Sony Xperia X goud, Limoen / 64 GB / (dualsim) - Reviews

Specificaties
Display
5.0 inch scherm
Opslag
64 GB opslag
Besturingssysteem
Android
Bekijk 1 andere uitvoering

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 152 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kaily 20-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie mobiel

Algemene score

9,0
Het is een mooie mobiel die wel groot is maar dat wend wel. Goede kwaliteit geluid. En doordat de SwiftKey erop zit scheelt het met typen. Je kan ook je typscherm aanpassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralph 20-07-2016
  • Product maand in bezit

Toestel past perfect bij mijn gebruik.

Algemene score

9,0
Ik moet tot mijn eigen spijt bekennen erg veel met mijn mobiel bezig te zijn. Appen, mailen, foto's maken, social media, spelletjes, etc. En deze telefoon vindt dat allemaal prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nyghtskye 20-07-2016
  • Product maand in bezit

Xperia X gebruikers review

Algemene score

8,6
Ik heb dit toestel nu ruwweg een maand in mijn bezit, en ik merk nu al dat dit voor mij een bijzonder prettig toestel is, niet alleen vind ik de grootte en het gewicht prettig om in de hand te houden, ik vind ook het design met her afgeronde scherm erg prettig voor het oog. Ook valt er over de performance weinig te klagen, zelfs toen ik dit toestel mee nam naar spanje had hij geen enkel probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joshua 20-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi en degelijk toestel

Algemene score

9,6
De Sony Xperia X is een zeer fijn toestel. Hij reageert snel en soepel en is ook mooi afgewerkt. De camera werkt ook zeer snel en maakt mooie foto's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Top 19-07-2016
  • Product maand in bezit

Xperia X nieuwe reeks met kleine aanpassingen

Algemene score

9,2
De X is een telefoon met Xtra mogelijkheden. Ik koop al jaren Sony en de kwaliteit van de telefoons gaat langzaam maar altijd vooruit. Met name de kwaliteit van muziek en de camera is geweldig. Verder ben ik erg te spreken over er het nieuwe beeldscherm het iets ronde glas geeft een fijne kijkervaring.

Kortom een mooi degelijk toestel met oog voor detail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BasK 19-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede opvolger Z1

Algemene score

8,0
Goede telefoon. Jammergenoeg niet meer waterdicht. Betere geluidskwaliteit dan de Z1. Zeer gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Patrick 18-07-2016
  • Product maand in bezit

Een fijne mobiel

Algemene score

8,8
Het voordeel van de Sony xperia x dat die tegen een stootje kan en iets erg snel met fotografen en zeker op internet is die erg snel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Xperia X 17-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Top toestel

Algemene score

8,8
Een snel en een mooie toestel. Mooi afgewerkt scherm, voelt soepel aan. Verder is de formaat ook prettig. Niet te groot maar ook niet te klein.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seppo 17-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Beste keus

Algemene score

9,2
Heb hiervoor altijd HTC gehad en hoorde goede geluiden over deze telefoon. Telefoon is erg goed in gebruik en camera is uitmuntend. Sony heeft zich wederom bewezen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Leeuwen 17-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super telefoon

Algemene score

9,2
Overgestapt van merk, en echt helemaal geen moment spijt! Echt een. Super telefoon! Lekker formaat, goede baterij, makkelijk in gebruik! Helemaal te vrede!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jb 17-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijn toestel

Algemene score

8,6
Het is een fijn toestel om te gebruiken. Werkt lekker snel.
Accu gaat 2dagen mee.
Beeldscherm is groot genoeg zodat je alles goed kan zien en telefoon past goed in je broekzak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Danielle 17-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijn toestel, geweldige camera

Algemene score

9,0
Dit model uitgezocht door de prestaties van de camera waar over geschreven werd. En, er is geen woord over gelogen. Super foto's en ook de filmpjes zijn van zeer goede kwaliteit. Ook leuke effecten zijn er aan toe te voegen.
De snelheid van het toestel is ook, zoals beloofd, meer dan goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 16-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Beste telefoon tot nu toe

Algemene score

8,4
Supper handig in gebruik. Lekker snel en eenvoudig toegang tot je camera met goeie kwaliteit. Gebruiksgemak is eenvoudig, en gemakkelijk naar je eigen hand in te stellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sijmen Brakenhoff 16-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijn toestel

Algemene score

8,0
Stijlvolle telefoon met een bijzonder goede camera. Accuduur is goed en laad zeer snel op. En de vingerafdruk lezer werkt fantastisch.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Appie 16-07-2016
  • Product maand in bezit

Super telefoon

Algemene score

10,0
Het is een toptoestel. Ik heb hiervoor ook een sony toestel gehad en ben er super tevreden mee. Goeie telefoon met een super camera ideaal om foto's mee te maken. Ik hoop dat sony goeie telefoons maakt zodat ik niet over hoef te stappen naar een andere telefoon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corine 16-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

De nieuwe x

Algemene score

8,0
Mooie nieuwe telefoon, prachtig geluid, mooi beeld en ligt lekker in de hand. Op zich niet heel veel meer vernieuwing dan m'n Experia Z1

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Stefan R 16-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Xperia z2 naar de Xperia X

Algemene score

9,2
Ik ben na 2 jaar gebruik van de Xperia Z2 overgestapt op de Xperia X.
Tot dusverre bevalt deze beslissing mij uitstekend.
De Z2 was toen de fijnste telefoon die ik heb gehad,
alleen het geluid liet aan wensen over, gelukkig is met de X generatie dat geluid vlink verbetert.
Overigens is alles wat de Z2 zo fijn maakte over gegaan naar de X generatie, gebruikers interface, camera het is allemaal heel top.
Na de eerste 2 dagen verhit mijn telefoon ook niet meer, dus zou eigenlijk geen min punten kunnen noemen op het moment.
Stefan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eryndor 16-07-2016
  • Product maand in bezit

Mooi design, goeie camera.

Algemene score

8,4
Na een maandje met de Xperia X gewerkt te hebben ben ik nog steeds weg van dit toestel. Het heldere scherm en de geweldige camera. (28 mp op zn hoogst) zijn de grootste plus punten. Je telefoon unlocken door je vingerafdruk op de home knop te houden werkt lekker (hoewel je niet even met je andere hand je telefoon kan unlocken en een ander nummer op Spotify opzoeken). Design wise is dit een mooiere telefoon dan de galaxy S7 wat mij betreft en hij voelt ook een stuk solider dan voorgenoemde telefoon. Erg tevreden met m'n keuze tot zo verm

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

xBNArtz 16-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Zeer tevreden

Algemene score

9,0
Dit toestel heeft een zeer aantrekkelijke en mooie design met de moooe curve. De front als de main camera zijn erg goed en scherp en de auto-focus is erg snel en accuraat. Ik raad dit toestel zeker aan! Het is super goed en heel snel!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berry 15-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Super telefoon

Algemene score

9,4
Heb al jaren Sony Xperia telefoons. Hiervoor een Z3compact.
Sinds 6 weken de Xperia X aangeschaft. Geen spijt van. Wat een goede telefoon.
Hij gaat echt 2 dagen mee met de accu. Bij minimaal gebruik is 3 makkelijk haälbaar.
Eindoordeel. Meer dan goede telefoon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews