Fysic FM-7800 zilver, zwart - Reviews

Specificaties
Dual SIM
Nee
Datanetwerk
GPRS, GSM
Kleur(en)
zwart, zilver

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 31 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Miet 02-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede seniorentelefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De telefoon is voor mijn moeder van 86. Zij wilde een makkelijke goed bedienbare telefoon met een duidelijk belsignaal. De fysic FM-7800 voldoet aan haar vewachtingen. Makkelijk menu, handige toetsen, zaklampje is erg praktisch. Een aanrader voor de oudere generatie. Mijn moeder is er blij mee.

Pluspunten

  • Grote toetsen
  • Duidelijk belsignaal
Geschreven voor: Fysic FM-7800 zilver, zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

bernard 27-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

vele mogelijkheden en toch heel eenvoudig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
met ouders die de negentig naderen is het geenszins evident een geschikt gsm toestel te vinden. na lang zoeken en nalezen van de vele reviews, na lezen, bekijken van handleidingen, na uren vergelijken en bespreken, kwamen we telkens terug bij de toestellen van Fysic. De genomen beslissing voor dit toestel betreuren we geenszins, integendeel!!! Het is eenvoudig in zijn gebruik, heeft grote karakters op het scherm, en duidt op het scherm ook de te nemen stappen aan. Het geluid is zeker luid genoeg (voor goeie oren zelfs soms schril!) en het aanzetten van de luidspreker vooraf een echte handigheid. Hardhorenden zijn dan onmiddellijk mee met wat gezegd wordt. Voor bejaarden die nog goed weg kunnen met internet zeker ook handig dat die mogelijkheid ook bestaat. Leuke gadget is de fm radio maar die knop wordt misschien wat al te gemakkelijk onbedoeld aangezet.
Al bij al een bovenste beste koop en zeker aan te bevelen!!

Pluspunten

  • letters en cijfers voldoende groot
  • gemak van bediening
  • veel mogelijkheden
  • geluid super
  • handige sos knop

Minpunten

  • fm knopje gaat soms ongewild op aan
Geschreven voor: Fysic FM-7800 zilver, zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.de Vos 29-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bijzonder geschikt voor senioren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze Fysic FM 7800 is me aangeraden door een goede kennis. Dus heb ik er een gekocht, waar ik tot de dag van vandaag geen spijt van heb. Het toestel heeft prachtige grote cijfers, is zeer eenvoudig te programmeren en gewoon fijn in het gebruik. Ik kan hem dan ook van harte aanraden.

Pluspunten

  • Mooie grote cijfers
  • Makkelijk in het gebruik

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: Fysic FM-7800 zilver, zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Plaat 28-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

GSM senioren telefoon

Algemene score

8,0
Wij waren voor onze vereniging op zoek naar een eenvoudig GSM toestel die voor iedereen goed te gebruiken moest zijn. Dat is dit toestel met een groot duidelijk scherm, luide oproeptoon en goed hanteerbare toetsen. Zeer handig is ook de oplaadhouder welke gelijk dienst kan doen als telefoonhouder. Jammer dat kieskeurig i.s.m. Fysic een verlengde garantie wil geven die loopt tot 1 juli 2017 terwijl het toestel eind februari 2018 gekocht is.

Pluspunten

  • Groot beeldscherm
  • Grote toetsen
  • Goed duidelijk leesbare handleiding (NL)
  • Oplader is tevens telefoonhouder
  • Goed betaalbaar

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Fysic FM-7800 zilver, zwart

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dirk Kalkman 17-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Handzaam, helder beedscherm, goed reagerende toetsen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor iemand met neuropatie het ideale toestel; Je laat het door de bescheiden afmetingen niet te snel vallen.

Pluspunten

  • handzaam
  • simpel te bedienen
  • lange standby tijd

Minpunten

  • camera kan echt beter!!
  • voor de echte leek moeilijk installere
Geschreven voor: Fysic FM-7800 zilver, zwart

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

F de vries 13-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm ideaal.voor oudere mensen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een ideale telefoon voor mijn vader groot beeld grote knoppen en t sos alarm ideaal voor hem i.v.m. ze hartprob etc goede keuze
Geschreven voor: Fysic FM-7800 zilver, zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

GW Drenth 07-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fysic is een goed en degelijk merk. Het toestel is niet zwaar en redelijk makkelijk bedienbaar. het scherm is goed leesbaar. Het geluid is prima en er zijn verschillende tonen te kiezen.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Grote toetsen
  • Noodknop
  • Simlock vrij

Minpunten

  • Onnodige functies voor ouderen
  • Aparte bureaulader ipv snoer
Geschreven voor: Fysic FM-7800 zilver, zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fysic FM7800 GSM 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fysic FM 7800 GSM .Mooie grote en duidelijke toetsen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Voor senioren met weinig digitale ervaring is dit een mooi product. Handige SOS knop!
De camera bij deze uitvoering is leuk maar kwalitatief niet zo geweldig, maar gelet op prijs en kwaliteit kan je niet meer verwachten.
Geschreven voor: Fysic FM-7800 zilver, zwart

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank 19-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

seniorentelefoon, groot display, snelkiestoetsen en sos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een simpele telefoon voor mijn schoonmoeder die niet goed meer kan onthouden. Door de snelkiestoetsen kan ze iedereen van de familie op een simpele manier bereiken en in nood op de sos knop drukken

Pluspunten

  • Groot display
  • Heel luide ringtoon
  • Gewoon in houder steken om op te laden

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Fysic FM-7800 zilver, zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

frans frijns 30-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

goede prijs/kwaliteit-garantieperiode makkelijke bediening

Algemene score

9,0
ligt goed in de hand-gebruiksvriendelijk voor 70-plussers-leuke vormgeving, makkelijk te gebruiken en in te stellen, ben blij dat ik het heb aangeschaft voldoet aan mijn eisen aanbevolen voor 65=plussers ( mag / kan ook jonger

Pluspunten

  • vlug leverbaar
  • net wat ik nodig heb
  • kan er goed me uit de weg

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Fysic FM-7800 zilver, zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

P.Freriks-Witkamp 20-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima geluidsterkte, grote en makkelijke toetsen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit product heb ik voor mijn 94 jarige vader gekocht, een voordeel is dat er 5 nummers onder de sos knop geplaatst kan worden. Het heeft een duidelijk geluid en is, voor een 94 jarige, makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Grote toetsen
  • Duidelijk display
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • De luidspeaker is niet automatisch
  • Moet iedere keer ingesteld worden
Geschreven voor: Fysic FM-7800 zilver, zwart

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

N 27-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

duidelijke toetsen makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit toestel is net wat wij zochten. Duidelijke letters, duidelijk gehoor, kan wel iets zachter maar beter te hard dan niet te horen .

Pluspunten

  • duidelijke letters
  • goed hoorbaar

Minpunten

  • kan pincode niet uitschakelen.
Geschreven voor: Fysic FM-7800 zilver, zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Havenmeester 10-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Gemakkelijke seniorentelefoon

Algemene score

6,0
Op zich wanneer het alleen om de telefoon gaat zou het een 8 of hoger zijn. Het zijn de toevoegingen die het cijfer lager maken.
Waarom moet er een radio op zitten. De zaklamp van de telefoon wordt aangezet met een schuifje aan de zijkant. Er zitten meer schuifjes, dus de eerste keer stond de zaklamp al aan. Niet handig.

Pluspunten

  • Grootte van het scherm
  • Duidelijke cijferknoppen

Minpunten

  • Radio
  • Veel schuifschakelaars aan de zijkant
Geschreven voor: Fysic FM-7800 zilver, zwart

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

top model gsm voor ouderen 07-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een super eenvoudig te bedienen gsm die zeker geschikt is voor ouderen. Makkelijk te bedienen en super goed in gebruik.

Pluspunten

  • eenvoudig
  • duidelijk
  • makkelijk te bedienen
  • alarm knop
Geschreven voor: Fysic FM-7800 zilver, zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan 05-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handig toestel

Algemene score

10,0
Heb dit toestel gekocht omdat ik niet zo goed meer hoor endeze heeft een zeer luide beltoon. Het instellen is kinderspel en zeer makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Luide beltoon
  • Grote toetsen
  • Makkelijk te vergrendelen
  • Een handige zaklamp
Geschreven voor: Fysic FM-7800 zilver, zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

w dautzenberg 24-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Fysic Gsm

Algemene score

10,0
Mooi grote cijfers, makkelijk bedienbaar, en de accu gaat lang mee. Ben erg tevreden met dit product ,en de verkoper heeft mijn goed geholpen een dikke 10 voor hem. Ik zou dit product snel aanraden aan iemand.

Pluspunten

  • goet zigt
  • en doet het goet
  • niet tegroot
  • niet te duur
Geschreven voor: Fysic FM-7800 zilver, zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. Gielgens-Driessen 06-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

handige maat, goed zichtbaar scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goede prijs/kwaliteit. gemakkelijk instelbaar. mooi scherm. hopelijk doet de baterij wat men verspreekt.

Pluspunten

  • goed helder scherm
  • handig formaat
Geschreven voor: Fysic FM-7800 zilver, zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Vera 25-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super handige gsm voor senioren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handig in gebruik zijn grote toetsen en SOS functie. Redelijk eenvoudig in gebruik.
Sneltoets voor sms had had handig geweest.

Pluspunten

  • Grote toetsen
  • Geluid is goed hard te zetten
  • Veilige SOS functie
  • Functie zaklamp is ook handig

Minpunten

  • Sms zit wat dieper in het menu
Geschreven voor: Fysic FM-7800 zilver, zwart

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arno 15-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer bruikbaar voor senioren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb het product als kado gekocht voor mijn zwager, die 79 jaar oud werd. Op zijn oude mobiel kon hij nog moeilijk gesprekke verstaan en de bediening was onhandig. Met deze mobiele telefoon is hij na een korte uitleg direct in staat om te bellen en te sms-en. De camera komt later.

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening
  • sos knop
  • goede volume regeling
Geschreven voor: Fysic FM-7800 zilver, zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas de Haan 22-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Simpel en solide

Algemene score

8,0
Wederom een Fysic toestel voor mijn inmiddels 90-jarige vader aan geschaft. Eenvoudige en overzichtelijke bediening is erg belangrijk voor mensen van zijn leeftijd. Grote bedieningsknoppen en een helder display geven het gewenste gebruikers gemak. FM radio is wat hem betreft overbodig evenals zaklantaarn en foto functies. Hoe eenvoudiger deste beter! Naast de cijfertoetsen zal hij waarschijnlijk alleen gebruik maken van de groene knop om te bellen, de rode knop om op te hangen en het schuifjes rechtsonder om de toetsen bij geen gebruik te blokkeren. Het hoge volume/geluidsniveau is voor hem een absolute pre gezien het feit dat hij nogal doof is.

Pluspunten

  • Grote bedieningsknoppen
  • Helder display
  • Toetsen blokkering
  • Volume/geluidsniveau

Minpunten

  • FM radio
  • Extra's als zaklamp en foto functie
Geschreven voor: Fysic FM-7800 zilver, zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews