Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Black - Smartphones
Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Black - Smartphones
Goede telefoon
Goede telefoon die fijn in de hand ligt. Accuduur is goed. Werkt snel en heeft een goede camera. Een hele verbetering t.o.v mijn Huawei.
Pluspunten
- Fijn design
- Snel
- Goede accu
Minpunten
- Geen
Galaxy A5
De telefoon heeft een heel helder scherm en je kunt alles er goed op zien. Ook is de telefoon niet te groot en niet te klein zodat hij goed in bijvoorbeeld je broekzak past, maar ook alles erop te zien is en goed te bedienen is.
Verder heeft de telefoon een mooie heldere camera en daardoor kun je mooie en duidelijke foto's maken.
Pluspunten
- mooi helder scherm
- veel opslag
- goed formaat
- heldere camera
Minpunten
- batterij kan er niet uit
gebruiksvriendelijk, groot scherm, goede accuduur
Ik gebruik al jaren een Samsung. Voor mij geen andere telefoon. Het is een duidelijke en makkelijke telefoon om te bebruiken
super fantastisch
mooie opvolger voor de samsung s3. Groot scherm makkelijk bediening. Goede kwaliteit en prijs verhouding
Pluspunten
- groot scherm
- spat water dicht,stof dicht
Goede kwaliteit mobiel voor een vrij lage prijs
Het product is prima in gebruik. Het scherm is een goede grootte voor ook wat grotere handen, en de mobiel ligt lekker in de hand. De telefoon is ook snel met een octa-core processor, en 3 GB RAM-geheugen. De opslag is ook prima: 32 GB. Zowel de voor- als achtercamera doen het prima met 16 megapixels.
Pluspunten
- goede camera
- vingerscanner aanwezig
- snel systeem
- goede opslag
Minpunten
- de USB C kabel (laadt wel sneller op hierdoor)
Goeie telefoon geweldig
Het is een snelle telefoon zeker een aanrader voor zo prijs een betere telefoon vindt je niet.
Waarom was zo soort telefoon Niet eerder.
Pluspunten
- Groot
- Snel
groot scherm
Omdat het geheugen van mijn oude samsung niet erg groot was heb ik deze gekocht.
Ik ben zeer tevreden met de grootte van het scherm en het gemak van de toetsen. Ook ligt de mobiel lekker in de hand.
Mooi design, duidelijk, makkelijk in gebruik
Goede prijs kwaliteit verhouding, voldoet volkomen aan mijn wensen. Makkelijk in gebruik en mooi design. Foto's erg mooi en helder van kleur. Altijd Samsung gehad en wil niet meer anders.
Pluspunten
- Helder beeld
- Mooi formaat
- Mooi design
goede kwaliteit
Ik heb dit product gekocht omdat ik de A3 eerst had en wou een upgrade ik heb heel veel gelezen over de telefoon en vond het een hele goede telefoon
Pluspunten
- mooie foto's
- goede procesor
- goede prijs
Minpunten
- geen Vr mogelijkheid
- minder fijn dat de speaker aan de zijkant zit
Snel, mooi scherm, goedkoper dan galaxy S
Deze gekozen omdat de vorige S5 mini te traag wordt na verloop van tijd. Geheugen sneller vol en die had een minder mooie scherm resolutie. De A5 is groter, sneller, betere camera ( voor en achter ), meer geheugen ( 32gb ) en leverbaar in leuke kleuren. De prijs/kwaliteit verhouding is dik in orde want deze scheelt de helft met bijvoorbeeld een S7. Pas net in gebruik maar deze gaat zeker bevallen !
Pluspunten
- Scherm en resolutie
- Snelheid en geheugen
nieuwe telefoon
vin het nog even wennen ben overgestapt van apple omdat de samsung veel beter te betalen is verder fijn toestel licht lekker in de hand
Pluspunten
- groot scherm
- helder
- lang accu duur
A5 galaxy
Ik was op zoek naar een leuke telefoon met een budgetprijs.
Galaxy a5 is een mooie telefoon en ziet er sierlijk uit. hij ligt wat zwaarder in je handen dan de S5.
Pluspunten
- mooie telefoon
- snel
Minpunten
- camera en te weinig functies voor selfie
Snel en mooi toestel
- Snelheid processor
- Elegante uitstraling
Min:
- Kwetsbaar
Pluspunten
- Accuduur
- Vingerafdruksensor
- Opslagruimte
- Snelheid processor
- Elegante uitstraling
Minpunten
- Kwetsbaar
goede accu
Heb de telefoon gisteren in gebruik genomen, werkt makkelijk en is snel in gebruik.
Het viel mij op dat je zelfs met de laatste batterij procenten nog lang kunt doen.
Ik kreeg al gelijk een software update voor een verbetering.
leuke bijkomstigheid is dat ik er deze maand nog een slim level box bij kreeg.
tot nu toe zeer positief.
Pluspunten
- lange accu duur
- makkelijk in te stellen
Minpunten
- nog niet gevonden
A5 mooie snelle smartphone met goede specs
top toestel voor een schappelijke prijs, kleur goud oogt ook fancy, specs zijn goed , ligt lekker inde hand. goede service bij de winkel
Pluspunten
- accu
- scherm
Minpunten
- (nog) geen
Scherp beeld
Goede telefoon, mooi formaat en snel. Doet niet onder voor de s7. Alleen de prijs is aantrekkelijker. Maakt geweldige foto's en er komt prima geluid uit het boxje.
Soepele besturing en mooie foto's
Toestel gekozen vanwege grootte en intern geheugen. Bij installeren van apps blijkt dat het toestel supersnel is. Alles loopt soepel en er zijn geen haperingen. Met de camera zijn supermooie foto's te maken, zelfs in het donker.
Ben super tevreden over het toestel.
Pluspunten
- snelheid
- camera
- soepele besturing
fijne telefoon groot scherm makkelijk mee om te gaan
ik heb deze gekozen om dat voor mij makkelijk mee te werken is en groot scherm gewoon fijne telefoon en hebben verschillende kleuren
Top telefoon
De telefoon ligt fijn in de hand en voelt als budget-telefoon zeer fijn aan. De software is duidelijk en de telefoon is lekker snel. Accu gaat met gemak de hele dag mee en met het always on display kun je altijd de tijd zien.
Pluspunten
- Groot scherm
- Mooi design
- Always on display
Mooi scherm, voelt prettig in de hand
Ik ben altijd wel tevreden over Samsung telefoons, de A5 2017 is geen uitzondering. Hij is erg snel en prettig in de omgang. Het beeldscherm is heel erg mooi en de kleur Goud is precies goed. Erg tevreden over.
Pluspunten
- Scherm
- Snelheid
Minpunten
- Niet veel hoesjes te krijgen
Groot scherm, dun design, mooi afgewerkt en waterbestendig!
De samsung Galaxy A5 is een mooi toestel, ter vervanging van mijn LG Nexus 4 die wegens een bug in de navigation-buttons niet meer te gebruiken valt.
De telefoon heeft een groot scherm en is over het algemeen erg mooi afgewerkt. Alhoewel is het niet getest heb is het feit dat de telefoon waterdicht is wel een mooie feature, wat zeker heeft me gewogen in mijn besluit deze telefoon aan te schaffen. De camera werkt erg goed en is zeker niet mis met 16 megapixel voor en achter. Het geluid van de telefoon is goed maar heb wel eens beter vernomen, echter niks om over te klagen.
De vingerafdruk scanner wekt helaas niet altijd even geweldig en dus voer ik toch altijd nog gewoon mijn code in. Nu is dit voor mij geen probleem maar wellicht een klein minpunt. Alhoewel het grote scherm wel erg mooi is doet het de accuduur niet ten goede, en helaas is de telefoon nogal snel leeg als deze veel gebruikt wordt.
Al met al een betaalbaar apparaat met veel moderne features. Over het algemeen ben ik erg tevreden over de telefoon en zou hem dus ook aan anderen aanraden als je een nieuwe moderne telefoon zoekt.
Pluspunten
- Groot scherm
- Goede kwaliteit camera
- Mooie afwerking/design
Minpunten
- Finger Scanner werkt niet altijd
- Accu snel leeg met intensief gebruik
Groot, mooi en duidelijk scherm
Snelle levering en makkelijk en snel geïnstalleerd. Groot scherm, goed en duidelijk beeld, mooie camera. Een leuk cadeau voor een lieve moeder, misschien ook wat voor mijn vader :)
prachtig helder scherm
Na lang twijfelen vanwege het iets kleinere formaat scherm dan mijn oude telefoon uiteindelijk toch gekozen voor de Samsung A 5. Geen spijt, want door de scherpte en helderheid van het scherm is het zeker zo duidelijk.
Gebruiksvriendelijk toestel.
Goede accuduur!
Na eerder altijd voor een Samsung mobiel te hebben gekozen toch deze keer ook weer een hele goede aankoop. Helder display, lange accuduur (ongeveer 2 dagen), makkelijk en vanzelfsprekend in het gebruik. Maakt hele mooie foto's.
Pluspunten
- Geluid
- Camera
- gebruik van de mobiel
- Niet te groot en zeker niet te klein
Netjes afgewerkt, camera ingebouwd, goede camera.
Het is een telefoon die netjes is afgewerkt en overzichtelijk is ingedeeld. Hij ligt prettig in de hand en heeft een goede camera voor deze prijs.
Pluspunten
- Netjes afgewerkt
- Goede camera voor deze prijs