Remington PG4000 - Reviews

Best Reviewed 3 keer dec 2020 Remington PG4000
Best Reviewed - december 2020
Specificaties
Type/soort
Scheerapparaten voor mannen
Kleur(en)
zwart, wit, blauw
Aantal
7
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 48 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington PG4000 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marthe 12-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn en handig product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

9,0
Het is een fijn en veelzijdig product. Werkt makkelijk en ligt goed in de hand. Je hebt veel opzetstukjes, waardoor je er veel soorten stijlen mee kan maken.

Reageer

Dirkie 06-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington G4

Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

6,0
In principe is dit een goed product, maar de batterij is niet top. Zelfs na lang opladen mist deze net wat power. Aangesloten op net spanning levert het apparaat wel de juiste prestatie.

Reageer

Albert 05-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington 4000 Grooming

Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

9,0
Zeer complete levering, met alle functies die je zoekt. Prima accu duur. Alleen geen gebruik onder de douche

Pluspunten

  • prima accuduur
  • zeer complete levering

Minpunten

  • Geen gebruik onder de douche

Reageer

Gecko67 01-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

werkt prima, goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

8,0
Heb deze gekocht omdat de vorige niet meer goed werkte. Prima product. Hulpstukken zijn praktisch. Accuduur is prima.

Pluspunten

  • Goede accuduur
  • Hulpstukken, incl opbergetui waar alles in past

Reageer

Matje 31-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer compleet handzaam apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

9,0
Vorig baardtrimmer had een zeer scherp mes waarmee je je zonder opzetkapje lelijk kon snijden en accu was overleden.

Zocht een nieuwe trimmer en kwam op de PG4000 uit, diverse handige opzetstukken en de reviews over het gebruik gaven de doorslag om deze aan te kopen.
Zeer gebruiksvriendelijk !

Pluspunten

  • Opzetstukken
  • Gebruiksgemak

Reageer

Najim 26-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Verschillende kopjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

9,0
Ik heb hiervoor ook een Remington gehad maar daar was de batterij na een paar jaar overleden nu heb ik deze met verschillende kopjes gehaald voor meerdere lichaamsdelen erg handig

Pluspunten

  • Verschillende Kopjes
  • Batterijduur 60 min

Minpunten

  • Nog niks opgemerkt

Reageer

Viktor demiraj 24-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie designe

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

10,0
De kleurt is heel mooie en is niet zwaar
Het geluid is ook niet te luid is gewoon perfect de messen trimmen ook heel goed hy is zo mooie dat ik nog eentje moest gaan kopen in de winkel voor mijn broer en ik denk dat ik er nog een paar ga kopen als reserve

Reageer

Corrie76 23-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische precisietrimmer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

10,0
Een Remington is natuurlijk een merk die je kan vertrouwen. Zoals ook deze trimmer, met zoveel hulpstukken, doet wat hij moet doen op een heel gladde manier. Daarom wil je dus een Remington. Heb wel eens een ander gehad maar dit is hem!

Pluspunten

  • Superglad
  • Makkelijk instellen
  • Goede accuduur
  • Makkelijk andere trimkop opzetten
  • Niet duur

Reageer

Hermien Dokter 20-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettig met scheren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

10,0
Prima product voor mooie prijs tevreden veel accessoires vele kammetjes voor meerdere doeleinden. Goed merk.

Reageer

Amier 17-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Scheer apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

8,0
Prettig te gebruiken...heerlijk in de hand...scheert heerlijk...geeft een voldoende gevoel..zou dit apparaat aan bevelen!

Pluspunten

  • Top
  • Top

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Reageer

Erik 15-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig formaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

9,0
Het ligt goed in de hand. Een licht en een klein model. Hierdoor makkelijk te gebruiken. Diversiteit aan opzetstukken. 7stuks zelfs. Trimmen tot 0.02mm. De meesten zitten hierboven.

Reageer

HS 14-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte Remington, personal Groomer, met prima accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

9,0
Na 6 jaar (keurig toch?!) raakte echter alleen één scheerkop van de vorige Remington Groomer PG6060 defect. Nu met de nieuwe PG4000 en de nieuwe scheerkop, beide in combinatie nog steeds uitstekend bruikbaar.

Pluspunten

  • Accu
  • Accessoires

Reageer

Ron 10-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig klein formaat, met smalle scheerkop

Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

9,0
Gekozen vanwege smalle schaarkop en vele toebehoren. Prima accuduur van 60 minuten. Makkelijk schoon te maken onder de warme kraan. Helaas geen smeerolie bijgevoegd, dus flesje van mijn vorige apparaat gebruikt.

Pluspunten

  • smalle scheerkop
  • zeer weinig geluid producerend

Minpunten

  • geen olie bij product voor smering

Reageer

Enes 09-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Rimington G4 graphite review

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

10,0
De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. Het heeft alles wat je nodig hebt. Makkelijk te gebruiken klein en goedkoop!

Pluspunten

  • Alles in 1
  • Goedkoop

Reageer

Romani 04-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn in de hand goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor het product omdat die fijner in de hand ligt dan zn concurenten ook goede prijs en fijne tools zodat het apparaat nog beter word

Pluspunten

  • Handvat
  • Scheervermogen

Minpunten

  • Geen

Reageer

Paul 05-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alles in 1 Remington

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

10,0
Heb het nog maar 1 keer uitgeprobeerd. Na getwijfeld te hebben tussen een tondeuse REMINGTON HC7170 ProPower Titanium Ultra en deze REMINGTON PG4000 G4 Graphite, toch maar voor de multi groomer gegaan, omdat deze verschillende opzetstukken had. Na mijn baard afgescheerd te hebben met het tondeuse opzetstukje, heb ik me gladgeschoren met het scheerfolie opzetstukje. Het werkt dus wel, met verschillende opzetstukjes en mijn gezicht werd echt glad met het scheerfolie opzetstukje. Dit gaf me te denken dat een scheerapparaat met scheerfolie, zoals de REMINGTON F3000 Style Series, je gezicht nog sneller en nog beter glad kan scheren, Maar voorlopig ben tevreden met de REMINGTON PG4000 G4 Graphite...

Pluspunten

  • Goed merk
  • Meerdere opzetstukken
  • Zonder en met snoer te gebruiken

Reageer

Smurf_4 28-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke en krachtige trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

8,0
Goede trimmer met veelzijdig gebruik door de vele opzetstukken. Hij lijkt na een aantal weken gebruik een goede accuduur, veel vermogen en een degelijke bouw te hebben.

Pluspunten

  • Degelijke bouw
  • Veel vermogen

Minpunten

  • Niet waterproof

Reageer

Jakke 25-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

All in one toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

9,0
Door de verschillende poststukken is dit echt een alles in één trimmer. Ook zeer tevreden over de nauwkeurigheid waarmee getrimd kan worden. Neemt alle haartjes goed mee. Zeer tevreden over!

Pluspunten

  • Werkt bauwkeurig
  • Draadloos
  • Batterijduur

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Reageer

Bart Kleinherenbrink 24-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ligt prima in de hand

Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

9,0
Vele tools zijn erg handig. Ligt goed in de hand en doet het erg goed.
mooie lijntjes en korte stoppels

Pluspunten

  • vle tooltjes
  • schoonmaken onder de kraan

Minpunten

  • geen

Reageer

Arjuna 20-07-2020
  • Product gekocht

Value for money

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington PG4000

Algemene score

8,0
Found this convenient to use. Easy to change the different heads / clips. Has a good battery life and overalll good value for money

Reageer

Toon meer reviews