel
  • Goed instelbaar naar wens
  • Makkelijk zelf te monteren

Minpunten

  • Kabeltje van de digitale unit is vrij kort

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 26-11-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Perfecte bike om aan je conditie te werken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Etappe 1

Algemene score

9,0
Gesloten sportscholen , thuis werken en toch de nodige beweging willen hebben naast het dagelijkse blokje om , is deze spin bike het ultieme middelen om de hartslag omhoog te krijgen en eens weer lekker te zweten . Door de slanke bouw geen sta in de weg, voor de thuiswerker en diegene die graag wat actiever is een prima alternatief voor de sportschool

Pluspunten

  • Slank model
  • Vlot in facts stellen naar lengte

Minpunten

  • Batterijduur van boordcomputer
  • Hard zadel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

r**r@g**l.com 26-11-2021
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Etappe 1

Algemene score

9,0
Fijne fiets voor thuis! Heel veel plezier van, ik heb er wel spd pedalen bijgekocht voor het comfort.

Reageer

Jessica 31-12-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs-kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Etappe 1

Algemene score

9,0
Onze keuze viel op deze fiets vanwege de goede reviews en omdat deze er degelijker uitzag dan de fietsen die net iets goedkoper waren. En degelijk is hij zeker! Hij weegt aardig wat en dat maakt dat hij stevig staat en je niet zit te wiebelen op de fiets (wat ik bij het testen van goedkopere versies wel een paar keer had). Makkelijk in elkaar te zetten en bijna alles is af te stellen op je lengte. De draaiknop voor weerstand was voor mij even wennen omdat het een wieltje is en ik ben in de sportschool een grote knop gewend, maar deze fiets is een hele goede keuze voor thuisgebruik en de prijs zeker waard!

Pluspunten

  • Degelijk
  • Makkelijk in elkaar te zetten

Minpunten

  • Bekerhouder is niet zo stevig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rouslan 24-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stabiel toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Etappe 1

Algemene score

8,0
Ik ben 194 cm/100kg daarom was ik ongerust of het toestel stabiel genoeg zou zijn voor mij. Na veel onderzoek te hebben gedaan besliste ik om dit toestel te kopen.
Mijn ervaringen zijn heel positief. Toestel is heel stabiel zelfs als ik op de pedalen sta, heel stil en comfortable in gebruik.
Montage ging ook vlot.

Pluspunten

  • Stabiel
  • Stil
  • Stylisch
  • Montage

Minpunten

  • Montage van pedalen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hendrik 21-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super spinningbike

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Etappe 1

Algemene score

10,0
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Werking is perfect en duidelijke beschrijving.
Ben zeer tevreden met deze aanschaf.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 21-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prettig apparaat om gevarieerd te trainen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Etappe 1

Algemene score

8,0
Op de zoektocht naar een spinbike ben ik uiteindelijk uitgekomen bij de VirtuFit Etappe 1 Spinbike. Het apparaat voldoet aan de verwachtingen en aan mijn wensen. Als actief sporter voldoet de spinbike aan mijn behoefte om gevarieerd te kunnen trainen. De spinbike is stabiel, stil en eenvoudig te verplaatsen. Een goede aanschaf.

Pluspunten

  • stevig en stabiel
  • geruisloos
  • weerstand redelijk goed instelbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ak 20-10-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

super fietsje.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Etappe 1

Algemene score

8,0
Super spinbike voor weinig. Na bestellen volgende dag al in huis. Het monteren duurde ook maar een kwartier. Laat het slechte weer maar komen.

Pluspunten

  • goede stevige fiets
  • hartslagmeter werkt met willekeurige borstband.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 20-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs-kwaliteitverhouding - Nederlandse handleiding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Etappe 1

Algemene score

8,0
Was op zoek naar een nieuwe spinbike. Deze spinbike voldoet aan mijn verwachtingen. Hij was makkelijk in elkaar te zetten, is fluisterstil en rijdt soepel.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteitverhouding
  • Zadel
  • Fluisterstil
  • Nederlandstalige handleiding
  • Makkelijk in elkaar te zetten

Minpunten

  • LCD-scherm (niet goed leesbaar)
  • stuur niet naar voren of achter in te stellen
  • Blokrem (geen magneetrem)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Benny 20-10-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede spinningfiets

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Etappe 1

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden van de fiets, zit goed, is zeer stil. Ik fiets er 4 à 5 maal per week op en het verveelt niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arlette 29-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende Spinning-bike met nog betere service!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Etappe 1

Algemene score

10,0
Om als sportfietser door de wintermaanden heen te komen het besluit genomen een eigen spinning-bike aan te schaffen. Het blijkt een juiste keus geweest. Voor een beetje extra geld wordt de fiets door een monteur naar boven gebracht en volledig in elkaar gezet.
Een irritant piepend geluid wordt veroorzaakt door te veel wrijving in het weerstandsmechanisme. Dit lost Fitwinkel direct op door een potje vet op te sturen. Hoe simpel kan het zijn!
De fiets is nu fluisterstil. Hij is stabiel, degelijk en ik heb er bijzonder veel plezier van. De display is inderdaad niet verlicht. Ik maak er geen gebruik van en dus heb ik er geen last van.

Pluspunten

  • Prima levering door monteur
  • Stabiele en degelijke fiets
  • Uitstekende service door Fitwinkel
  • Mogelijkheid afterpay
  • Goede kwaliteit-prijs verhouding

Minpunten

  • Vaseline voor viltje niet standaard meegeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N Admiraal 25-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima spinningfiets

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Etappe 1

Algemene score

7,0
Voor de prijs een prima stevige spinningfiets.
Makkelijk in elkaar te zetten. Genoeg instellingsmogelijkheden.
Verwacht geen spinningfiets van € 2500,- voor iemand die heel fanatiek spinning doet als sport.
Maar voor 99% van de mensen een prima fiets voor thuis om te gebruiken.

Pluspunten

  • degelijk
  • stevig
  • prijs

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Carine Strampel 24-10-2019
  • Product gekocht

Review virtufit etappe 1

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Etappe 1

Algemene score

9,0
Om de wintermaanden te overleven heb ik een paar weken geleden de virtufit etappe 1 spinbike aangeschaft. Mijn ervaring met het product is tot op heden zeer positief. Het zelfstandig installeren ging zeer eenvoudig. Ik had vooraf wat twijfels over de stabiliteit van de fiets meden vanwege mijn lichaamslengte en gewicht (wat iets hoger dan gemiddeld is). Maar ook op de maximale zadelhoogte staat de spinbike erg stabiel op de grond! 100% veilig dus. Daarnaast is de spinbike erg stil in gebruik waardoor niemand in huis er verder last van heeft. Inmiddels heb ik ook een paar keer gebruik gemaakt van de dvd, handig toevoeging alleen de opties qua training zijn gering. Maar al met zeer tevreden en de aankoop heeft al mijn verwachtingen waargemaakt.

Pluspunten

  • Stil in gebruik
  • Eenvoudig te installeren
  • Erg stabiel

Minpunten

  • Dvd weinig opties

Reageer

Steven Maaswinkel 08-10-2019
  • Product gekocht

Bezwijkt niet onder druk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Etappe 1

Algemene score

8,0
Prima spinning bike. Frame bezwijkt niet omder druk van mijn 105 kilo staand op de trappers. Alleen displaytje werkt wisselvallig en slecht leesbaar. Maar voor deze prijscategorie is dat geen echt euvel.

Pluspunten

  • Stabiele trap
  • Versnellingsknop

Minpunten

  • Display

Reageer

Marco 07-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie moderne uitvoering, vooral stevig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Etappe 1

Algemene score

8,0
Product gekocht na beoordelingen op internet gelezen te hebben en product voldoet goed. Is zwaar en massief van uitvoering, makkelijk in elkaar te zetten en handzaam te verplaatsen door wieltjes eronder

Pluspunten

  • stevig
  • snel in elkaar te zetten

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Vdakkervincent 29-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wintermaatje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Etappe 1

Algemene score

10,0
Deze spinfiets gekocht om in de winter toch de nodige km’s te maken. Apparaat functioneert prima en erg makkelijk in gebruik. Monteren van de spinfiets was overigens een fluitje van een cent!

Pluspunten

  • Eenvoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews