Samsung Galaxy S21 5G 256 GB / phantom gray / (dualsim) / 5G - Reviews

Bekijk 13 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S21 5G 256 GB / phantom gray / (dualsim) / 5G op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bert2004 12-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ook weer een top toestel met wat maren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S21 5G 256 GB / phantom gray / (dualsim) / 5G

Algemene score

9,0
Ik kom recent van een Samsung S10 af en ook dit is weer een top toestel ondanks scherm wat minder is dan bij de S10 heeft het ook zijn voordelen en dat is dat lezen van de krant of scrollen door het menu wat duidelijker afleesbaar is. De camera is een klein fractie beter.
Jammer vind ik het ontbreken van de jackplug (hoofdtelefoon) aansluiting, evenals de adapter.
Ik snap niet wat de gedachtegang van Samsung hierachter was, misschien van dat de consument al veel adapters thuis heeft liggen. Hier heb ik een antwoord op, je moet toch wel een Samsung adapter aansluiten om de laadperformance eruit te halen, want met elk ander merk zal hij niet snel laden. Ik heb de originele 25 watt lader erbij gekocht via China, maar hier is hij niet heel veel duurder.
Het aan en uit en opnieuw opstarten is er ook niet vriendelijker op geworden zoals bij de S10 wel het geval was.
Gelukkig gaat de accu wel wat langer mee dan van de S10.
Ondanks negatieve dingen, toch ook weer een top toestel en zal hem niet laten liggen om wat ik negatief vind.

Pluspunten

  • Snel
  • Design
  • Scherm
  • Duo Sim

Minpunten

  • Ontbreken van 25 watt lader
  • Ontbreken van hoofdtelefoon aansluiting
  • Aan en uit toets niet super vriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John176 11-09-2021

Mooi toestel, slechte bereik 4/5G

Geschreven voor: Samsung Galaxy S21 5G 256 GB / phantom gray / (dualsim) / 5G

Algemene score

6,0
Het toestel zelf is zeer mooi en snel
Hij loopt snel warm, en zeer slecht bereik met 4 en 5 G netwerk terwijl ik volgens de provider een goed bereik moet hebben. Vorige toestellen geen problemen mee!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Pebbles 11-09-2021

Fijne telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S21 5G 256 GB / phantom gray / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Ik ben erg blij met mijn nieuwe S21. Veel mogelijkheden en een lange accuduur. De S21 reageert snel en ik kan lekker muziek luisteren, maakt mooie foto's!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 10-09-2021

Geweldige telefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S21 5G 256 GB / phantom gray / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Super mooie foto's maakt de s21 en ook het geluid is geweldig!!
Ik kan hem iedereen aanraden. Ook het scherm zelf geeft een mooi scherp beeld.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

A1988 10-09-2021

Super fijne telefoon die goede foto's maakt.

Geschreven voor: Samsung Galaxy S21 5G 256 GB / phantom gray / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Na jaren samsung gebruikt te hebben nu ook weer gekozen voor Samsung. Wat een geweldige fotos maakt dit nieuwe toestel.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 09-09-2021

Super telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S21 5G 256 GB / phantom gray / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Supermooie telefoon. Nog maar net in gebruik. Heb nog niet alles ontdekt. Maakt mooie foto's. Supermooi beeld. Ik ben dik tevreden!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Michael1987 09-09-2021

Super snel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S21 5G 256 GB / phantom gray / (dualsim) / 5G

Algemene score

8,0
Ik hen de s10 vervangen voor de s21 5g naar lang naar denken of ik het wel moest doen de s21 is super snel daar ben ik zeker blij mee de camera is ook super het scherm is even wennen omdat ik daar iets meer van had verwacht dan de s10
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 08-09-2021

Prima telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S21 5G 256 GB / phantom gray / (dualsim) / 5G

Algemene score

6,0
Prestaties en batterij duur zijn fantastisch, met gemak een dag op de batterij.

Het scherm is zeer gevoelig voor krassen, en valt tegen in vergelijk met vorige modelen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Til Le Mans 08-09-2021

Een top toestel met gemakkelijke bediening

Geschreven voor: Samsung Galaxy S21 5G 256 GB / phantom gray / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Dit toestel is zeer gebruiksvriendelijk en foto's maken is ook een feest.
Zeer duidelijke weergave.
Alle applicaties werken snel en overzichtelijk
Oja...
Bellen en gebeld worden gaat ook perfect.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 07-09-2021

beeldkwaliteit is geweldig

Geschreven voor: Samsung Galaxy S21 5G 256 GB / phantom gray / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
nu ongeveer 1 maan de s21 in mijn bezit, wat mij het meest verbaasde is hoe scherp de beeld kwaliteit echt is. ik had van tevoren niet verwacht dat je dat heel erg zou merken. maar wel dus! de camera is super inclusief de zoo standen en de verschillende camera opties.

Muziek afspelen via de speakertjes kan op een goed niveau en alle apps reageren een stuk sneller dan mijn oude toestel (s10).
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jelsky_ 06-09-2021

Geweldige camera kwaliteit

Geschreven voor: Samsung Galaxy S21 5G 256 GB / phantom gray / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Zeer goede telefoon die geweldige prestaties levert. Vooral gekocht vanwege de goede camera die de telefoon heeft, met de funcites is de camera-app is echt alles mogelijk. ook de batterij gaat lang mee en de powershare functie is zeer handig met galaxy buds en de galaxy watch
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Marbas 04-09-2021

snel. gemakkelijk te gebruiken, maakt geweldige f

Geschreven voor: Samsung Galaxy S21 5G 256 GB / phantom gray / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Ik heb altijd Samsung gebruikt, elke nieuwe versie verrast me. Ik ben erg blij. processorsnelheid is prima, één vingerafdruklezer is naar mijn mening de verkeerde plaats, in s9 was het ok
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Kickkiki 02-09-2021

Super camera!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S21 5G 256 GB / phantom gray / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Ik ben erg blij met mijn nieuwe telefoon, hij werkt razendsnel en de camera is oprecht fantastisch..
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Sinan40 01-09-2021

Goede telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S21 5G 256 GB / phantom gray / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Zoals we gewend zijn, zeer snel en betrouwbaar toestel. Erg tevreden mee. Ik wil iedereen aanraden om dit toestel te gebruiken.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 01-09-2021

Alles geregeld

Geschreven voor: Samsung Galaxy S21 5G 256 GB / phantom gray / (dualsim) / 5G

Algemene score

8,0
Prettige Surinaamse dame aan de lijn gehad. Geholpen met de EAN code en nu ben ik een tevreden klant!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Sven1 01-09-2021

Makkelijk te bedienen

Geschreven voor: Samsung Galaxy S21 5G 256 GB / phantom gray / (dualsim) / 5G

Algemene score

8,0
Het is een makkelijk product in bediening en hoe alles werkt
Als er een probleem is is het vaak makkelijk en simpel op te lossen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Wendyws 01-09-2021

Geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S21 5G 256 GB / phantom gray / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Zoals gewoonlijk wederom weer voor een Samsung telefoon gekozen van de s10 naar de s21. Zoals ik van Samsumg gewend ben is dit weer een super telefoon! Mooi groot beeldscherm, scherpe foto's enz. Gewoon een top toestel van een TOP merk!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Astrid67 31-08-2021

Super telefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S21 5G 256 GB / phantom gray / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Lekker licht toestel, ligt fijn in de hand. Helder beeldscherm, wordt ook niet snel vies. Maakt zeer mooie foto's en is supersnel. Uiterlijk ook mooi, violet mooie kleur.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 30-08-2021

handzaam en snel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S21 5G 256 GB / phantom gray / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
alweer mijn zoveelste samsung maar de s21 voldoet aan alle verwachtingen. Reageert snel, perfecte battrijlevensduur...en prachtige foto's
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 30-08-2021

Geweldige toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S21 5G 256 GB / phantom gray / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Ik ben heel blij met mijn galaxy S21. Een tope smartphone! Hij is razendsnel en maakt erg scherpe foto's.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews