Samsung Galaxy S7 32 GB / zilver - Reviews

Specificaties
Display
5.1 inch scherm
Opslag
32 GB opslag
Besturingssysteem
Android 6.0
Bekijk 4 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 615 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Addy 20-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi ontwerp met super bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie telefoon met super eenvoudige en duidelijke bediening. Als opvolger van mijn S5 mini echt een grote stap vooruit. Wat echt ideaal is is de smart switch functie waarbij alle data wordt over gezet van de oude naar de nieuwe telefoon, voor de leek echt een must. Top product en zeer tevreden.

Pluspunten

  • Lange accuduur
  • Eenvoudige bediening
  • Simpele plaatsing SIM kaart
  • Simpele plaatsing Micro SD
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 20-04-2017
  • Product paar maanden in bezit

Zeer snel en beste allround

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind deze S7 een van de best telefoon dat er is qua prijs kwaliteit op dit moment op het markt ook als de groot broer de S8 nu bijna uit is

Pluspunten

  • Snel
  • Scherp scherm
  • Foto

Minpunten

  • accu duur
  • gauw heet door multitasking
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

rvdb 19-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

perfect scherm en camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
de combinatie van scherm en camera is echt perfect. de software en de apps draaien ook geweldig op het toestel. super toestel

Pluspunten

  • camera
  • scherm
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thorsten Broers 19-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In combinatie van de cashback van Samsung een super goede deal, ben erg blij met dit toestel! Het ziet er goed uit en is erg snel, over de hoofdcamera ben ik ook erg tevreden.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Bee 18-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijk scherm.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat er bij de review die ik las, geen "jammer dat er..."stond. Er is atlijd wel wat, en bij de Galaxy 7 stond dat er niet bij. Ik heb de telefoon nog maar kort, maar tot nu toe bevalt die wel. Ik heb alleen geen goede wifi verbinding, dat kan aan de provider liggen, dat moet ik nog uitzoeken.

Pluspunten

  • helder scherm
  • goede camera
  • genoeg opslagruimte
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Blaze8t88 18-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Stijlvol en Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik gebruik al een tijdje de Samsung Galaxy serie telefoons, en ik kan zeggen dat dit een goede evolutie is van de vorige modellen.
Gebruiksvriendelijkheid staat vooraan en hij ligt lekker in de hand en ziet er erg goed uit.

Pluspunten

  • Stijlvol
  • Gebruiksvriendelijk
  • Groot scherm
  • Duidelijk scherm
  • Snel

Minpunten

  • Toon van de timer is niet aan te passen
  • Geluid vd timer staat aan of uit met geluid tel.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wellie 18-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Superfijn toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik moet altijd wel weer even wennen aan een nieuw toestel maar dat na een dag wist ik al niet beter. Apps zijn goed gestructureerd waardoor je sneller kunt navigeren. Het toestel is ook supersnel en voelt heel degelijk aan. Gelijk een mooi Samsung hoesje erbij bestelt en oogt samen een fraai geheel. Maakt ook superscherpe foto's en je kunt makkelijk nieuwe mappen aanmaken. Ik ben er superblij mee.

Pluspunten

  • fraai design
  • ligt fijn in de hand
  • superscherpe foto's
  • goede app indeling in mappen
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tamarra 17-04-2017
  • Product paar weken in bezit

beste accu ooit

Algemene score

10,0
ik heb nog nooit zo lange gedaan met 1 lading. en daar nog bijkomend is dat als hij leeg is zo weer opgeladen is. ik zou iedereen die een goede snelle mobiel wilt die ook nog eens een super batterij en snel oplaad hem aan raden.

Pluspunten

  • batterij duur
  • snel laden
  • prachtig scherm
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

endijk 17-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goed prijs kwaliteitsverhouding super toestel lekker snel geen problemen kan geheugen bijzetten. Geluid is ook geweldig kan hem persoonlijk instellen op je oren. Goede camera handig formaat. lekker stevig.

Pluspunten

  • geluid
  • waterafstotend
  • camera
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 17-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

lligt goed in de hand, groot en zeer duidelijk scherm.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
zeer goede camera, waterdicht .sterke accu.ook met een hand goed te bedienen.laad snel op.alles goed instelbaar naar eigen smaak

Pluspunten

  • duidelijk scherm
  • zeer goede camera
  • waterdicht
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tony 15-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving en kleur en makkelijk in gebruik

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen zonder allerlei ingewikkelde handelingen. Alles wat ik nodig heb/gebruik zit er op. Maakt mooie foto's.

Pluspunten

  • groot scherm
  • mooie foto's

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samsung Galaxy S7 15-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijn toestel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Vind het een superfijn toestel. Maakt mooie foto's ligt lekker in de hand. Is lekker snel, niet te dik en niet te dun gewoon goed ;)
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 15-04-2017
  • Product paar maanden in bezit

Mooi compact toestel met uitmuntende fotomogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
vanwege de mogelijkheden compactheid en de ervaringen die er in de familie is met dit toestel. Aanrader dus
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ari 14-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Snelle processor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lekker ruim scherm, makkelijk formaat lettertype in te stellen, snelle processor. Heerlijke telefoon, voelt stevig aan.

Pluspunten

  • Snel
  • Stevig
  • Logische indeling
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 14-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne GSM

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Had nog wat twijfel bij aanschaf maar na ingebruikname bleken dit al snel onterecht.
Fijn, helder scherm met mooie kleuren.
Accuduur boven verwachting.
Voelt fijn aan.

Pluspunten

  • Scherm
  • Accuduur
  • Voelt fijn aan.
  • Harslagmeter
  • Vingerafdruk identificatie
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 14-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Snel toestel, lange accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb gelet voor de aanschaf van de S7 op de volgende voorwaarden:

- Goede snelle camera die ook bruikbaar is bij concerten
- Batterijduur moet meer dan voldoende zijn voor een dag
- Goede reviews
- Voldoende opslagruimte (minimaal 32gb)

Ik kwam uit op de Samsung Galaxy S7 en de Huawei P9, die beide geweldige camera's hebben en verder aan bovenstaande punten ruim voldoen.

De S7 is het geworden omdat ik daar de beste deal voor gevonden heb.

Pluspunten

  • geweldige camera
  • lange batterij duur
  • ontzettend snel besturingssysteem
  • waterdicht

Minpunten

  • veel voorgeïnstalleerde apps
  • ik krijg nog geen Android 7 geinstalleerd
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JJ20101966 14-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Samsung galsaxy S7

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Samsung Galaxy S7 heeft een mooi uiterlijk en voelt degelijk aan. Hij heeft een haarscherp beeld en is lekker snel. Accu beschikt over voldoende capaciteit. Kortom, zeer tevreden over dit toestel.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Beeldkwaliteit
  • Snelheid
  • Degelijkheid
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jwnl 14-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

snel en mooi afgewerkt toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit toestel als vervanging van mijn galaxy s4 gekocht. Het is een groot verschil in snelheid en schermkwaliteit. het toestel installeren was zo gebeurd door de bijhorende kabel aan mijn oude toestel aan te sluiten. alles werd automatisch gekopieerd.

Pluspunten

  • helder scherm
  • reageert snel
  • stof en waterdicht

Minpunten

  • nog geen usb c
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 13-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een mooi degelijk toestel,goed helder scherm, makkelijk in gebruik en een lekkere sound erin.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Brunoz 13-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi, strak en snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn nieuwe aanwinst is 'n mooi, en strak mobieltje, de accu gaat lekker lang meeen de processor is heerlijk snel.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S7 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews