Philips 1000 series S1520/04 - Reviews

8,2 Lees 16 reviews
Specificaties
Trimmerfunctie/tondeuse
Ja
Scheren met snoer
Nee
Accu bijna leeg-indicatie
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 16 reviews

8,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jerre 01-07-2016 Product paar weken in bezit

Toestel is simpel

Algemene score

8,0
Zou gladder mogen scheren, niet zo goed voor een ruwe baard.
Het toestel is makkelijk in onderhoud wel jammer dat je het niet kunt afspoelen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
NiekB 29-06-2016 Product paar weken in bezit

Snel en pijnloos glad

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden over het gemak en de snelheid waarmee de Series 1000 scheert. Dit is het eerste scheerapparaat waarmee ik een volledig glad resultaat behaal. Geen last van rode plekken of irritaties, terwijl mijn huid gewend is aan nat scheren met een mesje. Dankzij de ingebouwde trimmer kan ik mijn bakkebaarden er ook mee netjes houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Dylanj 26-06-2016 Product paar weken in bezit

Degelijk scheerapparaat

Algemene score

7,2
Goed en degelijk scheerapparaat, doet wat het moet doen. Scheert nauwkeurig en pijnloos. Ideaal scheerapparaat om mee te nemen op reis. Prijs - kwaliteit goede aankoop.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
a 24-06-2016 Product paar weken in bezit

Prettig scheerapparaat

Algemene score

9,0
De Philips Shaver series 1000 verwijdert snel en gemakkelijk alle haartjes. Tevens weegt het apparaat weinig en ligt het prettig in de hand. Het enige wat voor mij ontbreekt is een flexibele kop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
sanbon 22-06-2016 Product paar weken in bezit

super machine

Algemene score

8,8
Deze doet waar het voor gemaakt is, scheren en glad scheren. Mijn andere scheerapparaat is ook van phillips maar scheer ik lang niet zo glad mee als dit type. Sterker nog, ik schoor mijzelf onder de douche met een scheermesje glad. Dat hoef ik niet meer te doen, dit resultaat is verbluffend.
Het enige nadeel is dat ik mijn apparaat niet meer kan schoonmaken onder de kraan. Dat is het enige wat ik vind tegenvallen:).

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Debsterella 22-06-2016 Product paar weken in bezit

Even wennen

Algemene score

6,5
Mijn huid had er eerst echt even last van. Maar gelukkig is het nu een stuk beter.
Maar dat was me van te voren ook verteld. Neem die tijd wel echt.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
MickDundee 21-06-2016 Product maand in bezit

Prima scheerapparaat

Algemene score

8,5
Ik heb nogal last van een gevoelige huid en scheer daarom maar 2 keer in de week. De 1000 serie scheert een baard van drie a vier dagen zonder moeite. De irritaties van mijn huid is te overzien. Het is wel zo dat ik, mede volgens de beschrijving, niet te hard met het apparaat op mijn huid druk. Hij scheert goed glad. Wel een nadeel vind ik dat het apparaat niet werkt als de stekker aangesloten is en dat het apparaat niet af te spoelen is. De haartjes zitten al na de eerste beurt overan tussen en is met het meegeleverde borstel lastig weg te halen. Over het algemeen ben ik tevreden over het resultaat.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
M.Slaats 21-06-2016 Product paar weken in bezit

Zeer tevreden!

Algemene score

8,0
Nu ongeveer drie weken de eigenaar van dit Philips scheerapparaat. Het scheerapparaat doet wat hij moet doen. Ik ben zeer positief over het gebruik van dit apparaat.

Daar waar ik bij vele andere scheerapparaten last had van huidirritatie heb ik bij dit apparaat nooit last gehad van enige irritatie aan de huid. Bij het scheren worden de contouren van de huid goed gevolgd waardoor er minimale wrijving ontstaat. De bewegende scheerkoppen zorgen daarnaast voor een zeer glad resultaat.

De batterij gaat extreem lang mee. Met een gebruik van om de dag ongeveer drie weken. Het apparaat is eenvoudig schoon te maken wat de hygiëne zeker ten goede komt. Door de vormgeving ligt hij lekker in de hand wat het gebruikersgemak zeker ten goede komt.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Bart 17-06-2016 Product paar weken in bezit

Philips S1520/04

Algemene score

7,8
Dit apparaat is prijs/kwaliteit gezien wel in orde. Ik had echter een beter scheerresultaat verwacht. Vaak blijven er nog haartje staan die moeilijk weg te scheren zijn. De batterij is wel zeer goed!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Steff 16-06-2016 Product paar weken in bezit

Zeer tevreden

Algemene score

9,2
Zeer tevreden over dit toestel.

Zeer makkelijk hanteerbaar. Scheert zeer nauwkeurig. Ik scheerde voordien altijd met mesjes. Maar dit is enorm tijdsbesparend. Vooraf werd er gewaarschuwd voor eventuele irritatie na het scheren, maar niets van gemerkt.

Jammer dat hem niet met water kan spoelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
EK89 15-06-2016 Product paar weken in bezit

Goed apparaat

Algemene score

9,5
Makkelijk te bedienen scheerapparaat welke alle haartjes moeiteloos meeneemt. In het begin zelfs geen last gehad van enige huid irritatie. Ook de trimmer in het apparaat is top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Tsuijkerbuijk 14-06-2016 Product paar weken in bezit

Goed scheerapparaat

Algemene score

7,8
Fijn scheerapparaat, laad snel op, maakt weinig geluid en scheert haar goed en feilloos weg. Enige probleem wat ik ondervond was dat de meebuigende koppen voor mij niet genoeg meebogen waardoor ik soms lastig bij plekken kom.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Niete 11-06-2016 Product paar weken in bezit

Glad scheerresultaat en minder huidirritatie

Algemene score

8,5
Ik gebruik dit scheertoestel nu twee weken. In heb altijd elektrisch geschoren, maar met een ander type dan deze circulaire mesjes. In het begin was het daardoor even wennen, maar het resultaat is wel veel beter (glad) dan bij mijn oude scheermachine. Hij maakt minder lawaai en het scheren voelt aangenamer. In mijn hals krijg ik de haren nu ook beter weg. Vroeger had ik na het scheren ook licht rode plekken, maar daar heb ik met dit apparaat helemaal geen last van. Schoonmaken is wel iets lastiger, maar voor de rest zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
BartDewulf 07-06-2016 Product paar weken in bezit

Scheert glad

Algemene score

7,2
Scheert de baard vrij glad af. Niet zo glad als een scheermesje, maar veel gladder dan m'n vorige scheermachine. Maakt ook veel minder lawaai.
Als hij leeg is, moet hij wel eerst opgeladen worden vooraleer deze gebruikt kan worden (kan niet scheren terwijl hij in het stopcontact zit...).
Niet zo eenvoudig te reinigen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Timmes86 06-06-2016 Product paar weken in bezit

Prima scheerapparaat !

Algemene score

7,0
Makkelijk in gebruik.

Redelijk tot een goed en glad resultaat.

Neemt de nekharen ook goed mee.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Marcelloaerts 01-06-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer glad scheerresultaat

Algemene score

8,8
Ik gebruik dit apparaat gedurende een week en ben zeer tevreden.
Het scheerresultaat is bijna even goed dan met een gewoon scheermesje en scheerschuim. Alleen de lange laadtijd(8 uur) is wel een klein nadeel, maar dat neem ik er graag bij.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend