Samsung HW-N950 - Reviews

Specificaties
Subwoofer
losse subwoofer
Bluetooth
bluetooth
Geluidsvermogen (gem.)
512 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 43 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung HW-N950 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bengels 06-02-2019

Bioscoop geluid in de woonkamer

Geschreven voor: Samsung HW-N950

Algemene score

10,0
Eind van het jaar deze soundbar gekocht als kerst cadeau voor mezelf. Ben er erg tevreden over en het geluid is echt top. Met name bij het kijken van series of films is het echt een enorme verbetering ten opzichte van het geluid van de TV zelf. Heel rijk aan hoge en lage tonen. Ben geen audiofiel overigens hoor, maar hoor meteen het verschil of de soundbar aanstaat of het geluid van de TV komt. Zou hem niet meer willen missen :).
Erg fijn dat de soundbar zichzelf in- en uitschakelt en dat je hem met de afstandsbediening van de tv (ook Samsung) en je telefoon kunt bedienen. Als Deezer gebruiker waardeer ik ook zeer dat ik gewoon "Flow" kan starten op de soundbar zelf zonder dat ik mijn telefoon met bluetooth moet verbinden. TuneIn voor het luisteren naar radio (of podcasts) is ook uitermate handig.

Pro's:
- Top geluid!
- Mooi design, ondanks flink formaat. Past perfect onder 55" TV. Er zitten ook beugels bij voor bevestiging aan de muur.
- Eenvoud in gebruik (met name met smartphone bediening).
- Streaming support incl. FLAC (o.a. met Deezer). Nu moet ik hier wel eerlijk in zijn dat ik het verschil niet hoor met hoge kwaliteit MP3. Met bijvoorbeeld BubbleUPnP app heb ik alle audio formaten kunnen streamen.
- Bluetooth met meerdere toestellen gaat prima (niet tegelijk natuurlijk).

Kritische noten:
- Muziekservices is gelimiteerd tot Deezer en TuneIn.
- Instellingen zijn er nauwelijks en je kunt niet alles met de SmartThings app instellen. Volume van de individuele speakers bijvoorbeeld moet op het apparaat zelf ingesteld worden op een heel klein schermpje.
- Time-out instellingen zijn niet aan te passen. Als je bijvoorbeeld even Netflix (of iets anders) op pauze zet gaat hij al na een minuutjes vanzelf uit. Je moet hem dan weer opnieuw instellen, wat niet moeilijk is maar gewoon irritant.
- Dolby Atmos ondersteuning klinkt goed … maar helaas ondersteund geen enkele Samsung TV het en zijn Samsung Blu Ray spelers die het ondersteunen vrijwel niet te krijgen. Maw: je hebt er vrij weinig profijt van). De Netflix app op de Samsung TV's ondersteunen dit overigens ook niet. Wil je dit gebruiken kun je beter een ander merk TV er bij nemen.
- Standaard geen standaards voor achter speakers meegeleverd.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

leike 30-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-N950

Algemene score

7,0
Mooi geluid vol en ruimtelijk. maar dit alleen met atmos via xbox. vbox ondersteund atmos bij netflix dus dat is mooi. Installeren is wel een ding dan wel contact dan weer niet. maar nu alles aan de gang. achterboxen missen soms wat volume. HDMI arc conectie met tv was na een dag al dood. Dit schijnt wel een dingetje te zijn bij samsung. Weinig reactie van samsung zelf. Misschien bij een van de volgende updates.

Pluspunten

  • Vol geluid en ruimtelijk
  • Atmos via xbox en netflix
  • volle bas
  • Weinig kabels nodig

Minpunten

  • installatie is wel even geduld hebben
  • HDMI Arc werkt niet meer na 1 dag

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Javier 30-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geluidssysteem to beat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-N950

Algemene score

10,0
Na vele positieve, soms lyrische, reviews te hebben gelezen op internet ben ik overgegaan tot aanschaf van dit product. Wat een beestachtig geluid komt er uit deze boxen. Met dolby atmos beleef je films als nooit tevoren. Ook de looks mogen er zijn, de soundbar is aanwezig, maar met zo'n fantastisch geluid mag dat ook wel!

Pluspunten

  • connectiviteit
  • kwalitatief zéér goed geluid

Minpunten

  • geen google home

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 10-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect geluid

Geschreven voor: Samsung HW-N950

Algemene score

8,0
De HW-N950 is Samsungs nieuwste soundbar, Het biedt Dolby Atmos-weergave en door het gebruik van draadloze dubbele speakers is deze soundbar onwaarschijnlijk makkelijk te installeren. Top-ervaring.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 10-02-2019

Prima Soundbar!!

Geschreven voor: Samsung HW-N950

Algemene score

8,0
Aansluiten ging makkelijk, goed geluid. Alleen werkt de ARC aansluiting niet. Wrs is mijn TV te oud. Dus een goede reden om op zoek te gaan naar een nieuwe Samsung TV (:-))
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

aabotje 09-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

soundbar samsung HW-N950

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-N950

Algemene score

8,0
Vandaag gekocht vanwege prachtige prijs kwaliteit van het product.
De tijd zal leren of hij echt zo goed is en eenvoudig te installeren zoals door iedereen gepromoot. Geluid nog uitsluitend van promotie. Nog geen eigen indruk dus beoordeling voorlopig op goed gezet

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

David 02-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Home cinema set dolby atmos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-N950

Algemene score

9,0
Lang verhaal kort, waanzinnig geluid. i.c.m samsung Oled tv gekocht. Synchronisatie met soundbar was simpel. Bas weergave en surround effect is top.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan 02-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bioscoop geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-N950

Algemene score

9,0
Mooi cinematic geluid tijdens het kijken van een film. Met een Dolby Atmos soundtrack komt de soundbar pas echt tot leven (zie demo's op website dolby.com

Pluspunten

  • Geluid

Minpunten

  • Calibratie (handmatig)

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

AMSNL 01-02-2019

Beleef geluid

Geschreven voor: Samsung HW-N950

Algemene score

8,0
Ik ben geen audiofiel en heb ook geen zin in 86000 verschillende afstandsbedieningen bovendien vind ik de meeste Home Cinema versterkers bakbeesten. Versterker in een rack plaatsen vind ik ook niks, in de praktijk is dat gewoon onhandig. Dus de Dolby Atmos Cinematic Soundbar HW-N950 is een mooi compromis die doet wat die belooft zonder dat je compleet verdwaalt in de bediening. Geluid bij films is fantastisch en ook stereo doet ie t prima, Radio, Cd's Mp3's Prima. Bluetooth wat minder maar over het Lan of de Wifi perfect. Alleen de Smartthings app moet nog erg veel aan verbetert worden en Legacy support, oudere Smart TV toestellen (heb een Samsung top model uit 2014 en diverse uit 2015 die niet worden ondersteund!)
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Erwin023 31-01-2019

Top apparaat

Geschreven voor: Samsung HW-N950

Algemene score

10,0
Mooi toestel, strak design. Alleen nog op zoek naar juiste plek sub. Voldoet aan mijn verwachtingen. Heerlijk draadloos allemaal. Kan het aanraden aan film.liefhebbers.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

COR 31-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SUPER DESIGN MET EEN SUPER GELUID

Geschreven voor: Samsung HW-N950

Algemene score

9,0
PERFECT GELUID MOOI DESIGN ECHT EEN AANRADER
ATMOS IS PERFECT WIL NIKS ANDERS MEER
PRIJS KWALITEITSVERHOUDING IS GOED

Pluspunten

  • PERFECT GELUID

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 31-01-2019

GEWELDIG GELUID EN DESIGN

Geschreven voor: Samsung HW-N950

Algemene score

10,0
Ben zeer tevereden over de Dolby Atmos Cinematic Soundbar HW-N950 geluid is overweldigend en een perfect design zoals we van Samsung gewend zijn.
Wil niets anders meer
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Koaka14 30-01-2019

Prachtig geluid bij YouTube concert clips

Geschreven voor: Samsung HW-N950

Algemene score

10,0
Heb mijn tv vervangen en wilde géén 5.1 cinema set meer maar een dolby atmos met rear atmos speakers. Gewoon hdmi aansluiten en subwoofer en rear speakers in het stopcontact. Werkt direct, verbinding is draadloos met soundbar. Luister maar eens naar gitaar van bv Mark Knopfler, echt heel tevreden.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jeroen M 30-01-2019

Super geluid !!!

Geschreven voor: Samsung HW-N950

Algemene score

10,0
Sinds vorige week ben ik in bezit van de Samsung HW - N950 Surround set !! Ben er erg tevreden over aansluiten ging perfect en probleemloos !! Een echte aanrader in combinatie met Samsung TV werkt het echt perfect !!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Martijn123 30-01-2019

Super Set

Geschreven voor: Samsung HW-N950

Algemene score

8,0
Vorige week gekocht en wat een geluid! Soundbar is helaas wel groter dan mijn tv, dus moet nog een nieuwe voor kopen. Aansluiten ging erg makkelijk.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

H. Fitz 29-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig vol bioscoopachtig geluid in 4K beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-N950

Algemene score

9,0
Een fantastische soundbar met veel klankkleur instellingen, vooral de youtube trailers in dolby atmos zijn ongeevenaard !! Een waanzinnig geluid ook tijdens de wedstrijd Feyenoord-Ajax, of je erbij bent. Zeer mooi ook het geluid door de hele kamer, Samsung maakt dit echt waar ! Een prachtig bezit

Pluspunten

  • zeer uitgebreid instelbaar
  • makkelijk te installeren op Samsung tv
  • net zo lbreed als 55 inch scherm

Minpunten

  • werkt niet met Sitecom mediaspeler

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kevin van Hout 29-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Atmos is helemaal fantastisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-N950

Algemene score

8,0
Het geluid is voor een soundbar ongelooflijk, vooral surround sporen klinken geweldig. De subwoofer zou beter mogen vindt ik. Soms is deze nogal te bombastisch moeilijk uit te leggen zou je zelf een keertje moeten horen. Het enige wat ik mis aan de soundbar is een balans regeling. Je kunt het geluid van links naar rechts niet regelen? Heb ik nergens iemand eerder over horen klagen maar ik vind dit wel erg raar. Hopelijk komt daar een update voor.

Pluspunten

  • Surround is geweldig
  • 4k passthrough
  • DTS-X
  • Dolby-Atmos

Minpunten

  • Geen balansregeling (links/rechts)
  • Subwoofer soms te aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MvBaren 28-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Soundbar

Geschreven voor: Samsung HW-N950

Algemene score

5,0
Geluid van de Soundbar is absoluut super. De achterspeakers vallen tegen en het apparaat schakelt zichzelf uit na 5 min. pauze wat niet uit te zetten lijkt.

Pluspunten

  • Mooi desing
  • Goede Bas

Minpunten

  • Achterspeakers geven nauwelijks geluid.
  • Apparaat schakelt uit na 5 min. pauze

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Daniël Hermans 28-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung HW-N950

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-N950

Algemene score

8,0
Wat een geweldige soundbar perfect geluid alleen kom er nu achter dat mijn tv geen dolby atmos ondersteund. Maar ook gewoon suround klinkt goed. Alleen jammer dat de achterste speakers niet harder kunnen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjaak3 28-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede soundbar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-N950

Algemene score

9,0
Goede soundbar voor een goede prijs met de cashback actie. Jammer dat Samsung geen dolby atmos ondersteund op zijn apparaten. Waarom dit is, is voor mij een vraagteken anders had ik zeker een goede bijpassende tv gekocht van samsung.

Pluspunten

  • Mooi geluid

Minpunten

  • Jammer dat atmos niet samen gaat met een samsungtv

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews