Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Black

Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Black - Smartphones

Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Black - Smartphones

8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1049 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A5 (2017) - 5.2" - 32GB - Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Rob28-07-2017

samsung galaxy A5

ben tevreden met het toestel, werkt snel en makkelijk. Wat je van samsung mag verwachten. Geheugen is uitbreidbaar wat een voordeel is wanneer je veel foto's maakt of veel muziek wil luisteren. Intern geheugen is 3 gb wat de snelheid ten goede komt. Snelle levering door mobiel.nl en post.nl.
Pluspunten
  • scherm
  • accu
Debbie28-07-2017

Top kwaliteit!

De Samsung Galaxy A5 heeft een groot en prettig scherm, is wel wat zwaar in gewicht. Het is prettig dat hij stof en spatwater bestendig is. Ook vind ik het een luxe telefoon wat betreft software en in de omgang! Camera is uitstekende kwaliteit, ben er zeer tevreden mee. Een minpunt is wel het type oplader, het is helaas geen micro usb.
Pluspunten
  • Software
  • Design
  • Stof en spatwaterdicht
  • Kwaliteit camera
  • Geheugen
Minpunten
  • Gewicht
  • Grootte
  • Type oplader
Sandra27-07-2017

Elegante mobiele telefoon met grote capaciteiten

Verliefd geworden op de elegante kleur en de handzame vorm, gevallen voor het grote geheugen en de kwaliteit van de camera.
Pluspunten
  • prijs
  • geheugen
Minpunten
  • twee schermen voor opslag apps
Ienetje27-07-2017

Mooi duidelijk scherm

Ik heb al jaren telefoons en tablets van Samsung, deze stellen nooit teleur. Ook deze telefoon ziet er weer mooi uit, goed scherm. Laadt snel op.
Pluspunten
  • bekende Samsung kwaliteit
Minpunten
  • niet standaard laadsnoertje
Elisabeth27-07-2017

Mooi sleek mobiel

Grote scherm, werkt best snel en makkelijk te gebruiken. Voelt beetje zwaarder dan mijn vorige mobiel (HTC ONE8), maar toch niet erg. Makkelijk om met een hand te beheren. Blue light filter functie, maakt gebruiken 's nachts beter met minder last voor ogen.
Pluspunten
  • Grote scherm
  • Mooi Kleuren
  • Groote
Astrid27-07-2017

Heel goed produkt voor een leuke prijs

Ik heb voor deze telefoon gekozen omdat deze heel veel kwaliteit biedt voor een heel redelijk bedrag.
Pluspunten
  • 32 GB
  • goede camera
gerda27-07-2017

camera en kwaliteit foto's

voor het eerst voor een samsung gekozen en dit model heeft een erg goede camera, maakt erg mooie foto's ook bij slecht licht verder weinig verschil met populairdere modellen samsung
Pluspunten
  • camera
  • vormgeving
  • gebruikersgemak
Lisanne27-07-2017

Mooi model

Het model ligt goed in de hand. Het is niet te groot en niet te klein. Het model is iets groter dan de samsung galaxy A5 2015. Door de ronde vormen voelt het apperaat soepel aan. Het beeldscherm geeft heldere kleuren weer waardoor foto's erg scherp worden genomen. Erg mooi.
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Helder beeld
  • Scherpe foto's
  • Goed geluid
Jos27-07-2017

Mooi geavanceerd toestel, erg gebruiksvriendelijk

Was toe aan een andere telefoon, en omdat mijn vorige Samsung mij erg goed beviel heb ik weer voor Samsung gekozen. Mooi en handig product
Pluspunten
  • Geen losse batterij meer
  • Zeer helder scherm
  • Makkelijk in gebruik
Sjoerd27-07-2017

Groot scherm

De Samsung Galaxy A5 doet niet onder voor zijn soortgenoten in de À serie. Mooi groot helder scherm. Mijn keuze is daarnaast ook op dit toestel gevallen vanwege het grote intern geheugen.
Gerry27-07-2017

fantantisch toestel

Dit toestel viel op vanwege de goede beoordelingen en de prima prijs/kwaliteitsverhouding. Toestel inmiddels via Coolblue ontvangen en het overzetten van de gegevens vanaf mijn oude mobiel was snel geregeld. Toestel is makkelijk in gebruik en heel snel opgeladen. Kortom een absolute aanrader.
Pluspunten
  • 32 gb intern geheugen
  • lange batterijduur
  • snelle oplader
  • makkelijke bediening
Minpunten
  • nog niet gevonden
Marit27-07-2017

Mooi toestel

telefoon pas net ontvangen, maar eerste indruk is er goed. Snelheid, goed beeldscherm en mooi degelijk toestel
Pluspunten
  • uitstraling
  • snelheid
  • beeldscherm
Minpunten
  • nog geen ontdekt
F27-07-2017

Super snel opgeslagen na aanschaf

Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Snapte bij uitzoeken van deze nieuwe telefoon niet waar het prijsverschil van 120EUR met de S7 nog altijd vandaan komt. Telefoons hebben nagenoeg zelfde specs, deze telefoon heeft super goede front camera. Telefoon werd snel geleverd via Vodafone. En leuk extra'tje met de Samsung boxjes
Willem26-07-2017

Zeer goede accu en foto,s

Hiervoor samsung s4, laten vallen, dus schade, op advies verkoper een samsung a5 2017 met een goede cover gekocht. snel toestel, en wat ik belangrijk vind zeer goede camera voor scherpe foto,s.
Pluspunten
  • snel
  • foto
  • makkelijk
  • groot scherm
Iet26-07-2017

mooi toestel

alweer gekozen voor de Samsung A5. Al veel plezier gehad van de A5 uit 2015. Mooi toestel, lange accuduur. Weer een goed Samsung product.
Pluspunten
  • accuduur
  • goed toestel
Anton26-07-2017

Samsung A5 2017

Mooi apparaat, prachtig scherm, mooie kleuren en goede camera. Snel en goede opslag. Is perfect geïnstalleerd bij Vodafone Drachten en alle gegevens zijn overgezet.
Anita26-07-2017

goed beeld

Het is een fijne telefoon. Hij ligt goed in de hand. Hij wisselt snel van apps. Mooi duidelijk beeld.
Diana26-07-2017

Perfect. Blij met mijn aankoop.

Mooie telefoon en erg handig in gebruik. Ben blij dat Samsung en Android goede vooruitgang hebben gedaan.
Pluspunten
  • Beeld
  • Kan tegen water
Thomas H26-07-2017

Prima accuduur, goede prestaties voor een niet te hoge prijs

+; Waarom ik deze telefoon gekozen heb is, omdat het een Mid-range prijs is voor bijna een high-end smartphone, bijvoorbeeld een Samsung s7. Daarnaast vind ik het design ook heel tof. De accu blijft lang mee gaan ondanks intensief gebruik van de smartphone. -; De enige min punten vind ik; het beeld ziet er in het donker niet al te mooi uit en de camera ondersteund geen optische beeldstabilisatie. Daarnaast vind ik dat de vingerprint een beetje tegenvalt.
Pluspunten
  • Uitstekende accu
  • Mooi scherm
  • Prijs - Kwaliteit verhouding
  • Snelle processor
  • Degelijke voor camera
Minpunten
  • Geen optische beeldstabilisatie
  • Vingerafdruk magneet
  • 4k filmen niet mogelijk
  • Gevoelig scherm
Ron26-07-2017

Fijne toestellen

Binnen ons gezin zwerven de nodige telefoons rond. Verschillende merken hebben de revue al gepasseerd. Ik heb gemerkt dat Samsung prettig werkt, er zijn meer dan voldoende apps beschikbaar en de camera's zijn gewoon top. Om die reden nu weer een nieuw exemplaar aangeschaft. Na de nodige vergelijkingen op de nieuwe A5 uitgekomen onder andere vanwege de water- en stofbestendigheid. Nog maar net uit de doos maar ik zie nu al dat ik hier weer veel plezier aan ga beleven.
Pluspunten
  • prettig formaat
  • groot scherm
  • water en stofbestendig
Minpunten
  • nog niks gevonden
Schrauwen26-07-2017

Mooi toestel

Toestel ontvangen en ziet er erg mooi uit. Vingerafdruk herkenning werkt erg goed. Het apparaat reageert snel.
Pluspunten
  • mooi toestel
  • vingerafdruk herkenning werkt goed
Minpunten
  • andere oplader
Hpfan26-07-2017

Mooi en en goed in de handliggend toestel

Als men naar het toestel kijkt is het een mooie vormgeving ligt goed in de hand en is gemakkelijk te bedienen. Er zitten ook, qua beveiliging, meer mogelijkheden in. Het is een fijn groot scherm, groter dan die van de Galaxy S7 (ik heb het zelf met het toestel van mijn man gemeten). Heldere en scherpere kleuren
Pluspunten
  • Heldere kleuren
  • Grootscherm
  • Mooie vormgeving
Rien Beckers26-07-2017

Geen minpunten

Deze telefoon voldoet aan al mijn eisen, goede display, veel geheugen, prima camera en mooi design. Ik heb hem nu een paar dagen en ik ben nog geen minpunten tegengekomen. Hij loopt helaas wel nog op Android 6.0 maar de update naar Android 7.0 komt eraan.
Pluspunten
  • Mooi helder Amoled scherm
  • Ruim voldoende geheugen
  • Waterdicht
Minpunten
  • Android is nog een oudere versie op dit moment
Samsung galaxy A5 201726-07-2017

mooi groot scherm

mooie mobiel met een mooi scherm valt wel snel uit je handen wel snel in opladen echt een top mobiel
Pluspunten
  • groot scherm
  • laad snel op
  • mooie kleuren
Minpunten
  • valt snel uit je handen
Marianne26-07-2017

Goed en duidelijk leesbaar scherm.

Makkelijk in het gebruik. Goede camera. Scherm is groot en heldere weergave van de tekst . Met uitbreiding van het geheugen voldoet hij aan alle wensen