Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung Galaxy S6 zwart / 128 GB

9,0 Lees 1683 reviews

Vergelijkbare producten

Samsung Galaxy A5 (2016) zwart / 16 GB

Display
5.2 inch scherm
Os
Android OS
Opslag
16 GB opslag
Samsung Galaxy A5 (2016) zwart / 16 GB
8,7 (71)

Samsung Galaxy A3 (2016) zwart / 16 GB

Display
4.7 inch scherm
Os
Android OS
Opslag
16 GB opslag
Samsung Galaxy A3 (2016) zwart / 16 GB
8,7 (20)

Samsung Galaxy S7 zwart / 32 GB

Display
5.1 inch scherm
Os
Android OS
Opslag
32 GB opslag
Samsung Galaxy S7 zwart / 32 GB Best Reviewed sep 2016
8,9 (476)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 1682 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

sappie 16-11-2016 Product paar weken in bezit

fijn en snel toestel

Algemene score

9,0
overgestapt van een 4 naar s6 wat een verbetering, helder, snel, echt een aanrader. scherpe foto's wat ik wel waardeer met twee kleintjes in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
robin 12-11-2016 Product paar weken in bezit

prima telefoon en geweldige camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prima telefoon voor redelijke prijs.
en een hele goede camera
jammer dat ie niet waterdicht is, ook niet spatwaterdicht

Pluspunten

  • camera
  • hoge resolutie
  • groot scherm
  • processor snelheid

Minpunten

  • niet waterdicht
  • niet hele lange duur batterij

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
washi san 07-11-2016 Product paar weken in bezit

Prima telefoon, net zo goed als de S7

Algemene score

8,0
Ik heb een S7 en een S6. De S6 heeft iets andere vormgeving (de positie van de frontcamera en daarnaast de camera aan de achterkant steekt iets uit t.o.v. de S7) maar werkt verder hetzelfde. bij de S7 miste ik de IR functionaliteit. deze S6 is gewoon dezelfde telefoon maar nu kan ik de S6 als afstandbediening gebruiken voor mijn smart TV's (LG en Samsung). verder is het gewoon een goede telefoon. lekker snel ook en genoeg geheugen. ook nog gratis cloudopslag via Skydrive 128GB dacht ik 2 jaar gratis. maar dat gebruik ik toch niet. Verder lees ik dat ie kan wireless opladen, doe er dan zo een oplader bij maar ga er niet mee tekoop lopen als je het niet standard kan gebruiken. bij dealdumpert is die 15 euro dus die koop ik zelf wel. dat gorilla glas is altijd maar overdreven, ook mijn iPhone sapphire scherm bleef maar krassen vangen. tippie: gewoon een glass screenprotector eroverheen, always. nou doei.

Pluspunten

  • groot en helder scherm
  • laad snel op

Minpunten

  • batterij gaat een dag mee
  • geen wireless charger erbij

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Allard 07-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat

Algemene score

8,0
Mooi uiterlijk. Letterlijk handig, voelt goed.

Lastig aan-uit knop te vinden, komt door boven-onderkant die veel op elkaar lijken.

Apparaat werkt snel
Veel apps bijgeleverd. Vraag mij af of ze allemaal door mij gaan worden gebruikt. Maar het geeft het grote voordeel van de keuze!

Om alles werkend te krijgen, maar dat is mijn onkunde, vraagt veel onderzoek (uitproberen, weer fout, en uiteindelijk heb je 'm. Ik ben goed met computers, al bijna 30 jaar, maar dit is een andere manier van werken. Wel leuk, overigens!)

Ook al lijken bovenstaande minnen: heeft weinig met het apparaat te maken.
Algemeen: prachtig apparaatje! Past uitstekend in de binnenzak!

Pluspunten

  • mooi
  • past in binnenzak
  • veel apps
  • razendsnel
  • makkelijk via Verkenner te benaderen

Minpunten

  • onvindbare aan/uitknop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
roland 06-11-2016 Product paar weken in bezit

Groot scherm en veel opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg fijn toestel. Ik had hiervoor de S 5 mini maar deze is toch weer mooier en beter uitgerust.
Je kunt er super mooie foto's mee maken

Pluspunten

  • beeld
  • oplaadduur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Marcel Petit 03-11-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldig mooie snelle Smart Phone!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi, snel en handzaam toestel!
Voldoet aan alle verwachtingen. Met de Camera maak je super foto's. Ben erg benieuwd naar de VR bril!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Gabrielle 02-11-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldige telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze telefoon nu een week maar ben er erg blij mee. Supersnel, maakt mooie foto's en veel geheugen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Ron van Bedaf 01-11-2016 Product paar dagen in bezit

Veel sneller dan de S3

Algemene score

8,0
Ik ben een beetje Samsung Adept. Al mijn telefoons zijn of waren Samsung. Ook mijn 3 dochters hebben allemaal een S6. Ik was de laatste en heb me mede laten beïnvloeden door hun positieve reacties op dit toestel

Pluspunten

  • snel
  • goed formaat
  • voldoende mogelijkheden

Minpunten

  • geen mogelijkheid voor extra sd kaart
  • geen wisselbare batterij

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Rinaldo Jansen 01-11-2016 Product paar weken in bezit

duidelijk scherm en heel eenvoudig te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Snelheid en duidelijkheid moest ik hebben en die heb ik nu met de Galaxy S6.
Alle functies voor een smartphone zitten hier op.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Denise 29-10-2016 Product paar maanden in bezit

Top

Algemene score

9,0
Top telefoon top producten ik raad het iedereen aan om bij deze winkel te kopen ik zelf ben super blij met mijn Samsung s6 edge plus zou geen andere willen

Pluspunten

  • Top producten
  • Betrouwbaar

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Henk 25-10-2016 Product paar dagen in bezit

Snelle bediening en heel mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
met 2 klikken naar de camera, ook in lock mode is bijzonder handig. Bellen door contact bij je oor te houden is super. Mooi haarscherp beeld en snel in alle internet acties. Heel fijn toestel. Enige minpuntje is de super gladde achterkant. Daar moet gelijk een siliconen hoesje om.

Pluspunten

  • haarscherp scherm
  • met 2 klikken naar de camera
  • dun toestel

Minpunten

  • gladde achterkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Peter 25-10-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtige scherm resolutie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De resolutie(scherm) van deze Samsung S6 is verbluffend. Ik ben zeer tevreden over deze smartphone. Ook het opladen van deze Samsung S6 kan je ook draadloos doen, echt super!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
mastje36 25-10-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie beeldkwaliteit. lekker snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Overgestapt van Samsung S4 naar Samsung S6. Snelheid merk je direct en ook beeldkwaliteit is een stuk beter. Jammer dat er geen grotere geheugenkaart in kan dan 32 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Jesse 24-10-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie foto's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Meer opslag, scherpere foto's, snellere software en zelfs de batterij gaat langer dan 24 uur mee. Toch nog steeds een minpunt van Samsung. Ik wil minstens 48 met regelmaat druk bezig kunnen zijn op mijn telefoon. Binnen 2 jaar zal de batterij wel weer 2x per dag opgeladen moeten worden en in tegenstelling tot mijn vorige Samsung kan ik geen reserve batterij meenemen onderweg want deze batterij kan er niet uit!

Pluspunten

  • Sneller
  • Mooiere foto's
  • Meer opslag

Minpunten

  • Batterij nog steeds niet optimale duur
  • Batterij niet zelf te vervangen!!!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
MVDS 24-10-2016 Product paar weken in bezit

Gewoon goed!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik vind het een hele goede uitvoering, hiervoor had ik de Samsung galaxy S5 Neo, die vond ik al goed, maar ben hier uiterst tevreden mee,
de accu gaat iets langer mee dan met de S5
het scherm is echt super scherp..
het mooie is ook dat de achterkant van glas is, waardoor je wel een goed hoesje eromheen moet hebben.

Pluspunten

  • design
  • accu vooruitgang
  • super scherpe camera

Minpunten

  • geen uitbreidbaar geheugen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
willem 24-10-2016 Product paar dagen in bezit

snelle review galaxy S6

Algemene score

8,0
prima ding, mooi afgewerkt, leuke interface met genoeg instellingen om het naar je eigen stijl te maken. ook makkelijk in gebruik spreek allemaal voor zich.

Pluspunten

  • mooie afwerking
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • headphone jack aan de onderkant
  • ondanks fastcharge enigsins lange laadtijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Eddy de Vries 22-10-2016 Product paar weken in bezit

toppertje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lekkere telefoon met een aantal prima gadgets, zoals snel foto's maken wat heel fijn is als je kinderen hebt. Bereik is prima en het wordt je vooral makkelijk gemaakt met deze telefoon.

Pluspunten

  • gewicht, uiterlijk
  • snelheid, laagdrempelig

Minpunten

  • verplichte apps
  • geen uitbreidbaar geheugen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
MMaintz 22-10-2016 Product paar dagen in bezit

groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een fijne telefoon, heeft een groot scherm, is niet zwaar en makkelijk in gebruik. Nadeel vind ik dat hij snel warm word en je de batterij er niet uit kan halen.

Pluspunten

  • groot scherm
  • licht

Minpunten

  • snel warm
  • geen losse batterij

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
PG 22-10-2016 Product paar weken in bezit

Mooi groot scherm. Vingerafdruk werkt perfect. Accuduur top.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Galaxy S6 sinds een week in bezit. Voorheen had ik een S4 mini. Dit is een verademing. Erg simpel ging het overbrengen van data van het oude toestel naar de S6. Gebruiksvriendelijk en mooi groot scherm. Scherpe foto's.

Pluspunten

  • groot scherm
  • formaat

Minpunten

  • gewicht

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Anneke 22-10-2016 Product paar weken in bezit

Leuk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lekker snel, goed overzichtelijk. Ligt beter in de hand dan de S3. Eenmaal gewend aan Samsung kun je er prima mee werken. Vind de glazen achterkant niet zo prettig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Toon meer reviews