Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black - Reviews

Specificaties
Display
6.4 inch scherm
Opslag
128 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 9 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 107 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frank Verschuur 19-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel nieuwe snufjes en een te gekke camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

5,0
Voor hetgeen ik er mee moet doen is tie te gek. Hij is lichter en de foto's zijn scherper dan ode foto's zijn scherper en beter. Dankzij deze s10 ben ik van mening dat ik nooit meer een ander wil

Pluspunten

  • Camera
  • Gewicht

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeffrey 17-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak design, Premium bouw kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen omdat ik toe was aan een nieuwe/grotere telefoon. Ik heb vele Samsung telefoons in mijn bezit gehad, maar dit is toch wel echt de beste tot nu toe. De in-screen fingerprint scanner is verbazingwekkend snel, ik heb dezelfde duim een aantal keer erin ge-mapped. Zodat hij mijn vinger sneller zou herkennen.

De Galaxy S10+ is dan ook zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • In-screen fingerprint scanner
  • Meerdere camera's
  • Stevige bouwkwaliteit
  • Mooi design

Minpunten

  • Bixby
  • Veel pre-installed apps

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 15-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik ben helen maal tevreden met de s10+ mooi groot scherm en super helder scherm en nog steeds vind ik samsung de beste mobiel die der is
Kwa menu ook makkelijk en alles goed te vinden

Pluspunten

  • Mooi
  • Groot scherm
  • Makkelijk menu
  • Licht goed in de hand

Minpunten

  • Zit wel een prijskaartje aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A.K. 23-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Ik ben van een iPhone 6+ overgegaan naar de Samsung S10+. Ik wilde een telefoon waar ik veel meer uit kon halen. En dit toestel maakt het leven makkelijker en leuker! Super scherpe camera, grote geheugen en het perfecte maatje voor alledaagse dingen om te doen.

Pluspunten

  • grote scherm
  • veel geheugen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WINTER 23-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super scherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Super snelle telefoon met goede camera. De zoom functie met filmen en fotografie is heel erg scherp. Ik gebruik hem in combinatie met de DJI-go gimbal voor een professioneel stabiel beeld.

Pluspunten

  • Camera
  • Beeldscherm

Minpunten

  • Groot, past niet goed in broekzak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

darek 23-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
deze telefoon heb veel mogelijkheden,groot scherm goede kwaliteit van camera.
Reageert goed op je vingers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJvdAa 23-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige telefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
De meeste mensen weten wat ze kunnen verwachten wanneer ze deze telefoon bestellen. Dus ik wil het in de beoordeling kort houden.

Het scherm en geluid zijn echt geweldig, het lukt prima om hier goed een video op te kijken. Daarnaast werkt de telefoon zeer snel en werkt de vingerafdrukscanner ook erg goed. De batterij lijkt ook goed mee te gaan. Maar hij wordt bij mij in de auto opgeladen, dus dit geeft een vertekend beeld. De camera heb ik nog niet voldoende gebruikt, maar de groothoek lens is echt een geweldige aanvulling voor mij. Ik ben vaak foto's aan het maken voor werk in kleine hoekjes, dit werkt perfect daarbij.

Hij voelt ook heel degelijk aan, hij is zeer mooi en na een tijdje viel voor mij het gat in het scherm niet meer op.

Wat ik wel mis op deze telefoon is het ledlampje bij een bericht, ze hadden hiervoor bijvoorbeeld de edgelighting van de dubbele voorcamera module kunnen gebruiken.

Ook vind ik hem erg glad, ik heb dit opgelost door een Dbrand sticker overheen te plakken.

Pluspunten

  • Scherm
  • Geluid
  • Camera's
  • Design

Minpunten

  • Toestel is zeer glad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArT 23-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

S10+ black

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Wat een geweldig toestel. Beeld kwaliteit is formidabel. Ook erg blij met de 128GB en de uitbreiding met een SD kaart. De snelheid is top alsmede de kwaliteit van de foto's en films. Mooi paradepaardje.

Pluspunten

  • beeldkwaliteit
  • extra geheugen middels sd kaart
  • 3 camera

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenkvdVen 23-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi toestel goed handtrbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
heb er even op moeten wachten maar het is het allemaal waard.
mooi toestel heldere foto`s
snel veel ruimte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anne 23-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snelheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Fijn toestel ben van iPhone terug gestapt op deze. Zou geen iPhone weer nemen. Toestel is duidelijk mooie heldere kleuren. Foto's krijg je scherp beeld maakt niet uit welke stand je neemt.

Minpunten

  • Je kunt niet altijd scherm groot maken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jochem 22-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

samsung S10+

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Geweldige telefoon zeer snel en uitzonderlijk mooi scherm en geluid accu gaat zeet lang mee toestel is zeer slank en dun

Pluspunten

  • beeldkwaliteit
  • accuduur

Minpunten

  • zijn er niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 22-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Waardige opvolger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
Geweldig toestel, maakt nog betere foto's dan de S8 plus.
Licht goed in de hand, batterijduur absoluut acceptabel bij veelvuldig gebruik.
Erg blij mee.

Pluspunten

  • Camera
  • Snelheid

Minpunten

  • Erg glad

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Miranda 22-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Samsung s10 plus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Mooie, niet al te dikke telefoon.
Groot scherm alleen jammer dat de camera rechts boven in het scherm blijft staan. Deze zou verborgen moeten zijn en pas bij het gebruik van de camera tevoorschijn moeten komen.
Telefoon is zeer fijn in het gebruik . Gebruik al jaren Samsung dus ben trouwe en zeer tevreden gebruiker.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Camera voorkant zichtbaar in scherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Prashanth GL 21-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Just mind blowing and awesome !!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Completely worthy of 10th anniversary of Samsung. I am very satisfied with this device. Only thing I miss is the notification led which I hope Samsung fixes it with any alternative. Other than this I am very proud to own this expensive
piece of hardware

Pluspunten

  • Camera
  • Software responsiveness

Minpunten

  • Notification led missing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 21-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

5,0
Kwaliteitstoestel. Goede materialen en een prachtig scherm. Ondanks kort in bezit zeer tevreden ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aysu 21-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie telefoon, sneller,opent snel,accu langmee.dus goeie -

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
niet te duur,mooie vorm,leuk ermee te chatten,googlen,film kijken spel spelen,dus van alles te doen.

Pluspunten

  • accu lang mee
  • groot

Minpunten

  • breekbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ceasar 21-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

S10+ Review

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Dit is de meest volledige smartphone op aarde, die wereldwijd verkocht wordt.
De accuduur is geweldig. Het scherm is een fantastische Amoled scherm van Samsung hun eigen fabrieken. De camera is op een goede plek geplaatst in veel apps lijkt het als een notificatie. Vooral als je de nachtmodus gebruikt en een donkere achtergrond. Ik beveel dit product aan omdat het compleet is.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Pieter 21-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

snelle telefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
Goed product kwalitatief erg goed met de prijs mogelijkheden zijn groot. Erg aan te raden deze telefoon.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

BECevat 21-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie telefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Altijd al zeer tevreden over Samsung. Ook dit toestel ziet er erg goed uit. Mooie foto kwaliteit. Lekker snel in gebruik. En de vingerprintscan op het scherm is echt geweldig.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Lekker dun
  • Goeie foto's
  • Doet lang met de batterij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luca 21-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
Zeer goede kwaliteit beeld. Stereo speakers netjes verwerkt i het scherm. Lichte aanrakings problemen. I r8 8/8

Pluspunten

  • Scherm
  • Geluid

Minpunten

  • Gevoelig beeldscherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews