Motorola Moto G5 Plus grijs / 32 GB - Reviews

Specificaties
Display
5.2 inch scherm
Opslag
32 GB opslag
Besturingssysteem
Android
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Thomas 09-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Beste prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze smartphone heeft al de beste prijs/kwaliteit verhouding die ik de afgelopen jaren heb gehad. Hij werkt snel heeft een mooie weergave en het beste is misschien wel dat je Android niet volgepropt is met nutteloze apps

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Werkt snel en vlot
  • Propere Android

Minpunten

  • Geen standaard apps voor muziek of films
  • Weinig opties om batterij te besparen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Alysa 19-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Scherpe foto's, goede prijs/kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor deze telefoon vanwege de aangename prijs en de goede camera die het zou hebben, en ik ben niet teleurgesteld. De telefoon is snel bij gebruik van reguliere apps als Instagram, Snapchat, WhatsApp, Telegram etc. De metalen behuizing voelt degelijk aan, maar is wel glad wat het risico op laten vallen vergroot. Ook steekt de camera uit waardoor de kans op krassen op het glas groot is. Beide zijn op te lossen met een stevig hoesje die hoger uitkomt dan het glas over de camera.
De camera maakt scherpe foto's van objecten die dichtbij staan en ook terwijl de telefoon niet volledig stil kan worden gehouden (bijvooorbeeld in de trein). Het ontgrendelen door middel van je vingerafdruk is erg makkelijk. Helaas snapt de telefoon nog niet dat het geen notificatie van nieuwe berichten hoeft te geven als WhatsApp en Telegram geopend zijn op de computer, maar wellicht dat dit wordt opgelost met de volgende update.
Kleuren komen realistisch over en het scherm is in een donkere omgeving niet te fel.

Pluspunten

  • Goede camera's
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Makkelijke ontgrendeling

Minpunten

  • Onnodige notificaties
  • Camera steekt uit, kans op krassen
  • Gladde behuizing

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerwin 19-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Moto G 5 plus,Tart de Topklasse!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit toestel is het beste toestel wat betreft prijs en kwaliteit. Toestel is al erg goed beoordeeld en maakt ook voor mij de hoge waardering waar. De bouwkwaliteit is absoluut een verbetering m.b.t.. vorige Moto toestellen. Waar het toestel er voor mij uitspringt : Camera, Scherm, snelheid, accu duur. De slogan die Opel heeft bedacht(tart de topklasse) past ook erg goed bij dit toestel. De toestellen in het hoge segment mogen wel uitkijken. In combinatie met de Nillkin scherm protector, is de camera die wat uitsteekt ook goed beschermd.

Pluspunten

  • Camera erg goed
  • Snelheid
  • Scherm(grootte en kwaliteit)
  • Bouwkwaliteit(materialen)
  • Accu(bij intens gebruik 1,5 a 2 dagen)

Minpunten

  • wat aan de zware kant
  • Camera steekt uit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Esther 14-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijn toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind dit voor z'n prijs een heel prettig toestel. Ben er blij mee werkt goed, snel en is overzichtelijk.

Pluspunten

  • Snel
  • Goed geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gert Biesmans 28-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot, duidelijk scherm. Goed gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vindt dit gewoon een zeer goede gsm, met een zeer groot gebruiksgemak en een goed en duidelijk scherm voor een goede prijs

Pluspunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jilles 07-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima product voor deze prijs.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik wilde een nieuwe smartphone voor een redelijke prijs zonder teveel bloatware en een goede camera en een goede processor erin en deze moto heeft het allemaal en de foto's zijn prima en de batterij kan de hele dag mee en hij laad erg snel op.
Zoek je een smartphone zonder teveel poespas dan is dit jou volgende smartphone.

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Vingerafdruk scanner
  • Camera
  • Opslag
  • Bijna kale android versie

Minpunten

  • Videofunctie is slecht te configureren
  • Geen verwisselbare batterij

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

pedro 11-05-2017
  • Product paar weken in bezit

perfect toestel.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
hoe kan het voor deze prijs.
heb 3 maanden gezocht en vergeleken.doe je zelf een lol halen deze moto bij coolbleu dan.
super zaak.

Pluspunten

  • alles

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

joop 09-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Goede perfecte smartphone

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dis is een perfecte smartphone die ook zeer goede foto's maakt met vele mogelijkheden
prijs /kwaliteit een dikke 9+ verdient
ook nog veel geheugen en plaats voor sd kaart en ook nog een 2e simkaart voor privé gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pedro 29-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Helder scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na drie maanden nog zeer tevreden.
Prijs kwaliteit is geweldig.
Moto G5 plus is een dikke plus.
AANRADER.

Pluspunten

  • Bediening
  • Accuduur
  • Snelheid
  • Hardware

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kars 15-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Uitstekende middenklasse telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De telefoon is een prima telefoon voor de toestelprijs. Alle specificaties zijn prima, er er zijn bijna geen nadelen. De grote camera aan de achterkant is voor mij het enige minpuntje, aangezien deze naar mijn idee veel te groot is, en ook nog eens uitsteekt, wat voor snellere beschadiging kan zorgen.

Pluspunten

  • Goede specs voor deze prijs
  • Vingerafdrukscanner
  • Fast charge

Minpunten

  • Grote achtercamera

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ida . 11-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig Toestel!Eenvoudige bediening en overzichtelijk ,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Duidelijk en eenvoudige bediening! Nooit eerder een Motorola gehad, maar ben er super blij mee, werkt snel en mooie foto,s.

Pluspunten

  • Duidelijk!Apps duidelijk op scherm.
  • Groot Scherm.
  • Werkt Snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Donald 30-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

goed toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voor deze prijsklasse een goede en snel toestel.
Zeker een aanrader.
Heb diverse merken gehad, dit is mijn tweede toestel van dit merk.
Het bevalt mij zeer goed.

Pluspunten

  • duidelijk scherm
  • sterk
  • snel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

motorola G5 grijs 25-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handige afmetingen / duidelijk scherm / mooie design

Algemene score

8,0
Mijn eerste smartphone, gekocht naar het voorbeeld van een familielid die er zeer tevreden over is, moet er nog mee leren werken, verschil met GSM is heel groot !!!

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • altijd internet bij de hand

Minpunten

  • complexer dan gewone gsm
  • vraagt veel tijd om aan te leren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jannie 10-10-2017
  • Product paar weken in bezit

goede foto's,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb gekozen voor dit product vanwege de goede camera in deze prijsklasse....en daarin niet teleurgesteld.......verder nog niet alle mogelijkheden uitgeprobeerd..

Zelf maak ik gebruik van de edit functie waarmee ik de foto's 'bijknip', dat geeft een beter resultaat dan volledig in te zoomen....zeker een aanrader het zo te doen, je kan dan de mooiste creaties maken.....blij mee.

Ligt ook lekker in de hand, net niet te groot, goede accuduur.

plm 3 weken in bezit

Pluspunten

  • goede camera
  • goede accu

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer