Samsung Galaxy A32 5G 128 GB / awesome blue / (dualsim) / 5G - Reviews

Bekijk 9 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A32 5G 128 GB / awesome blue / (dualsim) / 5G op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

10,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nance68 20-07-2021

Voordelige telefoon met veel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 128 GB / awesome blue / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Na de S7 deze betaalbare telefoon aangeschaft . Makkelijke instructies . Dus zeker ook aan te bevelen voor de iets ouderen onder ons. Gebruik zowel privé als voor het werk . Gaandeweg wordt het je eigen . Erg blij en tevreden ermee .
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Edwin72 17-07-2021

Goed en overzichtelijk

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 128 GB / awesome blue / (dualsim) / 5G

Algemene score

8,0
Mijn ervaring is dat het goed liggende in de hand mobiel, hij is mooi overzichtelijk en duidelijk, je kan verschillende dingen mee doen ,en goed werkende scherm ,snel en behendig, ik vind het algemeen goede telefoon
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Moi1 14-07-2021

Vernieuwend

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 128 GB / awesome blue / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Ik ben voor het eerst over gestapt op Samsung. Na jaren vast te zitten heb ik de sprong gewaagd. GEEN spijt. De telefoon is gebruiksvriendelijk. Schitterende foto's. Verder kan ik nog niets zeggen. Daar heb ik hem te kort voor. Al met al een tevreden 60er.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 12-07-2021

Uitstekend

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 128 GB / awesome blue / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Naar aanleiding van mijn ervaring met dit toestel (privé 2 mnd) aangeschaft, heb ik mijn werkgever hierover gesproken en laten zien.
Het was verbaasd wekkend reacties van de staf.
Kraakhelder beeld en geluid.
Super gangbare,lees en zichtbaar letters.
De foto's zijn Super haarscherp,duidelijk tot in de details.
Atlascopco is een grote multinational op de wereld en voor onze werk is een goede camera heel belangrijk.
Jammer dat ik geen foto's meer heb.
De werkgever is overgestapt hierop en heeft in het groot ingekocht.
Bij ons in het bedrijf loopt iedereen (150 medewerkers) hiermee rond.
Het toch geweldig.
Bedankt team Samsung.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Wosol 07-07-2021

Heel fijn!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 128 GB / awesome blue / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Mijn Samsung a32 5g bevalt heel fijn want 1.hij zit lekker in de hand
2.de aanknop is fijn
3. Hij laat snel op
4. JA
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

RuthH 03-07-2021

Top foto's

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 128 GB / awesome blue / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Ligt prettig in de hand. Moet ook niet veel groter worden, kan nu nog net in broekzak. Je kunt er mooie foto's mee maken.4
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 30-06-2021

Zoveel beter dan iphone.

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 128 GB / awesome blue / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze samsung galaxy A32 5G een iphone 6S 16GB gebruikt, wat een wereld van verschil.
Bij de iphone beperkte opslagruimte en niet uitbreidbaar.
Continu was ik apps en bestanden aan het wissen omdat mijn telefoon vol zat.
Met de Samsung heb ik hier totaal geen last meer van en Android werkt zoveel fijner dan het hele ios van Apple.
Voor mij is de keuze gauw gemaakt, doe mij de samsung maar in de toekomst, love it.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Sven6873 28-06-2021

Review

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 128 GB / awesome blue / (dualsim) / 5G

Algemene score

8,0
Ben het toestel nog steeds aan het verkennen, zitten meer functies op dan ik het verwacht. Ben er op dit moment ontzettend blij mee.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Ellen1966 27-06-2021

Waar voor zijn geld!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 128 GB / awesome blue / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Ik ben blij met mijn Galaxy A32 5G want hij voldoet meer dan aan de verwachtingen. Meer opslagruimte, mooiere foto's en ik laad enkel 's nachts mijn telefoon op.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

R M van Maanen 25-06-2021

Ik ben erg blij met mijn nieuwe Samsung A32

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 128 GB / awesome blue / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden over mijn nieuwe mobiele telefoon van Samsung,ik vind hem erg mooi,al heel snel,al moet ik 5 G nog krijgen binnenkort en hij maakt prachtige foto's,ik ben erg vriendelijk en behulpzaam geholpen in de winkel én ik heb geen spijt dat ik weer voor een Samsung heb gekozen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 25-06-2021

Top telefoon voor zachte prijs

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 128 GB / awesome blue / (dualsim) / 5G

Algemene score

8,0
Ik had mijn samaung galaxy s20 kapot laten vallen en omdat ik niet in aanmerking kwam voor abonnement verlenging nu voor de A32 gegaan. Hij is wat groter en zwaarder dan de S serie maar snel genoeg, hele goede camera en mooie schermresolutie. En ook nog mooi lila :-) Ik ben er erg blij mee!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

isis08 23-06-2021

super leuke telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 128 GB / awesome blue / (dualsim) / 5G

Algemene score

8,0
ik vind het super hoe alles in elkaar zit, alleen ik vind het wel een beetje vervelend dat ik elke dag wel een paar keer gevraagd word voor een software update. Ik snap dat het fijn is als je het doet alleen het hoeft echt niet zo vaak! voor de rest top telefoon.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Schutte 22-06-2021

Geweldig

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 128 GB / awesome blue / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Handig in gebruik
Maakt mooie en duidelijke foto's
Filmpje kijken via YouTube dan heb je een mooi beeld
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

John 3juli1964 21-06-2021

Nacht stand

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 128 GB / awesome blue / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Ik had een oude galaxy s7 maar dit is beter afentoe is het zoeken naar de mogelijkheden en dat heeft tijd nodig om er alles uit te halen op Google zoeken voor uitleg. Maar voor nu al een topper
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 20-06-2021

Top mobiel

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 128 GB / awesome blue / (dualsim) / 5G

Algemene score

8,0
Fijne Samsung! Top batterij, goede camera en toegankelijk qua bediening. Kortom isn dit egment, een top toestel!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 17-06-2021

uitstekende telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 128 GB / awesome blue / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
De camera's zijn voor mij een groot pluspunt. Ik heb er erg veel plezier van. Ik vind het een fijne telefoon.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Graagandersgehad 17-06-2021

Valt mij toch tegen

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 128 GB / awesome blue / (dualsim) / 5G

Algemene score

6,0
Vergelijkbaar met de A50 die ik hiervoor had, valt mij de A32 toch iets tegen, is toch iets trager,ook al is dit 5g
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Ferrybas 16-06-2021

Fijne telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 128 GB / awesome blue / (dualsim) / 5G

Algemene score

8,0
Het is een heel fijn telefoon, vergeleken met mijn oude telefoon. Ik vind de presentaties van de telefoon geweldig. De telefoon is heel fijn te gebruiken, en het heeft een heel mooi design
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

jac34 14-06-2021

fijne telefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 128 GB / awesome blue / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
hele fijne telefoon met android,makkelijk in gebruik ,makkelijk gegevens over te zetten van ouwe samsung, ik zocht zoiets als die ik al had ,ik ben van een galaxy a5 naar de samsung a32 gegaan, vergelijkbaar met oude telefoon, zeer tevreden,alleen 1 dingetje de brightness van het scherm wordt soms zomaar ineens vanzelf minder, ik weet (nog)niet waar dit aan ligt, verder zeer tevreden, goede kwaliteit prijs verhouding, voor niet al te veel geld een goede degelijke telefoon!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

DanielleB71 13-06-2021

Geweldige telefoon voor goede prijs

Geschreven voor: Samsung Galaxy A32 5G 128 GB / awesome blue / (dualsim) / 5G

Algemene score

10,0
Ben zelf echt een samsung gebruiker. Fijne telefoon voor goede prijs. Prettig in gebruik en super camera, Aanrader!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews