Apple iPhone 7 plus 256 GB - Reviews

Specificaties
Display
5.5 inch scherm
Opslag
256 GB opslag
Besturingssysteem
iOS
Bekijk 12 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Apple iPhone 7 plus 256 GB op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tim 17-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

super geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Apple iPhone 7 Plus 256 GB / zwart

Algemene score

10,0
Heeeeeeeeeeell handig, snel, goed en ook nog een heeel groot en gewoon geweldig!!!!! Super goede camera kwaliteit en voor het eerst laad Google gewoon goed en snel!!

Pluspunten

  • lees review
  • camera
  • snel
  • goede kwaliteit
  • handig

Minpunten

  • een beetje duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Tim 11-11-2016

Dank u wel dankzij deze review heb ik een betere keuze kunnen maken!

Kees

Reageer

Danielle 28-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Apple iPhone 7 plus 32 GB / zilver

Algemene score

8,0
Zoals iedere iPhone makkelijk in het gebruik. Mooi groot scherm, toestel zelf had wel wat kleiner gekund als je kijkt naar de grote van het scherm maar hier wen je erg snel aan. 1 x op de tegelvloer laten vallen en het scherm is nog heel!!!( wel met extra glasplaatje als bescherming)

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Groot toestel t.o.v scherm

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Tim 05-01-2017

Nieuwere review 2017

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Apple iPhone 7 Plus 256 GB / zwart

Algemene score

10,0
Hij is nog steeds heel goed, handig en snel!! Hij is nog steeds in goede staat want het materiaal is sterk en goed! De batterij is ook nog helemaal prima. De camera werkt ook nog goed. Soms moet je wel 1 min poetsen voor de vingerafdrukken maar voor de rest nog steeds goed!!

Pluspunten

  • Kijk reviews van mij

Reageer

Rani 09-10-2016
  • Product paar weken in bezit

Goeie telefoon, weinig geheugen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Apple iPhone 7 plus 32 GB / roze goud

Algemene score

9,0
Ookal heeft Apple nu de geheugenopslag verdubbeld, toch vind ik 32gb nog niet genoeg. Als ik dit op voorhand had geweten, had ik liever een 128gb gekocht.
Voor de rest ben ik zeer tevreden van mijn iPhone!

Pluspunten

  • Werkt vlot
  • Batterij gaat lang mee
  • Lightning oortjes = betere kwaliteit
  • Synchroniseert vlot met Macbook & iPad

Minpunten

  • weinig geheugen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ine 25-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Apple Iphone 7 plus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Apple iPhone 7 plus 128 GB / roze goud

Algemene score

10,0
Ik vind het een kwalitatief goed product. Alles werkt prima. Goed geluid, gemakkelijk toegankelijk. Snel en krachtig. Leuke features. Ziet er mooi uit. Ben er heel blij mee.

Pluspunten

  • kwalitatief goed product
  • gebruikersvriendelijk
  • mooie uitstraling
  • leuke features

Minpunten

  • kan ik niet bedenken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Coenen 16-12-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Slechte service bij Apple

Geschreven voor: Apple iPhone 7 plus 128 GB / zwart

Algemene score

3,0
Zéér tevreden over deze telefoon, totdat hij op een gegeven moment niet meer op deed opladen. Terug ermee naar de winkel, want er zit nog garantie op. Helaas kregen wij nul op het rekest, omdat ze een héél klein deukje op de achterzijde van het toestel vonden. We kregen de keuze of toestel ongerepareerd retour en 50 euro onderzoekskosten betalen, of 465 euro betalen, en dan kregen wij een "nieuw" toestel met nog de resterende garantieperiode van het oude toestel. Ik heb voor de eerste optie gekozen, en ben met het toestel naar een GSMreparatiebedrijf gegaan. Wat was nu het probleem: Ons toestel laad probleemloos op met elke kabel, behalve met de originele Apple kabel. Onderzoekskosten bij het GSMreparatiebedrijf waren service van het bedrijf. Wij hebben er een kwaliteitskabel gekocht, waar we ook nog eens 50procent korting op kregen. Klaar voor slechts 15 euro. Dat is nog eens service waar Apple wat van kan leren. Nu weer super tevreden over onze Apple

Pluspunten

  • hebbeding
  • design

Minpunten

  • Zeer slechte service van Apple
  • belachelijk duur
  • moeilijk switchen als je alles Apple hebt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Ozgur 20-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Top Toestel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Apple iPhone 7 plus 128 GB / zwart

Algemene score

9,0
Top toestel! İk stap over van de iPhone 6 naar deze en je merkt het zeker. Dubbele camera werkt super!

Pluspunten

  • Handzaam
  • Super camera

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer