Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver - Reviews

Specificaties
Display
5.1 inch scherm
Opslag
32 GB opslag
Besturingssysteem
Android 6.0
Bekijk 4 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 615 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

FrankL68 13-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Onverwacht goede update na S3

Algemene score

9,0
Helaas ging de S3 kapot en moest er iets nieuws komen. Ondanks dat de batterij niet verwisselbaar is hebben we beide (mijn vrouw en ik) toch de S7 gekozen en hebben daar geen spijt van. Wat een heerlijke telefoon. Lekker snel, genoeg inter geheugen Tomtom start binnen 5 seconden ipv 60 seconden bij de S3. Mooi beeld. We vonden beide de S7 mooier dan de Edge. Erg blij mee. Wil nog wat minpunten kwijt wat onder niet meer bij kan: Op standaard email app is Gmail niet in te stellen als IMAP, alleen pop3. Moest eerst Hotmail instellen op IMAP en daarna naam wijzigen naar Gmail. Standaard email app is niet meer ingedeeld per dag, zodat ik per mail moet selecteren om te verwijderen en niet een hele dag of week in 1 keer kan wissen. De telefoon heeft scherpe randen. doet zeer aan pink waar hij op leunt. Maar verder zou ik geen ander willen.

Pluspunten

  • zeer snel
  • lange accuduur
  • camera binnen 2 seconden opgestart
  • verbazingwekkend goede camera

Minpunten

  • erg zwaar tov S3
  • Geen verwisselbare accu
  • 1 speaker
  • speaker aan onderkant waar mijn pink deze bedekt
  • koptelefoonaansluiting aan onderkant
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Claudia 12-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi toestel. Groot scherm. Handige bediening.

Algemene score

9,0
Hip model. Goede camera. Scherm perfect. De foto's kun je handig archiveren en zijn duidelijk. De gegevens kun je zeer gemakkelijk overzetten naar je nieuwe tel.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 10-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima foto's!

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een telefoon die mooie foto's maken kon. De S7 maakt echt hele mooie foto's. Vele opties erbij. Simpele bediening en helder scherm.

Pluspunten

  • Mooie foto's
  • Erg helder scherm
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / wit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mark 09-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Super snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Telefoon is heel snel en de accu gaat lang mee. Ook is de telefoon makkelijk in te stellen. Verder heeft de telefoon een super geluid.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Izaak2010 09-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Batterij

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Van een S4 naar een S7. Ik was een beetje skeptical, maar ik ben heel blij met levensduur van het batterij, ik gebruik die mobiel veel, dus nu moet ik niet naar een stopcontact uitkijken waar ik heen gaat. Guys I'm happy with this phone's battery, no more walking with my charger, Awesome!

Pluspunten

  • Batterij
  • Grote Scherm
  • Eigen Theme kiezen
  • 4 Fingerprints

Minpunten

  • Geen Schermfolie op Locatie
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 09-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Heerlijke telefoon.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de S7 nu ongeveer 2 weken. Snelle levering. Toestel ligt goed in de hand. Is snel. heft een duidelijk en groot scherm. Accu gaat erg lang mee. zeer tevreden

Pluspunten

  • vormgeving
  • accu

Minpunten

  • geen idee
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eduard 08-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Gebruik Galaxy S7

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Fijn toestel makkelijk in gebruik.
Lig goed in hand en belt eenvoudig.
goede koop.
Ben fan van Samsung telefoons
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wil v beek 06-01-2017
  • Product paar weken in bezit

heel goed scherm

Algemene score

8,0
goed helder en makkelijk goed leesbaar mooie vormgeving en kan deze aan bevelen aan iedereen
en ben blij met deze aankoop
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Petra 05-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ontmoedigend

Algemene score

5,0
Waarom niet meteen de actie in de winkel van aankoop afronden en de Gear VR meteen meenemen? dit lijkt een ontmoedigingsbeleid.
Ik kan dit product niet aanbevelen aangezien ik de Gear VR pas 5 of 6 weken na aanvraag binnenkrijg. (Eventueel)....
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Reageer

Jan Peter 04-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Compleet toestel

Algemene score

9,0
Erg mooi toestel, met alles er op en er aan. Lange accu duur en mooie foto's. Makkelijke bediening en mooie vormgeving
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kim 04-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige foto's

Algemene score

9,0
Ik heb de s7 gekozen vanwege de foto's en ze zijn echt prachtig. Het toestel went snel en ligt lekker in de hand. Vingerafdruk werkt probleemloos. Accu kan ik nog niet echt over oordelen, maar lijkt prima in orde. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Foto's
  • Makkelijk in gebruik
  • Vingerafdruk
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frans 02-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Telefoon om mee voor de dag te komen

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik. Licht van gewicht. Juiste grootte. Helder scherm. Gold Platinum is mooie kleur. Instellen gaat soepel en snel. Overdracht van informatie van oude telefoon is het makkelijkst via een micro SD kaart.

Pluspunten

  • Helder beelscherm
  • Mooi design
  • Helder geluid

Minpunten

  • Overdracht gegevens oude gsm niet soepel met kabel
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

omslachtig t.o.v. iphone 02-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Wennen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mijn eerste smartphone maar mijn vrouw heeft een iphone 4 en we hebben een ipad.
Nu dus een android apparaat wat wel omslachtig werkt. Omdat het toestel standaard op een instelling stond die de boel zou moeten vereenvoudigen voor dummies bleven er belangrijke keuzemogelijkheden achterwege. Zodoende kostte het veel moeite om de email adressen toe te voegen. Eindelijk wel gelukt met hulp van anderen. Verder mooi scherm. Ik heb hem in een Otterbox Defender hoes zitten, zodat ik als hovenier hem gewoon tijdens mijn werk kan gebruiken. Batterij gaat lang genoeg mee als je niet de hele dag zit te spelen/werken op het toestel.

Pluspunten

  • beeldscherm
  • foto's
  • formaat

Minpunten

  • kleine cijfers voor inloggen met pincode
  • kleine symbolen als toestel in standby modus staat
  • noodoproep button te dicht bij cijfers
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

ana 02-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Slank en mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
gemakkelijk vast te houden met een groot scherm en de camera is goed. het product merk heeft een goede reputatie. het heeft een goede spreker en de geluidskwaliteit is goed.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

John Reith 01-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

De S7 gekozen, omdat volgens verkoper de accu langer meegaat

Algemene score

9,0
Vorige was ook een Samsung. Hier was ik tevreden mee, alleen werd de accu minder. Mijn vrouw heeft de S7 Edge en die is er ook zeer tevreden mee. Ik heb zelf de S7 gekozen. Heb deze net, dus ik hoop dat ik er net zo veel plezier mee ga hebben als met mijn Galaxy alpha
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edin 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving, duidelijke weergave

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit verhouding, is een wat zwaardere telefoon, vind ik wel prettig ligt goed in de hand. Heel gebruiksvriendelijk. mooie vormgeving en kleur (ik heb voor zilver gekozen).
Prima opslag capaciteit en snelheid.

Pluspunten

  • prijs
  • design

Minpunten

  • gewicht
  • geluid
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ramon 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijke installatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Meteen uit de verpakking doet het toestel wat je er van verwacht, na een kwartiertje bestanden en apps overzetten werkt alles perfect

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk te installeren
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige technische mogelijkheden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige technische mogelijkheden. Mooi scherm, robuust toestel. Camera waarmee je fantastische foto's kunt maken.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Eroen 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Erg snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed toestel. Net als zijn voorgangers. Prima service weer van Samsung. Vooral erg benieuwd naar de Gear VR.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

I.J. Schippers 29-12-2016
  • Product paar weken in bezit

fijn toestel met een mooi scherm en lang accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb het toestel nu een week hij bevalt mij tot nu toe erg goed, heb nog niet alles ontdekt wat het toestel kan maar ben zeer tevreden.
Hij is lekker snel licht van gewicht en accu gaat erg lang mee zelfs als je er spelletjes op speelt.
Kan dit toestel zeker aanraden.
Enige nadeel is het schermoverlay komt steeds in beeld waardoor je apps geen machtiging kan geven, is makkelijk op te lossen door ze te machtigen via de veilige modes.

Pluspunten

  • lange accuduur
  • kan sd kaart in
  • selfies maken zefs in het donker

Minpunten

  • sremoverlay komt steeds in beeld bij nieuwe apps
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews