Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

WIKO Lenny 3 zwart / 16 GB

5,2 Lees 11 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

5,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Onvoldoende
  • Onvoldoende
  • Voldoende
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fred 27-02-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Mooi makkelijk en betrouwbaar en best snel.

Algemene score

9,0
De Lenny3 is een prime product. Met een prima prijs kwaliteit. Bij normaal gebruik doet hij alles wat hij moet doen. De camera is super goed de foto's zijn scherp de video heeft duidelijke beelden. 16 GB is behoorlijk veel. Ik ben bij met de Lenny 3

Pluspunten

  • Foto's
  • Veel gb
  • Makkelijk in gebruik.
  • Groot scherm zeer duidelijk.

Minpunten

  • Oudere besturing.
  • Loopt soms vast

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Najib 03-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Defect

Algemene score

1,0
Kwaliteit is heel slecht. Slechter is de klantenservice van wiko.
Een niet functioneerde telefoon.
Media markt, verwijst uiteraard, naar de vendor/leverancier. (Basisprincipes van MSH zijn blijkbaar verloren)

Ik wil mijn geld terug en krijg dit niet.
Diverse malen contact gezocht.
Wiko is kwalitatief de slechtste merk in de markt.
Garantie kennen ze niet. Idem voor klantenservice, hebben ze niet.

Minpunten

  • Kwaliteit
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Peter Teller 14-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Groot scherm lijkt veel op een Samsung

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Helaas hij kan uitsluitend 3G gebruiken. Voor de rest prima toestel voor nog geen€100!! En bij goed zoeken kom je zelfs een aantal verassingen tegen. Al met al voor deze prijsklasse een prima toestel

Pluspunten

  • Lange batterij duur
  • Groot scherm

Minpunten

  • Geen 4 maar 3G.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees 29-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Degelijk toestel voor een lage prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
10 Maanden geleden gekocht vanwege de lage prijs. Nog steeds uiterst tevreden. Geen negatieve ervaringen zoals vastlopen of uitval. Ook niet bij zwaardere toepassingen zoals Spotify of Youtube, bij mij loopt het allemaal probleemloos. Ik ervaar de Lenny3 niet als zijnde traag (heb echter geen ervaring met hele snelle toestellen). Met 64GB sd-card als "adoptable storage" nooit meer problemen met te weinig geheugen voor het installeren van apps. Helder en scherp beeldscherm. Aliminium behuizing maakt een degelijke indruk en het allermooiste is natuurlijk de lage prijs.

Pluspunten

  • prijs
  • aluminium behuizing
  • helder en scherp beeldscherm
  • adoptable storage voor installeren apps

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 07-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Goede prijs, niet geschikt voor intensief gebruik

Algemene score

2,0
Scherpe prijs , maar helaas slechte algehele kwaliteit. telefoon is erg traag, loopt vaak vast en niet alle apps werken naar behoren op dit toestel. Valt ook vaak spontaan uit. Absoluut geen aanrader. Voor dit geld zijn er betere telefoons te koop.

Pluspunten

  • scherpe prijs
  • goede beeldkwaliteit

Minpunten

  • slechte camera
  • loopt vaak vast
  • apps werken niet goed
  • traag
  • accuduur

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Paul 22-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijne telefoon hoog gebruikersgemak.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Catchy leuke en goed werkende telefoon van Wiko type lenny 3. Ben er zeer tevreden over, fijn in het gebruik en voorzien van een goede camera functie.

Pluspunten

  • catchy
  • kleurkeuze

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerard Terpstra 17-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

veel geheugen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
eerst een Lenn2 maar die had tekort geheugen voor mij .Nu de Lenny 3 vanwegen de 16 Gig.Bevalt prima mooi scherm goede foto mogelijkheden en een mooi toestel.

Pluspunten

  • Geheugen
  • Foto mogelijkheden

Minpunten

  • aanraakscherm onderin matig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marian 05-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

geen waar voor je geld

Algemene score

2,0
Vanaf dag 1 problemen met de gps, ik speel het spel pokemon go, maar telkens als ik stil sta stopt de gps er ook mee, telefoon moet dan opnieuw opgestart worden. Contact gezocht met WIKO maar ik moet de telefoon aan hun opsturen, op eigen kosten, verder moet ik de kosten ook zelf betalen, waardeloze garantie!

Het scherm reageert niet snel, maar met gorilla glas eroverheen opeens weer wel, erg vreemd.

Ik zou de telefoon niet aanraden, hij doet de basis dingen niet goed en dan doe ik er nog niet veel mee.

Pluspunten

  • prijs
  • prima voor alleen bellen/sms

Minpunten

  • gps
  • valt spontaan uit
  • scherm reageert slecht

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

Najib 27-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Waarschuwing: Na 6 maanden defect waarsproductiefout

Algemene score

2,0
Er zijn batches van de wiko Lenny waarbij het batterij na aantal maanden het begeeft.
Wiko geeft niet thuis, de retailer, mediamarkt verwijst naar de fabrikant.
Met andere woorden, toestel kan de prullenbak (recycled)

Gewoon weer terug naar Apple of Samsung waar ze wel kwaliteit en service leveren.

Pluspunten

  • Looks

Minpunten

  • bij aanschaf al 36 uur nodig om op te laden.
  • Na 6 maanden laad het niet meer op.
  • Geen klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

JannekeV 25-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Slechte telefoon

Algemene score

1,0
Blijft steeds hangen en zelfs het scherm gaat op tilt en heb hem net 3 maanden. Batterij is heel snel leeg. Foto's zijn van slechte kwaliteit en al helemaal van de camera van de voorkant. Ik zou hem zeker niet aanbevelen er zijn betere telefoons voor dat geld

Pluspunten

  • Geen

Minpunten

  • Batterij
  • Vasthangen
  • Camera

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Nali 21-09-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Goede prijs maar minder geschikt voor internet gebruikers

Algemene score

7,0
Aangekocht vanwege prijs, kwaliteit maar teleurgesteld na intensief gebruik.
Is traag en loopt regelmatig vast.
Wel een goed toestel voor bellen en sms'en, minder voor intensief internet gebruik

Pluspunten

  • Mooie foto's
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Loopt regelmatig vast
  • Reageert traag

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer