Sony Xperia XZ2 zilver / 64 GB / (dualsim) - Reviews

Specificaties
Display
5.7 inch scherm
Opslag
64 GB opslag
Besturingssysteem
Android
Bekijk 4 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 258 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bart 23-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

High end toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 2 jaar een Sony Xperia X zwart met een vodafone contract,
waar ik nog steeds zeer tevreden mee ben.

Sinds een aantal weken overgestapt op de Sony Xperia XZ2 Green.
het toestel ziet er ten eerste prachtig uit en voelt degelijk aan.
De achterkant is redelijk glad maar is te verhelpen door een siliconen hoesje .
Opladen gaat snel, er is een snellader meegeleverd.
capaciteit is ruim voldoende, ook bij intensief gebruik.

Android is supersnel in gebruik en verloopt zeer vloeiend.
De vingerafdruk scanner werk zeer snel maar de plaatsing op de achterkant is even wennen.
De meegeleverde apps van Sony kun je makkelijk uit zetten als je deze niet gebruikt.
Het scherm is helder en de kleuren zijn mooi en levendig ook de nachtmodus is een prima toevoeging.
Films/youtube/fotos kijken is een genot op dit apparaat,
de camera levert mooie foto's zeker bij goed licht.
Filmen in 4K/HD is goed en de slomotion is een leuke creatieve toevoeging,
het geluid van de speakers is verbazend goed.

Het weglaten van de Ø3,5mm hoofdtelefoon aansluiting is even wennen,
maar er is wel een adapter meegeleverd (usb-C - Ø3,5mm)

Al met al voor mij is dit een High end toestel!

Pluspunten

  • ontwerp
  • camera
  • Batterij

Minpunten

  • Geen Ø3,5mm
  • Gladde behuizing
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 groen / 64 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

OS 🐂 man 29-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm en ligt lekker in hand ??

Algemene score

9,0
Een Heel good toestel. Kwa prijs is ook goed. Ik gebruik deze telefoon bijna 6 weken en ben heel tevreden over..ik beveel dit product aan iedereen.bedank sony...

Pluspunten

  • Ik vind dat deze telefoon een van de beste is
  • Deze telefoon heeft goed kwaliteit 4k HD camera
  • Heeft alle laatste optie

Minpunten

  • Nog niet bekend..
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henry Koster 28-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mediabelevenis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze Sony smartphone is een ware krachtpatser en kan moeiteloos overweg met audio en video. Prachtig stereo geluid en fraaie beelden. Het enige nadeel in mijn ogen dat bij frequent gebruik de accu net iets te kort schiet. Echter met de Ultra Stamina modus ben je, als je op tijd omschakelt nog zat stroom om bereikbaar te blijven of gewekt te worden door de wekker. Het is mijn eerste Sony telefoon maar waarschijnlijk niet de laatste. Zeker een concurrent voor de Galaxy 8 en 9 maar nog net niet voor de Note8.

Pluspunten

  • video
  • audio (stereo)
  • Batterijbesparing Ulta Stamina Modus

Minpunten

  • accuduur
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 22-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Hij Het scherm is lekker scherp de camera is fantastisch.

Algemene score

9,0
Ik heb deze Sony gekocht om het grote beeldscherm en fantastische camera en gebruiksvriendelijk en is lekker snel met een hele goede accu

Pluspunten

  • Camera
  • Accu
  • Beeldscherm

Minpunten

  • Kan zijn dat je modem te oud is nieuwe vragen
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 20-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie kwaliteit , snel en een goede batterij 🔋geweldig uit japan voorgekomen, zeer tevreden door Sony.




.


!

Pluspunten

  • Batterij
  • Groot scherm

Minpunten

  • Vingerafdruk scanner aan de achterzijde
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Soroosh 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Happy to come back to Xperia

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Since I get this phone I feel amazing about it every thing is smooth and amazingly fast.
I used to had Samsung but this phone is a actuall class it's chic and feel amazing when you grab it
Amazing camera and amazing sound quality and you can also remote play with your Playstation.
Do you really want something more from a phone? I don't think so.
You will enjoy it

Pluspunten

  • Amazing processor
  • Wonderful sound quality
  • Feel great when you get it in your hands
  • High quality like all the Sony products

Minpunten

  • It's hard to keep it steady on the table
  • Charger port sometimes annoy pinkie finger
  • Lack of 3mm port
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mejdy 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb het gekozen omdat het product goed kwaliteit heeft in vergelijking met andere producten.
Het was ook een goed koop en die kwam ook met en koptelefoon en dat is eigenlijk een voordeel voor mij.
En ik was heel enthousiast om de nieuwe versie van Sony te gebruiken.

Pluspunten

  • De camera
  • Proccessor
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben S 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sony xperia XZ2 groen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
M'n derde xperia telefoon, tussendoor wat andere merken gehad maar blijf toch terug gaan naar Sony. En met dit model blijf ik ook bij Sony.
Met oudere modelen al nooit problemen gehad en deze is alleen nog maar beter. Unieke kleur maakt het ook nog eens uniek. Camera, software en ontwerp, alles uitstekend en van de hoogste kwaliteit, zitten weer genoeg functies op om de rest van het jaar te ontdekken. Heb het bescherm hoesje nog niet binnen dus weet nog niet hoe dat in combinatie gaat werken maar bij vorige modellen was het een optie waarvan het alleen maar beter werd dus ga er vanuit dat dit nu weer zo zal zijn.
Echte aanrader, lust voor het oog en heerlijk in het dagelijkse gebruik, gebruik vriendelijker toestel dan deze vind je niet gauw.

Waarom lees je nog verder? Kopen dat ding!!! ;D

Pluspunten

  • Software
  • Camera
  • Uniek Ontwerp en kleur

Minpunten

  • Beetje gladde achterkant
  • Groene besteld maar is meer turquoise blauw(beter)
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eastbird 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Originele kleuren en mooie vorm .

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het vlaggenschip van Sony doet zijn naam eer aan. Mooie snelle telefoon met weinig meegeleverde appstore die veel stroom gebruiken.

Het op internet grootst genoemde nadeel, het te laag zitten van de vingerafdruksensor is bij mij niet van toepassing omdat ik geen grote handen heb.

Pluspunten

  • Weinig meegeleverde apps
  • Accuduur
  • Vorm
  • Kleur

Minpunten

  • Geen dubbele camera
  • Telefoon is vrij glad, hoesje kan dit verhelpen
  • Blijft niet plat liggen op achterkant (bol)
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bente 20-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne telefoon mooi scherm werkt snel en maakt mooie foto's. Een echte aanrader. Ligt lekker in de hand hij is iets zwaarder maar zeker niet storend.

Pluspunten

  • Geen randen
  • Mooie fotofo
  • Gewelsig geluid
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 19-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prijs kwaliteit meer dan voldoende

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit verhouding, alleen kwaliteit van de radio is matig, geluid valt af en toe weg en volume veranderd regelmatig

Minpunten

  • Kwaliteit radio ontvangst
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Emmely 14-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik, goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit toestel paste binnen de prijsklasse waarin ik zocht en sprong eruit vanwege de goede camera en het relatief grote geheugen. Ik ben niet echt een liefhebber van electronica en hippe snufjes maar deze telefoon is heel gemakkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Lange accuduur
  • Goede camera
  • Makkelijk en overzichtelijk in gebruik

Minpunten

  • functie spraak omzetten in getypte tekst ontbreekt
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Alex 10-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima telefoon, kwetsbaar scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Prima telefoon. Kwetsbaar scherm(1x gevallen direct kapot). Vingerscan werkt verrassend goed. Maakt heldere foto's. Van de opslag al 8gb nodig aan software programma's. Speaker zit aan onderkant waardoor als je het scherm kantelt je vaak met je hand voor speakertje zit.

Pluspunten

  • Heldere foto's
  • Vingerscan

Minpunten

  • Kwetsbaar scherm
  • Geluid aan onderkant
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Draid 09-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Uitstekende telefoon en alle functies naast de vingerafdruk en de batterij gaan ook langer mee dan ik had verwacht.

Pluspunten

  • Mooie vorm
  • vingerafdruk
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska 06-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, goede accu, snel internet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze telefoon nu een aantal dagen en ben er erg blij mee. Hij doet wat hij behoort te doen en ligt lekker in de hand.

Pluspunten

  • Goede accu
  • Groot scherm
  • Alles werkt naar behoren
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk P 04-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi toestel...

Algemene score

8,0
Voldoet aan alle eisen die je aan een middenklasse moet stellen. Foto's middelmatig maar goed genoeg u

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Bediening
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Astrid 04-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn beeldscherm

Algemene score

8,0
Beeldscherm is prettig in het gebrui. Zowel de weergave als functioneel. Ook het installeren ging makkelijk en gegevens van de oude makkelijk over kunnen zetten

Pluspunten

  • Beeldscherm
  • Gebruik
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roelof Kruijer 04-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi toestel, zeer zuinige accu functie en goede camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit verhouding, mooi toestel met goede kwaliteit camera, ook de selfie functie maakt mooie foto's. Zeer zuinige accu mooie vormgeving. Al met al een aanrader!

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Zuinige accu
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeannette 01-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Algemene score

8,0
Superfijn toestel dat prachtige foto's maakt en ook nog eens heel gebruiksvriendelijk is. Ook met de lange accuduur ben ik blij.
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kimmie re 01-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

high tech mobiel met veel functies op de de telefoon

Algemene score

9,0
Ben voor verschillende functies gevallen en het model beviel me gelijk. Hij super makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Goede batterij
  • Maakt mooie foto's

Minpunten

  • Nvt
  • Nrv
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews