Philips S6650 - Reviews

Specificaties
Scheermethode
nat en droog scheren
tile-scheersysteem
vibrerende kop(pen)
(Extra) functies
trimmer/tondeuse, precisietrimmer
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips S6650 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

vissertje 07-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

review Philips Shaver series 6000

Geschreven voor: Philips S6650

Algemene score

9,0
erg goed scheerresultaat, zonder huidirritatie. Eenvoudig en snel in gebruik, met handige turbofunctie
Handige grip met prima attributen
lange batterijduur comfortabel in gebruik

Pluspunten

  • prima scheerresultaat
  • geen huidirritatie
  • snel resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Steveoxxx 23-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

zeer tevreden over dit toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6650

Algemene score

10,0
Na jarenlang scheren met scheermesjes ben ik overgestapt naar een elektrisch scheerapparaat. Ik koos hierbij voor Philips en na enkele weken deze in gebruik te hebben ben ik zeer tevreden. De lithium batterij laadt snel op , en zorgt ervoor dat ik het apparaat makkelijk kan meenemen als ik 1 of enkele nachten weg ben voor het werk. Het toestel ligt goed inde hand wat het leuk maakt in gebruik. Afspoelen kan zeer makkelijk onder de kraan. Het leuke is ook dat je zelf de snelheid kan kiezen. Je hebt ook keuze tussen nat en droog scheren. Zelfs bij droog heb ik geen irritatie of rode vlekken na het scheren, wat wel een groot pluspunt is voor mij. Het resultaat is dat ik glad geschoren ben. Het LED display geeft een batterij indicatie weer, dus je weet tijdig als het moment er is om te herladen. Ik ben overtuigd en verkies deze boven scheermeskes! De Philips is een aanrader, en zeker prijs / kwaliteit .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OnnoH 17-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Heel prettig en veelzijdig apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6650

Algemene score

8,0
Ik heb het apparaat nu 2 weken in mijn bezit. Eerst heb ik hem droog gebruikt, maar ben er nu achter dat ik hem onder de douche fijner vind werken. Heb hiervoor altijd met gilette mesje gescheerd onder de douche, maar was toch wel benieuwd naar een electrische. Het apparaat scheert goed glad en de indicatoren voor het omspoelen en de accu spanning zijn heel handig. Ik heb helemaal geen last gehad van huidirritatie en de batterij is nog op 1 van de 3 streepjes na 2 weken bijna dagelijks gebruik. Ook de meegeleverde neustrimmer en tondeuse zet je er met gemak op en werken meteen. Enige minpuntje is dat het nat scheren wat stroef aanvoelt en het wordt niet zo glad als met een scheermesje.

Pluspunten

  • Zowel nat als droog te gebruiken
  • Makkelijk schoon te maken
  • Compleet met tondeuse en neustrimmer opzetstuk
  • Indicator accu en schoonmaken

Minpunten

  • Niet zo glad als mesje
  • Nat scheren is wat stroef

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thijs1983 17-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en makkelijk

Geschreven voor: Philips S6650

Algemene score

7,0
Twee maanden in gebruik. Ik heb een gevoelige vette huid met zacht haar en plukjes hier en daar. Met een scheermes krijg ik het goed glad. Met dit scheerapparaat moet ik wat meer moeite doen voor hetzelfde resultaat. Beste resultaat is met scheerschuim.

Apparaat werkt super, ligt lekker in de hand, makkelijk te reinigen en batterij duur is lekker lang. Kan overal gebruikt worden.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Accuduur
  • Geen irritatie

Minpunten

  • Scheerresultaat soms minder
  • Trekt soms haren pijnlijk eruit

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilmo 13-07-2019
  • Product getest

Tester van shaver 6000

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6650

Algemene score

8,0
Geweldig apparaat zowel droog als nat scheren en ook een goed glad resultaat. Ook een pluspunt dat er een instelbare tondeuse bij zit. Fijn en licht apparaat .

Pluspunten

  • Instelbare tondeuse
  • Nat en droog scheren
  • Goede accu

Reageer

HenkBallon 13-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Droog scheren met een resultaat gelijk nat scheren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6650

Algemene score

9,0
Prima toestel. Al jaren gebruik ik een Philishave voor als ik haast heb. Moet het echt netjes en glad dan scheer ik me met losse mesjes. Dat laatste is tijdrovend en duur.
Nu heb ik met dit apparaat iets fraais in handen. Ik scheer met een apparaat en het resultaat is gelijk of beter dan nat scheren. En zonder irritatie of geklieder.
Echt een toestel voor de moderne man.
Voor mij was dit een openbaring!

Pluspunten

  • Geweldig resultaat
  • Geen irrititatie tijdens scheren
  • Snel opgeladen
  • Zeer licht toestel

Minpunten

  • Aan/uit knop zit verkeerd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

PeterN 12-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Philips shaver 6000 series boven mijn verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6650

Algemene score

8,0
De philips shaver 6000 reeks is beter dan ik had kunnen verwachten. Tot een maand geleden scheerde ik mij nog steeds met eem mesje.
Na enige twijfel toch de stap gemaakt naar dit toestel, nat scheren werkt zeer goed, droog scheren ook maar je moet wel best even wat water over de wangen doen dan werkt het perfect.
Voor mij ook geen uitslag meer na het scheren, ik kan dit product zeker aanraden, ook makkelijk voor onderweg of op reis

Pluspunten

  • Scheren gaat zeer vlot
  • goede ergonomie
  • goede levensduur van de batterij

Minpunten

  • De wangen nat maken met water voor droog scheren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dirk__ 10-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prettig scheerapparaat, solide ding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6650

Algemene score

9,0
Ik heb de shaver nu een week in gebruik. En hoewel Philips adviseerd om de huid 2 weken te laten wennen, ben ik na één week al erg tevreden met het scheerapparaat. Ik heb eerst een aantal dagen droog geschoren. Lichte rode huid was het gevolg; normaal bij een nieuw apparaat. Rode huid trok weg na een kwartiertje. Nat scheert het apparaat beter en met minder irritatie. Gisteren weer droog geschoren, en de irritatie was er niet meer! Reden om de eerste review te lanceren :) Ook de trimmer heb ik er op geklikt. Voelt enigzins fragiel aan, maar als je het een paar keer gedaan hebt merk je dat het niet fragiel is, maar dat dat komt doordat er een prettige flexibele koppeling tussen zit. Kheb het nog eens goed bekeken (ik ben techneut :) ) maar dat zit echt wel stevig. Nadeeltje; de oplader is een los snoer, geen docking. Dat is wel een stap terug in de tijd in mijn beleving. Mijn 8 jaar oude Philips had al een docking. En die was nog weer een stuk goedkoper dan deze!

Pluspunten

  • Goed design
  • Doet lang met een accu
  • Nat en droog doet hij allebei prima
  • Solide design
  • Glijdt prettig over de huid

Minpunten

  • Geen docking maar een los laadsnoer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

CeesEarly 08-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nat scheren gaat beter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6650

Algemene score

7,0
Scheerapparaat uitvoerig uitgeprobeerd. Tegenvallend resultaat. Met gel of nat scheren geeft bij mij een veel beter resultaat. De huid is geheel glad. Geen irritaties achteraf.

Pluspunten

  • Nat scheren prima

Minpunten

  • Droog scheren tegenvallend

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

lei67 07-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een snel en goed glad resultaat

Geschreven voor: Philips S6650

Algemene score

9,0
Ik gebruik het Philips Shaver Elektrisch scheerapparaat nu enkele weken en heb tot dusver nog geen last gehad van het scheren een snel glad resultaat
handig is ook de bij geleverde neustrimmer

Pluspunten

  • glad scheerresultaat
  • neustrimmer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ludwigb 07-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

schitterend apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6650

Algemene score

9,0
Het design is heel mooi en het ligt mooi in de hand. Ik was ook verrast in de lange batterijduur. Het scheerapparaat is een stukje duurder dan we gewoon zijn. Maar prijs-kwaliteit is navenant. We mochten het apparaat gratis testen maar ik ben overtuigd van de kwaliteit. Het scheren duurt veel minder lang en ook de kleine haartjes worden meegeschoren. Je huid voelt dus langer zacht aan. Ook de neustrimmer is heel handig. Het wisselen koppen gaat heel gemakkelijk.

Pluspunten

  • batterijduur
  • zacht resultaat

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

swimmie 05-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Scheermachine voor glad en zacht scheren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6650

Algemene score

9,0
Deze scheermachine scheert bijna even hard als een scheermes. Enkel in de huidplooi en de kleine hoekjes heeft deze machine iets mindere wending als een scheermes en moet er iets voorzichtiger gewerkt worden. Ook erg handig is de knop voor nat scheren en de indicatie van de batterij, die trouwens ook erg lang stand houdt. Zowel de langere als de kortere haartjes worden netjes afgeschoren, wat een groot pluspunt is.

Pluspunten

  • zeer gladde scheerbeurten
  • zowel droog als nat
  • batterij gaat erg lang mee

Minpunten

  • iets minder handig in plooi nek/kin

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoegje 04-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Smooth scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6650

Algemene score

9,0
Dit scheerapparaat ligt goed in de hand, is niet te zwaar en geeft een heel glad resultaat. Het gevoel na de scheerbeurt is er ook niet eentje van irritaties aan de huid. Of de extra knop om de scheermesjes een beetje trager te doen draaien echt een pluspunt is zou ik niet kunnen zeggen. Ik heb deze geprobeerd, maar niet direct een groot voordeel ondervonden van de trager draaiende scheerkoppen. Wel positief is de accessoires die er bij zitten: een "reiskoffer" waardoor een reeds gebruikt toestel heel gemakkelijk en vooral proper in je koffer of toilettas vervoerd kan worden, een trimmer voor de (bakke)baarden, en een neustrimmer. Deze laatste leek me op het eerste zicht nogal gevaarlijk, maar dat kwam uiteindelijk wel goed. Er zat ook een borsteltje bij om het apparaat schoon te maken en je kan het bovendien ook onder een lopende kraan afspoelen, wat zeer handig is. De batterij gaat zeer lang mee, en eens ze leeg is kan je ze snel en eenvoudig opladen met het bijgeleverde snoer. Een chargepad of laadstation neemt voor mij te veel plaats in in mijn badkamer, en daarom prefereer ik ook een eenvoudige kabel die je kan wegsteken als je hem niet gebruikt. Je kan wel niet verder scheren terwijl het toestel aan het opladen is, dus hou je best het batterijniveau in het oog als je niet met een half geschoren baard wil achterblijven 's ochtends.
Al bij al is dit een toestel dat doet wat het moet doen, en dat eenvoudig te gebruiken en te reinigen is. Daardoor is het zijn ietwat hogere prijs zeker waard volgens mij.

Pluspunten

  • Goed resultaat
  • Eenvoudig te reinigen
  • Lange batterijduur en snel op te laden
  • Goede accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurentke 03-07-2019
  • Product getest

Goed scheermachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6650

Algemene score

7,0
Licht toestel, lange batterijduur en is snel opgeladen ook. Ik vind het persoonlijk gemakkelijker als je met nat scheert, maar dat is persoonsgebonden natuurlijk. Ik ondervind geen irritatie aan de huid. Het is ook makkelijk schoon te maken zelfs wanneer je met scheerschuim werkt. Het mag voor mij persoonlijk nog iets gladder, maar al bij al prijs kwaliteit een goed toestel!

Pluspunten

  • Licht toestel, ligt goed in de hand
  • Lange batterijduur
  • Kan zowel nat als droog gebruikt worden

Minpunten

  • Scheert niet echt heel glad

Reageer

Vegas 02-07-2019
  • Product getest

Geweldig scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6650

Algemene score

10,0
Wat een heerlijk scheerapparaat. Afgelopen tijd heb ik de Phillips S6650/48 dagelijks gebruikt. Vooral onder de douche met een klein beetje scheerschuim. Niet één keer een geïrriteerde huid gekregen. Het scheerresultaat is super glad. Makkelijk schoon te maken, gewoon even afspoelen. Jaren geleden ben ik volledig gegaan voor het nat scheren met een scheermes. Van het scheren met elektrische apparaten kreeg ik vaak een geïrriteerde huid. Dat brandige gevoel en de irritatie aan mijn huid heb ik nu helemaal niet, dat voelt echt super fijn.

Een bijgeleverde opzet stukje is ideaal voor het trimmen van neus en oor haren.

Pluspunten

  • Scheert glad
  • Geen geïrriteerde huid
  • Goede batterij
  • Makkelijk schoon te maken

Reageer

Joost81 01-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Werkt zowel nat als droog erg goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6650

Algemene score

8,0
Ben op zich tevreden met het scheerapparaat. Maar overtreft niet mijn verwachtingen. Heb tot dusver altijd nat gescheerd en dat verschil blijf ik merken. Blijven toch kleine haartjes achter en zelfs na 2 weken heb ik onder de kin last van kleine irritaties (dat heb ik met nat scheren niet). Ten opzichte van eerdere elektrische scheerapparaten ben ik wel erg positief, duidelijk beter en stuk sneller dan dat ik gewend was. De skinguard werkt en merk dat in de lagere stand minder irritaties op de huid zie, jammer is dat dan niet alle stoppels verdwijnen (alleen bij hard drukken). Batterijduur is echt super, gaat echt heel lang mee en dat is fijn! Ligt lekker in de hand en hij ziet er mooi uit!! Met nat scheren met scheerschuim werkt het echt top, dan is het voor mij ideaal alternatief voor scheren met mesjes. Alleen het schoonmaken is dan vervelend vind ik. Wat ik wel echt een groot gemis is is een docking station, het opbergen is vervelend (kan hij alleen maar liggen) is ook een groot nadeel met opladen (staat slordig en draad ligt dan in de weg). De trim functies werken goed. Al met al tevreden!

Pluspunten

  • Design
  • Batterij levensduur
  • Werkt met scheerschuim

Minpunten

  • Geen docking station
  • Schoonmaken met de hand

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martijntjeee91 01-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Veelzijdig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6650

Algemene score

8,0
Afgelopen week mijn scheerapparaat binnen gekregen. Ik was vooral gewend om nat te scheren, dus het was voor mij helemaal nieuw. Het leek me altijd ideaal, maar nooit de stap gezet. Het scheren ging goed, en had alleen bij mijn keel ietsje uitslag, maar dat was minimaal. Het stond ook goed op de verpakking beschreven dat je huid er aan moet wennen, dus voor de eerste keer mocht ik niet klagen. Mooi lichtgewicht apparaat met veel functies. Ik had verwacht dat het sneller was dan nat scheren, maar dat maakt niet zoveel uit. Ik heb wel het idee dat nat scheren gladder is, en dat de haargroei ook irrts minder snel terugkomt. Batterijduur is prima, 4x haalde ik makkelijk, ik weet niet hoe dat na een 2 jaar is uiteraard. Het schoonmaken gaat goed, en snel. Ideaal dat je niet voorzichtig hoeft te zijn met water. Voor rest beveel ik dit apparaat zeker aan.

Pluspunten

  • Nat en droog te gebruiken

Minpunten

  • Mesje is nét iets gladder

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

GT 29-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6650

Algemene score

9,0
Ik heb de Philips shaver S650/48 twee weken in gebruik.
Mooi design, ligt lekker in de hand, scheert glad. Binnen 1 uur is hij weer opgeladen.
De SkinGuard-modus heeft voor mij geen meerwaarde. Hierdoor wordt het aantal rotaties van de mesjes verlaagt.
Er zit ook een smartclick neustrimmer en precisietrimmer bij. Deze heb ik nog niet getest.
Dit apparaat is een aanrader.

Pluspunten

  • mooi design
  • snel opladen
  • glad scheren

Minpunten

  • SkinGuard modus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertblomme 24-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips S6650

Algemene score

9,0
Doet wat je van een scheerapparaat verwacht: vloeiend glad scheren zonder irritatie!
Door zijn anti-wrijvingscoating en skin-protection systeem ben je er zeker van de je geen irritatie meer krijgt na het scheren. Wat ik voornamelijk belangrijk vind is in welke mate hij vloeiend en volledig glad scheert en dit toestel doet dit uitstekend. Hij heeft onmiddellijk alle haartjes mee, zodat je zonder veel tijdsverlies je dag glad kan starten. Makkelijk te reinigen en enkele accessoires erbij maken dit toestel compleet. Aanrader dus!

Pluspunten

  • Snel glad
  • Makkelijk te reinigen
  • Geen irritatie
  • Verschillende accessoires
  • Batterij gaat lang mee

Minpunten

  • Handmatig te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer