Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Sony HTCT800

9,0 Lees 60 reviews
Sony HTCT800 Best Reviewed feb 2018

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Soundbars

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 60 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lidy -Bonte 02-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot beeld ,zeer scherp gewoon top.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze in Twello gekocht bij Expert
Zeer goede voorlichting gekregen .
Ben zeer tevreden met deze tv en soundbar .
bijde van Sony .
Kan hem iedereen aanraden .
Geschreven voor: Sony HTCT800

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jerry 15-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zalig dolby surroundgeluid zelfs als hij stiller staat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit toestel gekocht na een grondige uitleg en demonstratie van de gemotiveerde vriendelijke verkoper. Het is een super goede geluidsweergave

Pluspunten

  • Compact
  • Mooi
Geschreven voor: Sony HTCT800

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J . van Etten 19-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi geluid en veel mogelijkheden .

Algemene score

9,0
Ik vond het geluid op mijn nieuwe tv onvoldoende en ging daarom op zoek naar een goede soundbar voor een prijs van maximaal € 450,00 euro .
In de winkel verschillende merken beluisterd en bekeken en deze Sony had naar mijn mening het beste geluid en ook nog eens veel mogelijkheden met onder andere 4 HDMI aansluitingen , WiFi , Bluetooth , ingebouwde chromecast en meer .
Thuis aangesloten op de tv en wat een verschil maakt dat met het tv geluid !!
Helder en duidelijk geluid en vooral bij film als ik hem in de movie modus zet prachtige tonen met diepe bas uit de subwoofer .
Prima apparaat voor een redelijke prijs , waarom zou je dan een duurdere kopen ?

Pluspunten

  • Prima geluid .
  • Mogelijkheden en aansluitingen .
Geschreven voor: Sony HTCT800

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jannick 08-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke soundbar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteit echt een topper!
Geen enkel minpuntje tot dusver, aangesloten via hdmi en werkt heerlijk.
Installatie verliep ook redelijk vlot.
Aanrader!

Pluspunten

  • Geluid
  • Design
  • Installatie

Minpunten

  • Nog niet tegengekomen
Geschreven voor: Sony HTCT800

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rado 02-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastic Sony HTCT 800

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede spelen leuk voor oren.
Speel in game ook fijne. Makkelijk installatie.
Erg positieve ,perfect 👌

Pluspunten

  • Makkelijk installatie
  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Niet gevonden
Geschreven voor: Sony HTCT800

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri C. 02-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne bediening, makkelijke installatie, geweldig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben bij de BCC in mijn stad geweest. Ik heb daar gekeken naar een betaalbare Soundbar met goed geluid. Toevallig heb ik veel producten van Sony, dus de samenwerking tussen alle apparaten is echt geweldig. De soundbar was gemakkelijk te installeren en je kan eigenlijk meteen je favoriete muziek via Spotify of dergelijken streamen of switchen naar de TV om je lievelingsfilm met geweldig geluid te kijken. Ik ben erg blij met deze soundbar, naast de afstandsbediening die je erbij krijgt heb je ook nog de mogelijkheid om op de soundbar zelf het volume enzovoort te regelen. Top apparaat!

Pluspunten

  • Geluid
  • Interactie andere Sony producten
  • Bedieningsgemak
  • Strak design
Geschreven voor: Sony HTCT800

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 01-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte klank

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De HTCT800 voldoet perfect aan de voorgestelde verwachtingen, eenvoudige installatie en een zeer goede prijs kwaliteitsverhouding. Heel het gezin geniet nu van een zeer goede muziek en film klank kwaliteit.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • snelle installatie
  • zeer goede klank

Minpunten

  • extra afstandbediening
Geschreven voor: Sony HTCT800

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Paul 01-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Soundbar Sony

Algemene score

8,0
Werkelijk fantastisch product. Geen geklooi meer met draden.
De prijs komt overeen met wat kan worden verwacht. Héél content met deze Sony ht-ct 800 soundbar !

Pluspunten

  • Geluid
  • Design

Minpunten

  • Niet kunnen ontdekken
Geschreven voor: Sony HTCT800

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Adil 31-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooigeluid

Algemene score

8,0
Deze Sony soundbar heeft een strak design met een mooie grill, met een kraakhelder geluid. Goede midden en hoge tonen. De subwoofer blaast een goede bass, maar niet zo goed als die van de Magnat sbw250. De bass daarvan kon je echt voelen, maar in tegenstelling van de Sony ontbreekt het de hoge tonen. Je kunt wel in de instellingen van de Sony wat aanpassen en al bij al klinkt het goed bij films, muziek en bij het gamen. De aansluiting ging vlot alleen is de plaatsing van de aansluiting niet zo handig als je het tegen de muur gaat hangen. Je krijgt er 2 setjes van voetjes bij, 1 setje voor op de kast en 1 setje om te hangen. Als je gaat ophangen is het niet mooi plat tegen de muur door de voetjes. Beetje spijtig. Streaming werkt perfect en is een zaligheid om te hebben als je veel naar muziek luistert. Bluetooth is ook in orde, je kunt er zelfs een bluetooth headset mee koppelen zodat je van je films, enz. kan genieten terwijl moeder de vrouw in haar bed ligt te slapen.

Pluspunten

  • Geluid
  • Design
  • Streaming
  • Afstandsbediening
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Tegen de muur niet zo plat zoals ik dacht
  • aansluitingen kon beter
Geschreven voor: Sony HTCT800

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rik 28-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sony HTCT800

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel blij met de aanwinst van deze soundbar,films en muziek is genieten,mooi volle bass,voor een kamer van ongeveer 40 vierkante meter is deze goed geschikt
Geschreven voor: Sony HTCT800

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ab Borkent 28-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Verhelderend geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na verschillende merken soundbars te hebben geprobeerd ben ik op aanraden van een kennis bij de Sony HTCT 800 aangekomen. Het is een apparaat dat een bijzondere heldere weergaven van zowel muziek als spraak heeft. Aansluiten is een fluitje van een (euro)cent, subwoofer geeft een prachtig warm en diep geluid, het is werkelijk een belevenis. Mogelijkheden voor het aansluiten via HDMI zijn prima (3 x) Sub is draadloos en werkt verbluffend goed. Dit apparaat is echt een aanrader.

Pluspunten

  • Kwaliteit geluid
  • aansluitmogelijkheden
  • installatie van het geheel
  • helderheid spraak en geluid
  • instel mogelijkheden

Minpunten

  • GEEN !!!
Geschreven voor: Sony HTCT800

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal.d 28-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super soundbar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Product is gebruiks vriendelijk.zeer makkelijk in te stellen.
Vormgeving is zeer mooi en vakt bijna niet op inder de tv

Pluspunten

  • Geluid is goed na instellen
  • Prijs,kwaliteit is ook goed

Minpunten

  • Subwoofer mocht wat meer instelbaar zijn
  • Woofer hoor je niet meer bij muziek hard zetten
Geschreven voor: Sony HTCT800

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin 27-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ben er heel blij mee, wat een geweldig geluid .
Met de speciale app is Spotify makkelijk te verbinden met de soundbar en kan je genieten van het fantastische geluid.

Pluspunten

  • Prachtig geluid
  • Makkelijk aan te sluiten

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Sony HTCT800

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

j.voorthuis 25-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot scherm Sony KD49XE9005

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Helaas is de 0led tv te groot voor mijn huiskamer. Ik blijf dat de mooiste TV vinden die er op dit moment te koop is. Maar helaas Ik ben niet alleen en.... ben er achter gekomen dat vrouwen in het algemeen neigen naar een kleinere TV. Ik heb daarna alle alternatieven tegenover elkaar gezet in de 49 inch reeks. Ten opzichte van de concurrentie sprong deze TV er voor mij onmiddellijk uit. Aangezien ik grafisch ontwerper ben en dagelijks met beeld en kleuren werk ben ik waarschijnlijk kritischer dan de gemiddelde kijker. Na mijn oled teleurstelling ben ik alleen maar enthousiaster over mijn keuze geworden.

Pluspunten

  • Prachtige kleuren. Ook mooie zwarttonen.
  • soundbar heel erg goed.
Geschreven voor: Sony HTCT800

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PIM 25-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie soundbar makkelijk aan te sluiten.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze soundbar onlangs gekocht via bol.com. Hem keurig netjes de andere dag ontvangen. Hij was zeer makkelijk aan te sluiten. Wij hebben wel een andere optische kabel gebruikt als de meegeleverde in de doos. Mooi geluid ook van de tv.

Pluspunten

  • Makkelijk aan te sluiten
  • Makkelijk te bedienen
Geschreven voor: Sony HTCT800

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Visser 25-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Perfect geluid goede klanken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een mooi disign en zit super geluid in is zeker aan te raden! Kwa prijs kwaliteit is die goed!

Pluspunten

  • Het geluid hoge en lage tonen
  • Goed af te stellen
  • Goed ophang systeem erbij

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Sony HTCT800

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grigor 25-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie design luidsprekers

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Proper geluid ,en een moie disign .
En veel ansluiting optiest : usb, hdmi aux ... hoge kwaliteit. goedkope toestelen voor een van de beste kwaliteit

Pluspunten

  • Usb blouwtot hdmi ....

Minpunten

  • Geen equalizer
Geschreven voor: Sony HTCT800

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cleem 19-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

helder geluid, ook bij hoger volume en heerlijke bas

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit product voldoet geheel aan mijn verwachtingen; helder geluid, mooie diepe bas, films krijgen een extra dimensie, muziek (bijvoorbeeld spotify) klinkt geweldig en last but not least het tv-geluid wordt stukken beter.

Pluspunten

  • goede prijs
  • goede kwaliteit

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Sony HTCT800

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Novahuizen 19-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel, simpel en goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Als altijd snelle levering. In prijsklasse de meest complete soundbar qua mogelijkheden.
Vlot te installeren. Vol en goed geluid .

Pluspunten

  • Incluis chromecast
Geschreven voor: Sony HTCT800

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kris 19-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig geluid en de juiste aansluitingen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel fijn product, diverse soundbars geprobeerd maar allemaal terug gebracht. Met dit model ben ik erg blij. Door middel van de diverse HDMI poorten kun je alle apparaten koppelen. Spotify Online mogelijkheid is ook erg gemakkelijk.

Pluspunten

  • Heerlijke bass uit de subwoofer
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Veel mogelijkheden randapparatuur
  • Design (liggend)
  • Audio Return Channel + HDMI-CEC

Minpunten

  • Design niet mooi om aan de muur te bevestigen
Geschreven voor: Sony HTCT800

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews