Samsung Galaxy A5 (2017) zwart / 32 GB - Reviews

Test panel 8,2 04 - 2017 Samsung Galaxy A5 (2017) zwart / 32 GB
Testpanel score 8,2 - april 2017
Specificaties
Display
5.2 inch scherm
Opslag
32 GB opslag
Besturingssysteem
Android 6.0.16
Bekijk 3 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1052 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ria 05-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Super Toestel voor een uitstekende prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Samsung producten zijn altijd van goede kwaliteit maar dit toestel is helemaal geweldig. Het beeldscherm is groot, erg scherp en heeft mooie kleuren. De aps starten snel op en de geluidskwaliteit is uitstekend. Als je op zoek bent naar een toestel voor een goede prijs zou ik deze zeker in overweging nemen.

Pluspunten

  • Groot, Scherp en Helder display
  • Snelle performance
  • Prima accuduur
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Samsung Galaxy A5 05-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Nog te kort in huis voor een echt goede beoordeling.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit galaxyA5 toestel nog te kort om een echt goede beoordeling te geven, maar het ziet er veelbelovend uit.

Een kleine opmerking: De aanvraag van het promotieartikel heeft heel wat voeten in de aarde, graag wat simpeler
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) zwart / 32 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

streek 05-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

goede afmeting, scherpe foto, lange accuduur, goed formaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
fijne telefoon, handzaam. maakt scherpe foto's. prijstechnisch goede telefoon, grote opslag capaciteit.

Pluspunten

  • groot scherm
  • lange batterij duur
  • groot geheugen
  • maakt scherpe foto's

Minpunten

  • andere oplaad aansluiting
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) zwart / 32 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 05-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Met de Samsung Galaxy A5 (2017) een geweldige keus gemaakt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na vergelijking met verschillende Samsung smartphones is mijn keus gevallen op de
midrange toestel de Galaxy A5 (2017) nadat ik 4 jaar een S3 mini heb gehad.
Ik heb het toestel nu 3 dagen in bezit en het is net of je van een 2CV naar een BMW bent overgestapt. Mooi toestel met een geweldig scherm en een hoge snelheid.
Overzetten van de gegevens d.m.v. de app "Smart Switch" is snel snel en goed verlopen en de oplaadtijd is vrij kort en je hoeft met usb-c aansluiting geen rekening te houden hoe je het stekkertje er in drukt. Een geweldig toestel

Pluspunten

  • Snelheid
  • Schermresolutie
  • 32 GB geheugen
  • Lange batterij duur
  • Camera voor en achter 16 Mb

Minpunten

  • Verloopstukje voor usb-c aansluiting
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) zwart / 32 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hogenkamp 05-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Schitterend toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik had een Samsung J3, maar nu een A5. Echt een wereld van verschil als je ze naast elkaar ziet:
schitterend afgewerkt, mooie afgeronde hoeken, lekker dun en een beeldscherm: mooi groot en superduidelijk: een plaatje gewoon.
En wat een mogelijkheden: eigenlijk veel te veel voor mij. Maar ik wilde een lekker vlot apparaat en duidelijk beeld. En dat ga ik nu allemaal ontdekken.

Pluspunten

  • schitterende afwerking
  • helder groot beeld
  • supersnel in het gebruik

Minpunten

  • nog niets gevonden dat niet deugde
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roel 05-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

groot scherm makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
grot scherm eenvoudig gebruik veel functie s.licht in gewicht. goed geluid. accu gaat erg lang mee en korte oplaad tijden

Pluspunten

  • gebruik
  • vormgeving

Minpunten

  • prijs
  • geluid
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) zwart / 32 GB

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Manon 05-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Perfecte prijs/kwaliteit, camera en opslagruimte - top gsm!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik wilde een goed en betaalbaar toestel met veel opslagruimte (32 GB) en een goede camera (16 MP/16 MP). Moest ook vooral gebruiksvriendelijk zijn. Wilde niet het nieuwste van het nieuwste (lees: duur) maar ook geen oud model. Dit is de perfecte tussenoplossing.

Pluspunten

  • 32 GB opslag
  • Goede camera (16 mp/16 mp)
  • Lekker groot scherm en toch handzaam (5 inch)
  • Scherm goed bestend tegen krassen
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m 05-08-2017
  • Product paar weken in bezit

goede accu duur.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een goede smartphone, die voor mij net zo goed voldoet als mijn oude s6.
De accu gaat ongeveer 2 dagen mee met intensief gebruik.
verder gewoon een prima toestel!

Pluspunten

  • accu duur
  • betaalbaar in vergelijking met bijvoorbeeld s8

Minpunten

  • kwaliteit geluid minder maar niet slecht
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) zwart / 32 GB

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

jersey 05-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

een zeer goede gsm qua prijskwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voor de prijs vindt ik het een zeer goede gsm voor wat je allemaal krijgt.
zoals de hoeveelheid Gb, de MP van de camera, waterdicht,...

Pluspunten

  • de waterdichtheid
  • de hoeveelheid Gb
  • de Mp van de camera
  • de snelheid van de gsm
  • finger scanner
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) zwart / 32 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ellen 05-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De telefoon werkt snel en het is heel gemakkelijk om je gegevens van je oude telefoon over te zetten. Ook goed geluid met muziek afspelen. De vingerafdruk werkt heel gemakkelijk. Ik heb hem nu 2 dagen dus meer kan ik er niet over zeggen. Maar in eerste opzicht is het zeer positief.

Pluspunten

  • Geluid
  • Overzetten gegevens
  • Vingerafdruk
  • Mooi scherm
  • Super camera

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Patricia 05-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne telefoon voor betaalbare prijs

Algemene score

8,0
Erg gebruiksvriendelijk en dat voor een betaalbare prijs. Verder waterdicht wat voor mij echt een uitkomst is! Voor mij de ideale telefoon

Pluspunten

  • Betaalbaar
  • Waterdicht
  • Mooie vormgeving
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) zwart / 32 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Silvia 05-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Praktisch, snel en mooi

Algemene score

9,0
Is een waardige opvolger van mijn Xcover3, snelle prestatie's en mooie vormgeving.
Een echte aanrader!

Pluspunten

  • Snel
  • Vormgeving
  • Prima camera

Minpunten

  • USB-C aansluiting
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Naomi Mailleur 04-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig apparaat!

Algemene score

10,0
Deze telefoon is echt een geweldig apparaat! Ik twijfelde eerst of ik hem moest aanschaffen omdat ik nog een Samsung Galaxy S5 had, en die na 3 jaar nog steeds goed werkte. Maar uiteindelijk heb ik toch de keuze gemaakt om deze te kopen en ik ben er super tevreden van! Het werkt snel, laadt snel op,... Ik ben ook echt een voorstander van de vingerafdrukbeveiliging! Zelfs als je scherm niet aan staat kun je deze ontgrendelen met je vinger. Echt heel handig! De selfie camera is ook echt top, prachtige en zuivere selfies met veel effecten en andere opties. Deze telefoon is echt aan te raden! Ook de Veilige Map is zeer handig voor wanneer je persoonlijke dingen graag privé wilt houden.

Pluspunten

  • Vingerafdruk beveiliging
  • Selfie camera
  • Ligt lekker in de hand
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) zwart / 32 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marten Rosing 04-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

droomtelefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
als je de telefoon ziet denk je: die kost veel. Maar nee, hij kost maar 341 euro!!! Voor die prijs krijg je erg veel: een goede voor- en achter camera, een groot scherm, een usb type c poort(vet handig want het maakt niet uit hoe die er in gaat). al met al is dit een geweldige telefoon.

Pluspunten

  • groot scherm
  • twee topcamera's
  • snelle reacties
  • vingerafrduksensor

Minpunten

  • een heel klein beetje scherp randje aan de zijkant
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) zwart / 32 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kelsey 04-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een van de redenen dat ik deze telefoon wilde is omdat hij wat goedkoper is dan de s editie maar wel dezelfde specs heeft qua batterijduur. Ondanks dat hij nog niet zo oud is ben ik heel erg tevreden over de duur van de batterij ( zo'n 1,5 dag bij medium gebruik) en het snel opladen.

Pluspunten

  • Batterijduur
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Snel opladen
  • Geheugen
  • Camera

Minpunten

  • Vingerafdruk doet het nooit
  • Aparte oplader
  • Standaard apps
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) zwart / 32 GB

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 04-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot scherm, gebruiksvriendelijk toestel en goede camera

Algemene score

9,0
Het is een mooie telefoon, goede uitstraling en gebruiksvriendelijk. Veel opties mogelijk en een goede camera
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) zwart / 32 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter H. 04-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design, dun en snel.

Algemene score

9,0
Prijs, kwaliteit en design. Het is een super toestel. Mijn tweede A5, teken dat hij goed bevalt. Ligt goed in de hand en zijn geheugen is eenvoudig uit te breiden.

Pluspunten

  • Design
  • Werkt super
  • Kwalitatief goed product
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) zwart / 32 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hendrik 04-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze telefoon doet precies wat ik ermee wil doen. Bellen, E-mailen, chatten en verder ook nog alle extra wat je met de hele dure ook kan. Ben echt ( alweer ) super blij met mijn samsung. AANRADER !!!!!!

Pluspunten

  • Groot scherm
  • mooie kleuren
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) zwart / 32 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 04-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Eindelijk weer een heerlijke telefoon in bezit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na twee jaar te hebben gedaan met een lumia 640 xl met windows besturing toch weer over gestapt naar android en samsung in het bijzonder. Een fijne telefoon die heerlijk in de hand ligt en makkelijk te bedienen is en lekker snel reageert.

Pluspunten

  • Snel
  • Fijn in de hand
  • Eenvoudig in gebruik
  • adapterstukje voor auto lader is bijgevoegd

Minpunten

  • andere usb aansluiting qua oplader
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) zwart / 32 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Samsung A5 2017 04-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De camera's van de smartphone zijn goed, niet alleen achter maar ook de voor camera. Met de camera's kun je in 1 klik scherpe foto's maken. Er kunnen ook veel foto's op het toestel, want het toestel heeft 32GB.

Pluspunten

  • Camera
  • Accuduur
  • Schermrevolutie
  • Waterdicht

Minpunten

  • Opladen kan niet draadloos
Geschreven voor: Samsung Galaxy A5 (2017) zwart / 32 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews