Samsung HW-J7501R - Reviews

Specificaties
Bluetooth
Ja
Totaal uitgangsvermogen
320 watt
Actieve subwoofer
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan 17-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Erg goed geluid

Algemene score

9,0
Uitstekende keus geweldig geluid mooi design sub woofer geeft veel extra bas curved model past keurig onder de tv een echte aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hennie 18-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Samsung soundbar hw-j7501r

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie soundbar past prima bij mijn Samsung tv
Het geluid is boven verwachting
Ik zou deze soundbar zeker aanraden

Pluspunten

  • Prima geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

mossel 02-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooie vorm bij de tv

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooie strakke vorm past perfekt bij de tv,top,goede geluids kwaliteit.makkelijk te monteren,goede aanbevling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jessy 31-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design en prachtig geluid

Algemene score

9,0
De soundbar heb ik in combinatie met een samsung curved tv gekocht. Het ziet er buitengewoon chic uit en ik ben erg onder de indruk van de prestaties van deze soundbar.
Je kan hem afstellen op jouw voorkeuren en ook de bass en woofer zijn in te stellen. Mooi helder geluid.
Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Voorkeuren instelbaar
  • Helder geluid

Minpunten

  • Design (alleen) geschikt voor curved tv's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

remco 10-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooi design en past mooi bij de tv curved

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
redelijk tot goed geluid. Ben tevreden. Ik ben dure geluidsapperatuur gewend dus dit valt zeker niet tegen. Zou hem aanraden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan de Jager 02-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Samen met ons Curve TV (55)van Samsung een Topper!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een fijne sound is uiteindelijk waar het om gaat, en dat kan u echt verwachten met deze aankoop, of als u het van plan bent om het te gaan kopen, wij hebben alle andere soundbars van andere merken beluisterd en de doorslag gaf vooral het design de doorslag en toch ook het geluid, voor de sound waren er met duudere en niet bijpassende soundbars geen verschil, dus als u gaat kiezen,dit is mijn eerlijke menig!

Pluspunten

  • Wifi
  • bluetooth
  • optische kabel geluid

Minpunten

  • Zilver word stoffig ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 27-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

soundbar 7501

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi design past perfect, draadloos aan te sluiten, mooi geluid maar jammer dat hij niet aan de tv te bevestigen is

Pluspunten

  • mooi design
  • draadloos
  • mooi geluid

Minpunten

  • niet aan tv te bevestigen
  • moet voor de voet geplaatst worden

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Robert 17-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Wat een sublime geluids kwaliteit in combinatie met TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze soundbar is van sublime kwaliteit in zowel geluid als uitvoering en design. Met een Samsung UE49KU6100WXXN 49 inch curved TV geeft dit een subliem kijk plezier of het naast je in de huiskamer gebeurt .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer