Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism green - Reviews

Specificaties
Display
6.4 inch scherm
Opslag
128 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 10 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 100 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism green op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frank Verschuur 19-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel nieuwe snufjes en een te gekke camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

5,0
Voor hetgeen ik er mee moet doen is tie te gek. Hij is lichter en de foto's zijn scherper dan ode foto's zijn scherper en beter. Dankzij deze s10 ben ik van mening dat ik nooit meer een ander wil

Pluspunten

  • Camera
  • Gewicht

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeffrey 17-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak design, Premium bouw kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen omdat ik toe was aan een nieuwe/grotere telefoon. Ik heb vele Samsung telefoons in mijn bezit gehad, maar dit is toch wel echt de beste tot nu toe. De in-screen fingerprint scanner is verbazingwekkend snel, ik heb dezelfde duim een aantal keer erin ge-mapped. Zodat hij mijn vinger sneller zou herkennen.

De Galaxy S10+ is dan ook zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • In-screen fingerprint scanner
  • Meerdere camera's
  • Stevige bouwkwaliteit
  • Mooi design

Minpunten

  • Bixby
  • Veel pre-installed apps

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 15-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik ben helen maal tevreden met de s10+ mooi groot scherm en super helder scherm en nog steeds vind ik samsung de beste mobiel die der is
Kwa menu ook makkelijk en alles goed te vinden

Pluspunten

  • Mooi
  • Groot scherm
  • Makkelijk menu
  • Licht goed in de hand

Minpunten

  • Zit wel een prijskaartje aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jochem 22-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

samsung S10+

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Geweldige telefoon zeer snel en uitzonderlijk mooi scherm en geluid accu gaat zeet lang mee toestel is zeer slank en dun

Pluspunten

  • beeldkwaliteit
  • accuduur

Minpunten

  • zijn er niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 22-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Waardige opvolger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
Geweldig toestel, maakt nog betere foto's dan de S8 plus.
Licht goed in de hand, batterijduur absoluut acceptabel bij veelvuldig gebruik.
Erg blij mee.

Pluspunten

  • Camera
  • Snelheid

Minpunten

  • Erg glad

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Miranda 22-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Samsung s10 plus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Mooie, niet al te dikke telefoon.
Groot scherm alleen jammer dat de camera rechts boven in het scherm blijft staan. Deze zou verborgen moeten zijn en pas bij het gebruik van de camera tevoorschijn moeten komen.
Telefoon is zeer fijn in het gebruik . Gebruik al jaren Samsung dus ben trouwe en zeer tevreden gebruiker.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Camera voorkant zichtbaar in scherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Prashanth GL 21-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Just mind blowing and awesome !!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Completely worthy of 10th anniversary of Samsung. I am very satisfied with this device. Only thing I miss is the notification led which I hope Samsung fixes it with any alternative. Other than this I am very proud to own this expensive
piece of hardware

Pluspunten

  • Camera
  • Software responsiveness

Minpunten

  • Notification led missing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 21-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

5,0
Kwaliteitstoestel. Goede materialen en een prachtig scherm. Ondanks kort in bezit zeer tevreden ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aysu 21-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie telefoon, sneller,opent snel,accu langmee.dus goeie -

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
niet te duur,mooie vorm,leuk ermee te chatten,googlen,film kijken spel spelen,dus van alles te doen.

Pluspunten

  • accu lang mee
  • groot

Minpunten

  • breekbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ceasar 21-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

S10+ Review

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Dit is de meest volledige smartphone op aarde, die wereldwijd verkocht wordt.
De accuduur is geweldig. Het scherm is een fantastische Amoled scherm van Samsung hun eigen fabrieken. De camera is op een goede plek geplaatst in veel apps lijkt het als een notificatie. Vooral als je de nachtmodus gebruikt en een donkere achtergrond. Ik beveel dit product aan omdat het compleet is.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Pieter 21-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

snelle telefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
Goed product kwalitatief erg goed met de prijs mogelijkheden zijn groot. Erg aan te raden deze telefoon.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

BECevat 21-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie telefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Altijd al zeer tevreden over Samsung. Ook dit toestel ziet er erg goed uit. Mooie foto kwaliteit. Lekker snel in gebruik. En de vingerprintscan op het scherm is echt geweldig.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Lekker dun
  • Goeie foto's
  • Doet lang met de batterij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luca 21-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
Zeer goede kwaliteit beeld. Stereo speakers netjes verwerkt i het scherm. Lichte aanrakings problemen. I r8 8/8

Pluspunten

  • Scherm
  • Geluid

Minpunten

  • Gevoelig beeldscherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kelly passage 21-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, veel opslag

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik heb de Samsung S10+ gepreorderd. Zojuist binnen gekregen en ben er heel blij mee! Ziet er netjes uit en zal zeker aan de volwachtingen gaan voldoen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Roguhanta 21-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Best

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

5,0
Food phpmr jskjsdjd dnsjsjsjjzjxsjs z zjdeiwicjf bes give me my eabuds scammer nowwwt erger annoying review jou

Pluspunten

  • Best iPhone ever
  • Food camera

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rless 20-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot helder scherm, Mooi afgewerkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
Mooi groot helder scherm, fijne bediening. Toestel is heel mooi afgewerkt met mooie aspecten. Zou mensen deze telefoon zeker aan raden als ze op zoek zijn naar een nieuwe telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Robin 20-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi toestel S10+

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Dit toestel ziet er goed uit en de mogelijkheden zijn enorm en zeer vriendelijk in gebruik. De accuduur is prima kan er bijna 2 dagen mee doen en de locatie & bluetooth staan de hele dag aan.

Pluspunten

  • Accu
  • Camera

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sherryy 20-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote scherm, mooie camera, mooie formaat, stevige glas

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat mijn vorige telefoons ook Samsung waren en ik graag bij Samsung wilt blijven, maar ook wegens de vele opties van de camera's en de mooie besturing van de telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 20-03-2019
  • Product gekocht

Eindelijk vingerscan op scherm. schitterende camera.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Fijne telefoon goede camera met groothoeklens.
Service dat er standaard een screenprotector gemonteerd is.
Werkt zelfde als 8+, dus niet opnieuw wennen.
Heb de telefoon nog maar kort in gebruik, maar kan niets negatiefs melden.

Pluspunten

  • Vingerscan op scherm
  • standaard geleverd met screenprotector

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Liesbeth Mosallam 20-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Fantastisch helder, groot scherm.. zeer gebruiksvriendelijk.. geweldig toestel, zoals te verwachten van Samsung.. héél blij mee..

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Groot scherm
  • Gebruiksvriendelijk
  • Batterij gaat lang mee
  • Genoeg opslagruimte

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews