General Mobile GM5 Plus goud / 32 GB - Reviews

Specificaties
Display
5.5 inch scherm
Opslag
32 GB opslag
Besturingssysteem
Android
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 6 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gijs 29-09-2016 Product paar weken in bezit

Altijd de nieuwste Android versie

Algemene score

8,0
Een onbekend merk, maar misschien daarom juist de moeite waar. Ze moeten extra hun best doen ten opzichte van de gevestigde orde. Zo werd beloofd dat je de Android updates gedurende twee jaar gratis krijgt. Toen ik de smartphone kocht had hij versie 6.0. Gisteren een bericht gekregen dat de download voor versie 7.0 (Nougat) klaarstond. En ja hoor. Prima dus. Verder groot scherm, snelle processor en groot intern geheugen. Werd geleverd met extra pantserglas bescherming. Geen seconde spijt gehad van deze aankoop.

Pluspunten

  • Android updates
  • snel werking

Minpunten

  • summiere handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs 24-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

Wat een prima smartphone!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op verzoek van Kieskeurig een review na een halfjaar gebruik. Ik kan eigenlijk geen echt min puntje ontdekken. Groot scherm. Met snellader. Begrijp niet dat je hem nog zo weinig ziet.

Pluspunten

  • Android updates, nu Nougat = 7.0
  • Solide
  • Groot werkgeheugen
  • Een dag volledig accu gebruik

Minpunten

  • gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

CV 18-04-2017 Product paar maanden in bezit

Prima prijs kwaliteit verhouding!

Algemene score

8,0
Mooi groot scherm, weinig 'verplichte' apps die je bij bekendere merken wel hebt. Vrij onbekend merk generaal mobile maar heb hem nu 3 maanden en ben zeer tevreden. Snel toestel steeds nieuwste updates gegarandeerd. Een bijpassend hoesje vinden is wel even een uitdaging.

Pluspunten

  • Weinig verplichte voor geïnstalleerde apps
  • Mooi duidelijk scherm

Minpunten

  • Past niet in standaard hoesjes

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

serlynneke 04-09-2017 Product paar maanden in bezit

alweer stuk

Algemene score

4,0
Ik kocht deze telefoon in februari 2017. Na enkele weken kreeg ik het probleem dat er soms een letter op mijn toetsenbord het niet deed. Dit gebeurde steeds vaker. Het volgende probleem is dat ik soms wel een toetsenbord had, maar dat deze zwart was. Ik kon wel letters typen, maar omdat het toetsenbord er wel was, maar alleen een zwart scherm was, zag ik de letters niet.

Na 4 maanden met het toestel terug naar Mediamarkt.
De filmpjes die ik gemaakt had van de fouten en het toestel werden opgestuurd. drie weken later kreeg ik een splinternieuw apparaat.

Nu precies 4 weken verder, typ ik een bericht en weer doet ook bij dit apparaat een toets het niet. Nu een week verder en kan ik de letter r niet mee typen. Aan en uitzetten helpt, maar kom op zeg, hij is nu pas een maand oud. Vandaag is hij weer door Mediamarkt opgestuurd.

Meer gebruikers die deze fout ervaren?

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

graspol61 21-08-2017 Product paar dagen in bezit

Een goede snelle mobiel met mooi groot scherm :)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
15 augustus 2017 binnen gekregen .

Mijn verwachting overtroffen toen ik de mobiel in handen kreeg en er mee ging spelen .

Echt wat een geweldig ding is dit zeg prachtig scherm.
Lekker snel door een snelle cpu en kale android fantastisch .

Had eerst een HTC M8 ook geweldig ding maar deze overtreft het wel en zeker wat de prijs betreft .

Over een half jaar komt er een tweede review.

Groeten Fred.

Pluspunten

  • snel
  • mooi groot scherm
  • fijn in de hand (hebt grote handen)
  • de prijs

Minpunten

  • nog niet tegen gekomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KSnAu 11-05-2017 Product paar dagen in bezit

De GM 5 Plus d.....minder bekend...maar een échte aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn man kocht deze smartphone een jaar geleden en is zeer tevreden.
Ik hoefde dan ook niet lang na te denken over de keuze van mijn nieuwe smartphone.
Sinds vorige week ben ik ook in het bezit van een General Mobile 5 Plus d
en zeer tevreden.

Pluspunten

  • Veel kwaliteit voor een prima prijs
  • Handzaam in gebruik
  • Weinig of geen onnodige apps
  • Mooie foto's

Minpunten

  • Groter dan de gemiddelde smartphone

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer