Samsung Galaxy Trend wit / 4 GB - Reviews

8,2 Lees 7 reviews
Specificaties
Display
4 inch scherm
Os
Android OS
Opslag
4 GB opslag
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 7 reviews

8,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marijke1965 04-11-2014 Product half jaar in bezit

Algemene score

6,2
ik ben ook niet tevreden met mijn (2e) samsung. Even snel een belletje plegen gaat niet met het apparaat, wifi valt regelmatig uit, of hij hangt gewoon. Ik maak regelmatige updates via Kies, heb er hooguit 5 apps op zitten, meer durf ik niet aan. Mis mijn oude Nokia (zonder apps), maar ja ...

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Just_D 25-10-2014 Product half jaar in bezit

Algemene score

6,0
Tot tegenstelling van de andere reviews ben ik totaal niet tevreden met mijn Samsung Galaxy Trend S7560.

Hij loopt constant vast, valt uit, reset zichzelf, maakt geen verbinding met WiFi of hij verliest het contact na een paar seconden.

Hij ziet er leuk uit, maar verder heb ik er (helaas) niet veel positiefs over te vertellen...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Slecht
Voldoende
Slecht
Madebydanielle 09-06-2014 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
Ik heb mijn Samsung galaxy trend S7560 nu vanaf februari 2014 en ben er erg tevreden mee. Omdat het een best wel nieuwe telefoon is waren er niet zo veel reviews maar hij leek mij wel goed en heb hem dus gekocht en ben er tot nu toe erg tevreden mee! Wat ik een groot voordeel vind is de camera, ook heeft hij een front camera -handig voor selfies dus :) - . Ik kan hem je aanraden. 2 Nadelen, er zijn weinig hoesjes voor en je kunt echt maar beter een SD card er in doen want hij heeft 3g opslag!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
aalden 01-01-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Het is een mooi toestel,ligt lekker in de hand en gebruiksvriendelijk met veel mogelijkheden
Kortom een goed en degelijk toestel van samsung

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
derk1234 09-11-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Prima geluid. mag meer geheugen. veranderd woorden te snel dat moet veranderd worden. 3g is wel goed net als het beeldscherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Dennislg 21-10-2013 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
ik heb deze mobiel nu een maand of 2 en bevalt goed geluid is mooi een scherp beeldscherm
alleen mag er meer geheugen in ik heb 3 gigabyte en dat is best weinig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
reinout4890 13-10-2013 Product maand in bezit

Algemene score

9,8
Ik heb de galaxy trend nu een maand en hij bevalt vreselijk goed . veel mogelijkheden,veel opslag,snel en een mooi groot scherm . Een Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend