Samsung Galaxy A6 goud / (dualsim) - Reviews

Specificaties
Display
5.6 inch scherm
Besturingssysteem
Android 8.0
Dual SIM
Ja
Bekijk 6 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A6 goud / (dualsim) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bert2004 16-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top budget mobieltje voor dochter

Geschreven voor: Samsung Galaxy A6 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Top telefoontje en nu tot 23 sept met 50 Euro cashback zeer aantrekkelijk geprijsd.
Wat kan ik erover zeggen. Heeft veel opties die de duurdere vlaggenschepen ook hebben, zoals vingerprint en gezichtsherkening. Foto’s in vergelijking met mijn Samsung S8 gewoon goed te noemen voor deze prijsklasse.

Pluspunten

  • Beeldscherm
  • Snelheid
  • Redelijke accuduur
  • Vingerprint
  • Gezichtsherkening

Minpunten

  • Kort laadsnoertje
  • Geen draadloos laden
  • Laad niet snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

107mb 05-12-2018

Een gemiddelde telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A6 goud / (dualsim)

Algemene score

6,0
Ik gebruik de A6 zakelijk. Het formaat is fijn, alsmede de accuduur. Ook is de afleesbaarheid van het scherm dik in order. Ik heb echter wel een aantal bezwaren:
- het scherm heeft een matige resolutie. Ik had liever een LCD met full HD gezien ipv dit AMOLED scherm.
- Er is geen always on display. Mail of SMS krijg ik een ping te horen, verder geen enkele notificatie op het scherm. Een super misser!
- geen notificatieled.
- google assistant is alleen te starten op een ontgrendeld toestel, en dan ook alleen op het startscherm.

Volgens mij zijn er voor dit bedrag veel betere alternatieven.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jacob 13-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede accu en mooi scherm

Geschreven voor: Samsung Galaxy A6 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
na twijffel toch maar weer samsung dual sim en mn oude J1 van 2016 doet het ook nog steeds maar deze weer snel veeeel meer geheugen en veeeel scherper beeld

Pluspunten

  • beeld
  • accu
  • snel

Minpunten

  • overzetten heb ik verkeerd gedaan geen uitleg

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
bert2004 01-10-2018

Geachte,

Overzetten zeer makkelijk van Samsung naar Samsung door middel van Samsung smart switch.
Makkelijker kan niet en het wijst zich vanzelf door de vriendelijke interface van het programma.
Werklijk alles wordt overgezet en ook kan je dingen weglaten die je niet overgezet wilt hebben.

Reageer

Anoniem 05-06-2018

Geweldig!!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A6 goud / (dualsim)

Algemene score

10,0
Deze telefoon ziet er mooi uit en kan wel tegen een stootje.
Het heeft een zeer goeie camera en beeld kwaliteit.
Hoewel ik veel op mijn telefoon zit, kan de telefoon wel 1/2 dagen mee.
32 GB opslag vind ik niet zo weinig, maar je kan ook altijd extra bijkopen.
De telefoon is redelijk snel voor deze prijs, kortom, dit is de perfecte telefoon voor deze prijs!! Ben er zeer tevreden mee en ik raad je deze telefoon zeker aan als je niet een te dure telefoon wilt. Ga zo door Samsung!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Thieu van der Wolf 02-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mobiel op maat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy A6 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Zocht een smartphone die voor mij als oudere geschikt was voor de doelstellingen voor gebruik.
Gemakkelijk in gebruil en voorzien van alle functies die ik nodig heb. Scherm goed leesbaar. Overdracht van gegevens redelijk gemakkelijk. Handzaam apparaat

Pluspunten

  • helder scherm
  • eeenvoudige overdracht van oud naar nieuw

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjolijn 26-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettig toestel met groot duidelijk scherm.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy A6 32 GB / goud / (dualsim)

Algemene score

9,0
Ik heb dit toestel nog maar net in huis. Het bevalt meteen goed. Makkelijke bediening, heel scherp beeld. Ik moet nog wel van alles uitvinden, maar tot nu toe heel fijn en veel extra's.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • scherpe foto's

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 17-01-2019

Geweldige telefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A6 goud / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik vind dit de meest geweldige telefoon die ik ooit heb gehad voor kinderen en ouderen of gewoon voor een alledaagse gebruiker is deze telefoon perfect
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jos van Haaren 20-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy A6 32 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Net gekocht en laten installeren. Overzetten van de oude gegevens was niet zo makkelijk.
Ligt lekker in de hand, navigatie makkelijk.

Pluspunten

  • Mooi toestel

Minpunten

  • Geen tot nu toe

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Verlinde 14-12-2018

HEERLIJK TOESTEL !!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A6 goud / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb het toestel nu ruim 14 dagen.
werkt perfect, snel en heeft een mooi helder scherm.
Een heel goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer