Sony Xperia XZ2 64 GB / zilver / (dualsim) - Reviews

Specificaties
Display
5.7 inch scherm
Opslag
64 GB opslag
Besturingssysteem
Android 8.0
Bekijk 4 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 301 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bart 23-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

High end toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 2 jaar een Sony Xperia X zwart met een vodafone contract,
waar ik nog steeds zeer tevreden mee ben.

Sinds een aantal weken overgestapt op de Sony Xperia XZ2 Green.
het toestel ziet er ten eerste prachtig uit en voelt degelijk aan.
De achterkant is redelijk glad maar is te verhelpen door een siliconen hoesje .
Opladen gaat snel, er is een snellader meegeleverd.
capaciteit is ruim voldoende, ook bij intensief gebruik.

Android is supersnel in gebruik en verloopt zeer vloeiend.
De vingerafdruk scanner werk zeer snel maar de plaatsing op de achterkant is even wennen.
De meegeleverde apps van Sony kun je makkelijk uit zetten als je deze niet gebruikt.
Het scherm is helder en de kleuren zijn mooi en levendig ook de nachtmodus is een prima toevoeging.
Films/youtube/fotos kijken is een genot op dit apparaat,
de camera levert mooie foto's zeker bij goed licht.
Filmen in 4K/HD is goed en de slomotion is een leuke creatieve toevoeging,
het geluid van de speakers is verbazend goed.

Het weglaten van de Ø3,5mm hoofdtelefoon aansluiting is even wennen,
maar er is wel een adapter meegeleverd (usb-C - Ø3,5mm)

Al met al voor mij is dit een High end toestel!

Pluspunten

  • ontwerp
  • camera
  • Batterij

Minpunten

  • Geen Ø3,5mm
  • Gladde behuizing
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 64 GB / groen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk2602 13-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede opvolger van mijn Z5

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na jarenlang veel plezier te hebben gehad van mijn Sony Xperia Z5, heb ik mijn oog laten vallen op de XZ2. Tot nu toe bevalt deze uitstekend. Het is een goede upgrade en hij voelt solide aan. het nieuwe ergonomische design ligt fijn in de hand.

Qua software is het wederom uitstekend met handige nieuwe features die ik zeker ga gebruiken. ( zoals de nieuwe agenda en de optie voor 1 hands gebruik.)
De camera is goed, deze moet ik nog wel verder verkennen want de opties zijn eindeloos.

Tot nu toe bevalt hij uitstekend. Over een tijdje schrijf ik weer een review om te kijken hoe hij na een langere tijd bevalt. tot nu toe in ieder geval zeer positief!

Pluspunten

  • Goed scherm
  • Goed geluid uit de stereo speakers
  • Software
  • Ligt lekker in de hand
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

OS 🐂 man 29-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm en ligt lekker in hand ??

Algemene score

9,0
Een Heel good toestel. Kwa prijs is ook goed. Ik gebruik deze telefoon bijna 6 weken en ben heel tevreden over..ik beveel dit product aan iedereen.bedank sony...

Pluspunten

  • Ik vind dat deze telefoon een van de beste is
  • Deze telefoon heeft goed kwaliteit 4k HD camera
  • Heeft alle laatste optie

Minpunten

  • Nog niet bekend..
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henry Koster 28-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mediabelevenis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze Sony smartphone is een ware krachtpatser en kan moeiteloos overweg met audio en video. Prachtig stereo geluid en fraaie beelden. Het enige nadeel in mijn ogen dat bij frequent gebruik de accu net iets te kort schiet. Echter met de Ultra Stamina modus ben je, als je op tijd omschakelt nog zat stroom om bereikbaar te blijven of gewekt te worden door de wekker. Het is mijn eerste Sony telefoon maar waarschijnlijk niet de laatste. Zeker een concurrent voor de Galaxy 8 en 9 maar nog net niet voor de Note8.

Pluspunten

  • video
  • audio (stereo)
  • Batterijbesparing Ulta Stamina Modus

Minpunten

  • accuduur
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 22-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Hij Het scherm is lekker scherp de camera is fantastisch.

Algemene score

9,0
Ik heb deze Sony gekocht om het grote beeldscherm en fantastische camera en gebruiksvriendelijk en is lekker snel met een hele goede accu

Pluspunten

  • Camera
  • Accu
  • Beeldscherm

Minpunten

  • Kan zijn dat je modem te oud is nieuwe vragen
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 20-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie kwaliteit , snel en een goede batterij 🔋geweldig uit japan voorgekomen, zeer tevreden door Sony.




.


!

Pluspunten

  • Batterij
  • Groot scherm

Minpunten

  • Vingerafdruk scanner aan de achterzijde
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Soroosh 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Happy to come back to Xperia

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Since I get this phone I feel amazing about it every thing is smooth and amazingly fast.
I used to had Samsung but this phone is a actuall class it's chic and feel amazing when you grab it
Amazing camera and amazing sound quality and you can also remote play with your Playstation.
Do you really want something more from a phone? I don't think so.
You will enjoy it

Pluspunten

  • Amazing processor
  • Wonderful sound quality
  • Feel great when you get it in your hands
  • High quality like all the Sony products

Minpunten

  • It's hard to keep it steady on the table
  • Charger port sometimes annoy pinkie finger
  • Lack of 3mm port
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mejdy 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb het gekozen omdat het product goed kwaliteit heeft in vergelijking met andere producten.
Het was ook een goed koop en die kwam ook met en koptelefoon en dat is eigenlijk een voordeel voor mij.
En ik was heel enthousiast om de nieuwe versie van Sony te gebruiken.

Pluspunten

  • De camera
  • Proccessor
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben S 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sony xperia XZ2 groen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
M'n derde xperia telefoon, tussendoor wat andere merken gehad maar blijf toch terug gaan naar Sony. En met dit model blijf ik ook bij Sony.
Met oudere modelen al nooit problemen gehad en deze is alleen nog maar beter. Unieke kleur maakt het ook nog eens uniek. Camera, software en ontwerp, alles uitstekend en van de hoogste kwaliteit, zitten weer genoeg functies op om de rest van het jaar te ontdekken. Heb het bescherm hoesje nog niet binnen dus weet nog niet hoe dat in combinatie gaat werken maar bij vorige modellen was het een optie waarvan het alleen maar beter werd dus ga er vanuit dat dit nu weer zo zal zijn.
Echte aanrader, lust voor het oog en heerlijk in het dagelijkse gebruik, gebruik vriendelijker toestel dan deze vind je niet gauw.

Waarom lees je nog verder? Kopen dat ding!!! ;D

Pluspunten

  • Software
  • Camera
  • Uniek Ontwerp en kleur

Minpunten

  • Beetje gladde achterkant
  • Groene besteld maar is meer turquoise blauw(beter)
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eastbird 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Originele kleuren en mooie vorm .

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het vlaggenschip van Sony doet zijn naam eer aan. Mooie snelle telefoon met weinig meegeleverde appstore die veel stroom gebruiken.

Het op internet grootst genoemde nadeel, het te laag zitten van de vingerafdruksensor is bij mij niet van toepassing omdat ik geen grote handen heb.

Pluspunten

  • Weinig meegeleverde apps
  • Accuduur
  • Vorm
  • Kleur

Minpunten

  • Geen dubbele camera
  • Telefoon is vrij glad, hoesje kan dit verhelpen
  • Blijft niet plat liggen op achterkant (bol)
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ton 07-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijn om mee te werken

Algemene score

9,0
Update: Het is een fijn toestel om mee te werken. Geen haperingen goede accuduur en mooie foto's. In het begin was het even wennen om met de vingerafdruk te werken, deze is aan de achterkant, maar als je dat eenmaal gewend ben is dat makkelijk.
Het toestel heeft geen hoofdtelefoon aansluiting, maar dat mis ik niet want met een koptelefoon op bluetooth heb je dat probleem niet.

-----------------------------------------------------------
Review 20-7-2018:

Het toestel is snel en heeft een goed display. Hij is makkelijk in gebruik. maar dat is voor mij althans erg makkelijk, ik heb altijd een Sony telefoon gehad. Ik gebruik hem ook bij de klus als MP3 speler, en het geluid is geweldig, dat ze zoveel geluid uit een plat dingetje kunnen krijgen. De trilfunctie bij het geluid had voor mij niet gehoeven.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Display
  • Gemak
  • Geluid
  • Goede camera

Minpunten

  • Geen uitstekende camera
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tom 29-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Snelle prestaties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige telefoon. Mijn vrouw heeft de s9 en na 4 maanden is die veel trager geworden dan de xz2. De Sony blijft goed presteren, accu is erg sterk en de besturing is makkelijk. Voor mij weer een Sony over een paar jaar. Met de vorige de xperia Z heb ik bijna 4 jaar gedaan. Nu gebruikt mijn zoon hem nog.

Pluspunten

  • Accu
  • Schermformaat

Minpunten

  • Koptelefoon moet via een verloopstuk.
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henri 01-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi kleurenscherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voorheen een Huawei p8 gehad en nu overgestapt naar een Sony xperia xa2, tot op heden heel blij met mijn besluit en de telefoon aan het verkennen. Telefoon reageert lekker vlot en het scherm is prachtig. Iets bol en met geweldige kleuren. Accuduur is ook prima, hij houd het ruim een dag vol.
Via de mediamarkt webshop samen met abonnement zeer goedkoop verkrijgbaar (170 ipv 300)

Pluspunten

  • Handzaam
  • Groot geheugen
  • Mooi scherm
  • Degelijk

Minpunten

  • Iets dikker dan mijn oude telefoon
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tosho 28-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima toestel, wordt soms te warm en een rare softwarefout

Algemene score

7,0
Prima toestel voor die prijs en ik kan het van harte aanbevelen. Alleen wordt het apparaat geregeld te warm. Het blijft dan wel functioneren, maar toch is dit niet echt fijn. Dit is pas na een maand of 4 op gaan treden. Ook kwam het apparaat ineens zonder aanleiding in een loop bij het opstarten. Bleef halverwege de opstartprocedure hangen en startte steeds opnieuw op. Dat heb ik op kunnen lossen dankzij de instructies en software van de website. Maar de hele grap heeft me heel veel tijd gekost omdat ik toch weer het nodige opnieuw moest installeren.

Pluspunten

  • klein maar fijn
  • snel en goed

Minpunten

  • batterij wordt geregeld te warm
  • nieuwe installatie nodig na rare storting
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

AJ Wennekes 28-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Algemeen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik koop altijd sony toestellen en wederom ben ik weer uiterst tevreden. De accuduur is extreem, bij vakantie in Italie was de hele dag locatie aan, 4G en maps niet genoeg om dit beest leeg te krijgen. Foto kwaliteit is weer top en de snelheid van het toestel voelt vertrouwd en veilig, ben zelf geen fan van de lichte bolling in het design maar dat is smaak denk ik.

Pluspunten

  • Beeld
  • Foto kwaliteit
  • Accuduur
  • Nog steeds koploper

Minpunten

  • AUX aansluiting
  • Google overname van de homeknop
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 18-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherp beeld

Algemene score

10,0
Ben nog steeds heel blij met tel.
zeer snel en kan dus veel dingen tegelijk doen. mooi helder beeld veel instellingen past zich zelf aan de omgeving ook geluid is perfect met de Sony hoofdtelefoon en ja ook dit is aan te passen met de equalizer. Batterij blijft heel lang mee gaan en het is niet te geloven ook dit kun je naar eigen gebruik instellen en kan ook op batterij stand besparen

Pluspunten

  • Dus mooie vorm
  • Zeer licht maar toch stevig

Minpunten

  • ?geen tot nu toe
  • Geen
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fernando 16-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteits product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een heel fijn en kwalitatief een super product! Nu nog meer ik ook nog vanuit Sony een hoes erom heen heb met 30% korting!

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Layout
  • Camera
  • Hoesje van Sony
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Diyari 10-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Leker geluid en beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit toestel Sony xperia xz2 gekregen van my vrouw ik vind het een perfecte toestel in qualiteit en prijs verhouding.
Aanrader zeker goede telefoon

Pluspunten

  • Snell
  • Grootscherm
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels de Jong 01-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk gewicht en kraakhelder scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een heerlijke telefoon met een kraakhelder scherm. De Sony Xperia XZ2 is een heerlijke premium telefoon met een heerlijk gewicht waardoor deze echt goed aanvoelt. De camera is kraakhelder en de batterij gaat bij intenstief gebruik makkelijk een dag mee. Tevens had van mij de vingerafdrukscanner aan de zijkant gemogen vooral omdat ik hier nog even aan moet wennen. Ook vind ik het jammer dat de meegeleverde oordopjes niet stansaard een USB c aansluiting hebben waardoor de adapter altijd nodig is. Al met al een heerlijke telefoon voor een goede prijs

Pluspunten

  • Scherm
  • Gewicht
  • Camera
  • Accuduur

Minpunten

  • Locatie vingerafdrukscanner
  • 3.5mm oordopjes
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea 01-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vroeger hadden we alles van Sony en nu weer.

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit toestel gekozen omdat het al jaren een goed merk is. Dus nu geen Samsung maar ouderwets weer Sony. Tot nu toe bevalt de telefoon mij goed zeker in het gebruik.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Sony Xperia XZ2 64 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews