Samsung HW-MS550/XN Sound+ soundbar - Reviews

Specificaties
Bluetooth
bluetooth
Geluidsvermogen (gem.)
450 watt
Kleur(en)
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung HW-MS550/XN Sound+ soundbar op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

DHK 09-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie sound

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-MS550/XN Sound+ soundbar

Algemene score

9,0
Prima vervanging van oude audioset. Mooi geluid. Makkelijk bedienbaar. Lekker uitgebreide toepasbaarheid Goede aankoop! Voldoet volledig en meer aan onze verwachtingen.

Pluspunten

  • vormgeving
  • toepasbaarheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanS 07-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed geluid.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-MS550/XN Sound+ soundbar

Algemene score

8,0
Goed geluid, veel instellingsmogelijkheden, goede aanvulling op TV-geluid. Prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Makkelijk aan te sluiten
  • veel instelmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gaby 26-07-2018

Heel goed geluid

Geschreven voor: Samsung HW-MS550/XN Sound+ soundbar

Algemene score

10,0
Deze soundbar geeft een uitstekend geluid en dat zonder er nog boxen aan toe te voegen, ook de manier hoe je de soundbar kunt bedienen is goed en eenvoudig.
de aansluiting was eenvoudig.
Met SmartThings is het ook makkelijk zowel de tv,als de soundbar te bedienen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 24-07-2018

Verademing, eindelijk goed hoorbaar.

Geschreven voor: Samsung HW-MS550/XN Sound+ soundbar

Algemene score

10,0
Doordat wij (gepensioneerden) problemen hadden met het verstaan van de meeste tv-uitzendingen, hebben wij dit apparaat aangeschaft. Alle boxen de deur uit, radio te ontvangen via Ziggo. Ook de kleinkinderen genieten van het mooie geluid bij het afspelen van filmpjes.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Frank 17-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-MS550/XN Sound+ soundbar

Algemene score

8,0
Een prima ding om te hebben voor in de huiskamer / appartement. Je zult hem vrijwel nooit op het volledige volume nodig hebben, want zelfs op 70% kunnen de buren meegenieten (zo voelt het ten minste). Heeft ook bluetooth connectiviteit wat het een veelzijdig makkelijk te gebruiken product maakt!

Pluspunten

  • Goed geluid
  • prima prijs kwaliteit

Minpunten

  • geen out of the box surround

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel 13-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-MS550/XN Sound+ soundbar

Algemene score

8,0
Mooi design, simpel te installeren en te gebruiken met TV telefoon en PS4.
Ideale aanvulling in huis

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marcel 25-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-MS550/XN Sound+ soundbar

Algemene score

9,0
gemak ivm aansluiten, weinig snoeren,mooi geluid en mooi passend bij mij Samsung TV.
zeer duidelijke handleiding.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ad Spierings 22-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend prestatieniveau

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-MS550/XN Sound+ soundbar

Algemene score

8,0
Deze soundbar voldoet geheel aan de verwachtingen, heeft goede eigenschappen en geen een prima geluid. Dat alles natuurlijk in relatie tot de prijs die ervoor betaald moet worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Jacob 12-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi zuiver en vol geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-MS550/XN Sound+ soundbar

Algemene score

9,0
Voor bij de televisie voor een duidelijk beter geluid.
Aangesloten zeer eenvoudig en duidelijk.
Zeer tevreden over het geluid mooi vol en helder.

Pluspunten

  • Vol geluid
  • Makkelijk in bediening

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robert 08-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te installeren via de WIFI button.

Geschreven voor: Samsung HW-MS550/XN Sound+ soundbar

Algemene score

9,0
Prima geluid. Sluit naadloos aan op mijn Samsung TV. Slecht één afstandsbediening nodig voor KPN TV, Samsung TV en nu dus ook de soundbar.
Nu 1 week in gebruik en ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Een afstandsbediening voor alle apparatuur
  • Makkelijk te installeren

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ron 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede prijs/kwaliteits verhouding

Geschreven voor: Samsung HW-MS550/XN Sound+ soundbar

Algemene score

8,0
We waren of zoek naar een soundbar voor een redelijke prijs, hebben bij de Media Markt diverse soundbars geluisterd en deze kwam er qua geluid en mogelijkheden goed uit.
De aanschaf werd ook aantrekkelijk gemaakt door de actie van Samsung die bij aankoop van de soundbar twee achter speakers kado geeft, uiteraard wel weer online van alles invullen maar je moet er wat voor over hebben denk ik dan maar.

Pluspunten

  • super eenvoudige instalatie
  • Prijs/ kwaliteit verhouding prima

Minpunten

  • subwoofer hoor je slecht bij lager volume

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerrie 20-05-2018

prachtige geluidsinstallatie

Geschreven voor: Samsung HW-MS550/XN Sound+ soundbar

Algemene score

10,0
3 dagen terug gekocht. mooie afwerking maar vooral geluid. Ook mijn kinderen zijn enthousiast. Zal er veel van gebruik maken. Top!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Astrid 18-05-2018

Mooie vormgeving en heel mooi geluid

Geschreven voor: Samsung HW-MS550/XN Sound+ soundbar

Algemene score

8,0
Ik heb de soundbar ter vervanging van een cinema-set gekocht. Het geluid is mooi en vol. De soundbar heeft een ingebouwde subwoofer. Dat was de hoofdreden dat ik een soundbar heb gekocht zodat ik geen grote subwoofer meer heb en ook geen diverse draden heb lopen voor de boxen. 1 box voor een mooi geluid in de huiskamer.
De soundbar is mooi qua vorm. Wel vrij groot, maar past perfect onder de tv, ook van Samsung. Het voordeel vind ik dat je via Bluetooth muziek kan afspelen. Zo kan je de muziek van je telefoon of tablet ook makkelijk in huis laten klinken.
Kortom zeer tevreden over deze complete soundbar!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jaimy 09-05-2018

Geweldige Producten

Geschreven voor: Samsung HW-MS550/XN Sound+ soundbar

Algemene score

10,0
Ik geef Bijdeze De samsung producten een Dikke 10
We hebben een super vette Soundbar met top Geluid door de hele huiskamer Plus een ultra HD 4k curve TV Toppie toppie!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Dickus 12-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-MS550/XN Sound+ soundbar

Algemene score

10,0
De Sound+ Soundbar HW-MS550 van Samsung heeft veel mogelijkheden om in te stellen. Zo zijn er verschillende muziekstijlen waaruit je kan kiezen. Om via een Bluetooth apparaat muziek af te kunnen spelen heb je de multiroom app van Samsung nodig, waarmee je met een telefoon of tablet een prima afspeelapparaat hebt voor jou favoriete muziek. De Sound+ Soundbar HW-MS550 van Samsung is makkelijk instelbaar via de handleiding en de bijgeleverde afstandsbediening. Als je de soundbar éénmaal ingesteld hebt, kan je het volume verder regelen met de afstandsbediening van de tv of het aangesloten Bluetooth apparaat. Mijn televisie heb ik via een HDMI-kabel aangesloten, en over het gebruikersgemak hiervan ben ik zeer tevreden. Wanneer de tv aangezet wordt, dan gaat ook de Soundbar aan. Minpunt is dat de Soundbar best wel groot en zwaar is, zodat plaatsing wel een aandachtspuntje is.

Pluspunten

  • Mooi geluid
  • Veel instelmogelijkheden

Minpunten

  • Ontwerp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Famhoutman 04-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-MS550/XN Sound+ soundbar

Algemene score

10,0
De soundbar van Samsung is echt een verrijking van het televisie kijken en het radio luisteren.
Door het mooie diepe geluid en de zuivere bas is radio luisteren en een film kijken een waar genot.

Het aansluiten is een eitje, hij was binnen 5 minuten operationeel op onze smart tv van Sony, en de mediabox van Ziggo.
Het geluid is naar wens in te stellen met de bijgeleverde handleiding en makkelijke afstandsbediening. Geen gedoe.
Klein minpuntje hij is wel wat groot en lomp, hij is het beste te plaatsen achter de televisie. Wat wij ook heel fijn vinden is dat er geen irritant display bij is met lampjes die aanblijven en je storen tijdens het kijken van een film.

Ook kun je gebruik maken via een android van de multiroom af. Of je streamt rechtstreeks via je telefoon naar de soundbar via bluetooth.

Wij zijn content met deze aankoop, is zijn geld echt wel waard.

Pluspunten

  • Geluid
  • Instellingen

Minpunten

  • Beetje lomp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

CrienH 04-02-2018

Ideaal en mooi geluid

Geschreven voor: Samsung HW-MS550/XN Sound+ soundbar

Algemene score

10,0
Geweldige soundbar die precies doet wat hij moet doen. Nadat hij uitgepakt was, is hij met een paar simpele handelingen zo te koppelen met de televisie en de mediabox. De afstandbediening en handleiding zijn overduidelijk en makkelijk om mee te werken.

Dan het geluid... in een woord geweldig, de muziek wordt intenser en mooier door de zuivere bas en diepte. En de films en series die we kijken nemen je echt mee in de serie of film. Dit testen we natuurlijk wel eens door de soundbar uit te zetten en alleem het geluid van de televisie te gebruiken. Het geluid van onze televisie is niet slecht, maar met soundbar toch 10 keer beter en helderder.

Natuurlijk hebben we ook een minpunt,en dat is dat wij hem persoonlijk wel wat lomp vinden. Hierdoor moeten we hem achter de televisie zetten, maar dat doet niks af aan het geluid of gebruiksgemak.

Prima product!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer