Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Apple iPhone 6 grijs / 64 GB

8,2 Lees 26 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 25 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

uutelst 17-08-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,0
Apple maakt mooie toestellen met hard- en software uitstekend op elkaar afgestemd, niets mis mee.
Vanaf de iPhone 4 ben ik erg te spreken over de intuïtieve interface, vooral voor de wat minder handige gebruikers onder ons. Wil je tweaken en hobbyen met je toestel, ga dan voor Android, wil je een toestel waarvan de software betrouwbaar draait en heb je wat extra geld over dan is Apple een goede keus.
Helaas ontbreekt het Apple toestellen aan één noodzakelijk item: degelijkheid en bouwkwaliteit.
Met een enorme mate van pech hebben wij als (beschaafd!!) gezin nu de 8e iPhone ontvangen in 13 maanden.
Twee 5S toestellen met schermdefect
1 6Plus met defect aan/uit knopje (met refurb als gevolg)
1 6Plus met kapotte camera
1 6 met los scherm
1 6 met nog een keer een los scherm (refurb) en 1 6 met kapotte lightning connector (wederom een refurb)

Ondanks alle pech heb ik nu een nieuwe 6 ontvangen als 3e vervangende toestel (polici Apple) en twijfel ik of ik met een handtasje moet gaan lopen of het toestel gewoon ga inruilen op een 5S die, built like a tank, in je broekzak véél grotere overlevingskansen heeft als de 6.
Een broekzakbestendig hoesje is wellicht een goede oplossing waarbij alleen de Gresso titanium me een goed gevoel geeft. Hoort overigens wel bij de (overpriced) Apple met een schamel prijsje van $1500 voor het basis model.
Zonder de laatste drie ervaringen met de 6 zou ik deze zonder twijfel hebben gehouden, nu weet ik niet meer wat te doen met een investering van € 700 met beurs-achtige resultaten...

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Onvoldoende
Willem 15-02-2016

Denk eens aan een Microsoft Windows Phone. Kan meer, werkt net zoals je PC die je gewend bent en kost slechts €100,00 en gaat niet kapot als je hem laat vallen. Wek nu al 2 jaar met een telefoon van €100 met intensief zakelijk gebruik.

uutelst 16-02-2016

Aanvulling: twee weken geleden is ook de (twede) 5S van mijn vrouw die na anderhalf jaar in gebruik te zijn geweest ineens warm werd aan de bovenkant kuren gaan vertonen: wel bereik-geen bereik etc. Oorzaak: een defecte chip in het zendgedeelte die door T-phone in Arnhem onder garantie is vervangen. Dit liever dan een zogenaamde "refurb"waar Apple je mee opzadelt na een defect dat niet ter plaatse te repareren is binnen een half uurtje. Brrrr.
Mijn huidige toestel werkt nu (nog) prima na 9 maanden gebruik echter bij een defect stap ik over op een ander merk.

Reageer

jahaan 06-06-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

9,6
Heb zowel de IPhone 6 als de 6 Plus. Beide in gebruik voor diverse klussen. Bevalt prima en sync foto's als video soepel met mijn Mac en IPads. Gewoon weer klasse van Apple. Prijs hoog, maar dat is een gegeven voor Appleproducten. Duurzaamheid prima, na 1,5 jaar bij vernieuwing prima in de phonewinkels te verkopen. Goed product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jamillaflohr 09-06-2016
  • Product kwartaal in bezit

De Apple Iphone 6 Zilver / 16GB

Algemene score

8,6
De Apple Iphone 6 Zilver/16GB het is een heel fijn apparaat je kan er lang mee doen en je kunt er veel mee. Je opslag zit niet snel vol dus je kan lekker veel apps etc downloaden of heel veel foto's bewaren ik heb er ook heel veel en mijn opslag is nou wel vol maar ik heb toch wel de 7000 foto's kunnen halen. dus ik raad je aan om deze mobiel te halen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem1994 14-06-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,2
Ik gebruik dit toestel al ruim een jaar en ben zeer tevreden over dit product.
Dit toestel bezit:
- Een zeer goede geluidskwaliteit
- Zeer veel verschillende functies en mogelijkheden
- Ondanks dat ik voorheen een Android telefoon had, is dit toestel zeer gebruiksvriendelijk
- Vormgeving ziet er prachtig uit, een design telefoon
- Ondanks de enorme mogelijkheden die deze telefoon bezit, is het een degelijk toestel.

U merkt, zoals ik al eerder vermeldde dat dit toestel mij bevalt en dat ik enkel positief commentaar heb.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
uutelst 16-02-2016

Ik ben oprecht blij voor u!, wat fijn dat u er meteen één heeft die betrouwbaar blift werken!. Wees er voorzichtig mee want het blijven mooie maar helaas erg kwetsbare toestelletjes.
Als aanvulling: de 5S van mijn vrouw, die haar tweede 5S nu anderhalf jaar heeft, werd een paar weken geleden erg warm aan de bovenkant en het bereik viel telkens weg. Oorzaak: een defecte chip voor het HF zendgedeelte. Door de dealer (T-phone in Arnhem) netjes opgelost middels vervanging van de chip waarbij ik een beter gevoel had dan wéér een refurb van Apple..... Als er één voorzichtig omgaat met telefoons dan is het mijn vrouw dus ook hier weer een dikke duim naar beneden voor de degelijkheid van Apple toestellen.

Reageer

T.J. van der Bij 09-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Lang gewacht met de koop. Had een iPhone 4S waar ik heel tevreden mee was. Toch de stap gewaagt en ben zeer tevreden! Ligt lekker in de hand, iOS 8 werkt perfect, camera schiet schitterende foto en videos. www.youtube.com/watch?v=you2VRip5CI

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patje98741 19-04-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

1,0
Wat een drama toestel. Dacht geef veel geld uit aan een toestel en dan heb je ook wat. Na een week, slecht geluid. Retour voor reparatie. Weer twee weken in gebruik, zwart scherm en weer retour voor reparatie. Snel verkopen en toch maar weer een degelijke en veel goedkopere Samsung met Android.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

fritsflow 15-04-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

9,8
Echt enorm tevreden over deze iphone. Enorm goed scherm zowel om naar te kijken als om te bedienen. De telefoon is snel, heel snel en de mogelijkheden enorm. Ik heb een uitstapje gemaakt naar een Samsung Galaxy en dat was geen succes.
De accuduur is erg goed; bij voor mij normaal gebruik eens in de 2 dagen opladen. Je moet echt je best doen om de accu in 1 dag leeg te krijgen.
4,7 inch vind ik wel het maximum voor een telefoon. Nog groter en het ding wordt onhandig. Daarom ook de 6+ niet genomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Canyonred 17-01-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Mijn eerste smartphone was een Samsung S3 mini. Een ergerlijk toestel, batterij in een mum van tijd leeg, vanwege vaag verbruik op de achtergrond.

Een Samsung gebruiken naast een iPad, is niet handig. De home knop werkt anders, maar Android is gewoon een gammel en onoverzichtelijk systeem vergeleken met iOS van Apple.

Voor mijn werk gebruik ik de iPhone 5S, maar deze 6 is veel praktischer omdat het scherm een bruikbaarder formaat heeft. Wel is hij merkbaar groter in je broek.

Ik gebruik hem icm een Tech21 bumper met een cover voor het scherm en deze is zeer aan te raden. iPhones zijn duur en kwetsbaar.

Voor de rest, hij is snel, goed scherm, goed geluid, zeer praktisch OS en degelijk gebouwd, maar laat hem toch maar niet vallen zonder degelijke bumper.

64g is aan te raden wanneer je ofline muziek bestanden van bijvoorbeeld spotify wil opslaan. 128g lijkt me rijkelijk overdreven voor normaal gebruik.

Kortom tot heden een absolute aanrader ondanks de te hoge prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron 20-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

retinascherm heel helder

Algemene score

10,0
Iets groter dan de 5 daardoor werkt de 6 voor mij iets makkelijker. Refurbished dus een stuk goedkoper dan een nieuwe i-phone 6 en een heel helder scherm (Retina)

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Refurbished dus goedkoper
  • Bijna ais nieuw

Minpunten

  • Geen stekker erbij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adrievandenberg 26-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Sinds een paar dagen de iphone 6 16GB in mijn bezit en wat een toestel zeg!
Dit toestel voel heerlijk in je hand,en wat een verademing het grote scherm.

Na,4 jaar trouwe dienst moest ik afscheid nemen van mijn iphone 3GS toestel
wat ook een heel fijn toestel was,maar veel kleiner scherm en veel zwaarder in de hand,maar dit toestel slaat alles,de vormgeving de snelle internet verbinding de app,ook de 16GB voor mij is genoeg, want de iphone 3GS had 8GB,dus dat is voor mij een hele verbetering.

Zelf ben ik een apple fan,wat inhoud,dat je veel meer kwijt bent voor een telefoon,zoals deze iphone 6,maar als je daar weer 4 jaar of lager plezier van hebt,dan kan het wel uit.

vr gr Adrie van den Berg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chrissy2 27-01-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

2,2
Van Android naar Apple. In het begin mooi om vast te houden, maar dan gaat het scherm aan. Toch erruuug beperkt hoor. Zo weinig mogelijkheden en steeds die enorme grote iconen totdat je er hoofdpijn van krijgt!
Nee, dit is niets voor mij, heel snel verkopen en terug naar Android. Jammer had meer voor die (eigenlijk belachelijk hoge) prijs verwacht!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Onvoldoende
Slecht
leoneke56 23-02-2015

Deze review krijgt in ieder geval een 0,0 van mij. De beoordelingen slaan nergens op en halen het gemiddelde nodeloos omlaag. Jammer.

tooN1961 24-02-2015

Ik. En t eens met Leoneke dat de iPhone 6 niet zo'n lage score verdient. Toch vond ik sommige negatieve punten wel reeel. 'Weinig instellen' - Apple houdt de control zelf over heel veel dingen, waardoor je per app en zelfs per telefoon veel minder instelmogelijkheden hebt als met Android. En dan 'die grote lelijke iconen' - bij Windows Phone heb je prachtige live tiles, bij Android heb je widgets waardoor je je scherm mooi persoonlijk kan maken en je veel info krijgt zónder een app te openen. En wat heeft Apple....?
En dan de prijs; je zei t al: duur!

Aan de andere kant....
iOS kent wel het 'find my iPhone', remote wipe van je toestel, zeer snel backup terugzetten, instellingen delen tussen iOS devices. Android en Windows doen hun best maar halen t niet bij Apple.

foksuk70 10-05-2015

Ik kan mij deze review goed voorstellen. Zelf ben ik een dankbaar gebruiker van vele apple producten, maar mijn telefoon is de enige uitzondering. Ik ben overgegaan op Android toen Apple kleine schermen bleef leveren. Voor grootgebruikers zijn de telefoons van Apple te beperkt. En wanneer je je dan realiseert wat je ervoor moet betalen dan ben je geneigd om alle onderdelen van de review laag te beoordelen. Maar het design is natuurlijk wel goed, en de bouwkwaliteit ook etc.

En elke keer als ik problemen heb dan twijfel ik weer of ik voor mijn volgende telefoon niet weer een Apple moet kopen. Bluetooth-setje in de auto? Blijkt niet te werken met mijn Android telefoon. Noise cancelling headphones gekocht? De helft van de functies doen het niet bij Android. Aansluiten op Apple TV? Vergeet het. Etc etc.

Maar goed, de IPhone 6S met 64Gb kan eigenlijk niets meer dan mijn LG G3 van € 350, maar kost € 900. Dat is een belachelijk verschil. En daarnaast wil ik helemaal niet rondlopen met een telefoon van 900 euro. Dat nodigt uit tot geweld in het openbaar vervoer, en als hij valt dan baal je gruwelijk.

fritsflow 03-07-2015

Ik kan echte helemaal niets bedenk dat ik op een ios toestel mis wat ik op een android wel heb. Andersom weet ik dat wel: Een iPhone vormt 1 systeem met je pc, je Apple TV, je carkit, je iPad etc.
Bovenal is iOs veel veiliger dan Andoid en dat vind ik nog het belangrijkste. Virussen bestaan niet voor iOs.
En dat gepiel met die kleine android icoontjes vind ik ook waardeloos.

Reageer

Arie 31-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi toestel

Algemene score

9,0
Jammer dat er geen enkel papieren opstartinstructie bij dit toestel zit.
Men gaat er van uit dat iedereen alles op internet opzoekt.
Mooi toestel, mooie foto's, pas enige dagen in mijn bezit.

Pluspunten

  • mooi,licht, dun
  • mooie foto's
  • super battterij

Minpunten

  • toestel van apple
  • alles volgens het apple systeem

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wutru 11-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fantastische telefoon, erg fijn om te gebruiken en ook erg gemakkelijk. Vind hem wel duur maar hij werkt zo goed dat ik hen waarschijnlijk ook lang gebruik.

Pluspunten

  • Goede camera
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Soms te weinig opslagruimte
  • Duur

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

rk 15-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

iphone 6

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
de iphone 6 is een fijn model en mooi design
geluid is goed, het scherm is scherp.
de iphone 6 is zeker een aan rader

Pluspunten

  • mooi
  • niet te groot

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

A. 10-02-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Mooie specificaties, slechte accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Telefoon is heel fijn om te gebruiken, en voelt lekker aan zoals je wel van Apple verwacht. Een van de minpunten helaas is wel dat vanaf de iPhone 7 het minimum van opslag 2x zo groot is, waardoor de 6 t/m SE met een kleine opslagruimte zitten. Verder wordt de telefoon niet intensief gebruikt, maar is de accu wel na een week leeg. Dat is wel een pluspunt. Wordt de telefoon meer gebruikt, is het al na 3 dagen leeg ong. 10 minuutjes een spel spelen dat niet eens zo intensief is. Ik raad het product wel aan, alleen de accuduur en 't geheugen is een minpunt. De prijs is ook een grote minpunt, maar de iPhone is 't waard!

Pluspunten

  • Voelt lekker aan zoals je gewend bent van Apple

Minpunten

  • Vanaf iPhone 7 een nieuw minimum aan opslag
  • 3 dagen aan accu is heel weinig
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

theo 70 15-08-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,6
In het begine in bijzonder goed functionerend toestel, na een maand of twee begon de vingerscan ermee op te houden, na een tweede garantie toestel te hebben mogen ontvangen ook hier weer problemen met hetzelfde euvel, waardeloos de vingerscanner van Apple, funtioneerd niet. Ga de iphone 6 inruilen voor iets anders waarop ik meer kan vertrouwen, weet nog niet wat

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Rickert1997 15-04-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Ik ben vanuit een Samsung galaxy note 3 overgestapt op een iPhone 6 64GB en ik wil nooit niks anders meer! Hij is super snel er zit een super goede camera op en het werkt zo als elk ander product van Apple helemaal top! Ik had al een iPad air en dat is meteen met elkaar gekoppeld via iCloud. Ik raad iedereen een 64 GB aan omdat de updates van Apple flink wat geheugen kost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Melbel 05-03-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Mijn iphone 4s werd eergister gestolen, dus ik moest overstappen. Tja wat moet ik zeggen, het is weer een apple he, binnen 5 minuten weer een werkende telefoon met de backup uit Itunes!
Mooi scherm, toestel is ligt en is snel.

Na aanschaf eerste iphone volgde ook de Ipad en uiteindelijk ook een macbook.... het applevirus zeg maar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
uutelst 16-02-2016

Fijn te horen!, nu hopen dat uw telefoon blijft werken want dan heb je er veel plezier aan!

Reageer

leoneke56 23-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Even de boel weer in evenwicht brengen hier. Dit is gewoon een goede telefoon en een beoordeling van 2.2 slaat nergens op omdat iemand meer van de Android is. Zo'n beoordeling verdient de iPhone 6 niet. De telefoon is lekker licht en dun. De camera is prima. En één van de betere op smartphonegebied. De iPhone 6 is ook snel. De telefoon is (wel) te duur. Dat is het enige nadeel eraan eigenlijk. Maar blijkbaar hebben miljoenen mensen het er steeds weer voor over. IOS is een prima operating system. En backups terugzetten met iCloud werkt erg fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik van Ven 28-12-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Als verstokt fan van Apple ben ik ook weer overgegaan op de nieuwste versie. Deze versie ligt lekkerder in de hand dan de 5 en de bouwkwaliteit is natuurlijk weer fantastisch. Touch ID is een welkome toevoeging en versnelt het unlocken. Heerlijk!

Ik heb hem bij bol.com (http://bit.do/iphone6bol) gekocht was een stuk goedkoper dan bij andere.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews