Samsung HW-MS550/XN Sound+ soundbar - Reviews

Specificaties
Bluetooth
Ja
Totaal uitgangsvermogen
450 watt
Soundplate
Nee

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

DHK 09-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie sound

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima vervanging van oude audioset. Mooi geluid. Makkelijk bedienbaar. Lekker uitgebreide toepasbaarheid Goede aankoop! Voldoet volledig en meer aan onze verwachtingen.

Pluspunten

  • vormgeving
  • toepasbaarheid
Geschreven voor: Samsung HW-MS550/XN Sound+ soundbar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanS 07-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed geluid.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed geluid, veel instellingsmogelijkheden, goede aanvulling op TV-geluid. Prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Makkelijk aan te sluiten
  • veel instelmogelijkheden
Geschreven voor: Samsung HW-MS550/XN Sound+ soundbar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank 17-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een prima ding om te hebben voor in de huiskamer / appartement. Je zult hem vrijwel nooit op het volledige volume nodig hebben, want zelfs op 70% kunnen de buren meegenieten (zo voelt het ten minste). Heeft ook bluetooth connectiviteit wat het een veelzijdig makkelijk te gebruiken product maakt!

Pluspunten

  • Goed geluid
  • prima prijs kwaliteit

Minpunten

  • geen out of the box surround
Geschreven voor: Samsung HW-MS550/XN Sound+ soundbar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel 13-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi design, simpel te installeren en te gebruiken met TV telefoon en PS4.
Ideale aanvulling in huis
Geschreven voor: Samsung HW-MS550/XN Sound+ soundbar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marcel 25-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
gemak ivm aansluiten, weinig snoeren,mooi geluid en mooi passend bij mij Samsung TV.
zeer duidelijke handleiding.
Geschreven voor: Samsung HW-MS550/XN Sound+ soundbar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ad Spierings 22-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend prestatieniveau

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze soundbar voldoet geheel aan de verwachtingen, heeft goede eigenschappen en geen een prima geluid. Dat alles natuurlijk in relatie tot de prijs die ervoor betaald moet worden.
Geschreven voor: Samsung HW-MS550/XN Sound+ soundbar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Jacob 12-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi zuiver en vol geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor bij de televisie voor een duidelijk beter geluid.
Aangesloten zeer eenvoudig en duidelijk.
Zeer tevreden over het geluid mooi vol en helder.

Pluspunten

  • Vol geluid
  • Makkelijk in bediening

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Samsung HW-MS550/XN Sound+ soundbar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robert 08-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te installeren via de WIFI button.

Algemene score

9,0
Prima geluid. Sluit naadloos aan op mijn Samsung TV. Slecht één afstandsbediening nodig voor KPN TV, Samsung TV en nu dus ook de soundbar.
Nu 1 week in gebruik en ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Een afstandsbediening voor alle apparatuur
  • Makkelijk te installeren
Geschreven voor: Samsung HW-MS550/XN Sound+ soundbar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ron 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede prijs/kwaliteits verhouding

Algemene score

8,0
We waren of zoek naar een soundbar voor een redelijke prijs, hebben bij de Media Markt diverse soundbars geluisterd en deze kwam er qua geluid en mogelijkheden goed uit.
De aanschaf werd ook aantrekkelijk gemaakt door de actie van Samsung die bij aankoop van de soundbar twee achter speakers kado geeft, uiteraard wel weer online van alles invullen maar je moet er wat voor over hebben denk ik dan maar.

Pluspunten

  • super eenvoudige instalatie
  • Prijs/ kwaliteit verhouding prima

Minpunten

  • subwoofer hoor je slecht bij lager volume
Geschreven voor: Samsung HW-MS550/XN Sound+ soundbar

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dickus 12-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De Sound+ Soundbar HW-MS550 van Samsung heeft veel mogelijkheden om in te stellen. Zo zijn er verschillende muziekstijlen waaruit je kan kiezen. Om via een Bluetooth apparaat muziek af te kunnen spelen heb je de multiroom app van Samsung nodig, waarmee je met een telefoon of tablet een prima afspeelapparaat hebt voor jou favoriete muziek. De Sound+ Soundbar HW-MS550 van Samsung is makkelijk instelbaar via de handleiding en de bijgeleverde afstandsbediening. Als je de soundbar éénmaal ingesteld hebt, kan je het volume verder regelen met de afstandsbediening van de tv of het aangesloten Bluetooth apparaat. Mijn televisie heb ik via een HDMI-kabel aangesloten, en over het gebruikersgemak hiervan ben ik zeer tevreden. Wanneer de tv aangezet wordt, dan gaat ook de Soundbar aan. Minpunt is dat de Soundbar best wel groot en zwaar is, zodat plaatsing wel een aandachtspuntje is.

Pluspunten

  • Mooi geluid
  • Veel instelmogelijkheden

Minpunten

  • Ontwerp
Geschreven voor: Samsung HW-MS550/XN Sound+ soundbar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Famhoutman 04-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De soundbar van Samsung is echt een verrijking van het televisie kijken en het radio luisteren.
Door het mooie diepe geluid en de zuivere bas is radio luisteren en een film kijken een waar genot.

Het aansluiten is een eitje, hij was binnen 5 minuten operationeel op onze smart tv van Sony, en de mediabox van Ziggo.
Het geluid is naar wens in te stellen met de bijgeleverde handleiding en makkelijke afstandsbediening. Geen gedoe.
Klein minpuntje hij is wel wat groot en lomp, hij is het beste te plaatsen achter de televisie. Wat wij ook heel fijn vinden is dat er geen irritant display bij is met lampjes die aanblijven en je storen tijdens het kijken van een film.

Ook kun je gebruik maken via een android van de multiroom af. Of je streamt rechtstreeks via je telefoon naar de soundbar via bluetooth.

Wij zijn content met deze aankoop, is zijn geld echt wel waard.

Pluspunten

  • Geluid
  • Instellingen

Minpunten

  • Beetje lomp
Geschreven voor: Samsung HW-MS550/XN Sound+ soundbar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer