Fysic FM-7800 zilver, zwart - Reviews

Specificaties
Max. uitbreidbaar
32 GB
Geheugenkaarten
MicroSD (TransFlash)
Touchscreen
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 16 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

bernard 27-09-2016 Product paar dagen in bezit

vele mogelijkheden en toch heel eenvoudig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
met ouders die de negentig naderen is het geenszins evident een geschikt gsm toestel te vinden. na lang zoeken en nalezen van de vele reviews, na lezen, bekijken van handleidingen, na uren vergelijken en bespreken, kwamen we telkens terug bij de toestellen van Fysic. De genomen beslissing voor dit toestel betreuren we geenszins, integendeel!!! Het is eenvoudig in zijn gebruik, heeft grote karakters op het scherm, en duidt op het scherm ook de te nemen stappen aan. Het geluid is zeker luid genoeg (voor goeie oren zelfs soms schril!) en het aanzetten van de luidspreker vooraf een echte handigheid. Hardhorenden zijn dan onmiddellijk mee met wat gezegd wordt. Voor bejaarden die nog goed weg kunnen met internet zeker ook handig dat die mogelijkheid ook bestaat. Leuke gadget is de fm radio maar die knop wordt misschien wat al te gemakkelijk onbedoeld aangezet.
Al bij al een bovenste beste koop en zeker aan te bevelen!!

Pluspunten

  • letters en cijfers voldoende groot
  • gemak van bediening
  • veel mogelijkheden
  • geluid super
  • handige sos knop

Minpunten

  • fm knopje gaat soms ongewild op aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. Gielgens-Driessen 06-05-2017 Product paar dagen in bezit

handige maat, goed zichtbaar scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goede prijs/kwaliteit. gemakkelijk instelbaar. mooi scherm. hopelijk doet de baterij wat men verspreekt.

Pluspunten

  • goed helder scherm
  • handig formaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Vera 25-04-2017 Product paar dagen in bezit

Super handige gsm voor senioren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handig in gebruik zijn grote toetsen en SOS functie. Redelijk eenvoudig in gebruik.
Sneltoets voor sms had had handig geweest.

Pluspunten

  • Grote toetsen
  • Geluid is goed hard te zetten
  • Veilige SOS functie
  • Functie zaklamp is ook handig

Minpunten

  • Sms zit wat dieper in het menu

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arno 15-04-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer bruikbaar voor senioren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb het product als kado gekocht voor mijn zwager, die 79 jaar oud werd. Op zijn oude mobiel kon hij nog moeilijk gesprekke verstaan en de bediening was onhandig. Met deze mobiele telefoon is hij na een korte uitleg direct in staat om te bellen en te sms-en. De camera komt later.

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening
  • sos knop
  • goede volume regeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas de Haan 22-03-2017 Product paar dagen in bezit

Simpel en solide

Algemene score

8,0
Wederom een Fysic toestel voor mijn inmiddels 90-jarige vader aan geschaft. Eenvoudige en overzichtelijke bediening is erg belangrijk voor mensen van zijn leeftijd. Grote bedieningsknoppen en een helder display geven het gewenste gebruikers gemak. FM radio is wat hem betreft overbodig evenals zaklantaarn en foto functies. Hoe eenvoudiger deste beter! Naast de cijfertoetsen zal hij waarschijnlijk alleen gebruik maken van de groene knop om te bellen, de rode knop om op te hangen en het schuifjes rechtsonder om de toetsen bij geen gebruik te blokkeren. Het hoge volume/geluidsniveau is voor hem een absolute pre gezien het feit dat hij nogal doof is.

Pluspunten

  • Grote bedieningsknoppen
  • Helder display
  • Toetsen blokkering
  • Volume/geluidsniveau

Minpunten

  • FM radio
  • Extra's als zaklamp en foto functie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeanne 19-03-2017 Product paar dagen in bezit

Goede seniorentelefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede seniorentelefoon, eenvoudig en duidelijk in gebruik. Fijne grote toetsen en duidelijke weergave in het scherm, ook kun je deze telefoon gebruiken voor gehoorapparaten. Er zit ook een SOS-knop op wat zeer belangrijk is voor de oudere mensen.

Pluspunten

  • Eenvoudig toestel
  • Makkelijk in gebruik
  • Geschikt voor hoorapparaten

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

aad 16-03-2017 Product paar dagen in bezit

Grote toetsen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een mooie toestel. Het ligt makkelijk in de hand. Duidelijke grote toetsen en eenvoudige bediending. Mooie toestel voor senioren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Namens mijn schoonmoeder van 82 26-12-2016 Product paar weken in bezit

Makkelijk toestel voor ouderen met VEEL volume

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima toestel voor mensen die gewoon mobiel willen kunnen bellen. Gekocht voor mijn schoonmoeder van 82 jaar. Grote toetsen en helder scherm maar het volume van de beltoon is in laagste stand nog heel erg luid.

Pluspunten

  • grote toetsen
  • helder scherm
  • makkelijk te bedienen
  • zaklampfunctie
  • toetsen blokkeren met schuifje

Minpunten

  • belvolume te luid (zelfs in laagste stand)

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 17-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goeie senioren telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is handig voor senioren. Degene die hem heeft vind hem de eerste dag al gelijk leuk. Hij is niet heel groot en handig voor ouderen.

Pluspunten

  • Grote toetsen
  • Flaslight
  • Laadstation

Minpunten

  • Geen touchscreen (logisch)
  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Babs 16-12-2016 Product paar dagen in bezit

Leesbaar, goede accu.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Niet alleen geschikt voor senioren. Handig voor erbij te hebben, voor als je eens alleen wilt kunnen bellen, sms'en ,fotootje moet nemen voor bewijs, radio voor in nood, SOS, lampje . Bij verlies ben je niet meteen alles kwijt of inbreekbaar door anderen. En ook nog betaalbaar voor erbij, prepaid.

Pluspunten

  • Lampje
  • OK toets

Minpunten

  • Geen dichtklapdekseltje.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 03-11-2016 Product paar dagen in bezit

Seniorenmobiel

Algemene score

10,0
Een buitengewoon compact en stevig toestel. Het heeft grote toetsen met grote cijfers en het beeldscherm is goed leesbaar door grote letters. Mijn schoonmoeder die 88 jaar oud is en nauwelijks ervaring heeft met mobiele-telefoons, kon na een half uurtje oefenen zelfstandig het toestel gebruiken. Zij is er heel blij mee.

Pluspunten

  • Grote toetsen met grote cijfers
  • Duidelijk leesbare letters op het beeldscherm
  • Gebruiksvriendelijk
  • Aanrader voor senioren
  • Voorzien van een handig oplaadstation

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AdEd 27-10-2016 Product paar weken in bezit

duidelijk scherm en grote toetsen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een mooi toestel dat ondanks het grote scherm en grote toetsen niet als ouderwets overkomt. Handig in gebruik, met duidelijke weergave. Het geluid is duidelijk en de mogelijkheden zijn voldoende om goed te kunnen SMS-en en bellen. Voor diegene die niet met een smartphone overweg kan een prima aanrader.

Pluspunten

  • grote toetsen
  • duidelijk scherm

Minpunten

  • radio knopje aan zijkant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim 22-10-2016 Product paar dagen in bezit

Fysic FM-7800 mobiele telefoon voor ouderen geweldig toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is een toestel dat van alle gemakken is voorzien voor de ouderen onder ons!
Zoals heldere en duidelijke display, extra grote toetsen en een zeer goed geluid.

Pluspunten

  • alleen maar pluspunten !

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cowestti 07-10-2016 Product paar dagen in bezit

Eenvoudig en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede en eenvoudige telefoon speciaal voor ouderen. Duidelijk en eenvoudig te bedienen. Groot scherm.

Pluspunten

  • Scherm
  • Grote toetsen

Minpunten

  • Installatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h 06-09-2016 Product paar dagen in bezit

Helder geluid, duidelijke bediening!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vanwege gehoorbeschadiging is voor mij nodig dat telefoon goed hoorbaar is, veel volume en dat heeft deze! Toetsen groot en goed leesbaar, makkelijk te bedienen!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hendriks 02-08-2016 Product half jaar in bezit

Zeer degelijk goed produckt te gebruiken voor de ouderen

Algemene score

9,0
Het is een zeer gemakkelijk toestel met Radio, Zaklamp, Alarm knop, een duidelijk gemakkelijk telefoonboek, Kalender, Zeer gemakkelijk te bedienen. Een goed zichtbare display. Een betaalbare prijs
Een zeer goede service. Een aanrader voor de oudere personen. Het is echt een aanrader.
Mvg.JHG

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer