Samsung Galaxy S9 256 GB / zwart / (dualsim) - Reviews

Specificaties
Display
5.8 inch scherm
Opslag
256 GB opslag
Besturingssysteem
Android 8.0
Bekijk 9 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 145 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Koen 20-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste camera en prachtig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is de beste camera die ik ooit bij een smartphone heb ervaren. Met name foto’s in het donker zijn echt van goede kwaliteit. Daarnaast is het geluid echt verbeterd ten opzichte van de S8 met name voor gamen en Netflix ideaal.

Pluspunten

  • Camera
  • Geluid
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Caitlin 03-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische camera, super batterij en helder scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben werkelijkwaar zo onder de indruk van de Samsung Galaxy S9. De camera overtreft alle verwachtingen, maar ik moet nog wel een beetje oefenen met de slow-mo functie. Daarnaast gaat de batterij super lang mee en heb ik de draadloze charger op m'n bureau staan op werk, waardoor ik eigenlijk altijd een volle batterij heb. Al met al echt mega blij met deze telefoon en een super upgrade van mijn iPhone 6.

Pluspunten

  • camera
  • batterij
  • scherm

Minpunten

  • oefenen met slow-mo
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daijo 05-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste Phone op de Market

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Niets op aan te merken, uitstekende gsm. Ik heb deze aangeschaft nadat ik mijn 4 jaar oude Samsung Galaxy s5 per ongeluk heb laten vallen, waardoor het scherm aan diggelen was. Het toestel werkt perfect zoals verwacht. ik hoop wel dat de batterij bij deze iets beter is en dat het toestel niet soms uitvalt na termijn zoals bij mijn galaxy s5 het geval was wanneer hij de 15% batterij passeerde. Maar voorlopig geen problemen met de batterij gehad, dus alles ok :) Prijs/kwaliteit: Goed

Pluspunten

  • Fraai design
  • Goede Camera
  • Prachtig scherm
  • Mooi geluid
  • Blokkeert niet

Minpunten

  • kwetsbaar scherm
  • Super slowmostand werkt niet goed in donker licht
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thom 21-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top telefoon

Algemene score

9,0
Helemaal blij met deze aankoop! Camera is boven verwachting en ook het scherm is erg mooi. Ook is het geluid top voor het kijken van films met Dolby Atmos.

Pluspunten

  • Camera
  • Scherm
  • Geluid
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Kees 19-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Kosten

Algemene score

1,0
Overdreven duur terwijl het gewoon een geüpdate Galaxy S8 Plus is. Samsung is 1 vna de fabrikanten die nauwelijks de besturingssoftware regelmatig en meer dan 2 keer in de twee jaar opdate. Meer tekst kan ik niet schrijven omdat het dan ook geen meerwaarde heeft net als de Samsung Galaxy S9

Pluspunten

  • Een nieuw toestel maar geen meerwaarde

Minpunten

  • Geen meerwaarde aan kwaliteit
  • Veel te duur voor een geupdate Galaxy S8+.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / paars / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
bert2004 31-03-2018

Jammer dat Kieskeurig reviews laat verpesten door een enkeling met ongefundeerde onderbouwing. Ik kan kort zijn, elke nieuwe uitvoering is gewoon weer beter. Er maakt geen telefoon betere foto’’s dan deze. Zo zonde dat zo’n cijfer verpest wordt door een enkeling.

EKO Vega 16-05-2018

Ik begrijp niets van deze reactie. Hij is duidelijk een verfijning en verbetering van de S8 en komt in diverse vakbladen als uitermate goed uit de bus. Bij de Consumentenbond is hij zelfs als allerbeste toestel getest. En dat voor een redelijke prijs in verhouding tot alles wat hij biedt. In deze prijs en zelfs veel hoger vindt je geen betere telefoon.

FastFrog 24-06-2018

Deze review zegt meer over de jezelf dan over de het toestel.

Reageer

Ardina 11-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot mooi model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi toestel gemakkelijk maakt mooie foto's alleen 1 klein min puntje is dat slow motion bij t filmen vind ik persoonlijk zelf niet zo goed werken als dat ze op de reclame laten zien.

Pluspunten

  • Overzichtelijk

Minpunten

  • Slow motion vind ik niet zo goed werken
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Devinio 04-10-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Perfecte telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geen minpunt op aan te merken. Alles is perfect, je verbaast veel mensen met het grote scherm, de goeie camera's, het mooie dolby atmos geluid...
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vetplantje 01-10-2018

Geweldige telefoon

Algemene score

8,0
Ik heb dit telefoon al ruim 6mnd in bezit en ben er nog steeds erg blij mee. Heb weinig op of aanmerkingen. Alleen vind ik het wel jammer dat de 360foto niet meer als optie is.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 256 GB / zwart / (dualsim)
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Gido 19-09-2018

Prima

Algemene score

8,0
Best prima, maar had er wel meer van verwacht. Hij lijkt kwa uiterlijk veel op de s8 en er is de laatste jaren niet echt heel veel veranderd.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 256 GB / zwart / (dualsim)
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Weldergirl 17-09-2018

Fijne telefoon

Algemene score

8,0
Ik ben ondanks dat de S9 niet tegen een stootje kan erg tevreden over de extra functie van de telefoon. Van de camera tot de het voorscherm zeer tevreden!
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 256 GB / zwart / (dualsim)
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Natasja7 17-09-2018

Super telefoon!

Algemene score

10,0
Ik heb deze telefoon nu een maand en ben er zeer tevreden mee. Dew S9 ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook krachtig en snel. Alleen maar pluspunten!
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 256 GB / zwart / (dualsim)
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

SanneMe 16-09-2018

Super telefoon

Algemene score

10,0
Na jaren overgestapt van iPhone naar Samsung. Nog geen moment spijt gehad. Eindelijk bevrijd van IOS. De camera is geweldig.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 256 GB / zwart / (dualsim)
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Patrik 16-09-2018

Goede telefoon, ram had iets meer mogen zijn.

Algemene score

8,0
Top toestel, wordt niet warm/heet tijdens zware games als pubg of guns of boom. Ram loopt soms wel richting einde met 400/500 over van de 4gb. Al met al een heerlijk toestel. Min punt ram zal naar 2 jaar aan de lage kant zijn en batterij had wel 4000milia mp mogen zijn. Al met al wel heel tevreden.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 256 GB / zwart / (dualsim)
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jappie 13-09-2018

Geweldig toestel.

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden over het toestel,maar vind de accu echt slecht en zeker niet te vergelijken met de accu van de iphone X.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 256 GB / zwart / (dualsim)
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Narjiss 10-09-2018

Great!

Algemene score

10,0
Ik heb dit toestel vorige maand aangeschaft met een abonnement en ik ben zeer tevreden. Het toestel reageert erg snel en heeft leuke gadgets! Het voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. En de mooie paarse kleur is een mooie bonus ^^
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 256 GB / zwart / (dualsim)
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Pferdtje 09-09-2018

Kappen met die Bixby knop

Algemene score

8,0
Fijne telefoon het niet hebben van een home knop went snel. De edge rand verbergt soms nog iets. Camera is geweldig! Soepel snel schitterende foto's. Filmen gaat perfect.

Alleen serieus die Bixby knop volledig overbodig vreselijk irritant ik praat niet tegen mn telefoon ik wil er niet tegen praten als ik info wil dan zoek ik het wel op ik kan me er meerdere keren per dag aan irriteren. Omdat die knop er op zit geen 5 sterren.
En weinig sterren voor de functies terwijl er echt wel super gave dingen op zitten die ik regelmatig gebruik.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 256 GB / zwart / (dualsim)
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 09-09-2018

Goeie telefoon, slechte accu.

Algemene score

8,0
Ik heb deze telefoon nu een kleine twee maanden. Voor het eerst een samsung. Besturingssysteem was dus natuurlijk even wennen, maar bevalt me nu erg goed! De accu daarentegen valt me erg tegen. Zonder veel programma's te draaien gaat deze krap een dag mee. Als ik de telefoon licht gebruik dan komt deze de dag niet door zonder bij te laden.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 256 GB / zwart / (dualsim)
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 09-09-2018

Geweldig

Algemene score

10,0
Ik heb de s9 ongeveer een maand, en bevalt mij enorm,
Prachtige camera
Snelle internet verbinding
Een fenomenaal scherm
Snelle telefoon
Intelligente scan werkt prima
Speakers klinken luid en mooi

Er is maar 1 nadeel
De batterij is prima, ik kom er een goede dag door met redelijk wat gebruik, maar het wordt wel krap, verder een fantastische telefoon
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 256 GB / zwart / (dualsim)
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

DiWa 07-09-2018

uitstekend

Algemene score

10,0
Heel tevreden.Doordat mijn andere telefoon plotseling de geest heeft gegeven wilde ik een andere telefoon aanschaffen. De verkoper van mediamarkt Heerhugowaard heeft mij prima heeft geholpen en mij een goed advies heeft geven, zodat ik de galaxy S9 heb gekocht.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 256 GB / zwart / (dualsim)
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

pepijn 06-09-2018

Goed toestel, veel handige functies

Algemene score

8,0
mooi design, mooi groot scherm, en prima fotoos.
Helaas heeft de achterkant schade opgelopen, dus wel wat kwetsbaar
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 256 GB / zwart / (dualsim)
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews