Huawei P20 Lite zwart, goud / 64 GB / (dualsim) - Reviews

Specificaties
Display
5.8 inch scherm
Opslag
64 GB opslag
Besturingssysteem
Android 8.0
Bekijk 3 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 34 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BB 14-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Huawei p20 lite veel voor weinig geld!!

Algemene score

9,0
Android 8 vind ik top op deze Huawei. Toestel heeft een zeer goede batterij, qua uithoudingsvermogen. Scherm is zeer duidelijk. Foto's maken met dubbele lens, object op voorgrond scherp en achtergrond wazig. Zeer apart. Kortom een zeer goed toestel, beter dan de Samsung!!

Pluspunten

  • Scherm,
  • Foto met dubbele lens
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart, goud / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

G. v/d Meulen 13-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldig toestel, maakt zeer scherpe foto's, verder leuke filters en snufjes, o.a. slowmotion filmopnamestand. Ruime opslag van 64 GB. Laad snel op en goede batterijduur. Mooie vormgeving, kan eigenlijk alles wat IPhone ook kan, maar voor een goedkopere prijs!

Pluspunten

  • groot scherm
  • mooie vormgeving
  • laad snel op
  • goede batterijduur
  • maakt scherpe foto's
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart, blauw / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Hoekstra 06-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Scherm stuk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Prima toestel er is maar 1 minpunt.
Achterkant is ook van glas.
Dat betekent dat het toestel overal vanaf glijd en ja barst in het scherm.
Nu al voor de 2e keer.
Verder buiten dat top toestel. Enorme scherpe foto's batterij is snel opgeladen.

Pluspunten

  • Fotos
  • Opslag
  • Batterij

Minpunten

  • Schern
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart, blauw / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Blackunicron79 05-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Niet fantastisch, wordt snel heet, en veel kleine storingen

Algemene score

6,0
Voor dit model gekozen omdat het een degelijke uitstraling heeft voor een redelijk budget, het uiterlijk is dus zeer goed maar als je een spelletje doet krijg je na een kwartiertje al de angst dat hij zichzelf verbrand.

Pluspunten

  • Ziet er goed uit
  • Goeie cameras

Minpunten

  • Wordt erg heet
  • Veel kleine storingen
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart, blauw / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Peter 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goed toestel en vormgeving. Makkelijk te gebruiken en kwaliteit goed qa prijs verhouding. Zeer mooie foto's van kortbij en veraf Dit is de 4de Huawei telefoon, p7 , p8, en de p9 nu dus p20 zou eigenlijk geen andere meer willen. 0

Pluspunten

  • Snel processor
  • Duidelijke foto
  • Prijs goed kwalitijd super
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart, blauw / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Teunis Penninkhof 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfecte telefoon voor deze prijs.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima smartphone. Heeft alles wat de duurdere telefoons ook hebben.
Ik kan mij voor deze prijs geen betere wensten

Pluspunten

  • perfect op alle punten

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mr.1470 10-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

High-end voor midrange prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na de P6, P7 en P9 lite was het een paar maanden terug tijd voor de P20 lite. Allereerst valt het mooie grote scherm van glas op. Dit scherm overtreft voor mij het scherm van de P9 lite door zijn gladde oppervlak. Mijn telefoon is mijn vervanger voor de laptop. Nieuws volgen, betalingen verrichten, internetten, alles gaat via de P20 lite. Ook Netflixen doe ik regelmatig op deze telefoon. Je kunt dus gerust stellen dat ik een intensieve gebruiker ben maar de lite versie houdt zich prima staande. Het is een mooi en vlot toestel met een stevige bouw die meer high-end aanvoelt dan midrange. Over de accuduur heb ik niks te klagen. Je moet wel erg veel met je telefoon bezig zijn wil je hem in 1 dag leegtrekken. Ondertussen is ons hele gezin besmet met het Huawei virus en werd vorige week de 2e P20 lite afgeleverd. Wederom een blauwe want die is zó mooi!

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Vlotte prestaties
  • Goede accuduur
  • Snelladen
  • Voelt High-end aan
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joury 10-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede telefoon met mooi beeld en camera is enorm goed en helder en is snel echt een aanrader en makkelijk

Pluspunten

  • Camera perfect
  • Laad snel op
  • Goed beeld
  • Makkelijk en goedkoop
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vlinder 18-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor mijn verjaardag gekregen 😜
Superblij mee is snel mooi gevormd maakt mooie foto's groot scherm kortom een mooie telefoon voor een leuke prijs

Pluspunten

  • Groot scherp
  • Snel
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

L.Kurt 17-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherm goed helder.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg tevree over mijn telefoon.Goed beeld mooie foto's duidelijk geluid.
Films en foto's net zo goed als een professionele camera.

Pluspunten

  • Goed beeld.
  • Heldere fotos

Minpunten

  • Kan niets bedenken.
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart, blauw / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Yff 17-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit verhouding!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een erg goede telefoon voor een lage prijs.
Deze telefoon kan alles (dan al niet meer) wat mijn vorige telefoon, samsung galaxy s7, ook kan maar dan met een mooier design en scherpere foto's. Ik ben ook erg te spreken over de accuduur van dit toestel. Het enige min-punt aan de telefoon is dat de vergrendel knop onder de volume knop zit waardoor je soms mis zit met je handeling. Een ander klein min-puntje is dat, zeker aan het begin, moeilijk de onderkant van de bovenkant te onderscheiden is omdat er geen fysieke home-button op zit en het woord Huawei aan de onderkant van het toestel geschreven staat waardoor je gevoelsmatig denkt dat die kant de bovenkant is. Of het kan natuurlijk gewoon aan mij liggen.
Verder prima toestel met een hoop pluspunten die al in de andere reviews beschreven staan!

Pluspunten

  • Accuduur
  • Prijs
  • Design

Minpunten

  • Plaatsing vergrendel knop
  • Geen fysieke home button
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud 17-09-2018
  • Product gekocht

Huawei P20 lite

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super fijn toestel, goede prijs kwaliteit verhouding. Camera is goed en telefoon is tot dusver nog snel.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteitsverhouding
  • Camera
  • Processor
  • Geheugen
  • Gezichtsherkenning werkt perfect

Minpunten

  • Instellingen soms lastig te vinden
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 15-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving. Snel.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima toestel. Relatief klein apparaat maar groot beeldscherm, 5.8 inch. Nadeeltje is de beperkte batterijduur, is geen verbetering 't. o. v de p8 lite. Het beeldscherm beslaat bijna de hele voorkant waardoor je gauw iets aanraakt wat je niet wilde. Het went en een hoesje erom scheelt ook.
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart, blauw / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sigrid 14-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Alles

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super tel. Prijs kwaliteitsverhouding goed. Makkelijk in gebruik en overzichtelijke functies. Supeŕrrrrrr

Pluspunten

  • Accu camera
  • Makkelijke instellingen
  • Geluids kwaliteit super
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvonne Almere 14-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig mooie functionele smartphone, erg blij mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtig mooie smartphone, erg functioneel met heel veel functies. Zelfs ICT in ons bedrijf is er jaloers op en dachten dat het de duurste Iphone was. Huawei is vele malen beter! Zeker weten.
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 13-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed en krachtig toestel

Algemene score

9,0
Mooi toestel met duidelijk scherm, krachtige snelle processor. doordat hij dun is ligt ie goed in de hand.

Pluspunten

  • mooi duidelijk beeld
  • is snel
  • is dun
  • lange accu duur
  • prijs kwaliteits- verhouding

Minpunten

  • de apps die erbij meekomen
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jett 12-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Huawei P20 lite goede telefoon voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Duidelijk groot scherm. Laad snel op goede batterij duur. Makkelijk in gebruik goede camera. Voor dit bedrag koop je geen samsung die kwalitatief vergelijkbaar is.
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jolanda 12-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg tevreden over de Huawei P20 Lite. De telefoon heeft een mooi groot scherm, een lange accuduur en hij maakt erg mooie foto's.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Scherm
  • Camera
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Betsie van Dorst 10-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldig product , maakt fantastische foto’s.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn eerste geavanceerde smartphone gekocht. Veel waar voor je geld, maakt geweldige foto’s, ligt goed in de hand en heeft een groot gebruikersgemak. Is zeer snel, goed voor internetten en app gebruik. Kortom een geweldige keus gedaan.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Zeer goede camera
  • Ligt goed in de hand
  • Ziet er premium uit

Minpunten

  • Wel kwetsbaar, gelijk hoesje kopen
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gijs 10-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De afmetingen van het scherm.
Opslag. Vormgeving. Eenvoudig in gebruik.
Snelheid. Mogelijkheden. Top.

Pluspunten

  • helder scherm
  • mooie foto's

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews