Samsung Galaxy A71 128 GB / blauw / (dualsim)

Vergelijkbare producten

Samsung Galaxy A51 128 GB / prism blue / (dualsim)

Samsung Galaxy A51 128 GB / prism blue / (dualsim)
6,1

Samsung Galaxy A51 128 GB / prism black / (dualsim)

Samsung Galaxy A51 128 GB / prism black / (dualsim)
6,1

Samsung Galaxy A51 128 GB / prism white / (dualsim)

Samsung Galaxy A51 128 GB / prism white / (dualsim)
6,1
Bekijk alle Smartphones

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy A71 128 GB / blauw / (dualsim) op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 29-06-2022

De TOPPER SAMSUNG A71

Algemene score

10,0
Ben al jaren een Samsung klant. Naast verschillende telefoons {o.a. S6, S10} Samsung televisies { Q49 en QE55} nu weer super blij met mijn A71
Het zijn absolute aanraders geweest en ook nu weer.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Nemoootje 27-06-2022

Goede telefoon voor een goede prijs!

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Best goede telefoon voor de prijs die hij heeft. Heel erg blij mee geweest. Nu op naar een nieuwe telefoon! :D
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jeka 14-06-2022

Prima telefoon!

Algemene score

8,0
Prima telefoon. Mooi formaat en maakt mooi foto's. Lekker veel opslagruimte! Werkt goed. Heb hem al 2 jaar en nog als nieuw.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Ilona87 11-06-2022

Super telefoon

Algemene score

10,0
Van een Sony experia overgestapt na een Samsung.
Vanwege hersenletsel kan ik niet tegen veranderingen dus moest een goede maar makkelijke telefoon zijn.
Lang rondgekeken en toch deze stap genomen.
Maar zeker geen spijt van. Makkelijk in gebruik. Goed geluid goede foto's l.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 08-06-2022

Algemene score

10,0
Ik vind deze toestel echt zo veel beter dan mijn vorige hij werkt lekker mee is niet langzaam alles werkt goed ik ben echt tevreden <3
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Mina 2 08-06-2022

Geweldig ik blijf bij deze gallery A 71

Algemene score

10,0
Ik vind goed mobiele telefoon en ik wel geen andere
Ik ben heel blij met samsung gallery A 71
Ga zo door
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Sappigekaas 31-05-2022

Perfect voor het schoolleven!

Algemene score

8,0
Ik heb deze telefoon(a71) al een tijdje en hij bevalt heel goed. Voor de prijs die je betaald is het een ontzettend goeie deal. Hij was makkelijk te installeren, is snel, genoeg opslag voor school en het design is prachtig. De camera kan beter maar dat kan komen omdat ik hem al een keer flink heb laten vallen en het scherm nu gebroken is. Maar verder een hele goede telefoon!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 26-05-2022

Werkt goed zoals gewenst

Algemene score

10,0
Alles werkt zoals ik het verwacht van de telefoon! Super snel en mooi beeld! Genoeg ruimte en genoeg functies om van alles mee te doen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Lindawesselink 25-05-2022

Algemene score

10,0
Samsung galaxy a71 bevalt me prima hy doet het goed mooie foto's kan je er mee maken enzo voorts ik wil graag ook kans maken op samsung
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 15-05-2022

Ben zeer tevreden

Algemene score

10,0
Ben super tevreden met de telefoon en had niks anders verwacht hij is echt ideaal ook de appstore en geheugen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Leandro06 13-05-2022

Algemene score

10,0
Tot nu toe ben ik hartstikke tevreden met mijn nieuwe telefoon ik heb geen klachten over dit product
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Elly28 12-05-2022

Uitstekende telefoon voor een mooie prijs

Algemene score

10,0
Geweldig telefoon. Er kan een twee simkaart , één SD kaart erin. Ook kan mijn koptelefoon aan worden verbonden. Camera werkt uitstekend en het is betaalbaar
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 11-05-2022

Mobiele telefoon Samsung A71

Algemene score

8,0
Mobiel doet wat hij moet doen.fijne en gemakkelijke bediening. Ben er tevreden ermee.maakt ook hele duidelijke foto's.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Lightelf2319 14-04-2022

Groot en snel

Algemene score

10,0
Ik heb de a71 nu een aantal weken en hij bevalt erg goed hij is lekker groot en snel loopt niet vast ik hoop hier nog lang plezier van te kunnen hebben voor de prijs krijg je een uitstekend werkend toestel
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

henrib67 02-04-2022

Mooie en snelle telefoon

Algemene score

8,0
Een mooie en snelle telefoon.Vooral de schermweergave is erg goed, mooie kleuren. Het is wel een grote telefoon, maar dat vindt ik persoonlijk wel handig. Al mijn apps draaien goed en snel, ook is er meer dan voldoende geheugen. Maak je foto's, dan is dit toestel zeker een aanrader. De weergave van de kleuren in de foto's zijn zeer goed.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Bieffie 31-03-2022

Even wennen

Algemene score

8,0
Heb altijd een Iphone gehad, maar was altijd bang dat een Samsung mij niet zo bevallen. Ik moet bekennen, dat is me reuze meegevallen en sta er verbaasd van wat je er allemaal mee kunt doen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Esmee1974 30-03-2022

In 1woord, Fantastisch!

Algemene score

10,0
Het toestel is mooi, heeft veel opslagruimte, is betaalbaar, maakt geweldige foto's en de batterij gaat lang mee
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

MTheunissen 29-03-2022

had ook wel een S mogen dragen

Algemene score

10,0
Ondanks de A71 geen vlaggenschip toestel is, presteert deze toch zeker als een, ik ben overgegaan van de S9 (nog steeds een van de beste S toestellen) naar de A71 en wat me opvalt is meteen dat de batterij zoveel langer mee gaat, het scherm is mooi groot en kraak helder ondanks de resolutie lager zou moeten zijn. (hier merk je helemaal niets van)
het enige wat de A71 mist is het draadloos opladen, dit het enige wat ik mis.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Kkroone 26-03-2022

Goede telefoon voor werk gerelateerd

Algemene score

10,0
Goede telefoon voor werk gerelateerd werk, goed kwalitiet beeld en camera, snel, makkelijk intestellen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 21-03-2022

Kans op de watch

Algemene score

8,0
Ik ben overgestapt van Apple naar Samsung en het is zoveel makkelijker te gebruiken alleen is het moeilijk om alles over te zetten
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews