Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung Galaxy S6 edge groen / 64 GB

9,1 Lees 956 reviews

Vergelijkbare producten

Samsung Galaxy S6 wit / 32 GB

Display
5.1 inch scherm
Os
Android OS
Opslag
32 GB opslag
Samsung Galaxy S6 wit / 32 GB

Samsung Galaxy A5 (2016) zwart / 16 GB

Display
5.2 inch scherm
Os
Android OS
Opslag
16 GB opslag
Samsung Galaxy A5 (2016) zwart / 16 GB
8,7 (71)

Samsung Galaxy A5 (2016) goud / 16 GB

Display
5.2 inch scherm
Os
Android OS
Opslag
16 GB opslag
Samsung Galaxy A5 (2016) goud / 16 GB
8,7 (71)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 953 reviews

9,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Josje61 23-10-2016 Product paar dagen in bezit

Super elegant model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit model en merk gekozen omdat het een mooi elegant en modern model is. Licht makkelijk in de hand en is heel gemakkelijk te gebruiken. Ik zou iedereen dit model aanraden. Heel veel van mijn vrienden zijn super enthousiast over mijn mobiel. En ik heb er een...nu jullie nog!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
paraschiv mihaela 22-10-2016

groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
good choice,this is a nice telephone with great designe and a long batery life and easy menu. thank you Samsung for this new phone!

Pluspunten

  • 100
  • 100
brietje 18-10-2016 Product paar dagen in bezit

makkelijk in gebruik en een heerlijk groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Samsung galaxy s6 edge is een fijne telefoon en gemakkelijk in gebruik. De foto's zijn super duidelijk en mooie kwaliteit. Het scherm is groot en fijn om mee te werken. Al met al een top telefoon!!

Pluspunten

  • gemakkelijk in gebruik
  • goede kwaliteit foto,s
  • groot scherm

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
blvckwingszs 17-10-2016 Product paar weken in bezit

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De telefoon is snel en werkt vooral heel efficiënt. Alleen wel jammer is dat je de telefoon alleen met de eigen kabels snel kan laten opladen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Wodan 15-10-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi scherm, lange levensduur accu.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi en overzichtelijk toestel, prachtig scherm.
Erg gebruikersvriendelijk, goede snelheid.
Echte een prima toestel voor een faire prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
samsung galaxy s6 edge is een geweldig mobiel 08-10-2016 Product paar dagen in bezit

groot scherm een geweldig accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
samsung galaxy s6 edge is een geweldig mobiel en een super camara .alle gemakken die je van een mobiele telefoon zou verwachten zit in deze mobiel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marcel W 05-10-2016 Product paar dagen in bezit

Super scherm supper snel ook!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een snelle telefoon met mooi kwaliteit scherm.
De grootte van de telefoon is ook goed.
Het mooie is natuurlijk ook hoe dit scherm afbuigt. zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Super snel

Minpunten

  • Achterkant plat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
marijn 04-10-2016 Product paar dagen in bezit

mooi ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooie telefoon felle kleuren. ligt alleen beetje ielig in de hand. wel prettig dat van oude samsung naar deze samsung bijna alles automatisch overgezet word.

Pluspunten

  • design
  • kleuren

Minpunten

  • aanknop zit onhandig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Bart Smit 06-09-2016 Product paar weken in bezit

Schitterend model, gemakkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ondanks dat ik digibeet ben is dit schitterend vormgegeven toestel logisch te bedienen en in te stellen. Ik sta versteld van de snelheid bij meerdere geopende taken.
Klein minpuntje is de zichtbaarheid bij zonnig weer en het geluid valt wat tegen. Maar overall ben ik zeer tevreden met mijn nieuwe speeltje!

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Snelheid
  • Goede foto's

Minpunten

  • Spiegelend scherm

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
ro.es 28-10-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

6,8
Na eerst super enthousiast te zijn over deze Nexus 6 komen na enkele maanden gebruik de volgende software fouten naar boven.

Telefoon loopt regelmatig helemaal vast, ook in de rust stand. Opstarten moet dan met de aan en uit knop en de volume knop tegelijk ong. 10 sec. indrukken

Telefoon schakelt zichzelf in de rust stand soms spontaan uit en start dan opnieuw. Als je dat niet door hebt kunnen er geen oproepen worden ontvangen zolang de pincode is ingevoerd.

De vingerdruk scanner pakt vaak niet. Ondanks de 5 ingevoerde methodes die ik heb opgegeven.

Deblokkeren met Pin code is lastig daar het scherm met code maar heel even opkomt. Het is dus opnieuw activeren en dan snel reageren.

Met het design en de bouw kwaliteit van deze Samsung Edge is niks mis mee. De software van bijv. Sony Xperia is vele malen stabieler CQ beter. Des te meer teleurstellend dat de Software zulke grote gebreken vertoond van deze mooie Samsung Edge.

Degelijkheid dus een 2. Voor een toestel van deze prijs zou de software veel beter kunnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht
Uitstekend
Slecht
ro.es 15-09-2015 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Was nooit een Samsung fan, maar na een maand super tevreden met deze goudkleurige Galaxy E. 64Gb. Deze Samsung bied veel kwaliteit, voelt robuust aan. Het geluid kan behoorlijk hard en blijft duidelijk, ook op handsfree. telefoon navigeert en reageert snel op alle commando's. Het afgeronde scherm bied weinig functionaliteit, maar geeft deze uitvoering wel een exclusieve look. Kortom eindelijk een Samsung waaraan veel klopt. Supersnel opladen is handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
DrPaultje 07-09-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,6
Batterij gaat snel leeg (6-8 uurtjes) en wordt na verloop van tijd syeeds langzamer!
Het scherm is erg gevoelig ook met name aan de gebogen zijkanten. Als je hem vasthoud met 1 hand en typt met de ander kom je regelmatig met je handpalm op het scherm en die gaat dan een eigen leven leiden...door allerlei functies te activeren.
Als er kunstlicht van bovenaf op het scherm aanwezig is, zie je dat aan weerszijde glimmen als 2 lichtgevende strepen..

Ik raad een ieder die een s6 wil, om geen Edge te nemen.

Ook komen de updates erg laat!!

Kortom niet zo tevreden!

Mag ook gezegd worden allemaal dacht ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
EJ27 26-08-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,6
Prima telefoon; had er het Samsung ClearView hoesje bijgekocht... Helaas maakt dat krassen op het scherm. Kan hem opsturen naar Samsung. Hoop dat dit gefixed wordt en dat ik nieuw hoesje krijg. Als dat zo is blijf ik tevreden ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
ro.es 22-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
De eerste indruk bij het uitpakken van deze platina S6 edge geeft een WOW gevoel. het is een mooie telefoon. Het gebogen amoled scherm is fantastisch, de platina kleur ook. De draadloze oplader was in een combinatie aanbieding incl. de originele transparantie beschermhoes van Samsung. Deze oplader met de subtiele status verlichting is een mooie gadget. Ik heb voor de zekerheid een verzekering erbij afgesloten (per 3 maanden opzegbaar). €799 is niet niks voor een smartphone en ik wissel 2 keer per jaar.

De snelheid, ik kom van een Sony Xperia Z3 compact af en merk ik nauwelijks verschil. Ik schrok eerst van de batterijduur, die ging snel achteruit bij deze Samsung. Sony gaat makkelijk 1 1/2 dag mee.De spaarstand activeren op de S6 verlengt aanzienlijk de batterijduur.

De perfecte mobiel bestaat niet. Bij alle vind je min punten. IPhone, Samsung, Sony opereren allemaal in het high end segment van smartphones. Maar deze S6 Edge met zijn gebogen display is wel heel erg mooi.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Philip111 19-08-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

6,6
Na de S6 Edge een tijdje in bezit te hebben met het zeer mooie transparate originele hoesje van Samsung hier wat vervelende dingen.
Door het hoesje onstaan pitje in je glas door eventuele zand korreltjes die in je broekzak zitten. Deze komen tussen de cover en je glas.
Nu sinds twee dagen spontaan het glas compleet gescheurd zonder enige aanleiding en absoluut niet laten vallen. Lezen op forums laat zien dat er al veel met hetzelfde probleem kampen. Samsung geeft niet thuis en wimpeld alles af met gebruikers schade. Vervangen glas kost je 250 euro.
Het is een zeer mooie telefoon maar door deze houding van Samsung voor mij een miskoop door de slechte service van Samsung.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Slecht
DaafBo 09-08-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,6
Vind het een fijne telefoon. Alles wat ik verwacht van een Samsung. Met de snellader is de mobiel zo opgeladen. Alleen nog steeds apps erop die ik er niet af krijg.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
ursi45 05-08-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

4,4
ik zou niet meer voor deze telefoon kiezen, batterij is steeds leeg, wordt altijd heel heet en is super langzaam...terwijl ik zelf wel een samsung type ben en alle series heb gehad. Dit is echt een tegenvaller.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Onvoldoende
Slecht
Dejan Turkovic 04-08-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,2
Mooi toestel , alleen het scherm bleek beetje golfend te zijn en naar mijn mening splinter dun (soort blaren in het glas , heb vernomen dat de eerste modellen die zijn uit gekomen daar last van hebben )
Heb hier melding van gemaakt bij de T mobile winkel , maar dan moest die opgestuurd worden , week weg , bla bla ....dus dacht komt wel een x ......tot dat ineens in mijn scherm barsten springen terwijl ik ergewoon met mijn vinger op druk , bizar ....precies waar de blaren zitten ....
Ondertussen scherm laten vervangen en nu is het scherm wel mooi glad en voelt degelijker aan .....dus Samsung doe hier wat mee......en het ergste van allemaal ....al die applicatie's van samsung die je niet wilt gebruiken maar niet kunt verwijderen ,................heel irritant ..........dus hopelijk binnenkort een goeie kitkat erop zetten...........

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend
Slecht
Annet Geerdink 01-08-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,4
Mooi toestel. Glascover vd telefoon is sterk. Daarintegen camera glas erg breekbaar. Na een maand gehele achterkant moeten vervangen. 230 euro!! Veel mogelijkheden in gebruik.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
denbroek 30-07-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,2
Ik ben erg tevreden over de S6 Edge. Een mooi strak vormgegeven toestel. Supersnel en overcompleet. Ook het draadloos opladen vind ik mooie moderne oplossing die naar behoren werkt. Totaal geen problemen met bluetooth koppelingen (auto, speakers etc. Wel raad ik aan om er GÉÉN Samsung clearview cover bij te kopen. Ik heb deze er 3 dagen om gehad en dit heeft direct een aantal beschadigingetjes veroorzaakt op het scherm (wordt overigens een oplossing voor aangeboden door Samsung). De cover zelf is ook dramatisch gevoelig voor krasjes waardoor deze er in een mum van tijd waardeloos uitziet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews