Heos HomeCinema HS2 zwart - Reviews

Specificaties
Subwoofer
losse subwoofer
Bluetooth
bluetooth
Type/soort
soundbar
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Heos HomeCinema HS2 zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fastt Frans 19-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heos Home cinema HS2, waaaaaaaaanzinnig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Heos HomeCinema HS2 zwart

Algemene score

10,0
Op zoek naar een soundbar, verkoper vroeg naar mijn wensen en nam de tijd om alles goed te vergelijken en te beluisteren .
Hierdoor goed geïnformeerd en vergeleken (met o.a. Sonos),
eindconclusie; Heos Home Cinema samen met twee Heos1 speakers een thuisbioscoop-geluid om een puntje aan te zuigen .

Pluspunten

  • bediening via smartPhone
  • veel uitbreidings mogelijkheden
  • losse speakers onafhankelijk music te beluisteren
  • mooi design, waanzinig geluid
  • draadloos

Minpunten

  • nog niet gevonden !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 27-09-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

heos soundbar

Geschreven voor: Heos HomeCinema HS2 zwart

Algemene score

1,0
kan sinds verhuizing niets meer met soundbar ,nl geen verbinding met telefoon terwijl de soundbar onjuiste wijze is aangesloten.

Minpunten

  • geen verbinding met smartfone

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

J.W. van der Meer 02-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

HEOS Soundbar met Subwoofer blijkt miskoop

Geschreven voor: Heos HomeCinema HS2 zwart

Algemene score

2,0
Eind april 2019 kocht ik bij Kamera Express op aanraden van een verkoper een HEOS soundbar, een HEOS subwoofer en 2e speakerbox (HEOS 3 MK2).
Volgens beterffende verkoper zou HEOS concurrent Sonos in kwaliteit overtreffen. Ook het gebruiksgemak zou prima zijn (plug and play). De 2e speaker is mij aangeraden om het geluid in mijn woonkamer te ondersteunen. Dit bleek niet het geval omdat het systeem om 2 extra speakers vraagt, een enkele extra speaker is zinloos.
We zijn nu 5 maanden verder en ik heb alleen maar problemen met HEOS ervaren. De installatie was veel complexer dan mij is voorgespiegeld. Verder is het HEOS systeem ontzettend instabiel; het valt regelmatig uit; de spraakgeluiden gaan regelmatig over in een soort, onverstaanbaar, gemompel; de verbinding met mijn smartphone wordt regelmatig verbroken, etc. etc. Dit geldt zowel voor de TV-ouput, voor Netflix als voor de tuner. Ik heb hier samen met mijn deskundige zoon (ICT-er) al heel wat uurtjes aan besteed. Wat we ook proberen, de euvels komen steeds weer terug! Onlangs heb ik nog een wifi booster aangeschaft, diverse aansluitkabels uitgeprobeerd, etc. Ook is er herhaald e-mail contact met Kamera Express geweest. Ook hun suggesties hebben tot niet geleid. Het systeem is nog steeds even instabiel. Ik ben nu zo ver om de hele handel in te pakken en ermee terug naar de winkel in Rotterdam te gaan (wat ik binnenkort ook beslist zal doen).

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Goed
Onvoldoende

Reageer

Lucille Ong A Lok 11-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Heos HomeCinema HS2 zwart

Algemene score

10,0
De Denon HS2 (2e generatie) heeft een heel mooi vol geluid. De mogelijkheden zij enorm.Ik heb het pas 2 dagen dus heb nog geen gebruik gemaakt van alle mogelijkheden. Het is makkelijk zelf aan te sluiten. Heb je geen ARC op je tv, dan sluit je het aan op je Next met een Optische kabel. Voor een nog mooier surround geluid kun je extra boxen aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R v Tilburg 13-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heos home cinemaset hs2

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Heos HomeCinema HS2 zwart

Algemene score

10,0
deze set vind ik het beste ivm de prijs en kwaliteit dan andere merken
meer ondersteuning wifi en bluetooth.
voor de gene die ook in overweging is, dit is geen verkeerde keuze.

Pluspunten

  • prijs
  • gemak
  • vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 17-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Home cinema set

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Heos HomeCinema HS2 zwart

Algemene score

8,0
Deze nu 2 weken geleden gekocht ,er zit een supergeluid in
Gebruiks vriendelijk en makelijk via de app van je telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nimma 024 11-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Klasse product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Heos HomeCinema HS2 zwart

Algemene score

10,0
Prijs kwaliteit verhouding is super. Aansluiten een fluitje van een cent met de meegeleverde bekabeling. Handig dat je direct via Spotify connect al je muziek kan streamen en ook erg fijn dat dit apparaat alle voice functies kan van Alexa,Google en Siri! Beste koop ook omdat je bij veel concurrenten de subwoofer er nog bij moet kopen.

Pluspunten

  • Airplay 2
  • Bluetooth
  • Werkt met HEOS app perfect
  • HDMI ACR, Optical en AUX

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rugnummer8 18-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

HEOS HomeCinema HS2 perfecte 2.1 oplossing

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Heos HomeCinema HS2 zwart

Algemene score

9,0
Enkele weken geleden de HEOS HomeCinema HS2 gekocht voor bij mijn nieuwe OLED TV. Was op zoek naar een Soundbar oplossing met goed geluid en eenvoudige installatie. De naam Denon kwam mij bekend voor en na een demo in de winkel was ik overtuigd van het geluid. De installatie en applicatie is eenvoudig in gebruik en het geluid vult de hele woonkamer, en dat voor een 2.1 oplossing. Ik ben tevreden!

Pluspunten

  • Strak design
  • Eenvoudig in gebruik
  • Airplay 2
  • Amazon Alexa (zodra ondersteuning NL)

Minpunten

  • Ontbreken Apple Music

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer