Huawei P9 Lite (3GB) zwart / 16 GB - Reviews

Best Reviewed apr 2017 Huawei P9 Lite (3GB) zwart / 16 GB
Best Reviewed april 2017
Specificaties
Display
5.2 inch scherm
OS
Android OS
Opslag
16 GB opslag
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 101 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Geert 30-08-2016 Product paar maanden in bezit

Wauw, wat een heerlijk toestel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Inmiddels heb ik de telefoon 2 maanden en ik ben er elke dag meer tevreden over!
Het toestel kan alles wat ik ervan verlang. Alle apps draaien erg soepel, geluid is prima, camera functie vind ik uitstekend.
Was zelf niet zo tevreden met de eigen Huawei look maar die heb ik uiteindelijk vervangen door een alternatieve Launcher.
De vingerscanner aan de achterkant om het toetsel te unlocken werkt erg goed. En de accuduur is dik in orde. Met gemak een dag.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Vingerscanner
  • Beeld
  • Camera
  • NFC chip

Minpunten

  • Huawei tekst op voorkant
  • Emui schil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Loxiuras 15-12-2016

Huawei tekst op voorkant kan je er gewoon afhalen...

Robbie 10-05-2017

Hallo,

Als je de software kunt updaten is de Emui schil een stuk minder agressief dan de oudere versies.

Reageer

Menno Prins 19-08-2016 Product paar maanden in bezit

Accu is perfect, goeie prestaties!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Batterij is een van de grootste pluspunten, telefoon gaat erg lang mee! Mooi hd scherm en een super camera! Niks aan te merken op deze mooie/ snelle telefoon.

Pluspunten

  • Goeie camera
  • Goeie accu
  • Vingerscan

Minpunten

  • Krast snel, de achterkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicky 17-02-2017 Product paar weken in bezit

Onverwachte verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Daar ging mijn Iphone, stuk, uit mijn leven. Wilde ik een nieuwe Iphone? eigenlijk wel. Maar toch ben ik blij dat ik dit juweeltje tegen ben gekomen. Van apple naar android is een vrij grote stap, veel werkt anders.
Ook redelijk veel negatieve reviews gelezen, ik werd er een beetje voorzichtig door. Maar de prijs, de wel positieve reviews, hebben me toch overgehaald. Toen de telefoon binnenkwam, werd ik verrast door de verpakking alleen al; het zag er allemaal heel professioneel uit. Het toestel zelf viel ook onder het professionele. Voor de prijs krijg je een meer dan degelijk toestel gekeken naar de specificaties.
Laat je niet afschrikken door de negatieve reviews, na weken gebruik ben ik nog steeds ontzettend tevreden met het toestel.
Doei Apple, hallo Huawei!

Pluspunten

  • De batterijduur (min. 1 dag)
  • De interface (lijkt op apple)
  • Het toestel is zó mooi (ik heb zwart)
  • Veel zelf aan te passen
  • Geluid, heel helder en hard

Minpunten

  • Voor kleine handjes net iets te groot
  • Volume iets te hard (persoonlijke mening)
  • Ledlampje niet meer te zien met flipcover
  • Videokwaliteit is niet zo goed als fotokwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

jordi senden 17-12-2016 Product paar weken in bezit

huawei p9 lite super telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik heb mij de huawei p9 lite gekocht tot mijn oude tel kapot was gevallen
het is een gebruiks vriendelijk toestel
goede accuduur
geen slechten dingen gevonden
een top toestel

Pluspunten

  • alles

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri H. 14-01-2017 Product paar maanden in bezit

Top accuduur, design en degelijkheid

Algemene score

8,0
Top foon voor zeer concurrerende prijs en value for money. Prima camera met veel opties, duidelijk display en prima ontvangst wat betreft geluid en processor snelheid.
Simpel een AANRADER!!

Pluspunten

  • Design
  • Prijs
  • Accuduur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

de Leeuw 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

Veel waar voor weinig geld!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een telefoon met goede eigenschappen, maar wat vriendelijker voor de portemonnee.
Zodoende ben ik bij de Huawei P9 Lite terecht gekomen. Een telefoon die na een week gebruikt te hebben al mijn eisen tegemoet komt. Aardige camera, snelle processor (hij draait alle apps moeiteloos) en de accuduur is fenomenaal (2,5 dag met continue video, foto's, GIF's kijken). Mooi, groot beeld en ligt goed in de hand (niet te lomp). De case is ook nog eens van ijzer, dus extra stevig.

Kortom veel waar voor weinig geld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Loxiuras 14-12-2016 Product paar weken in bezit

Perfecte telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige telefoon voor dagelijks gebruik. lange accu duur en is totaal niet sloom.

zeker een aanrader

Pluspunten

  • Accu duur
  • Scherm kwaliteit
  • CPU
  • Veel instellingen opties

Minpunten

  • Niet handig met klaphoesjes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Evie1997 11-12-2016 Product paar maanden in bezit

Goede hulp bij reparatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind de huawei opzich niet zo bijzonder maar nu ik hem heb is het best wel een leuk toestel wel jammer dat de eerste die ik kreeg na een paar maanden vreemd begon te doen en dus ben ik naar mijn Provider gegaan die stuurde m op ik kreeg een nieuwe omdat ze zo snel niet konden vinden waar t probleem zat. Ik vind het wel een min puntje dat je alle apps op je interne geheugen moet zetten en niet op je SD kaart kan zetten al kan je dat wel omzetten maar dat werd me afgeraden. Dat is wel jammer want nu zit mijn geheugen bijna vol dus moet ik er om denken.

Pluspunten

  • Goede reparatie
  • Niet te groot niet te klein

Minpunten

  • Apps kunnen niet op SD kaart
  • Na tijdje kan batterij sneller leeg raken

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Sylvia 04-05-2017 Product paar weken in bezit

Wauw super telefoon.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb tijden een telefoon gehad van de concurrent maar die waren toch echt niet zo fijn als deze. Ik heb hem nu een maand in bezit en ben hier zeer tevreden over. Ik maak graag foto's en dat kan met dit toestel ontzettend goed.

Pluspunten

  • Accu
  • Camara
  • Gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PaulG 30-04-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie design, Prachtige schermresolutie en super snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn derde HUAWEI smartphone aangekocht P9 Lite, Prijs / kwaliteit, gewoon het beste van het smartphone landschap.

Pluspunten

  • De data naar de P9 Lite. PHONE CLONE. Super
  • Lichtgewicht en super snel
  • Heel goede camera
  • Geluid is van een prima kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Selcuk 21-02-2017 Product paar weken in bezit

Absoluut GEEN spijt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geniet vanaf dag 1 van dit toestel. Hiervoor een hele dure vlaggenschip gehad van de concurrent, geen enkele spijt dat ik de huawei p9 lite heb genomen.

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • Super snel
  • Zeer goed toestel voor een zacht prijsje
  • Accuduur
  • Hihend toestel

Minpunten

  • Geen
  • Hij doet niets minder dan de duurdere vlaggenschip

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Buijs 21-12-2016 Product paar weken in bezit

Heerlijk toestel. Prijs, kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na jaren lang de samsung note gehad, is de keuze gevallen op de huawei p9 lite.
Prijs goed! Accu goed! Beeldscherm lekker scherp.
Vriendelijk in gebruik! Om de tefefoon echt naar je zin te maken moet je wel een uurtje gaan zitten.

Doet zeker niet onder samsung

Pluspunten

  • Prijs
  • Accu
  • Duidelijke camara

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anita 20-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

Wil niet meer anders!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een superfijne telefoon! Na alle andere merken gehad te hebben wil ik niet meer weg bij Huawei. Heel groot scherp scherm. Snelle telefoon. Niet teveel rotzooi erop wat je niet gebruikt. Mooie foto's. Top :)
Al een paar keer laten vallen, maar niets aan de hand. Ligt lekker in de hand ook.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Snel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gina 22-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

waardeloze accu

Algemene score

2,0
Eerst waren er problemen met wifi. Deze werd niet onthouden en viel steeds uit. Toen is het PC bord vervangen. Na 3 maanden waren er ook al problemen met de accu. Deze wilde de leverancier niet vervangen. De accu moet nu iedere 12 uur aan de stroom. Van het werk heb ik een Samsung. Die accu houdt het 5 dagen!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Loxiuras 15-12-2016

Hey Gina,

De accu van de P9 gaat bij mij minimaal 2 dagen mee. Kijk of je GPS en Data aan hebt staan. Deze vreten accu.
Ja kunt Huawei niet met Samsung vergelijken. Deze hebben beide een andere accu.

Reageer

C.Timmermans 21-11-2016 Product paar maanden in bezit

Super toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prettig in gebruik, ruim in opslag mogelijkheden, en betaalbare prijs. Ideaal toestel voor jong en oud

Pluspunten

  • Prijs
  • Gebruikers gemak

Minpunten

  • Geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Valthere 21-11-2016 Product paar maanden in bezit

Top toestel voor deze prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze P9lite nu al een dikke 3 maanden gebruikt, in feite kan ik er niets slecht over zeggen. Maakt mooie foto's en video's, heeft voldoende ruimte voor app's, uitbreidbaar geheugen met SD64gb, loopt nooit vast ... top!
Als enige bemerking : hij laadt niet goed op met langere kabels blijkbaar, de vingerafdruk-sensor zit aan de achterkant ipv zijkant tov de iphone 7.

Pluspunten

  • nice pics
  • nice video functie
  • loopt vlotjes

Minpunten

  • vingerafdruk-sensor aan de achterkant
  • laden is soms moeilijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Robbie 10-05-2017

Hallo Valthere,

Ik ben het eerlijk gezegd wel eens met de vingerafdruksensor. Daar heb ik soms ook wel moeite mee.

Reageer

avanda 23-06-2017 Product half jaar of langer in bezit

Helemaal Perfekt

Algemene score

10,0
Dit is me 2de huawei al ben er ziels gelukkig mee. Sta ermee op en ga ermee naar bed,kan echt niet zonder.Voor iedereen een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Damyan 19-06-2017 Product paar maanden in bezit

Goede performance.

Algemene score

7,0
Het is een goede gebruiksvriendelijke telefoon,
Ligt binnen het budget van vele mensen maar toch super snel.
De camera is goed alleen bij minder ligt is hij wat slechter,
Met zijn 3GB ram is hij lekker snel en goed voor dagelijks gebruik.

Pluspunten:

- Android draait soepel
- Goede accuduur
- 3GB ram
- Vingerafdrukscanner
- Plek voor tweede simkaart óf micro-sd-kaart

Minpunten:

- Slechte camera bij weinig licht
- Diverse verbeterpunten in de software
- Scherm heeft matige kleurechtheid

Daarom geef ik de huawei p9 lite een 7.

Pluspunten

  • Android draait soepel - Goede accuduur
  • 3GB ram
  • Vingerafdrukscanner
  • Plek voor tweede simkaart óf micro-sd-kaart

Minpunten

  • Slechte camera bij weinig licht
  • Diverse verbeterpunten in de software
  • Scherm heeft matige kleurechtheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eros 18-06-2017 Product half jaar of langer in bezit

Goeie telefoon maar....

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een geweldige telefoon die het het goed en werkt zonder ook maar enige problemen ook bij spellen die zwaar zijn op de processor maar voor het geld wat deze telefoon kost kun je ook een huawei honor 8 kopen die ik ook zeer kan aanraden

Pluspunten

  • Goede kwaliteit scherm
  • Werkt goed en snel
  • Ziet er mooi en strak uit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk 17-06-2017 Product paar weken in bezit

Goede prijs - kwaliteitsverhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Veel waar voor je geld, mooi afgewerkt model, geheugen is gemakkelijk uit te breiden met een micro SD-kaart, helder 5,2 inch full HD-scherm, accu gaat lang mee.

Pluspunten

  • Nieuwste Android versie
  • veel waar voor je geld

Minpunten

  • bij gebruik micro SD-kaart geen dual-sim mogelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews